Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.898 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. prosince 2010 v 7:47 ® LuboO
-
Stěžuje si irský dědeček:"Vidíte támhle tu ohradu? Tak tu jsem celou postavil já. Kámen po kameni nanosil,
poskládal. A řekne tady někdo „To je O´Brien, co postavil plot“? Neřekne! A to molo dole u vody, tak to jsem taky
udělal já! Každý trám, každé prkno jsem vzal do ruky, dva měsíce jsem ho dělal. A taky tady nikdo neřekne "To je
O´Brien, co postavil molo" .
Ale jen jednou, jedinkrát, člověk ošuká kozu …"
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 v 7:42 ® LuboO
-
Probíhá bitka, skinheadi mlátí cikány. Opodál stojí hlouček policistů a nic nedělají. Bitka skončí, hnědočeši leží na zemi, skini jdou na
reagovat. Nesmělý pozorovatel se ptá policistů: „Proč jste nic neudělali?“ Dostane odpověď: „No, my jsme se nemohli rozhodnout, jestli máme pomáhat, nebo chránit…“
- Středa 22. prosince 2010 ve 21:49 ® osprey
-
Ve škole dá paní učitelka dětem tvořit věty, aby v nich bylo obsaženo dvakrát slovo „pěkný“. Padají věty typu: Ráno bylo pěkné počasí a já měl pěknou náladu. Včera jsem se pěkně učil a dnes dostal pěknou známku. Až přijde řada na Pepíčka a ten spustí:
„Včera přišel táta ožralej z hospody, vysklil dveře, pošlapal koberec v předsíni, porazil věšák, nablil do fíkusu a usnul na koberci.“
„Ale ty jsi nepochopil, co máme dělat.“ říká učitelka. „Pochopil, paní učitelko. Ona máma, když to všechno viděla, tak jenom řekla: Pěkný, Karle, pěkný!“
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 14:01 ® sus1 reakce na …
-
regulus>
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:45 ® regulus
-
Přijde cikán do předprodeje MHD a chce „šalinkartu“…
reagovat
Prodavač se ptá:„Na měsíc?“
„Né, po Brně, pičo!“ - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:45 ® Robur
-
Prečo sa všetci baja Lakatoša z 1.a? Lebo má ocka v 8.b
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 10:59 ® breca
-
Žena je s manželem u psychoterapeuta po dvacetiletém manželství, stěžuje si na osamělost, nepochopení, nedostatek lásky, sexu, atd, atd, atd.. prostě mele, mele a mele . . . . Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se postavila, přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí. Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí. Manžel na to čučí jak tydýt… Terapeut říká manželovi: tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne. Můžete to pro ní udělat ? ? ?" Manžel se zamyslí a povídá: " Můžu jí sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na ryby.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 10:15 ® Robur
-
Chlápek se nechá zmrazit. Probere se v roce 2050 a vyrazí do města. # # # Najednou kouká, že všude visí cedule „Lovecká sezóna Cikánů začala“ # # # a tak si říká:„Konečně! Super!“. Pádí do loveckého obchodu a koupí si # # # bouchačku. Zaklekne do křoví a vyčkává. Najednou přiběhne parta pěti # # # cikánů, vrhnou se na popelnice a jedou. Chlápek vyskočí, všechny je # # # postřílí a je štěstím celej bez sebe. # # # V ten moment se ozvou sirény a přijedou poliši. Policajt:" Pane to # # # vy jste postřílel všechny tyhle cikány?„… "Ano, není to super?“ … # # „Jistě, ale # # # bude to pokuta! Za každého mrtvého 200Kč, takže celkem zaplatíte 1000 # # # korun“ … „Ale vždyť je sezóna, ne?“ … # # # „To je, ale nesmí se střílet u krmítek!“
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:41 ® džigit
-
ptá se žena muže-proč,když se on vyspí s více ženami,je borec a ona ,když se vyspí s více muži je děvka?
