Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.850 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 3. srpna 2011 v 16:57 ® džigit

http://www.novinky.cz/…-stranu.html

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 14:36 ® Shrek
Shrek

Téma vtipné není, ovšem hlavní objekt fotografie se mi líbí. http://img.aktualne.centrum.cz/…breivika.jpg

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 18:14 ® regulus
regulus

No, tak to musíme rychle Řecku, Portugalsku a Irsku pomoci!

reagovat
foto/forum/2011/th-img18009.jpg
Pondělí 1. srpna 2011 v 0:43 ® -tom-

http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…

že prej jeli na škopek pivo

reagovat
Neděle 31. července 2011 ve 22:08 ® sus1 reakce na …

Robur> Dobrej postřeh.:-D

reagovat
Neděle 31. července 2011 ve 21:03 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

All Armor> Tak ten tunel nemá chybu :-D pivo

reagovat
Neděle 31. července 2011 ve 20:43 ® Robur
Robur

ten tunel vlastně taky:-D

reagovat
Neděle 31. července 2011 ve 20:43 ® Robur
Robur

ten Idiana vypadá jak Kalousek

reagovat
Neděle 31. července 2011 ve 20:36 ® LuboO
LuboO

PROBÍHÁ INSTALACE LÉTA … █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ Průběh instalace: 44% … instalace neúspěšná ..... Chyba 404: roční období se nenašlo. Roční období, které hledáte, mohlo být vymazáno, přejmenováno nebo je dočasně nedostupné. Zkuste znovu za rok. …:-D DD

reagovat
Neděle 31. července 2011 v 17:56 @ All Armor
reagovat
foto/forum/2011/th-img18005.jpgfoto/forum/2011/th-img18006.jpg
Pátek 29. července 2011 ve 14:51 ® Shrek
Shrek

Babička na smrtelné posteli promlouvá ke své vnučce: Protože jsi má nejmilejší, chci Ti odkázat svou farmu, stodolu, obráběcí stroje, stáda zvířat a 28 752 037 dolarů. Vnučka s úžasem: Babičko, ty jsi tak hodná, to není možné, jsem nevěděla, že máš farmu ..a kde je? A babička se svým posledním výdechem zašeptá vnučce do ucha … Na Facebooku :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 28. července 2011 v 16:32 ® Luccini

Přijde slovák do baru a poručí si panáka whiskey. Barman se ho ptá:„Chcete skotskou?“. Slovák: " Nie bez kocky."

reagovat
Čtvrtek 28. července 2011 v 11:54 ® fribble

Největší lidská tragédie je, když se žena vdá z lásky a potom zjistí, že ten hajzl nemá ani korunu.

reagovat
Čtvrtek 28. července 2011 v 10:01 ® džigit
reagovat
foto/forum/2011/th-img17989.jpg
Středa 27. července 2011 ve 13:05 ® superweb
superweb

Povídá černoch bělochovi: Černý se my už narodíme, černý jsme ať je nám zima nebo horko, černý jsme i když je nám špatně a černý i umřeme. …Kdežto vy se narodíte růžový, když je vám zima jste fialový, když je vám blbě jste zelený, když jste nemocný, jste žlutý, když nemůžete dejchat, jste modrý, když se vztekáte zrudnete a teprve až mrtví máte barvu bílou. Tak kdo je tu kurva barevnej!

reagovat
Středa 27. července 2011 v 11:48 ® -tom-

Slaví chlapec 18. narozeniny. Otec ho poplácá po zádech a povídá: „Synu, je ti 18, jsi plnoletý, dnes večer můžeš jít s kamarády do hospody. Ale nezapomeň, moc nepij, jinak tě ráno bude strašně bolet hlava!“ Druhý den v poledne se syn probere z mrákot a skutečně ho šíleně bolí hlava. Jde za otcem a ptá se: „Tati, měl jsi pravdu, strašně mě bolí hlava… ale nevíš, od čeho mám i ty modřiny?“ Otec povídá: „Milý synu, to že jsi přišel ve 4 hodiny ráno zpitý pod obraz, bych ještě překousl, bylo to poprvé. To, že jsi matce nadával do starejch kurev, a sestru sexuálně obtěžoval tak, že se před tebou musela zavřít do koupelny, bych taky ještě ustál. Ale když jsi se vysral před televizí, do toho hovna napíchal párátka, a řekl, že ode dneška bydlí ježeček s námi, to už jsem nevydržel a rozflákat ti hubu!!“

reagovat
Středa 27. července 2011 v 11:17 ® muf4 reakce na …
muf4

Alivio> Já se zas tak moc neopil." "Né? Vždyť si objímal nějakýho dědka a křičel: "Ty vole, Brumbále, ty žiješ!"" :-D

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 14:47 ® Shrek
Shrek

„Nebyl jsem zas tak opilý!“ „Vole, hodil jsi mým křečkem a řval u toho: PIKAČU, VOLÍM SI TEBE!! Pak jsi byl zalezlý ve skříni a křičel TO NÉ, VCHOD DO NARNIE NEFUNGUJE!!“ „Zas tak opilý jsem nebyl…“ „Ne? Stál jsi v krbu a neustále křičel PŘÍČNÁ ULICE! a pak jsi řval na moje auto OPTIMUSI, JÁ VÍM, ŽE JSI TO TY, TRANSFORMUJ SE! a zbytek noci jsi strávil ve vypuštěném bazéně s tím, že hledáš NEMA…“ :-D :D:D

