Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.893 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. června 2011 v 17:59 @ Mirek Kalósek
- reagovat
- Středa 15. června 2011 v 17:54 @ Mirek Kalósek
- reagovat
- Středa 15. června 2011 v 17:51 @ Mirek Kalósek
- reagovat
- Úterý 14. června 2011 v 17:35 ® kubas reakce na …
-
superweb>
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 17:28 ® superweb
-
Jeden starsi ale aktualne aktualni: Proc musi zeleznicari stavkovat alespon 24 hodin? Protoze pri kratsi stavce by to cestujici povazovali za bezne zpozdeni
reagovat - Úterý 14. června 2011 v 15:24 ® Fryw
-
„Pomoooc, topím se!“ Křičí děvče z vody. „A souložit umíš?“ Volá na ni rybář ze břehu. „Umím, jasně že umím!!“ No vidíš, a je ti to hovno platný, „plavat ses měla naučit!“
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 9:51 ® džigit
-
jeden postarší
reagovat - Sobota 11. června 2011 v 18:37 @ feldkurtát Otto Katz
-
Dva ze Slovenska:
Ide malý cigán okolo kováča,ktorý drží v kliešťach rozžeravenú podkovu.Chvíĺu pozerá na podkovu a povie:
- Ak mi dáte 5 eurovku tak ju oblížem.
- Natešený gadžo mu podá 5 eurovku a teší sa na nevšedný zážitok.
- Mladý cigán zoberie 5 eurovku,oblíže ju a poberie sa ďalej.
Deži a Lajči sa vybrali v noci kradnúť na novostavbu.Bola tma a tak spadli do jamy s vápnom.
- Čo budeme robiť?opýta sa Deži.
- Dilino,ešte len chvíĺku si biely a už by si robil,odpovedá Lajči.
- Sobota 11. června 2011 v 9:54 ® fribble reakce na …
-
skwor – tak ten je hustej !
reagovat - Pátek 10. června 2011 ve 21:36 ® skwor
-
Manželský pár z Minneapolis se rozhodl odletět na Floridu, aby se vyhnul obzvlášť studené zimě doma. Manželka potřebovala v zaměstnání dokončit ještě nějaký úkol, a tak se rozhodli, že manžel poletí ve středu a jeho žena jej bude následov…at až příští den. Manžel po příletu do Miami v hotelu zjistil, že má ve svém apartmá k dispozici i počítač s internetovým připojením. Rozhodl se tedy poslat manželce e-mail. Při psaní adresy ale vynechal jedno písmenko, chybu nepostřehl, a e-mail tak odeslal na špatnou adresu. Mezitím, kdesi v Houstonu, se vracela jedna žena z pohřbu svého zesnulého manžela. Její manžel byl po mnoho let významný činitel, a tudíž přišlo velké množství kondolencí a některé i e-mailem. Vdova se rozhodla poštu přečíst a už po přečtení prvního e-mailu hlasitě vykřikla a v mdlobách se sesunula k zemi. Výkřik zaslechl její syn, vběhl do místnosti, uviděl matku ležící na zemi a na stole běžící počítač. Na monitoru pak četl následující: Komu: Mé milované ženušce Předmět: Jsem na místě Datum: 18.01.2006 Vím, že budeš mým e-mailem překvapena. Tady totiž jsou počítače taky a já ti tedy můžu o sobě poslat zprávu. Právě jsem dorazil a jak vidím, vše je tu připravené i pro tvůj zítřejší příchod. Moc se těším, až tě zase uvidím! Doufám, že tvá cesta sem bude stejně bezproblémová jako byla moje. Tvůj milující manžel P.S.: Tady dole je opravdu horko.
