Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.849 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. července 2011 v 17:57 ® sears.13
-
Foto mapky s katalogu letecké společnosti Corendon. Když nám cestou sdělovali kde se nacházíme, tak jsme doufali, že pilot se podle této mapky neorientuje :o}
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 ve 14:21 ® sus1
-
Prý kamarád......
reagovat
Přijde Karel na návštěvu k Frantovi, který je na
vozíku.
Sedí, povídají, když už k večeru začíná být zima,Franta Karla poprosí, zda by
mu z horního pokoje přinesl bačkory. Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, najde tam holky v nejlepších
letech, 17 a 19, jenom v kalhotkách. Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam dělá,
jim odpoví: „Váš otec mi řekl, že vás mám přefiknout.“ Vyděšeně se na něho podívají a říkají: „To určitě
není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!!“
„Tak vy mi nevěříte?“ ptá se a otevírá dveře:
„Franto,obě?“ zavolá …
…a zezdola se ozve: „Jo, jo, Karle, obě!“ - Čtvrtek 21. července 2011 v 1:39 ® Fryw
-
Starý dědeček si vzal mladou slečnu a po pár měsících povídá svému doktorovi, že budou mít děťátko. Doktor povídá: „Víte co? Povím vám příběh. Jeden zapomnětlivý roztržitý chlápek šel takhle jednou na lov, ale místo pušky si omylem vzal deštník. Najednou se proti němu na mýtině vyřítil medvěd. No, a chlápek namířil deštník a medvěda zastřelil!“ Děda ihned vykřikl: „Ale to je blbost! Toho medvěda musel zastřelit někdo jiný!“ "Jo, přesně tak!
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 v 1:16 ® osprey
-
„Ty, Fero, za čo si dostal tých peť rokov?“ „Ale, ukradol som reťaz.“ „Ty, netáraj, peť rokov za reťaz?“ „No… bola na ňom krava.“
reagovat - Čtvrtek 21. července 2011 v 0:16 ® Fryw
-
Obžalovaný, kolik vám je let? Bude mi 50. Nebude, zasměje se soudce.
reagovat - Středa 20. července 2011 ve 21:18 ® jarda29
-
Přijde Pepa k zubaři na kontrolu,usedne do křesla a otevře pusu. Zubař:vy jste měl orální sex? Pepa:jak jste to poznal? To mi to tak smrdí z huby? Zubař:to ne,ale máte hovno na nose.
reagovat - Středa 20. července 2011 ve 21:01 @ All Armor
- reagovat
- Středa 20. července 2011 v 10:35 ® skwor
-
Chlápek přijde na pláži k dívce „Hele, řeknu ti vtip, po kterým se budeš smát tak, až ti upadnou kozy.“ Podívá se na její hrudník „Jo aha, tak ty už ho asi znáš“
reagovat - Středa 20. července 2011 v 9:47 @ regulátor 36987
-
Životní úroveň v Česku nepoklesne.
reagovat - Středa 20. července 2011 v 8:30 ® Robur
-
Chytil rybář zlatou rybku a nahlas dumá: „Budeš na másle se šalvějí, trochu tymiánu…“ Rybka ho přeruší: „Když mě pustíš, splním ti tři přání!“ „Chtěl bych, abychom měli v parlamentu jen samé slušné, poctivé a inteligentní poslance.“ Rybka se smutně podívá a zeptá se: "Říkal jsi na másle se šlavějí a tymiánem?
reagovat - Středa 20. července 2011 v 8:29 ® Robur
-
Po lese se rozšíří zpráva, že mají zvířátka jít k odvodu. Medvěd je z toho celý vyděšený, protože z vojny má děsnou hrůzu. Pořád přemýšlí, jak se vojně vyhnout, ale nic ho nenapadne. Když už jde celý stresovaný k lékaři na odvodovou prohlídku, potká zajíce. Zajíc jásá: „Mám modrou!“ Medvěd se užasle ptá: „Ty, zajíci, jak jsi to udělal?“ Zajíc na to: „Uřezal jsem si péro!“ Medvědovi málem vypadlou oči z důlků, jak hledí. Ale říká si, že do toho by nešel. Jde dál a potká lišáka. „Ty, lišáku, co vojna?“ „Nejdu, medvěde, mám modrou, ufiknul jsem si péro a je to!“ Čím blíž je medvěd blíž doktorovi, tím víc se klepe strachy z vojny, je úplně v háji. Těsně u ordinace potká ještě tchoře, ten taky nejde, má modrou a péro pryč. Medvěd stojí přede dveřmi, pot z něj teče proudem, celý se klepe z toho, jaký má odpor k vojně. Nekonec si řekne: „Já na vojnu? Nikdy!“ A ufikne si péro. Pak zaklepe na dveře ordinace, vejde, ale doktor hned jak ho uvidí, volá: „Á medvěd! Ty sem ani nechoď, celý les ví, že máš ploché nohy!“
reagovat - Středa 20. července 2011 v 7:56 ® Robur
-
Zajíček jde po lese a křičí: „Vlci jsou buzeranti, vlci jsou buzeranti. Potká ho mědvěd: "Co říkáš takový věci? Ješte ti mlíko po bradě teče a už takhle pičuješ.“ A Zajíc: „To není mlíko.“ A pokračuje dál: „Vlci jsou buz …“
reagovat - Pondělí 18. července 2011 v 11:36 ® marian.x reakce na …
-
dost dobrý
reagovat - Neděle 17. července 2011 ve 21:11 ® -tom-
-
trochu provokace
reagovat - Středa 13. července 2011 v 11:31 ® marian.x reakce na …
-
taky znám a tomu videu říkám : " pytlák kontra rybářská stráž …
reagovat - Středa 13. července 2011 v 9:41 ® fribble reakce na …
- marian.x> reagovat
- Úterý 12. července 2011 ve 20:56 ® jersey reakce na …
-
ten pták je neuvěřitelnej!