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 14:22 ® sus1 reakce na …

skwor> :-D

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 12:10 ® skwor
skwor

„Ahoj. Tady je táta. Prosím tě, je maminka poblíž telefonu?“ „Není, tati. Je nahoře v ložnici se strýčkem Pavlem.“ Po kratičké pauze: „Ale zlatíčko, ty přece nemáš žádného strýčka Pavla…“ „Ale ano. A je právě nahoře v ložnici s maminkou.“ Pauza. „Hmm, dobrá, prosím tě, můžeš pro mě udělat následující? Polož telefon na stůl, jdi nahoru zaťukej na dveře od ložnice a řekni mamince, že jsi právě slyšela moje auto, jak zastavilo dole před domem.“ „Ano tati, hned to bude…“ Za pár minut opět u sluchátka. „Udělala jsem to, tati.“ „No, a co se stalo?“ „No, maminka, celá vyděšená vyskočila úplně nahá z postele, pobíhala po ložnici a ječela, pak zakopla o kobereček, nabrala hlavou o skříň a teď leží na zemi a vůbec se nehýbá!“ „Bože!!! A co strýček Pavel?“ „Taky vyskočil celý nahý z postele. Byl taky celý vyděšený vyskočil zadním oknem přímo do bazénu. Myslím, že nevěděl, že jsme ho před týdnem vypustili, abychom ho mohli vyčistit. Spadnul na dno a myslím, že je mrtvý.“ *** Dlouhá pauza *** Ještě delší pauza *** Nejdelší pauza *** Pak tatínek říká: „My máme bazén???!! a je tam číslo telefonu 0865 73122444?“ „Ne, ne to je omyl!!!“

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 12:01 ® -tom-
reagovat
foto/forum/2011/th-img17986.jpg
Pondělí 25. července 2011 ve 21:28 ® džigit reakce na …
  • tom → spíš podvazuješ :-D
reagovat
Pondělí 25. července 2011 v 19:20 ® -tom-

taky si je vážu sám :->

reagovat
foto/forum/2011/th-img17980.jpg
Neděle 24. července 2011 v 15:39 ® Márty reakce na …
Márty
  • tom → ano velmi ze života xD přesně takhle to mám celou tuhle sezonu :-/ xD
reagovat
Neděle 24. července 2011 ve 12:12 ® -tom-

ze života :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img17977.jpg
Sobota 23. července 2011 v 18:42 ® fribble

Zloděj se vloupal do domu a kradl. Vtom slyší, jakoby někdo říkal: „Ježíš tě vidí.“ Hrklo to v něm jako ve starých pendlovkách, ale bral dál. Vtom slyší zcela zřetelně: „Ježíš tě vidí!“ Hrklo to v něm znovu. Maminka měla asi pravdu. Ale nic se nedělo, otřepal se a hamounil dál. Když však přišla stejná hláška potřetí, už mu to nedalo a začal pátrat – až přišel na papouška! Ulehčilo se mu: „To jsi říkal ty? Papoušek na to: "Samozřejmě.“ Zloděj se chtěl ještě ujistit: „A jak ti říkají?“ Papoušek odpověděl: „Mojše.“ Zloděj se uchechtl: „A kdo ti dal takové jméno?“ Papouška to nevyvedlo z míry: „Ti samí lidé, co říkají Ježíš svému rotvailerovi.“

reagovat
Sobota 23. července 2011 v 9:46 ® Shrek
Shrek

Nejsem hezký jako Brad Pitt, nemám zadek jako Mel Gibson, nejsem rychlý jako Jean-Claude van Damme, nejsem bohatý jako Bill Gates, ALE ZATO LÍŽU JAKO LASSIE!

reagovat
Sobota 23. července 2011 v 9:45 ® Shrek
Shrek

Jedou spolu autem ředitel Fordu, ředitel Shellu a Bill Gates.Když v tom auto najednou zastaví uprostřed pouště. Šéf Fordu říká „Nic se neděje, zavolám sekretářce, ať nám nejbližší dealer doveze nový auto“. Na to generální ze Shellu povídá „Ale ne, určitě nám jenom došel benzín.Zavolám klukům, přijedou s cisternou a dotankujem“. Bill Gates se zamyslí, a povídá „Hele, a nestačilo by jenom vystoupit a nastoupit? “

reagovat
Pátek 22. července 2011 ve 22:54 ® marian.x

sears.13> hustý.....ale už jsem taky nedávno viděl mapu Evropy,kde byla Bratislava někde v Maďarsku

reagovat
Čtvrtek 21. července 2011 v 18:16 ® osprey
osprey

sears.13> Něco podobného jsem viděl naposledy, když jsem učil a kolega mi ukazoval písemky ze zeměpisu.

reagovat