Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.850 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 3. srpna 2011 v 16:57 ® džigit
-
http://www.novinky.cz/…-stranu.html
reagovat - Středa 3. srpna 2011 ve 14:36 ® Shrek
-
Téma vtipné není, ovšem hlavní objekt fotografie se mi líbí. http://img.aktualne.centrum.cz/…breivika.jpg
reagovat - Úterý 2. srpna 2011 v 18:14 ® regulus
-
No, tak to musíme rychle Řecku, Portugalsku a Irsku pomoci!
reagovat - Pondělí 1. srpna 2011 v 0:43 ® -tom-
-
http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…
že prej jeli na škopek
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 22:08 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Dobrej postřeh.
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 21:03 ® kety.vydra reakce na …
-
All Armor> Tak ten tunel nemá chybu
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 20:43 ® Robur
-
ten tunel vlastně taky
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 20:43 ® Robur
-
ten Idiana vypadá jak Kalousek
reagovat - Neděle 31. července 2011 ve 20:36 ® LuboO
-
PROBÍHÁ INSTALACE LÉTA … █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ Průběh instalace: 44% … instalace neúspěšná ..... Chyba 404: roční období se nenašlo. Roční období, které hledáte, mohlo být vymazáno, přejmenováno nebo je dočasně nedostupné. Zkuste znovu za rok. …
reagovatDD
- Neděle 31. července 2011 v 17:56 @ All Armor
- reagovat
- Pátek 29. července 2011 ve 14:51 ® Shrek
-
Babička na smrtelné posteli promlouvá ke své vnučce: Protože jsi má nejmilejší, chci Ti odkázat svou farmu, stodolu, obráběcí stroje, stáda zvířat a 28 752 037 dolarů. Vnučka s úžasem: Babičko, ty jsi tak hodná, to není možné, jsem nevěděla, že máš farmu ..a kde je? A babička se svým posledním výdechem zašeptá vnučce do ucha … Na Facebooku
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 v 16:32 ® Luccini
-
Přijde slovák do baru a poručí si panáka whiskey. Barman se ho ptá:„Chcete skotskou?“. Slovák: " Nie bez kocky."
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 v 11:54 ® fribble
-
Největší lidská tragédie je, když se žena vdá z lásky a potom zjistí, že ten hajzl nemá ani korunu.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2011 v 10:01 ® džigit
- reagovat
- Středa 27. července 2011 ve 13:05 ® superweb
-
Povídá černoch bělochovi: Černý se my už narodíme, černý jsme ať je nám zima nebo horko, černý jsme i když je nám špatně a černý i umřeme. …Kdežto vy se narodíte růžový, když je vám zima jste fialový, když je vám blbě jste zelený, když jste nemocný, jste žlutý, když nemůžete dejchat, jste modrý, když se vztekáte zrudnete a teprve až mrtví máte barvu bílou. Tak kdo je tu kurva barevnej!
reagovat - Středa 27. července 2011 v 11:48 ® -tom-
-
Slaví chlapec 18. narozeniny. Otec ho poplácá po zádech a povídá: „Synu, je ti 18, jsi plnoletý, dnes večer můžeš jít s kamarády do hospody. Ale nezapomeň, moc nepij, jinak tě ráno bude strašně bolet hlava!“ Druhý den v poledne se syn probere z mrákot a skutečně ho šíleně bolí hlava. Jde za otcem a ptá se: „Tati, měl jsi pravdu, strašně mě bolí hlava… ale nevíš, od čeho mám i ty modřiny?“ Otec povídá: „Milý synu, to že jsi přišel ve 4 hodiny ráno zpitý pod obraz, bych ještě překousl, bylo to poprvé. To, že jsi matce nadával do starejch kurev, a sestru sexuálně obtěžoval tak, že se před tebou musela zavřít do koupelny, bych taky ještě ustál. Ale když jsi se vysral před televizí, do toho hovna napíchal párátka, a řekl, že ode dneška bydlí ježeček s námi, to už jsem nevydržel a rozflákat ti hubu!!“
reagovat - Středa 27. července 2011 v 11:17 ® muf4 reakce na …
-
Alivio> Já se zas tak moc neopil." "Né? Vždyť si objímal nějakýho dědka a křičel: "Ty vole, Brumbále, ty žiješ!""
