Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.850 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. října 2010 ve 23:09 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Ano, má to být pan Kokrhel, protože jinak to ztrácí smysl, ba kokrhel jako kytka nemá pr..l.
reagovatOno by to právě pokračoval ,,stojí ve vodě pan Kokrhel, vodu má až po …", ale já to nechal na domýšlivosti zdejších lidí.
- Sobota 30. října 2010 ve 23:04 ® osprey
-
Jak.novi> Já to znám: „Šel do vody pan Kokrhel, sahala mu až po …“ Ono se ti to jinak moc nerýmuje.
No a jeden, když už tu jsem.
Hádají se Němec, Američan a Slovák, kdo přesněji razí tunely.
Němec říká: „My, když v Alpách razíme ze dvou stran tunel, trefíme se s přesností na půl metru.“ Američan mávne rukou: „U nás ve Skalistých horách, když razíme tunel, trefíme se s přesností na dvacet centimetrů.“ A Slovák na to: „Keď Pán Boh dá, my sa u nás trefíme aj na milimeter presně.“
To Američana naštve a tak se zeptá: „No a když nedá?“
„Keď Pán Boh nedá, budeme mať dva tunele.“
reagovat - Sobota 30. října 2010 ve 22:53 ® Jak.novi
-
Paní učitelka řekne dětem, aby řekli nějakou rýmovačku. Přihlásí se Pepíček, učitelka ho vyvolá a Pepča zpustí: ,, Stojí kokrhel ve vodě a vodu má až po kolena" Paní učitelka na to: ,,Ale Pepíčku, to se ale přece nerýmuje". A Pepíček odpoví: ,,To paní učitelko počkejte, ža bude povodeń".
reagovat - Pátek 29. října 2010 v 19:47 ® -tom-
-
Otázka: Čo je to globalizácia?
Odpoveď: Smrť lady Diany.
Otázka: Na základe čoho ste tak usúdil?
Odpoveď:´Anglická princezná so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, ktorý šoféroval belgičan, čo slopal škótsku whisky, ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi. A toto všetko poslali tebe, Čechovi, ktorý oblečený vo vietnamských šatách čumíš do taiwanského monitoru a v ruke máš čínsku myš. A navyše si to čítaš v slovenčine
reagovat - Pátek 29. října 2010 v 17:43 ® Márty
-
„Jean, nachystejte mi kulovnici, půjdeme na ryby.“ – „Ale pane, nebylo by lepší vzít si udici?“ – „A vy si myslíte, Jean, že když budu vyhrožovat rybáři udicí, tak mi nějakou rybu dá?“
reagovat - Pátek 29. října 2010 v 17:36 ® Márty
-
Jeden pár takhle přišel na výletě ke studni splněných přání. Manžel se naklonil, pomyslel si přání a hodil dolů minci. Žena si řekla, že to také zkusí, avšak příliš se naklonila, přepadla přes okraj a utopila se. Manžel chvíli strnule stál, pak se usmál a povídá: „Jejda, ono to opravdu funguje!“
reagovat - Středa 27. října 2010 ve 21:56 ® LuboO
-
Syn oznamuje otcovi:
„Idem sa zenit.“
„A koho si beries?“
„Petra od susedov.“
„Ale ved to je chlapec!!!“
„Ale nie je, uz ma 32 rokov…“
reagovat - Středa 27. října 2010 ve 21:55 ® LuboO
-
Dvaja dedkovia sa rozpravaju:
- A ty sa ako volas?-
- A dokedy to potrebujes vediet?-
- Středa 27. října 2010 v 19:27 ® Jak.novi reakce na …
-
LuboO> Aúúúúú
reagovat - Středa 27. října 2010 v 19:02 ® LuboO
-
V parku sedia dve mamičky a pletu pre deti a prvá hovorí dufam ze to bude dievča, zostala mi len ružova a druhá hovorí dufam že to bude kripel, dojebala som rukáv.
reagovat - Středa 27. října 2010 v 18:46 ® LuboO reakce na …
-
Jak.novi> a to nehovorim, keby isiel niekto pomedzi nich na bicykli…
reagovat - Středa 27. října 2010 v 15:45 ® Jak.novi reakce na …
-
džigit> Kdyby jeden z nich upadl, to by muselo bolet.
reagovat - Středa 27. října 2010 ve 13:35 ® džigit
-
Jednovaječná dvojčata
reagovat - Úterý 26. října 2010 v 11:54 ® sus1
-
František si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu Hamé Babice. Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek.
reagovat
Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám.
Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: „Pamatuješ si, co jsem ti říkal o té kráječce okurek?“ „Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!“ „Udělal“ smutně přiznal František. „Ach Bože můj, co se stalo?“
„No co by, vyrazili mne z práce“ „Ale neeee, ublížila ti ta kráječka okurek?“ „Kráječka okurek, ta ne, ta dostala taky výpověď.“
- Neděle 24. října 2010 ve 13:26 ® jersey reakce na …
-
Death:
reagovattak ten nemá chybu…
- Neděle 24. října 2010 v 1:21 ® -tom-
-
Recept na tresku: Potřebujeme: tresku, olivový olej, papriku, česnek, cibuli, sůl,pivo a ženu. Způsob přípravy: Postavíme ženu s ingrediencemi do kuchyně a zavřeme za ní dveře. Otevřeme si .pivo a za dvě hodiny je jídlo hotové. Je to chuťovka a nedá skoro žádnou práci!