reagovat - Pátek 10. června 2011 v 11:50 ® regulus reakce na …
-
Sergej Schwarzenberg> tak ten poslední nemá chybu …
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:40 @ Sergej Schwarzenberg
-
Ptá se synek tatínka: „Táto, co jsou to volby do parlamentu?“ „Pojď, já ti to ukážu na příkladu.“ Na zahradě přistoupí ke keři plnému vrabců a zatleská. Frr, všichni vrabci uletí, ale za chvíli jsou zpátky. „Táto, vždyť jsou zase zpátky.“ „To ano synku, ale každý sedí na jiné větvi.“ Chlapík svolává spolužáky k abiturientskému srazu po 10 letech: Sejdeme se v hospodě U dvou koček, tam mají strašně pěkný servírky. Chlapík svolává spolužáky k abiturientskému srazu po 20 letech: Sejdeme se v hospodě U dvou koček, mají tam skvělý
. Chlapík svolává spolužáky k abiturientskému srazu po 30 letech: Sejdeme se v hospodě U dvou koček, výborně se tam vaří. Chlapík svolává spolužáky k abiturientskému srazu po 40 letech: Sejdeme se v hospodě U dvou koček, dovedou vařit jakoukoliv dietu. Chlapík svolává spolužáky k abiturientskému srazu po 50 letech: Sejdeme se v hospodě U dvou koček, tam jsme ještě nebyli.
Nepoužívejte vulgarismy, čeština je dostatečně libozvučná… Příklad: Velice mne stolicuje, když se ani za nejvyšší bytost na nebesích nemohu někam dovolat v síti O2. Ty příslušnice nejstaršího řemesla na infolince ze mne dělají samce domácího tažného zvířete zbaveného své samčí ozdoby a tak jsou všechny jejich rady na výměšek z tlustého střeva mého trávicího traktu. Občas se tak rozčílím, že musím ty příslušnice nejstaršího řemesla poslat do análního otvoru domácího zvířete produkujícího mléko. Tím chci říct, že celá komunikace s O2 je na ženský pohlavní orgán a já si při ní připadám jako mužský pohlavní orgán.
Ambiciózní manažer se po dlouhé době rozhodl jet na dovolenou na Karibské ostrovy. Během plavby přišel hurikán a celou loď smetl do moře, jen on jediný se zachránil a ocitl se sám na opuštěném ostrově. Čtyři měsíce jedl jen kokosové ořechy a spal na pláži a žádostivě se díval na moře, kdy se objeví nějaká loď. Jednoho dne zpozoroval, jak se po říčce blíží malý člun s nádhernou ženou. „Kdo jsi? Jak ses sem dostala?“ „Byla jsem na té samé lodi jako ty a ztroskotala jsem na opačné části ostrova.“ „No, to jsi měla štěstí, že se ti zachránil člun.“ „Nezachránil, ten jsem si vyrobila.“ „Prosím?“ „No, vždyť je tu všude okolo bambus a třtina…“ „Ale kde jsi vzala nářadí?!“ „Z kamenů jsem si vyrobila nástroje a použila jsem je i na stavbu chatky. A ty spíš kde?“ „Celé čtyři měsíce na pláži,“ zahanbeně přiznal manažer. „Tak pojď ke mně na návštěvu…“ Doplaví se k její chatce a žena říká: „V prvním patře máš holicí strojek i sprchu…“ Manažer je úplně hotový, už se na nic neptá, vyběhne do patra, tam je holící strojek z nabroušené kosti nějakého zvířete a on říká si: „Tato žena je neuvěřitelná. Co bude dál?“ Sejde dolů a tam už ho čeká žena, v ruce láhev vína, na sobě jen nějaký ten fíkový list…, přitulí se k němu a říká: „Jsme už tak dlouho pryč od domova… a celý ten čas jsi byl tak sám. Jsem si jistá, že je něco, co bys právě teď chtěl dělat… něco, co jsi nedělal už dlouhé měsíce…“ Manažer nevěří vlastním uším a povídá: „Chceš mi říct, že si odsud vážně můžu zkontrolovat e-maily???“
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:35 @ Sergej Schwarzenberg
-
Nečasovi se nelíbí čtvrtmilionový plat drážního ombudsmana Fejka Vysokým platem ombudsmana Českých drah Petra Fejka už se zabývají i poslanci ve Sněmovně. Kromě opoziční ČSSD se částka na výplatní pásce nezdá i premiérovi Petru Nečasovi. Chce, aby se tím zabýval ministr dopravy. O Fejkově platu 270 tisíc informovala média tento týden. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:32 @ Sergej Schwarzenberg
-
8. sraz CHYTEJ.CZ – letos opět v Jestřabicích
reagovat - Středa 8. června 2011 ve 21:02 ® skwor
-
Jdou dva Transformers z hospody a jeden povídá druhému : Složíme se na taxíka ?
