Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.486 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. srpna 2009 ve 12:19 ® Swoop
-
Je po půlnoci, když se dva kostlivci rozhodnou, že se projedou na motocyklu. „Prosím tě, na co sebou taháš ten náhrobek?“ „Přece nepojedu bez dokladů.“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:19 ® Swoop
-
Policajti mají výplatu, nadporučík volá podle jména: „Novák!“ „Tady!“ „24.200,– Kč“ a Novák si jde pro prachy. „Mrkvička!“ „Zde!“ „23.900,– Kč“ a Mrkvička si jde pro prachy. „Souhrn!“ Nikdo se neozývá a neozývá. „Souhrn!!!“ Zase ticho. „To je vůl, má tady 183.400,– Kč a nechce si to vybrat…“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:17 ® Swoop
-
Policisté mají změřit, jak je vysoký telegrafní sloup, ale nedaří se jim to. Opodál přihlíží babička a poradí jim, ať ho podříznou a v klidu změří na zemi a tak se i stane. Když se vrací na služebnu, plácne se jeden to hlavy a říká: „To jsme ale blbci, takhle je nám to prd platné, měli jsme přece změřit, jak je vysoký a ne dlouhý!“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:16 ® Swoop
-
Američan a Čech na ostrově chytnou zlatou rybku a ta jim slibuje tři přání, když jí pustí. Američan nevěří, tak ji chce vyzkoušet a přeje si pěknou ženskou. Když se přesvědčil, že rybka plní co slíbila, jako druhé přání si přeje ještě sto takhle krásných žen a jako třetí velký dům pro všechny se spoustou ložnic. „A co si přeješ ty?“, ptá se rybka Čecha? „No já bych chtěl loď a aby mě odvezla na břeh.“ „A jako třetí přání?“ „Ať je z toho kurevníka teplouš.“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:08 ® Swoop
-
Manželé Novákovi se pohádali a teď spolu nemluví. Pan Novák proto svoji ženě večer napíše lísteček: „Vzbuď mě zítra ráno v šest, jedu na služební cestu.“ Ráno se probudí – a ono devět! Vyskočí z postele a najednou kouká – na nočním stolečku leží lísteček. „Vstávej, už je šest pryč!“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:02 ® Swoop
-
Po třech hodinách strávených ve frontě na Finančním úřadě a jednáním s otrávenými mizerně placenými úředníky, se vytočený chlápek vydal do supermarketu koupit synkovi baseballovou pálku. U pultu se ho prodavačka ptá: „Budete platit kartou nebo hotově?“ Chlápek naštvaně vyhrkne: „Hotově!“ Pak si uvědomí, že ta prodavačka si takové chování nezaslouží a vysvětluje: „Promiňte, strávil jsem dopoledne na Finančním úřadě…“ „Nic se nestalo… Chcete tu pálku zabalit, nebo se tam ještě vracíte?“.
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:02 ® Swoop
-
Přijde hrobník domů, je strašně unavený, ruce vytahaný až ke kolenům a manželka se ho ptá: „Hodně práce?“ „Ne, pochovávali jsme jednu tchýni a pozůstalí tolik tleskali, že jsme ji museli šestkrát vytáhnout.“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:01 ® Swoop
-
Vnuk příjde k babičce a povídá: „Babi zavři oči.“ Babka: „Proč?“ „Protože táta říkal, že až zavřeš oči, tak dostaneme hromadu peněz.“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:00 ® Swoop
-
Sanitka jede od dopravní nehody s těžce raněným do nemocnice, když najednou přestane fungovat motor. Řidič se otočí dozadu k lékařovi a povídá: ”Průser, zdechlo mi to.” Lékař na to: ”Hm, i mně.”
