Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.825 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. srpna 2010 v 17:00 ® fribble reakce na …
-
LuboO – krásnej !!!! A ještě dál na východ už je jen zkur..ný počasí.
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 0:49 ® regulus reakce na …
-
LuboO> ten je krrráááááásnej …
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 0:01 ® LuboO
- reagovat
- Sobota 14. srpna 2010 ve 23:06 ® Vapi
-
Tak přidám jeden inzerát co sem našel, sice to neni vtip ale vtipné to je.
Dobrej den, chtel bych prodat tohodle pincka. Je v úpravě HARDCORE. Vubec nejede, na kolech je vůle cca 5cm do stran, prorezlej rám a tím pádem prasknul pod sedačkou, koleno je hrozne moc zmačklé, nádrž deravá již 2× lepená, nove samolepky VANS, ucpanej vejfuk, hrozne to chrastí asi to bude tím že se rozbila ve válci svíčka, na kolech skoro žádnej vzorek, rozeta lechce vymlácená vůle cca 2cm do stran, řetez neni moc vytahaný protože jak to nejede tak se to nemuže vytahnou, 9. zub primární kolečko, spojka ferodo nová cca 2 měsíce, přetrhlé lanko (lze koupit ale já jezdil i tak ), neni zadní brzda a přední nebrzdí, vohle řidítka, stojánek vohlej stojí to jenom na horizontu.
přidám kousek molitanu do sedačky, lebku ze srnca, řetěz na připevnění sedačky, a nejaké díly do motoru. Ještě by sem neco našel.
prodávám z duvodu: nebaví me vedle toho běhat i z kopce.
reagovat - Středa 11. srpna 2010 v 15:53 ® Daffne
-
Zaměstnaci krematoria si nechvají hrát v radiu písničku – Hledej mně mezi kousky popela
reagovat - Středa 11. srpna 2010 v 15:50 ® Daffne
-
Chytí rybář zlatou rybku a tá mu řekne že když ji pustí tak mu splní tři prání. Ten ji veme a se slovy ''chcípni já jsem kouzelný dědeček ji kopne do pole,,
reagovat - Středa 11. srpna 2010 v 15:48 ® Daffne reakce na …
-
Márty> A víš že Somálci cestují faxem? Když se podíváš na obal tak uvidíš čárky. To není žádný čároví kod ale fotografie somálské rodiny
reagovat - Středa 11. srpna 2010 ve 12:55 ® regulus
-
Pilot si pozve letušku do kabiny a prosí ji, aby pasažérům nějak jemně oznámila, že letadlo se za pár okamžiků zřítí a oni nemají moc velkou šanci na přežití.
reagovat
Letuška si stoupne s mikrofonem mezi pasažéry a začne:
Všichni si vezmeme pas a zamáváme s ním nad hlavou.
A pasažéři mávají.
Teď vytrhneme stránku na které jsou naše osobní údaje a fotografie, stočíme do ruličky a tu ruličku si nacpeme do prdele.
Jeden děda vstal a ptá se:
Děláte si z nás legraci? Co z toho budeme mít?
Letuška: Vy nic, ale záchranářům ušetříte práci s identifikací. - Úterý 10. srpna 2010 v 18:10 ® jenda1
-
Otevřou se dveře do ordinace : ,,Tak pane Novák , pojďte dál.." ,,Dobrý den , pane doktore , tak jak to vypadá ?" ,,No,tak heleďte,pane Novák,podle našich posledních testů a vyšetření trpí Vaše paní choť buď Alzhaimerovou chorobou,což je ztráta paměti,nebo AIDS,což jistě víte,co je.. Bohužel současná medicína ani jednu z těchto chorob nedokáže úspěšně léčit.." ,,Nojo,ale mezi těma nemocema je dost podstatnej rozdíl,ne?" ,,Jak to mám já,jako laik poznat?„ptá se Novák.. ,,No,já nad tím trochu přemýšlel,než jsem Vás sem zavolal a jedno řešení mě napadlo..“ ,,Nejlepší pro Vás pane Novák asi bude,když Vaši ctěnou paní manželku vezmete třeba večer na delší procházku a cestou jí někde šikovně utečete.." ,,No a pokud se Vám vrátí domů,tak s ní nešukejte.."
