Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.850 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. října 2010 ve 23:09 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

osprey> Ano, má to být pan Kokrhel, protože jinak to ztrácí smysl, ba kokrhel jako kytka nemá pr..l. :-)) Ono by to právě pokračoval ,,stojí ve vodě pan Kokrhel, vodu má až po …", ale já to nechal na domýšlivosti zdejších lidí. :-)

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 23:04 ® osprey
osprey

Jak.novi> Já to znám: „Šel do vody pan Kokrhel, sahala mu až po …“ Ono se ti to jinak moc nerýmuje.

No a jeden, když už tu jsem.

Hádají se Němec, Američan a Slovák, kdo přesněji razí tunely.

Němec říká: „My, když v Alpách razíme ze dvou stran tunel, trefíme se s přesností na půl metru.“ Američan mávne rukou: „U nás ve Skalistých horách, když razíme tunel, trefíme se s přesností na dvacet centimetrů.“ A Slovák na to: „Keď Pán Boh dá, my sa u nás trefíme aj na milimeter presně.“

To Američana naštve a tak se zeptá: „No a když nedá?“

„Keď Pán Boh nedá, budeme mať dva tunele.“

reagovat
Sobota 30. října 2010 ve 22:53 ® Jak.novi
Jak.novi

Paní učitelka řekne dětem, aby řekli nějakou rýmovačku. Přihlásí se Pepíček, učitelka ho vyvolá a Pepča zpustí: ,, Stojí kokrhel ve vodě a vodu má až po kolena" Paní učitelka na to: ,,Ale Pepíčku, to se ale přece nerýmuje". A Pepíček odpoví: ,,To paní učitelko počkejte, ža bude povodeń". :-))

reagovat
Pátek 29. října 2010 v 19:47 ® -tom-

Otázka: Čo je to globalizácia?

Odpoveď: Smrť lady Diany.

Otázka: Na základe čoho ste tak usúdil?

Odpoveď:´Anglická princezná so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, ktorý šoféroval belgičan, čo slopal škótsku whisky, ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi. A toto všetko poslali tebe, Čechovi, ktorý oblečený vo vietnamských šatách čumíš do taiwanského monitoru a v ruke máš čínsku myš. A navyše si to čítaš v slovenčine :-D

reagovat
Pátek 29. října 2010 v 17:43 ® Márty
Márty

„Jean, nachystejte mi kulovnici, půjdeme na ryby.“ – „Ale pane, nebylo by lepší vzít si udici?“ – „A vy si myslíte, Jean, že když budu vyhrožovat rybáři udicí, tak mi nějakou rybu dá?“

reagovat
Pátek 29. října 2010 v 17:36 ® Márty
Márty

Jeden pár takhle přišel na výletě ke studni splněných přání. Manžel se naklonil, pomyslel si přání a hodil dolů minci. Žena si řekla, že to také zkusí, avšak příliš se naklonila, přepadla přes okraj a utopila se. Manžel chvíli strnule stál, pak se usmál a povídá: „Jejda, ono to opravdu funguje!“

reagovat
Středa 27. října 2010 ve 21:56 ® LuboO
LuboO

Syn oznamuje otcovi:

„Idem sa zenit.“

„A koho si beries?“

„Petra od susedov.“

„Ale ved to je chlapec!!!“

„Ale nie je, uz ma 32 rokov…“

reagovat
Středa 27. října 2010 ve 21:55 ® LuboO
LuboO

Dvaja dedkovia sa rozpravaju:

• A ty sa ako volas?-
  • A dokedy to potrebujes vediet?-
reagovat
Středa 27. října 2010 v 19:27 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

LuboO> Aúúúúú :-))

reagovat
Středa 27. října 2010 v 19:02 ® LuboO
LuboO

V parku sedia dve mamičky a pletu pre deti a prvá hovorí dufam ze to bude dievča, zostala mi len ružova a druhá hovorí dufam že to bude kripel, dojebala som rukáv.