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:38 ® Swoop
-
Leží si takhle gulášová polévka v žaludku a najednou přilítne velký rum. Vzápětí ještě jeden a za ním dva fernety. To už polívka nevydrží a povídá: „Tam nahoře je mejdan?“ „Jo, jasně!“ říká ten poslední fernet. „Jé, tak to se tam musím jít podívat!“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:35 ® Swoop
-
Stary lord přijde večer domu, sluha mu pomáhá z kabátu a polohlasem říká: „Tak co, ty starý krokodýle, zase jsi byl v baru nasávat a koukat po hezkých holkách, co?“ Lord odpoví: „Nikoliv, Jamesi. Dneska jsem si byl koupit naslouchací přistroj.“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:30 ® Swoop
-
Manžel se nečekaně vrátí ze služební cesty domů. Otevře dveře a uvidí cizí boty. Tak jde do ložnice, kde vidí pod dekou dva lidi vezme sekyru a rozmlátí je. Je celý od krve, a tak se jde umýt do koupelny. Najednou se objeví manželka a povídá: „Pššt, přijeli naši !!!“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:29 ® Swoop
-
Babka si lehne na koleje a vlak jí přejede nohy. Babka řve: „Moje nohy, moje nohy!“ Kolemjdoucí: „Mlč, stejně žádný nemáš! “
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:28 ® Swoop
-
Přijde babka k doktorovi a má prostřelené levé koleno a doktor se jí ptá: „Babi, co jste dělala, že jste si prostřelila levé koleno?“ Babka: „Chtěla jsem spáchat sebevraždu.“ Doktor: „A nebylo by lepší, kdyby jste se střelila do srdce?“ Babka: „Však já jsem chtěla, ale někdo mně povídal, že srdce je 2 cm pod prsem!“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:27 ® Swoop
-
Jde žena z nákupu. V jedné ruce 3.tašky, v druhé ruce 3.tašky a naproti ní jde chlapík v černém dlouhém kabátě. Zastaví se před ní a roztáhne kabát. A žena: „Ježíši, vejce jsem zapomněla koupit.“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:26 ® Swoop
-
Ptá se muž manželky: „Kupovala by jsi si boty kdyby jsi neměla nohy?“ Manželka: „Určitě ne.“ Manžel: „Tak proč si kupuješ podprsenku?“
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:25 ® Swoop
-
Jednotka ruských vojáků letí do Čečenska a velitel motivuje vojáky: „Chlapi, za každou čečenskou hlavu dostanete láhev vodky!“ Letadlo přistane, rozrazí se dveře, vojáci se rozprchnou. Za několik minut se vrací a každý táhne několik hlav. Velitel je celý bledý a zpocený: "Boha hoši, to bylo jen mezipřistání v Kyjevě!!!
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:34 ® lacika3000
-
pride muz do potravin a pyta sa predavacki… ehm prosim vas tamta tam palenka to je čerstva? či nahodou neni pokazena alebo čo? predavacka odpovie ze samozrejme ze je cerstva… a muz sa pyta hej? ste si ista lebo mynule som vypil 4 litre. a viete jak my bulo potom plano?:D
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:26 ® Swoop
-
Tatínek poslal zlobivého synka za trest brzo spát. Za chvilku se z pokojíčku ozvalo: „Tatí? "Co je?“ „Mám žízeň. Mohl bys mi přinést sklenici vody?“ „Ne. Měl ses chovat líp. A teď zhasnout!“ O pět minut později: „Tatí? "Co je zase?“ „Mám žízeň. Mohl bys mi přinést sklenici vody?“ „Řekl jsem ti, že ne! A jestli se ještě jednou zeptáš, tak ti půjdu nasekat zadek!“ O pět minut později: „Tatí?“ „CO JE???“ „Až mi půjdeš naplácat, mohl bys s sebou vzít sklenici vody?“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:25 ® Swoop
-
Baví se Bush, Mitterand a Havel. Bush: „Já mám třicet ochránců, jeden z nich mě chce zabít a já nevím kterej.“ Mitterand: „Já mám třicet milenek, jedna z nich má AIDS a já nevím která.“ Havel: „Ja mám třicet poradců, jeden z nich je chytrej a já nevím kterej.“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:21 ® Swoop
-
Trosečník žije sám už jedenáct let na jednom pustém ostrově, až jedenáctý rok mu moře vyplaví ženu. Ta se na něj tak zálibně koukne: „Tak dlouho jsi na to čekal a teď to máš!“ „Ty máš
reagovat???“
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:20 ® Swoop
-
Jožo príde domov a kričí: ”Araňa, keď si trochu vypijem, hneď si krajšia!” ”Jožo, ty magor, veď to som ja, tvoj brat Fero!”