reagovat
On na to-když jeden klíč vleze a otevře více zámků,je to superklíč! Ale oproti tomu,když zámek otevře vícero klíčů,je to zámek na pikaču!!! - Pondělí 20. prosince 2010 ve 22:27 ® regulus
- reagovat
- Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:25 ® LuboO
-
Ide si muž po ulici vo Washingtone. Zrazu vidí, ako besný pitbull napadne malé dievčatko. Zoberie najbližšiu palicu a umláti s ňou psa na smrť. V tom k nemu pribehne muž a vraví: „Páni moji, ja som videl, čo ste spravili… som novinár z Washington post… už vidím tú titulku – Americký hrdina zachránil dievča pred besným psom!“ „Ale ja nie som Američan… pochádzam z Iránu.“
Na druhý deň je v Washington Post obrovitánska titulka:
MOSLIMSKÝ EXTRÉMISTA ZABIL AMERICKÉHO PSA!
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 13:32 ® Malinko reakce na …
-
Mno jasne ze Bernard, vo tom zadna.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2010 ve 12:55 ® sears.13
-
Někdo myslel, že červenej trpaslík je hvězda :o}
reagovat - Neděle 19. prosince 2010 v 10:12 ® fribble reakce na …
-
Já jsem Čech a ještě v letech – beru za 2. Hezká holka je hezká holka, ale žrádlo a pivko, to je pošušňáníčko !!!
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 20:33 ® Robur
-
http://www.mrk.cz/…ka-videa.php?…
http://sus1.rajce.idnes.cz/…-_5.9._2010/#…
porovnejte sami, co je lepší
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 19:01 ® Márty reakce na …
-
Robur> joo tak to je nemálo dobrý
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 18:13 ® Robur
-
http://www.pardal.cz/pf2011/ tohle se fakto povedlo
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 16:53 ® džigit
-
Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co jí radil otec: „Kdykoliv Tě zastihne sněhová bouře, počkej, až pojede kolem pluh a pak jeď za ním.“ Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka ho podle rady následuje. Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se jí, co dělá. Ona mu vysvětlí, že otec jí poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem. Pluhař říká: „No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu!“
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:22 ® saman
- reagovat
- Čtvrtek 16. prosince 2010 v 17:59 ® džigit
-
Jistý podnikatel poslal z práce své manželce fax, ve kterém stálo:
Moje milá manželko,
určitě chápeš, že mám jisté potřeby, které Ty jako 54-letá nemůžeš uspokojit. Jsem s Tebou velmi šťastný a považuji Tě za dobrou manželku. Přesto doufám, že mi nebudeš mít za zlé, když se z tohoto faxu dozvíš, že trávím noc se svou 18-letou sekretářkou Vanesou v hotelu Comfort Inn. Neznepokojuj se. Před půlnocí budu doma.
Když se muž vrátil domů, našel v jídelně tento list:
Můj milý manželi,
dostala jsem Tvůj fax a děkuji Ti za upřímnost. Při této příležitosti Ti chci připomenout, že 54 let bylo před časem také Tobě. Současně Tě chci informovat, že v čase, kdy čteš tento list, budu s Michalem, mým učitelem tenisu, který je stejně jako Tvá sekretářka 18-letý, v hotelu Fiesta. Jako zkušený muž s dobrými znalostmi matematiky určitě víš, že se nacházíme v podobné situaci… Pouze s malým rozdílem: 18-letému to jde s 54-letou víckrát, než 54-letému s 18-letou, takže se mnou do rána určitě nepočítej!!!
reagovat - Středa 15. prosince 2010 v 18:20 ® Michal N.