reagovat - Středa 8. června 2011 v 11:10 ® fribble
-
Dva krupiéři líně sedí v kasinu, když náhle do sálu vtrhne nádherná blondýna v minisukni, která vsadí 200 000 korun na jediný hod kostkou. „Doufám, že vám nebude vadit, když u toho budu nahá, protože cítím, že mi to přinese štěstí,“ řekne dívka zkoprnělým mužům. Začne si rozepínat zip, stahovat šaty a spodní prádlo i punčochy, svíjí se při tom jako had a pak hodí kostkou. Chvíli se napjatě kouká a pak začne jásat: „Jóóó, vyhrála jsem!“ Obejme krupiéry, sebere výhru a šaty a zmizí. Oba muži se na sebe chvíli koukají a jeden pak řekne: „Viděls vlastně, co padlo za číslo?“ „Ne, myslel jsem, že se díváš ty!“ Ponaučení: Ne všechny blondýny jsou hloupé, zato všichni muži jsou stejní.
reagovat - Středa 8. června 2011 v 9:45 ® skwor reakce na …
-
Robur> Drsnej, ale dobrej
reagovatViděl jsem ho i s obrázkem
- Středa 8. června 2011 v 0:43 ® Robur
-
KHFrank Hitlerovi. Znáš ty Lidice? Neznám, můžeš mně je vypálit…
reagovat - Středa 8. června 2011 v 0:06 ® džigit reakce na …
-
zlomiljsemprut> vyřízeno,zlato
reagovat - Středa 8. června 2011 v 0:01 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
džigit> Tak ji, hochu, pozdravuj!
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 23:42 ® džigit
-
zlomiljsemprut> hele zlato,se mi líbí že víš co myslím…
reagovat
si lepší,než moja - Úterý 7. června 2011 ve 20:21 ® sus1
-
LuboO> Ono to chvilku trvá,než člověk získá hroší kůži a naučí se některé věci přehlížet.
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 20:13 ® LuboO reakce na …
-
zlomiljsemprut> neries to, na dzigita a jeho buzeraciu kvoli „dolezitym“ veciam medzi vtipmi som si zvykol…
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 20:11 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
džigit> Proč to řešíš? Vtipy se tady opakují docela často, ale je to furt sranda. Tak to nekaz!
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 20:06 ® sus1 reakce na …
-
kubas> Správně.
reagovat - Úterý 7. června 2011 v 19:59 ® kubas reakce na …
-
sus1> Njn lidi je potřeba permanentně něčím strašit o to de
reagovat.
- Úterý 7. června 2011 v 16:11 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Nooo,nemusim chodit daleko,znam i jiné ,,experty" a musim s nima jednat.
reagovat
Takovejch asi u těch soudů apod. sedí???!! - Úterý 7. června 2011 v 16:04 ® regulus
-
Nevím jestli to je k smíchu …
http://www.stream.cz/…alosti-prava
reagovat - Úterý 7. června 2011 v 15:55 ® sus1
-
LuboO> U nás je tet cena 3,90 a lidi chodí okolo, jako kdyby stála 100Kč.
Koupil jsem 4ks,snědl je a jsem tady,zatim.Jak se nechají prostě lidi zblbnout a podléhají panice.Zase ale na druhou stranu, jestli to byl něčí záměr,tak se to povedlo a funguje to perfektně. Je proto třeba toho náležitě využít, dokud lidi poslouchají jako ovce a neřídí se vlastním rozumem.
reagovat - Úterý 7. června 2011 ve 2:08 ® džigit
-
LuboO> škoda
reagovat
http://www.chytej.cz/…/4182/vtipy/?…