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:18 ® Swoop
-
Přijde chlap na policejni stanici a chce vědět, kde mají bonzárnu, že chce udat souseda. Pošlou ho na služebnu a on hned spusti: „Soused má na dvoře složeno deset metráků dřeva.“ Policista: „To přece není trestné.“ „Ale on si ho nechal dovézt z Německa.“ „No, to se ted taky může, musíte mi říct něco víc!“ „On v tom dřevě pašuje zlato.“ Policista zajásá a hned začne organizovat akci. Bonzák odejde a hned volá sousedovi, kterého pravě udal: „Tak Josef, objednal jsem ti to sekáni dříví. A mám pocit, že to bude stejná parta, co ti na jaře zryla zahrádku.“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:17 ® Swoop
-
Náhodný chodec pozoroval určitou dobu rybáře a pak se zeptal: „Proč jste tak nervózní?“ „To způsobuje rybaření,“ odpověděl rybář. „Vždy jsem se domníval, že rybaření uklidňuje nervy.“ „To máte pravdu, ale tady je zákaz chytání ryb!“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:05 ® Swoop
-
Plukovník na vojně zařazuje bažanty do skupin: „Ti, kteří vychodili střední a vysokou školu se zařadí do první řady. Ti, kteří vychodili základní do druhé řady.“ Hlas zezadu: „A co ti, kteří nevychodili žádnou školu? "Ti se zařadí za mě!“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:03 ® Swoop
-
To takhle Víťa Kožený chytá na Bahamách ryby a tahá jednu za druhou… Když tu najednou vytáhne rybku zlatou. Hodí ji do kýble a tahá dál. No a z kýble se ozve: „No, Viktore, já jsem přece zlatá rybka, co takhle tři přání?“ Viktor se na ni podívá a odpoví: „No dobře, tak co chceš?“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:02 ® Swoop
-
„Jean, nachystejte mi kulovnici, půjdeme na ryby.“ „Ale pane, nebylo by lepší vzít si udici?“ "A vy si myslíte, Jean, že když budu vyhrožovat rybáři udicí, tak mi nějakou rybu dá?
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:02 ® Swoop
-
Na lavičce, večer v parku, sedí mladý pár. Líbají se a přitom šťastně vzdychají. Nedaleko od nich sedí dědek s babkou. „Dědku“, povídá babka, " a ty by jsi to ještě dokázal?" „Ale co by ne, jen kdyby mě ten mladej k ní pustil“.
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 22:58 ® Swoop
-
Policajt jde kolem studny a tam stojí chlapeček a pláče. Policajt se ptá: „Proč brečíš?“ „Spadla mi tam matka!“ Policajt skočí do studny. Za chvíli vyplave a říká: „Nemůžu tvoji matku nikde najít!“ Chlapeček na to: „No jo, ale co teď budu dělat s tím šroubkem?“
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 22:52 ® Swoop
-
V utečeneckém táboře se ozve z rozhlasu: „Oběd se podává u severní brány!“ Všichni utečenci se rychle přemístí k severní bráně. V tom se ozve z rozhlasu: „Omyl, oběd se podává u jižní brány!“ Znovu se utečenci přemístí. Ale v tom se znovu ozve v rozhlasu: „Pro pobíhání po táboře se dnes oběd nepodává!“
reagovat