Manželé leží v posteli. Manželka najednou slyší manžela: „Co kdyby jsme si zaš.kali?“ Ospale mu odpoví: „Bolí mě zase hlava a jsem unavená“. Manžel na to: „Spi, já telefonuju…“
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 23:52 ® Márty
-
Plave si tak kapr v medu a říká „to je hustýýý“
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 23:48 ® Márty
-
Jede chlápek po silnici E55 a zastaví u krajnice, kde stojí šlapky. Otevře okýnko a rukou ukazuje „Ty, ty a ty.” Přiběhne čtvrtá a volá: „A co já?” „Ano, i ty, všechny jste ku*vy.”
reagovat - Sobota 23. října 2010 ve 14:15 ® DEATH
-
Voják si takhle sedí v zákopu, když tu najednou před útokem zjistí, že mu chybí puška. Jde tedy za svým nadřízeným, aby si postěžoval a ten mu podá násadu od koštěte se slovy: „Až to začne, tak namiř na němce a řekni: Ratatatabum. Bude to stejný, jako bys měl pušku, uvidíš.“ Protože se na vojně neodmlouvá, vrátí se voják s násadou na své místo a připraví se na útok. Když to začne, vezme násadu, zamíří, řekne: „Ratatatabum,“ a opravdu, němec se skácí na zem. Nevěřícně se podívá, ale zamíří na dalšího vojáka a řekne: „Ratatatabum,“ ten se chytne za břicho a padne do bláta. Když bitva končí, vidí náš voják poslední němce, jak pomalu kráčí přes bitevní pole, tak zamíří násadu a řekne: „Ratatatabum,“ a nic. „Ratatatabum,“ zkusí to znova, ale opět bez úspěchu. Jak se nepřítel blíží, začíná voják panikařit, mává násadou na všechny strany a řve: „Ratatatabum! Ratatatabum! Ratatatabum!“ ale bez úspěchu. Němec dojde až k němu, kopne ho do hrudi až voják svalí a pod vousy si mumlá: „Vrrrrr, tank, tank, vrrrrr, tank, tank, tank.“
reagovat - Středa 20. října 2010 ve 14:29 ® Robur
-
asi to tu bylo, ale 2. asi ne:
Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu. První myš vyzunkne jednu tequilu,bouchne sklenkou o pult a Říká „Já jsem tak odvážná, že si každý den uloupnu trochu jedu na myši a žvýkám ho, abych se lepší odvázala…“ Druhá myš se na ni podívá, hodí do sebe dvě tequily, bouchne sklenkou pult a povídá: „A já jsem tak odvážná, že každý den jdu k pasti na myši,zdvihnu záklopku,trochu se na ní pohoupám a to jsem teprve v transu…“ Třetí myš se na ně koukne,šoupne do sebe tři tequily,bouchne sklenkou o pult a vydá se ke dveřím. Dvě první myši za ní udiveně hledí: „Kam jdeš?“ „Jdu si zapíchat s kocourem…“
Jde zajíc lesem a křičí: „Přefikl jsem lvici!“ Potká vlka a vlk na to: „Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!“ Zajíc běží dál a křičí: „Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!“ Potká medvěda a medvěd: „Zajíci, zavři klapačku. Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!“ A zajíc jakoby nic: „Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!!“ Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Lev za nim, ale nějak se tam zasekl. Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: „No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří…“
reagovat - Středa 20. října 2010 v 10:12 ® LuboO
- reagovat
- Úterý 19. října 2010 v 17:07 ® Robur
-
reagovat
- Úterý 19. října 2010 v 7:27 ® LuboO reakce na …
-
Robur> toto je uplne iny stan
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 22:20 ® Robur reakce na …
-
LuboO> prakticky viděno 28. září v 17:00 v tomto fóru, normálně bych to nepsal, protože dobrých vtipů i opakovaných není nikdy dost, ale takhle to snad zapadne do kontextu
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 21:12 ® LuboO
-
Muž se ženou jedou tábořit. Postaví stan a večer se uloží ke spánku. Po nějaké době se muž vzbudí, probudí manželku a říká:
„Podívej se na nebe a řekni mi, co vidíš?“
Žena: „Vidím miliony hvězd.“
Muž: „A co na to říkáš?“
Žena chvíli přemýšlí a pak řekne:
"Viděno z hlediska astronomie, jsou to miliony galaxií a biliony možných planet.
Astrologie mi říká, že Saturn leží v konjunkci se Lvem.
Co se času týče, usuzuji, že máme 3 hodiny a pár minut.
Teologicky, že náš Pán je všemohoucí a my všichni jsme jen nicotně malí.
Meteorologicky mi to říká, že budeme mít zítra krásný den.
No a co to říká tobě?" zeptá se ona.
Muž: „Prakticky viděno, někdo nám ukradl stan.“
reagovat - Pondělí 18. října 2010 v 9:24 ® džigit
- reagovat
- Pondělí 18. října 2010 v 1:17 ® regulus reakce na …
-
LuboO>
reagovat - Neděle 17. října 2010 ve 21:25 ® LuboO
-
Príde chlapík do reštaurácie a objedná si polievku. O chvíľu zavolá na čašníka a hovorí:
- Mohli by ste, prosím vás, ochutnať z mojej polievky?
Čašník na to:
- Prečo? Je studená?
- Nie, len z nej ochutnajte!
- Prečo? Azda je prislaná?
- Nie! Dopekla, však z nej už ochutnajte!
- Dobre, dobre, ale kde je lyžica?
- AHA?!
- Pátek 15. října 2010 ve 23:06 ® Tino
-
dočista skrytá
reagovat - Čtvrtek 14. října 2010 v 19:16 ® Robur
-
teď je to skrytá reklama:-d
reagovat