reagovat
Středa 27. října 2010 v 18:46 ® LuboO reakce na …
LuboO

Jak.novi> a to nehovorim, keby isiel niekto pomedzi nich na bicykli…

reagovat
Středa 27. října 2010 v 15:45 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

džigit> Kdyby jeden z nich upadl, to by muselo bolet. :-))

reagovat
Středa 27. října 2010 ve 13:35 ® džigit

Jednovaječná dvojčata

reagovat
foto/forum/2010/th-img15344.jpg
Úterý 26. října 2010 v 11:54 ® sus1

František si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu Hamé Babice. Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek.
Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám.
Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: „Pamatuješ si, co jsem ti říkal o té kráječce okurek?“ „Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!“ „Udělal“ smutně přiznal František. „Ach Bože můj, co se stalo?“
„No co by, vyrazili mne z práce“ „Ale neeee, ublížila ti ta kráječka okurek?“ „Kráječka okurek, ta ne, ta dostala taky výpověď.“
:-))

reagovat
Neděle 24. října 2010 ve 13:26 ® jersey reakce na …
jersey

Death: :-)) :-)) :-)) tak ten nemá chybu…

reagovat
Neděle 24. října 2010 v 1:21 ® -tom-

Recept na tresku: Potřebujeme: tresku, olivový olej, papriku, česnek, cibuli, sůl,pivo a ženu. Způsob přípravy: Postavíme ženu s ingrediencemi do kuchyně a zavřeme za ní dveře. Otevřeme si .pivo a za dvě hodiny je jídlo hotové. Je to chuťovka a nedá skoro žádnou práci!

Manželé leží v posteli. Manželka najednou slyší manžela: „Co kdyby jsme si zaš.kali?“ Ospale mu odpoví: „Bolí mě zase hlava a jsem unavená“. Manžel na to: „Spi, já telefonuju…“

reagovat
Sobota 23. října 2010 ve 23:52 ® Márty
Márty

Plave si tak kapr v medu a říká „to je hustýýý“:-D

reagovat
Sobota 23. října 2010 ve 23:48 ® Márty
Márty

Jede chlápek po silnici E55 a zastaví u krajnice, kde stojí šlapky. Otevře okýnko a rukou ukazuje „Ty, ty a ty.” Přiběhne čtvrtá a volá: „A co já?” „Ano, i ty, všechny jste ku*vy.”

reagovat
Sobota 23. října 2010 ve 14:15 ® DEATH

Voják si takhle sedí v zákopu, když tu najednou před útokem zjistí, že mu chybí puška. Jde tedy za svým nadřízeným, aby si postěžoval a ten mu podá násadu od koštěte se slovy: „Až to začne, tak namiř na němce a řekni: Ratatatabum. Bude to stejný, jako bys měl pušku, uvidíš.“ Protože se na vojně neodmlouvá, vrátí se voják s násadou na své místo a připraví se na útok. Když to začne, vezme násadu, zamíří, řekne: „Ratatatabum,“ a opravdu, němec se skácí na zem. Nevěřícně se podívá, ale zamíří na dalšího vojáka a řekne: „Ratatatabum,“ ten se chytne za břicho a padne do bláta. Když bitva končí, vidí náš voják poslední němce, jak pomalu kráčí přes bitevní pole, tak zamíří násadu a řekne: „Ratatatabum,“ a nic. „Ratatatabum,“ zkusí to znova, ale opět bez úspěchu. Jak se nepřítel blíží, začíná voják panikařit, mává násadou na všechny strany a řve: „Ratatatabum! Ratatatabum! Ratatatabum!“ ale bez úspěchu. Němec dojde až k němu, kopne ho do hrudi až voják svalí a pod vousy si mumlá: „Vrrrrr, tank, tank, vrrrrr, tank, tank, tank.“

reagovat
Středa 20. října 2010 ve 14:29 ® Robur
Robur

asi to tu bylo, ale 2. asi ne:

Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu. První myš vyzunkne jednu tequilu,bouchne sklenkou o pult a Říká „Já jsem tak odvážná, že si každý den uloupnu trochu jedu na myši a žvýkám ho, abych se lepší odvázala…“ Druhá myš se na ni podívá, hodí do sebe dvě tequily, bouchne sklenkou pult a povídá: „A já jsem tak odvážná, že každý den jdu k pasti na myši,zdvihnu záklopku,trochu se na ní pohoupám a to jsem teprve v transu…“ Třetí myš se na ně koukne,šoupne do sebe tři tequily,bouchne sklenkou o pult a vydá se ke dveřím. Dvě první myši za ní udiveně hledí: „Kam jdeš?“ „Jdu si zapíchat s kocourem…“

Jde zajíc lesem a křičí: „Přefikl jsem lvici!“ Potká vlka a vlk na to: „Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!“ Zajíc běží dál a křičí: „Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!“ Potká medvěda a medvěd: „Zajíci, zavři klapačku. Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!“ A zajíc jakoby nic: „Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!!“ Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Lev za nim, ale nějak se tam zasekl. Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: „No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří…“

reagovat
Středa 20. října 2010 v 10:12 ® LuboO
LuboO
reagovat
Úterý 19. října 2010 v 17:07 ® Robur
Robur
:-D
reagovat
Úterý 19. října 2010 v 7:27 ® LuboO reakce na …
LuboO

Robur> toto je uplne iny stan

reagovat
Pondělí 18. října 2010 ve 22:20 ® Robur reakce na …
Robur

LuboO> prakticky viděno 28. září v 17:00 v tomto fóru, normálně bych to nepsal, protože dobrých vtipů i opakovaných není nikdy dost, ale takhle to snad zapadne do kontextu:-D

reagovat
Pondělí 18. října 2010 ve 21:12 ® LuboO
LuboO

Muž se ženou jedou tábořit. Postaví stan a večer se uloží ke spánku. Po nějaké době se muž vzbudí, probudí manželku a říká:

„Podívej se na nebe a řekni mi, co vidíš?“

Žena: „Vidím miliony hvězd.“

Muž: „A co na to říkáš?“

Žena chvíli přemýšlí a pak řekne:

"Viděno z hlediska astronomie, jsou to miliony galaxií a biliony možných planet.

Astrologie mi říká, že Saturn leží v konjunkci se Lvem.

Co se času týče, usuzuji, že máme 3 hodiny a pár minut.

Teologicky, že náš Pán je všemohoucí a my všichni jsme jen nicotně malí.

Meteorologicky mi to říká, že budeme mít zítra krásný den.

No a co to říká tobě?" zeptá se ona.

Muž: „Prakticky viděno, někdo nám ukradl stan.“

reagovat
Pondělí 18. října 2010 v 9:24 ® džigit
reagovat
foto/forum/2010/th-img15253.jpg
Pondělí 18. října 2010 v 1:17 ® regulus reakce na …
regulus

LuboO> :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 17. října 2010 ve 21:25 ® LuboO
LuboO

Príde chlapík do reštaurácie a objedná si polievku. O chvíľu zavolá na čašníka a hovorí:

• Mohli by ste, prosím vás, ochutnať z mojej polievky?

Čašník na to:

• Prečo? Je studená?
  • Nie, len z nej ochutnajte!
  • Prečo? Azda je prislaná?
  • Nie! Dopekla, však z nej už ochutnajte!
  • Dobre, dobre, ale kde je lyžica?
  • AHA?!
reagovat
Pátek 15. října 2010 ve 23:06 ® Tino
Tino

dočista skrytá :-D

reagovat
Čtvrtek 14. října 2010 v 19:16 ® Robur
Robur

teď je to skrytá reklama:-d

reagovat