reagovat - Úterý 12. července 2011 v 15:28 ® marian.x
- Sice to není vtip , ale stojí to za shlédnutí : reagovat
- Úterý 12. července 2011 v 9:07 ® Márty reakce na …
-
Alivio> pěkné pěkné
reagovatDD
- Úterý 12. července 2011 v 9:02 ® Shrek reakce na …
-
Márty, když už jsi u těch ženských – včera z tchána vypadlo: Ženský se dělí na dvě skupiny – rychlé a pomalé. Rychlé jsou běhny, pomalé jsou coury.
reagovat - Úterý 12. července 2011 v 8:57 ® Márty
-
4 tajemství šťastného manželství:
- Je důležité najít ženu, která umí vařit a uklízet
- Je důležité najít ženu, která ví, jak vydělávat peníze
- Je důležité najít ženu, která má ráda sex
- Je důležité, aby se tyto 3 ženy nikdy nesetkaly
- Pondělí 11. července 2011 ve 23:26 ® LuboO
-
Baví se dva kumpáni v baru: „Je to dobrý, dvakrát se vyspíme a bude výplata.“ A druhý na to: „A dvakrát se nevyspíme a bude po výplatě.“
reagovat - Pátek 8. července 2011 v 18:12 ® fribble
-
Přijde mladý muž do posilovny za trenérem a říká: „Za tři dny mám rande, musím na ni zapůsobit! Který přístroj mám použít??!“ Trenér si prohlédne jeho chatrnou postavu a odpoví: „Zkuste bankomat u vchodu…“
reagovat - Úterý 5. července 2011 v 0:29 ® regulus
-
Jedna ze života od jednoho známého.
Šel se čtyřletým synem po náměstí Svobody v Brně a ten se najednou se rozběhl. „Tati, tati, podívej raketa“, tatínek na to: „to není raketa, to jsou hodiny“, synáček: „a kolik je hodin“, tatínek chvíli zkoumal „brněnský orloj“ a pak odvětil:„nevím“.
reagovat
Syn se za chvíli zamyslel a pak povídá: „a kdy myslíš, že odletí?“ - Pondělí 4. července 2011 v 16:38 ® džigit
-
už se nebojím k zubaři…
reagovat - Pondělí 4. července 2011 v 16:24 ® džigit
-
Hodně černý humor.Ono když se sere,tak se sere… http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 22:44 ® Kety.vydrová
-
Tak taky ještě jeden přididám…
Šel jsem s mým 70-letým otcem do nákupního střediska koupit nové boty. Z běhání po obchodě jsme vyhladověli, tak jsme se rozhodli někam jít najíst. V lokále jsem zpozoroval, že otec civí na vedle sedící dívku. Měla vysoko natupírovanýho kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a modra. Otec od ní nemohl odtrhnout oči. Dívka zpozorovala, že kdykoliv k němu obrátila oči, že na ni civí. Když uz toho měla dost tak se ho sarkasticky zeptala: „Co máš za problém dědo, tys v životě neudělal nic divokýho!?“ Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl to, co jsem měl v puse, aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo. Otec s důstojným klidem a bez mrknutí oka povídá: „Jedenkrát jsem si vzal drogu a přefiknul jsem páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš ten výsledek“.
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 21:53 ® kety.vydra
-
Když jsem tady tak četl manželce vtipy,tak jsem narazil na vtipy typu „Ostrava vs Praha“ a manželka si taky vzpomněla na jeden
:
Na podnikovém večírku jedné pražské firmy příjde řeč i na Ostravu.Jeden ze zaměstnanců suverénně prohlašuje,že v Ostravě žijou jenom kurvy a havíři.Zaslechne ho ředitel a říká: „Ale neříkejte,moje manželka je z Ostravy.“ „A v kterém dole fárala pane řediteli?“
reagovat - Neděle 3. července 2011 v 18:52 ® kubas
-
Sejdou se bačové večer u salaše v hospodě. Už se dlouho neviděli, tak si řeknou, že by si mohli povědět nějaké smutné události ze života za poslední rok. „Tak komu se stalo něco strašného“? ptají se … Začne první bača a říká: " Je to velmi smutné. Stalo se to nedávno. Jednoho dne večer, když jsme počítali ovečky, tak jsme s ostatními zjistili, že se nám jedna ovce ztratila. Vzal jsem psa a šli jsme ji hledat. Hledali jsme ji 2 dny a nakonec se nám ji podařilo najít. Z té ohromné radosti jsme ji všichni ošuk.li"..... „To je velmi smutné bačo“. Říkají ostatní. „Stalo se snad někomu ještě něco tak zlého“? Začne druhý bača a říká: Je to velmi smutné. Stalo se to nedávno. Jednoho dne večer, když jsme počítali kozenky, tak jsme s ostatními zjistili, že se nám jedna koza ztratila. Vzal jsem psa a šli jsme ji hledat. Hledali jsme ji 3 dny a nakonec se nám ji podařilo najít. Z té ohromné radosti jsme ji všichni ošuk.li"..... „To je velmi smutné bačo“. Říkají ostatní a vidí jak jeden bača pláče. „Bačo pověz, co stalo tobě“… Bača si utře kapesníkem nos a říká: " Ále, to jsem se jednoho dne večer ztratil já" …
reagovat - Neděle 3. července 2011 v 16:38 ® fribble
-
Márty> asi mluvíš sprostě …
reagovat