-
tak to je dobry
reagovat - Středa 15. prosince 2010 v 17:24 ® kerob
-
Zavedení nového chemického prvku do aktuální tabulky soustavy prvků
Prvek: ŽENA
Značka: Wo
Atomová hmotnost: 54,6 kg (přijato dohodou, může se však vyskytovat v rozmezí 40 – 200 kg) Poločas rozpadu: průměrně 72 let – podle zacházení až 120 let
Výskyt: ve větším množství hlavně v obydlených oblastech
Fyzikální vlastnosti:
- Povrch obvykle pokryt barevným filmem složeným ze směsi jiných chem. prvků
- Bod varu velice nízký, na druhou stranu ale mrzne bez jakékoliv známé příčiny
- Taje při speciálním zacházení
- Hořká při nesprávném použití
- Vyskytuje se v různých stavech od panenského kovu až po vytěženou rudu
- Poddajná při aplikaci tlaku na správném místě
- Čistý vzorek má v přirozeném stavu růžovou barvu
- V blízkosti jiného kvalitnějšího vzorku se barva mění na zelenou
- Vykazuje periodickou nestabilitu v závislosti na lunárním měsíci
Chemické vlastnosti:
- Výborně přitahuje zlato, stříbro a většinu drahých kamenů
- Absorbuje větší množství drahých látek
- Spontánně exploduje bez předešlého upozornění a jakékoliv známé příčiny
- Nerozpustná v kapalinách, ale její aktivita se zvyšuje po nasycení alkoholem
- Ze všech známých prvků nejlépe redukuje peníze až na nulovou úroveň
Běžné použití:
- Dekorativní účely, obzvláště ve sportovních autech
- Může být dobrou pomůckou při relaxaci
- Velmi efektní čistič
Možná rizika:
- V nezkušených rukou velmi nebezpečná
- Je nelegální vlastnit více jak jeden exemplář, je však možné spravovat více exemplářů, které se nacházejí na různých místech a nejsou spolu v přímém kontaktu
- Má velký vliv na psychiku člověka, většinou negativní až zničující. Pouze ve výjimečných případech duševně nemocných lidí došlo po přechodnou dobu k mírnému zlepšení jejich zdravotního stavu.
VÝSTRAHA: DLOUHODOBÉ VYSTAVOVÁNÍ SE ÚČINKŮM TOHOTO ELEMENTU JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ! VŠECHNY ZNÁMÉ PŘÍPADY ZÁVISLÝCH SKONČILY JEJICH SMRTÍ V ABSOLUTNÍ BÍDĚ A CHUDOBĚ DUCHA !!!
reagovat - Středa 15. prosince 2010 v 15:07 ® Tomik
- Výhoda rybářů je, že vás ryba takhle nepropleskne…
reagovat
- Středa 15. prosince 2010 ve 13:29 ® Michal N.
-
http://www.stream.cz/…ickeho-uhore mazec!!
reagovat - Středa 15. prosince 2010 v 10:07 ® džigit
- reagovat
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:11 ® Jak.novi
-
sampon> Jinak v poho?
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 ve 21:54 ® jersey
-
V narvaném fotbalovém hledišti v Anglii je mezi dvěma chlapy volné sedadlo. Jednomu z nich to nedá a povídá tomu druhému: „Tak to teda nechápu, že si někdo může koupit lístek, a nepřijít.“ „Víte, ten lístek jsem koupil před čtrnácti dny pro manželku, jenže ona mezitím zemřela.“ „Oh, promiňte, je mi líto. – Proč jste ale nevzal někoho ze známých nebo z rodiny?“ „Všichni jsou na pohřbu.“
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 ve 21:53 ® jersey
-
Učitelka nakreslila na tabuli jablko a ptá se dětí:„Co jsem to nakreslila?“ Přihlásí se Pepíček: „Prdel.“ Učitelka se rozplakala a vyběhla ze třídy. Za chvíli do učebny vkročí ředitel a křičí: „Proč jste paní učitelku dohnali k slzám? A kdo nakreslil na tabuli tu prdel?“
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 ve 21:52 ® jersey
-
Bavěj se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví, tak to zkusej spolu v křoví. Za chvíli jeden zařve: „Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít.“ Začnou ho honit po lese a zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu.„Rybo, neviděla jsi zajíce?“ „Neviděla, vy dva buzeranti.“
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 ve 20:31 ® jersey
-
Pár jde do lesa… Ona: „Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout.“ On: „Ani ne.!“ Ona: „Stejně mě přefikni.Ať se zbavím toho blbého pocitu…“
reagovat