Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.898 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. prosince 2010 ve 20:29 ® jersey
-
Mladík jede v kupé s neznámou slečnou. Když ho dlouhé ticho přestane bavit, osloví ji : „Proč pořád mlčíte, slečno?“ „Mlčím, protože chci,“ odsekne slečna. Mladík vyskočí a spráskne ruce: „Tak vona chce – a mlčí!“
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 8:32 ® sampon reakce na …
-
ahoj dzigitdžigit>
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 8:28 ® sampon reakce na …
-
jak jeosprey>
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 8:22 ® sampon reakce na …
-
cau jajk jeLuboO>
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 8:20 ® sampon reakce na …
-
cau jak se mas a jak je-tom->
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 8:00 ® LuboO
-
a este skvely navod…
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 7:46 ® LuboO
-
Anglický humor
Venku mrzne čím dál tim víc, a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že čumí přes okno. Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř …
reagovat - Úterý 14. prosince 2010 v 7:46 ® LuboO
-
Chlápek přijde do trafiky a ptá se: „Znáte Frantu Kykolku?“
Trafikant: „ne, bohužel…“
„…a Láďu Kykolku?“
„…tak toho taky ne.“
„…a co Slávka Kykolku, taky ne?“
„…neznám!“
„…sakra, tak proč tu máte napsáno ZNÁMKYKOLKY, ha ?“…
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:06 ® osprey
-
Drsný seržant cvičí nováčky: „Jste vojáci, nic vás nebolí. Když vás kopnu do holeně, nebolí vás to, protože jste co? Vojáci!“ Kopne prvního. „Bolí?“ „Nebolí.“ „A proč?“ „Protože jsem voják!“
Kopne druhého. „Bolí?“ „Nebolí.“ „A proč?“ „Protože jsem voják!“
Kopne třetího. „Bolí?“ „Nebolí.“ „A proč?“ „Protože jste kopl toho vedle.“
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 14:21 ® -tom-
-
jeden geekovskej:
Archimedes, Pascal a Newton hrají na schovávanou. Archimedes piká. Pascal se rozhlédne a hbitě se schová do křoví. Newton vezme klacek, do hlíny vyškrábne čtverec metr na metr a postaví se do něj. Nijak se neschovává. Archimedes dopiká, rozhlíží se kolem sebe. Samozřejmě, že ihned vidí Newtona a volá: „Deset dvacet Newton!“ Newton v klidu řekne: „Tak to teda ne! 1 Newton na metr čtvereční je přece Pascal!“
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 14:21 ® džigit reakce na …
-
DJ> stačilo kouknout o pár řádků níž,viď?
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:38 ® DJ
-
SLYŠEL JSEM JEDEN FAKT KRUTEJ: ťuky ťuk, kdo je tam, tvoje smrt, di do prdele. Píšu si – jednou rakovina konečníku.
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 v 7:54 ® LuboO
-
Baví se dvě sousedky: "A na co umřél tvůj starý?” "Ale, na chřipku.” odpoví smutně vdova. Mařena soucitně a s lítostí řekne: "No, ještě, že to nebylo nic vážnějšího.
reagovat - Pátek 10. prosince 2010 v 8:55 ® Robur
-
Plzeňská rodinka si o víkendu vyjede na Hracha- u rnu. Táta chytá ryby, mamá se opaluje a kluk si hraje. V tom táta chytí zlatou rybku a ta povídá"" Když mi pustíš splním Ti 3 přání" . V tom kluk křičí „Já chci autíčko“ na to táta povídá " Do prdele s Tvím autíčkem " a kluk křičí " jouvej , jouvej vyndejte mi ho z prdele" no a jeli domů zas ve starej 120
vkládal feryac, ale do špatného fóra
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 16:55 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 9. prosince 2010 v 15:30 ® džigit reakce na …
-
Tino> Ona,viď?!?
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 15:26 ® Tino reakce na …
-
netváří se zrovna šťastně
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 15:24 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 9. prosince 2010 v 1:07 ® džigit
-
Baví se dvě kamarádky: „Říkáš manželovi, když dosáhneš orgasmu?“ „Ne, on nechce, abych mu volala do práce!“
Jde to i bez…
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 0:27 ® džigit
-
hoši,trochu úroveň!!!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 0:07 ® LuboO
-
Letí dva orli a ten jeden se ptá toho druhýho: Hele, tobě snad stojí ne??? A ten druhej na to: Se nediv, když letíš jak píča
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 17:19 ® Michal N.
-
Víte jakej je rozdíl mezi ženou a paprikou??…ŽÁDNEJ!!obě sou dutý a plněny semenem!!!
reagovat - Pátek 3. prosince 2010 v 10:20 ® džigit
-
U zpovědi se chlap zpovídá ze svých hříchů: „Víte, otče, ta moje tchýně, to je ale ženská. Chvílema uvažuju, že by stála za hřích!“
- „Pamatuj synu, nesesmilníš!“
- „Kdepak velebnosti, NEZABIJEŠ!“
- Pátek 3. prosince 2010 v 10:16 ® džigit
-
Volá žena na svého manžela, který ji přistihl s milencem: Péťo, proboha, snad nechceš zastřelit otce tvých dětí!!!
