Chytej.cz

Vtipy

19.6.2009 | Robur | 1.567.849 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 14. října 2010 ve 14:23 ® hraji reakce na …
hraji

Robur> hodně špatně skrytou reklamu, dodal bych

reagovat
Čtvrtek 14. října 2010 ve 14:11 ® Robur reakce na …
Robur

Lenicka1313> naše děti dostávají udice, navijáky, třpytky atd. Takže nehty žerte stranou…, když pomineme skrytou reklamu

reagovat
Čtvrtek 14. října 2010 v 0:59 ® Tino
Tino

pranostika: Jestliže na Silvestra sněží, další den bude Nový rok.

reagovat
Středa 13. října 2010 ve 21:19 @ Lenicka1313

Dobrý den, pokud mohu, ráda bych vám doporučila obchůdek se stylovými dárky – http://.cz/ Pravidelně zde nakupuji a vřele doporučuji. Když nevím, co koupit dětem k svátku či narozeninám, vždy se sem mohu obrátit.

reagovat
Středa 13. října 2010 v 16:37 ® kubas reakce na …
kubas

LuboO> tak to je mazec :-D

reagovat
Středa 13. října 2010 v 15:58 ® LuboO reakce na …
LuboO

Azbest> krasa, toto dokaze napisat len zivot…

ako toto:

http://www.loupak.cz/…lovany-ridic

reagovat
Středa 13. října 2010 v 15:42 ® Azbest

Něco skutečného, nevymyšleného-ze života mého obchodnického: http://www.azbestus.cz/…-zakaznikem/

reagovat
Středa 13. října 2010 v 15:32 ® LuboO
LuboO

PŘEDPOVĚDI

„Nelíbí se nám jejich zvuk a kytarová hudba je pomalu na ústupu.“ Decca Records odmítli v roce 1962 těmito slovy začínající skupinu The Beatles.

„Létající stroje těžší než vzduch jsou nesmysl!“ Lord Kelvin, 1895

„Myslím si, že na celosvětovém trhu je místo maximálně pro 5 počítačů.“ Thomas Watson, ředitel společnosti IBM, 1943

„Ani sám Bůh nemůže potopit Titanic“ Člen posádky Titanicu, 1912

„Nevidím žádný důvod, proč by lidé chtěli mít doma počítač“ Ken Olson, prezident a zakladatel Digital Equipment Corporation, 1977

„Myšlenka, že ženy budou přebírat pracovní místa mužům a budou z nich námořníci, vojáci, chirurgové či právníci, nestojí za vážné přemýšlení.“ Samuel Smiles (1822 – 1904)

„Železniční doprava ve vysokých rychlostech není možná. Cestující nebudou schopni dýchat a udusí se.“ Dionysius Lardner, 1823

„Je úplně jedno, co dělá. Stejně nikdy ničeho nedosáhne,“ řekl v roce 1895 učitel otci Alberta Einsteina

„Jsme první a pravděpodobně také poslední, kteří navštívili tuto neúrodnou a nevyužitelnou oblast.“ Joseph Ives po návštěvě Grand Canyonu v roce 1861

„Už nikdy nebude postaveno větší letadlo.“ inženýr Boeingu o letadle 247, které neslo deset pasažérů.

„Vypadá to, že jsme dosáhli vrcholu v počítačové technologii, ale každý si musí na podobné výroky dát velký pozor. Za pár let mohou znít pěkně hloupě.“ John von Neumann, 1949

reagovat
Středa 13. října 2010 v 15:30 ® LuboO
LuboO

Deset nejdůležitějších kurev v dějinách lidstva

1. Kdy už, kurva, konečně přestane pršet? (Noe, 4314 před Kristem)
  2. Kurva, nešlapte mi tady v těch kruzích, volové! (Archimedes, 126 před Kristem)
  3. Kurva, to je ale vedro! (Jana z Arku, 1431)
  4. Kdy už tam kurva konečně dorazíme? (Krystof Kolumbus, 1492)
  5. Kurva, jak si ty flanďáci vlastně myslejí, že mám ten strop namalovat? (Michelangelo, 1566)
  6. Co sis to kurva vzala, Julie? (Romeo Montecchio, 1595)
  7. A stejně se, kurva, točí! (Galileo Galilei, 1633)
  8. Jak je to, kurva, možné, že to nikdo nechápe? (Albert Einstein, 1938)
  9. Pojď, Moniko! Kurva, vždyť se to nikdo nedozví! (Bill Clinton, 1997)
  10. Která kurva namazala ty liány vazelínou? (Poslední slova Tarzanova, o přesném datu tohoto výroku se vědci dosud přou)
reagovat
Pondělí 11. října 2010 ve 22:56 ® DEATH

:D Není nad akčního hrdinu. http://sphotos.ak.fbcdn.net/…023385_n.jpg

reagovat
Neděle 10. října 2010 ve 23:12 @ Baf

Proto nechodím do práce :-Dhttp://www.lamer.cz/quote/51690

reagovat
Neděle 10. října 2010 v 15:23 ® DEATH

:D není nad dobrou hospodyni http://sphotos.ak.fbcdn.net/…462436_n.jpg

reagovat
Čtvrtek 7. října 2010 v 10:30 ® sus1 reakce na …

LuboO> :-))

reagovat
Čtvrtek 7. října 2010 v 7:53 ® LuboO
LuboO

Dohadují se Němec, Polák a Čech, kdo má lepší hospody. Němec se chlubí: „U nás, když jste štamgast, máte první pivo zadarmo!,, "To nic není, říká Polák“ u nás, když vypijete deset panáků, máte pak každý druhý zadarmo! Čech se jen zasměje: „U nás přijdete do úplně cizí hospody kde vás neznají, jen dosednete, lijou do vás zadarmo kořalku horem dolem až jste ožralí a pak tam ještě nahoře v pokojíku můžete zadarmo šukat až do rána!“ „Hele tak to snad prošku přeháníš,“ komentují to oba oponenti. „Tobě se to snad někdy stalo?“ „No, mě přímo ne,ale ségře.....“

reagovat
Středa 6. října 2010 ve 21:05 ® LuboO
LuboO

Je podzim. V parku na lavičce sedí dva medvědi a pozorují, jak se stromu padá listí. Jeden se otočí na druhého a povídá:

„Řeknu ti, někdy bych vynechal i ten zimní spánek , jen abych viděl toho člověka, jak tam na jaře lepí ty listy zpátky!!“

reagovat
Středa 6. října 2010 v 7:11 ® sus1 reakce na …

LuboO> Ta vaše je ještě v pohodě,ale ta naše???!!:-))

reagovat
Středa 6. října 2010 v 6:35 ® LuboO
LuboO

Toto som nasiel na nete. A vsimnite si, kde sa nachadzaju nase dve krajinky…

reagovat
foto/forum/2010/th-img15133.jpg
Středa 6. října 2010 v 0:23 ® sus1

Přijde manželka opilá a vláčná domů a povídá manželovi:

"Jsi mě teď pěkně nasral! Já tě hledám po všech hospodách a ty si tu v klidu myješ nádobí…!!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 22:30 ® endeross reakce na …
endeross

DEATH: docela chytlavý… a když se přihlásim, dostanu jako i cdčko ??? :-)

reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 22:26 ® kubas
kubas
:-D Socdem párty reagovat
Pondělí 4. října 2010 ve 21:50 ® DEATH

Zdravím. Sice jsem tady inaktivní. Jen čas od času čtu novinky a fóra. Ale o tuto srandu se s Vámi musím podělit. www.youtube.com/watch?…

reagovat
Pondělí 4. října 2010 v 15:23 ® regulus
regulus

Redaktor : „Choceňští Romové si stěžují, že mají doma zimu a že město MUSÍ ze ZÁKONA svým občanům zajistit teplo. Proč jim netopíte?“

Starosta: Pane redaktore, když pominu to, že za teplo neplatí, tak Vám musím sdělit, že jim netopíme proto, že se jim ve spánku v letních měsících ztratily radiátory!"

reagovat
Neděle 3. října 2010 v 17:54 ® osprey
osprey

Angličan, Francouz a Čech mají strávit deset let ve vězení, každý ve své cele. První noc se u každého z nich objeví pohádkový dědeček a říká: „Nemohu tě sice dostat odtud pryč, ale mohu ti splnit jedno přání, které ti pomůže přežít tu dlouho dobu, co tu strávíš.“

Angličan si přeje, aby se mu sklenice, kdykoli luskne prsty, naplnila kvalitní whisky. Francouz, aby se mu talíř pokaždé zaplnil ústřicemi a Čech si přeje na každé lusknutí plnou kapsu Marlborek.

Uteče deset let… Z první cely se vypotácí Angličan a huhle: „V životě už nechci vidět whisky.“ Z vedlejších dveří se celý zelený a nahrbený vyplíží Francouz a zašeptá: „Do smrti nechci slyšet ani slovo o ústřicích.“ A z poslední cely vyrazí Čech, plnou hubu Marlborek a sípe: „Nemá tady někdo oheň?“

reagovat
Neděle 3. října 2010 v 17:03 ® Chose
Chose

Po pěti letech ve stejné cele odcházejí dvě vězenkyně na svobodu. Vyjdou před bránu a jedna té druhé povídá: „No tak já se u Tebe večer stavím a dopovíme si to“

reagovat
Neděle 3. října 2010 v 10:45 ® kubas
kubas
reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 v 17:24 ® Paja73

Přijde Pepíček za maminkou a povídá: „Mami, já chci psa.“ Maminka na to: „Žádnej pes nebude, pouští to chlupy, je to pořád špinavý … nic.“ Pepíček zase: „Já chci psa.“ Maminka: „Už jsem řekla, přej si cokoliv jiného,ale psa ne.“ Pepíček: „Dobrá, tak já si s tebou chci dneska hrát na maminku a tatínka.“ Maminka chvilku přemýšlí.Hraničí to s incestem,ale co pro jednou se nic nestane. „Tak co mám dělat?“ Pepíček: „Vykoupej se, vem si fajnový prádýlko, lehni si do postele a čekej.“ Tak maminka vše udělá, leží a čeká. V tom se rozrazí dveře do ložnice, v nich stojí Pepíček v tátových trenkách a povídá: „Stará vstávej, jdeme koupit mladýmu psa!“

reagovat
Čtvrtek 30. září 2010 v 0:40 ® LuboO
LuboO

Tak toto ma dostalo, len neviem, aky je to styl, polozena, plavana… muskarenie to ale asi nie je…:DDD

http://www.navratdoreality.cz/?…

reagovat
Středa 29. září 2010 ve 13:26 ® regulus
regulus

Volá Nečas Kalouskovi:

„Poslyš Mirku,lidi si tu začínají říkat,že už nemáme žádný peníze.Je to pravda?“

„Ale hloupost,peněz je na celý rok dopředu.“

„No dobře a počítáš do toho taky Moravu?“

„Moravu? Ne,jen nás dva.“

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 18:52 ® žabák reakce na …
žabák

Šel bych někam pivo na totochrr je času dost

reagovat
Úterý 28. září 2010 v 18:49 ® džigit

žabák> :-) pivo :-)

reagovat