Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.916 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:19 ® Vapi
Vapi

Profesor zkouší ze zoologie: „Co je to za ptáka?“ a ukáže ze zakrytého tvora jen nohy. „Nevím.“, odpovídá student „Tak je to za pět, jak se jmenujete?“ konstatuje profesor Student si vyhrne nohavice: „Můžete také hádat!“

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:17 ® Vapi
Vapi

Přijde medvídek Pů do řeznictví a ptá se máte šunku prodavač odpoví ano máme tak medvídek Pů vytáhne rotačák, zastřelí prodavače a řekne, to máte za to prasátko

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:17 ® Vapi
Vapi

Jsou dva hadi a jeden povida druhymu: „Ty, Franto, jsme my jedovati hadi?“ „Ne proc?“ „Uf, to se mi ulevilo, protoze ja sem se pred chvilou kousl do jazyka.“

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:15 ® Vapi
Vapi

Zastaví celník na hranici auto a řekne řidiči, ať si vystoupí. Celník prohledá auto a vytáhne sáček s nějakým bílým práškem. Ochutná a ptá se řidiče: „Heroin?“ A řidič odpoví: „Ne. Jed na krysy.“

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:15 ® Vapi
Vapi

Trocha černého humoru .. Dvě maminky na projížďce s kočárky pohupuji své ratolesti, jedna to trochu přežene, dítě vypadne z kočáru, padne na hlavičku a je po něm. Druhá se jen tak otočí a pronese: ?To nasere, co?" :-D

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:13 ® Vapi
Vapi

Potkaji se dvě kamarádky po letech a jedna říká: „Jakto že máš tak nádhernou a hladkou pleť?“ „No šla jsem k doktorovi a ten mi nainstaloval za uši takové kolíčky a když se objeví vráska tak si je povytáhnu.“ „A co to máš na krku?“ „Ale toho si nevšimej to jsou bradavky.“ :-D

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:12 ® Vapi
Vapi

Sedí si tak malý kluk ve slovenském dresu na ulici a strašně brečí.. Jde kolem Bůh a říká: Proč pláčeš?.. Řekni mi co tě trápí a já to napravím-jsem přeci Bůh.. Malý kluk jen zvedne hlavu a řekne: V pátek hrajeme s Čechama… Bůh jen sklopí hlavu, sedne si vedle kluka a pláčou spolu…:D :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:31 ® skwor
skwor

Omlouváme se za omyl ve zprávě o smrti Usámy Bin Ladina. Došlo k překlepu, původní a správné znění je: „Bin Ladin is dad.“ Dodatečně gratulujeme!!!

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 20:44 ® Robur
Robur

Majitelé firem mezi sebou:

Poslyš, ty dáváš výplaty zaměstnancům, i když je krize?

Nedávám, a ty?

Nedávám , a chodí ti do práce i tak?

No, chodí.

Poslyš, a neměli bychom od nich vybírat vstupné?

reagovat
Úterý 3. května 2011 v 11:59 ® džigit

macecha roku!

reagovat
foto/forum/2011/th-img17518.jpg
Úterý 3. května 2011 v 11:54 ® fribble

Proč se chlap po padesátce zpotí mezi prvním a druhým číslem? Protože je mezitím léto.

reagovat
Úterý 3. května 2011 v 7:05 ® LuboO
LuboO

Tak Nemci maju titul majstra sveta isty…

reagovat
foto/forum/2011/th-img17517.jpg
Pondělí 2. května 2011 v 18:40 ® Scorpionius
Scorpionius

Sedí dva na rybách. „Už vím, proč ty potvory neberou. Vždyť ty žížaly nemají vůbec žádnou chuť!”