reagovat - Pátek 3. prosince 2010 v 10:00 ® džigit
-
Sedí dva rybáři v loďce a chytají ryby. Po chvíli jeden chytí mořskou pannu. Prohlíží si její vnady zavrtí hlavou a nakonec ji odhazuje zpět do moře. Druhý se ptá: „Proboha proč?“ On na to: „Hm, hlavně jak?“
reagovat - Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 21:10 ® džigit
- To je masakr
reagovat
- Středa 1. prosince 2010 v 19:57 ® saman
- reagovat
- Středa 1. prosince 2010 v 19:14 ® LuboO
-
Štúdia našich polských priatelov:
Preco zeny placu?
reagovat - Středa 1. prosince 2010 v 16:33 ® kerob
-
Zemřelý papež přijde před nebeskou bránu. Svatý Petr ho pozdraví a ptá se na jeho jméno. „Jsem papež!“ „Papež, papež,“ brouká si pod vousy svatý Petr. „Lituji, nemám nikoho toho jména ve své knize zaneseného.“ „Ale, ale . . . já jsem byl přece zástupce Boha na zemi!“ Svatý Petr, překvapen: „Bůh má na zemi svého zástupce? No to je zajímavé, o tom mi zatím nikdo nic neřekl.“ Papež se rozčílí natolik, až v obličeji zrudne: „Já jsem byl hlavou katolické církve!“ „Katolická církev . . . to jsem nikdy neslyšel,“ na to svatý Petr. „Ale počkej chvíli, zeptám se šéfa.“ Odejde v nebi dozadu a ptá se Boha: „Poslyš, tady je jeden, ten říká, že byl tvým zástupcem na zemi. Jmenuje se Papež. Říká ti to něco?“ „Nee,“ odpoví Bůh. „Neznám. Nic o tom nevím. Ale počkej, zeptám se Ježíše. Ježíííši!“ Ježíš přiběhne: „No, otče, co je, co se dějě?“ Bůh a svatý Petr mu vysvětlí situaci. „Moment“, řekne Ježíš, „půjdu se na něho podívat. Hned jsem zpátky.“ Za pár minut je zpět ve velmi dobré náladě a směje se na celé kolo: „Tomu sotva věřím, nedovedu to pochopit. Vzpomínáte si na ten kroužek rybářů, který jsem před 2000 lety založil? Tak ten ještě existuje!!!“
reagovat - Úterý 30. listopadu 2010 ve 23:35 ® LuboO
-
Drahy žecu,
bizovňe še čuduješ, že po teľo rokoch še ozyvam. Aľe obecala som dzifčecu, že ci napišem. Keľo to už roky, co ce ochabila? Das pejc? Može i vecej budze. Jak še hutori, čas najľepši dochtor, šicke rany zahoji. I mne še už noha zahojela, co ši me raz ožarty zdrilel z garadyčoch. Teraz už znam, že to veľka chyba bula, kedz som še ku vam do domu nascahovala. Do šickoho som še starala a ľem mojej Ruženke som stranu trimala. Mušel ši poradne cerpec. Nečudo, že ši sebe občas čerknul betehy a neraz pozdno do večara v karčme šedzel. Šak každy poriadny chlop sebe vypije, no ňe? Dachto ľem dakus, iny vecej, no a ty ši vypil vecej. Aľe ani še ci nedzivim. Ta vedz ta moja Ružena poriadna ľompa bula. Vidzela mi, jak še o tebe stara! Na frištik chľeba so šmaľcom, na obid ši harčok trepanky mušel vylygac, dobre ši hvarel, že chuci jak koňske šiky. Na večar ci uvarela kendericu, abo ľem postne bandurky ši mal. A kedz še jej zochcelo na poľo zajsc, ta i hryžacu dziňu ši dostal. Šak ani poradny kavej ňeznala uvaric, chucil jak krochmaľ. Veru nerada še okolo šparheltu obracala. Ľem by še paradzila a hodziny pred džveredlom vystavala. A ani čistotna bars nebula. Brudny budar vyčuchac? Ta dze! Prac ani bigľovac še jej nechcelo, aj graty ši mušel sam umyvac. No, piľna pčola to nebula, do roboty še bars nešarpala. Aľe ani ja ci nebula bars dobrou švekrou. Pravom ši každemu vo valale hvarel, jak ci ta stara rapucha niči život. Šľepe sme buli, nevidzeli sme jak cerpiš. Keľo razy som sebe želala, aby me guta ulapela za to, že som še ku vam nascahovala. Verabože, šaľena ja bula. Šicko mohlo buc inak. Aľe vidziš, drahy žecu, že ani po teľo rokoch sme na tebe nazapomľi. Ruženka hutori, že ši ce predstavuje s veľkym bembeľom, určite ci už kosci nečerkaju. A že by še rada stala nadraguľou. Už še jej i šnivalo o malym kandratym babuľe. Ňemala ce ochabic, teraz to už zna i vona. Jak v tebe zostalo choľem falatočok ľubosci, friško odpiš, budzeme ci blahoslavic. Šak stara laska nehardzaveje, jak še hutori. Naša kapura budze pre tebe furt otvorena. Tvoja švekra Amala
Dodanok: Skoro by mi zapomla. K tomu džegpotu, co ši ulapel v loce, ci zo šerca blahoželame.
reagovat