reagovat - Úterý 26. července 2011 ve 14:47 ® Shrek
-
„Nebyl jsem zas tak opilý!“ „Vole, hodil jsi mým křečkem a řval u toho: PIKAČU, VOLÍM SI TEBE!! Pak jsi byl zalezlý ve skříni a křičel TO NÉ, VCHOD DO NARNIE NEFUNGUJE!!“ „Zas tak opilý jsem nebyl…“ „Ne? Stál jsi v krbu a neustále křičel PŘÍČNÁ ULICE! a pak jsi řval na moje auto OPTIMUSI, JÁ VÍM, ŽE JSI TO TY, TRANSFORMUJ SE! a zbytek noci jsi strávil ve vypuštěném bazéně s tím, že hledáš NEMA…“
reagovat:D:D
- Úterý 26. července 2011 ve 14:22 ® sus1 reakce na …
-
skwor>
reagovat - Úterý 26. července 2011 ve 12:10 ® skwor
-
„Ahoj. Tady je táta. Prosím tě, je maminka poblíž telefonu?“ „Není, tati. Je nahoře v ložnici se strýčkem Pavlem.“ Po kratičké pauze: „Ale zlatíčko, ty přece nemáš žádného strýčka Pavla…“ „Ale ano. A je právě nahoře v ložnici s maminkou.“ Pauza. „Hmm, dobrá, prosím tě, můžeš pro mě udělat následující? Polož telefon na stůl, jdi nahoru zaťukej na dveře od ložnice a řekni mamince, že jsi právě slyšela moje auto, jak zastavilo dole před domem.“ „Ano tati, hned to bude…“ Za pár minut opět u sluchátka. „Udělala jsem to, tati.“ „No, a co se stalo?“ „No, maminka, celá vyděšená vyskočila úplně nahá z postele, pobíhala po ložnici a ječela, pak zakopla o kobereček, nabrala hlavou o skříň a teď leží na zemi a vůbec se nehýbá!“ „Bože!!! A co strýček Pavel?“ „Taky vyskočil celý nahý z postele. Byl taky celý vyděšený vyskočil zadním oknem přímo do bazénu. Myslím, že nevěděl, že jsme ho před týdnem vypustili, abychom ho mohli vyčistit. Spadnul na dno a myslím, že je mrtvý.“ *** Dlouhá pauza *** Ještě delší pauza *** Nejdelší pauza *** Pak tatínek říká: „My máme bazén???!! a je tam číslo telefonu 0865 73122444?“ „Ne, ne to je omyl!!!“
reagovat - Úterý 26. července 2011 ve 12:01 ® -tom-
- reagovat
- Pondělí 25. července 2011 ve 21:28 ® džigit reakce na …
-
- tom → spíš podvazuješ
- tom → spíš podvazuješ
- Pondělí 25. července 2011 v 19:20 ® -tom-
-
taky si je vážu sám
reagovat - Neděle 24. července 2011 v 15:39 ® Márty reakce na …
-
- tom → ano velmi ze života xD přesně takhle to mám celou tuhle sezonu :-/ xD
- Neděle 24. července 2011 ve 12:12 ® -tom-
-
ze života
reagovat - Sobota 23. července 2011 v 18:42 ® fribble
-
Zloděj se vloupal do domu a kradl. Vtom slyší, jakoby někdo říkal: „Ježíš tě vidí.“ Hrklo to v něm jako ve starých pendlovkách, ale bral dál. Vtom slyší zcela zřetelně: „Ježíš tě vidí!“ Hrklo to v něm znovu. Maminka měla asi pravdu. Ale nic se nedělo, otřepal se a hamounil dál. Když však přišla stejná hláška potřetí, už mu to nedalo a začal pátrat – až přišel na papouška! Ulehčilo se mu: „To jsi říkal ty? Papoušek na to: "Samozřejmě.“ Zloděj se chtěl ještě ujistit: „A jak ti říkají?“ Papoušek odpověděl: „Mojše.“ Zloděj se uchechtl: „A kdo ti dal takové jméno?“ Papouška to nevyvedlo z míry: „Ti samí lidé, co říkají Ježíš svému rotvailerovi.“
reagovat - Sobota 23. července 2011 v 9:46 ® Shrek
-
Nejsem hezký jako Brad Pitt, nemám zadek jako Mel Gibson, nejsem rychlý jako Jean-Claude van Damme, nejsem bohatý jako Bill Gates, ALE ZATO LÍŽU JAKO LASSIE!
reagovat - Sobota 23. července 2011 v 9:45 ® Shrek
-
Jedou spolu autem ředitel Fordu, ředitel Shellu a Bill Gates.Když v tom auto najednou zastaví uprostřed pouště. Šéf Fordu říká „Nic se neděje, zavolám sekretářce, ať nám nejbližší dealer doveze nový auto“. Na to generální ze Shellu povídá „Ale ne, určitě nám jenom došel benzín.Zavolám klukům, přijedou s cisternou a dotankujem“. Bill Gates se zamyslí, a povídá „Hele, a nestačilo by jenom vystoupit a nastoupit? “
reagovat - Pátek 22. července 2011 ve 22:54 ® marian.x
-
sears.13> hustý.....ale už jsem taky nedávno viděl mapu Evropy,kde byla Bratislava někde v Maďarsku
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 v 18:16 ® osprey
-
sears.13> Něco podobného jsem viděl naposledy, když jsem učil a kolega mi ukazoval písemky ze zeměpisu.
reagovat