reagovat
Pondělí 2. května 2011 v 18:39 ® Scorpionius
Scorpionius

Policajt se rozhodne, že si kapra na vánoční stůl chytí sám. Vezme si rybářský prut a sekeru. Když přijde na místo vezme sekeru a začne sekat díru do ledu. Za chvíli k němu přistoupí muž a strašně na něho začne řvát: „Okamžitě vypadněte“. Policajt se ho ptá: „Jakým právem mě vyhazujete“. „Právem správce zimního stadiónu“

reagovat
Pondělí 2. května 2011 v 18:38 ® Scorpionius
Scorpionius

Víte jak blondýnka zabíjí kapra? Utopí ho :-D

reagovat
Neděle 1. května 2011 v 18:18 ® -tom-
reagovat
foto/forum/2011/th-img17505.jpgfoto/forum/2011/th-img17506.jpg
Čtvrtek 28. dubna 2011 v 8:57 ® Axamith
Axamith

V čekárně na veterině se potkají jezevčík, foxteriér a vlčák a povídají si, proč tam jsou. Jezevčík: " já roztrhal doma gauč, tak mě poslali utratit". Foxteriér povídá, že sousedce zadávil všechny slepice, tak ho poslali taky utratit. Přijde řada na vlčáka a povídá: " panička se producýrovala po bytě jen tak v negližé, já to nevydržel a skočil na ni . . . Jezevčík a foxteriér pokývají hlavou a říkají, takže taky utratit. Vlčák odpoví, ne, jenom zkrátit drápky.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 v 7:12 ® LuboO
LuboO

Dohadujú sa Rus, Američan a Čech, kto dokáže vyrobiť najlepšiu vec zo skla. Rus vraví: ,, My, u nás v Rusku, dokážeme vyrobiť tak dlhú sklenenú trúbku, že s ňou vidíme až na dno najhlbšieho oceánu! " .. ,,A a ako tomu hovoríte?" .. Oceánohlad.." Američan na to vraví: ,,To nič nie je.. U nás, v Amerika, dokážeme vyrobiť tak silnú šošovku, že s ňou vidíme až do najvzdialenejšieho vesmíru! Hovoríme tomu kozmohlad" A Čech na to: To my, v Čechách, dokážeme vyrobiť takú vec zo skla, že s ňou vidíme cez stenu!" Ostatní sa čudujú: ,,To nie je možné, a ako tomu hovoríte?" … ,,OKNO! "

reagovat
Úterý 26. dubna 2011 ve 13:00 ® kubas reakce na …
kubas
  • tom → hodně dobrý :-D
reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 ve 22:31 ® -tom-

Klausovo pero aneb Jak to začalo http://youtu.be/GY0kL-zi7Ec

reagovat
Pondělí 25. dubna 2011 v 9:33 ® fribble

VESELÉ VELIKONOCE !

http://www.uloz.to/…likonoce-wmv

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 19:29 ® Robur
Robur
reagovat
foto/forum/2011/th-img17374.jpg
Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:23 ® džigit

http://www.novinky.cz/…e-ovace.html

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:18 ® regulus
regulus
;-)
reagovat
foto/forum/2011/th-img17369.jpg
Neděle 17. dubna 2011 ve 12:31 ® fribble

Lidi, mějte rozum – s..... na politiku a pojďte k vodě nebo napivo . Tahle rubrika má být pro dobrou náladu ne k nasr… !!!

reagovat
Sobota 16. dubna 2011 ve 22:53 ® sears.13
sears.13

Věci veřejné popřeli, že paní Kočí umístili do bytu odposlouchávací zařízení. Na videonahrávce kterou doložili jako důkaz, je vidět, že si odposlech nainstalovala sama :o}

reagovat
Sobota 16. dubna 2011 v 9:25 ® fribble

Náhodný chodec pozoroval určitou dobu rybáře a pak se zeptal: „Proč jste tak nervózní?“ – „To způsobuje rybaření,“ odpověděl rybář. „Vždy jsem se domníval, že rybaření uklidňuje nervy.“ – „To máte pravdu, ale tady je zákaz chytání !“

reagovat
Sobota 16. dubna 2011 v 9:21 @ Pyjman reakce na …

Chytroň si plete technika s právníkem. Hlaď ho po hlavičce a říkej mu malej, malej.....

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 14:34 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

pičaman> Proč,nechápu

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 14:12 @ pičaman

chosebaits> Ty seš inžinýr? ZesPlně? Radši to zatajuj.

reagovat