reagovat - Úterý 10. srpna 2010 v 0:18 ® sus1
- reagovat
- Pátek 6. srpna 2010 v 15:52 ® Márty
-
víte jaký je rychlý pes??? ten který proběhne somálskou vesnicí. víte jaký je nejrychlejší pes???? ten který se vrátí i zpátky.
přijel poloprázdný autobus vystoupilo z něj 1,5milionu somálců.
vite co udělá somálec když uvidí zrnko rýže??? posere se protože tolik jídla nikdy v životě neviděl.
reagovat - Pátek 6. srpna 2010 v 15:38 ® Beer.Beda
- reagovat
- Pátek 6. srpna 2010 v 15:37 ® Beer.Beda
- Tak neco co mě pobavilo. reagovat
- Středa 4. srpna 2010 v 10:42 ® džigit
-
Baví se matka s dcerou.Matka:ráno šel otec na ryby,že budeme mít k obědu kapra.Teď mi ovšem volali z policie,že ho přejelo auto!
reagovat
Dcera: to je hrozné mami,co teď budeme dělat?
Matka: nevím,asi si uděláme kuřecí… - Úterý 3. srpna 2010 ve 22:22 ® stump
-
(-podobný předchozímu) Rybář chytí zlatou rybku a ta mu slibuje splnění tří přání, když jí pustí. Skromný, mírně zasmušilý rybář přemýšlí a když už je rybka netrpělivá vyhrkne: Ať je v tom jezeře místo vody rum. Stane se. Druhé přání dá rybáři zabrat, vždyť je štasten a nic nepotřebuje. Přeje si tedy, aby v řece vlévající se do jezera tekl rum. Stane se. Když se rybka dožaduje třetího přání,nakvašeně vykřikne: „Tak ještě velkého panáka.“
reagovat - Neděle 1. srpna 2010 ve 21:51 ® džigit
-
Rybář jde lovit ryby. Nahodí a čeká. Chytí zlatou rybku a ta mu říká: „Rybáři, jestli mě pustíš zpátky do vody,splním ti tři přání!“ Rybář si řekne tak JO a pustí ji. 1.přání:„No, tak já…já sem ještě nikdy nehulil tak bych to chtěl zkusit…“ rybka oboum ubalí a zahulej si spolu. 2.přání: „Ty jo to bylo super, já bych si ještě zahulil..“ Tak si spolu zahulej po druhý.. 3.přání: „A tak, tak já bych se ještě zahulil“ Tak si spolu zahulej po třetí a rybář odejde. Přijde druhej den a rybka na něj už z dálky volá: " Hej rybáři nenahazuj už mám ubalíno!!"
reagovat - Neděle 1. srpna 2010 v 16:24 ® Tomik
-
Málem jsem si cvrkl do trenek..
http://filmovy.stream.cz/…ty-se-koupes
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 1:15 ® džigit reakce na …
-
tomin> škoda,že prvně nepřečteš,co je tu dříve napsáno…
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:36 ® tomin
-
Rybář paroháč Muž ráno vstane, nachystá si nádobí na ryby, otevře dveře. tam slejvák jak hrom, vítr 100 km za hodinu že by psa nevyhnal. Tak se vrátí smutnej do postele. Přitulí se na záda manželce a povídá – To je dneska venku škaredě a manželka na to – No, a to si představ, že ten můj vůl jel v tomto počasí na ryby.
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 14:59 ® Mary
-
jeden důvod, proč rybařit
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 v 11:48 ® džigit
-
Vážné dilema…
reagovat - Středa 28. července 2010 v 19:38 ® Frk reakce na …
-
no , těš se.
reagovat - Středa 28. července 2010 v 16:10 ® Robur
-
ty woe, právě jsem přeposlal kamarádovi s přezdívkou Hříbek
reagovat - Středa 28. července 2010 v 15:35 ® džigit
- reagovat
- Sobota 24. července 2010 v 11:20 ® Márty
-
baví se tři rybáři Petr,Jan a Pepa o tom jaké chytli úlovky. Petr říká:já chytil 65cm kapra Jan říká:já chytil 95cm štiku Pepa říká:já chytil 200cm sumce a Petr na to: že já vůl začínám vždycky jako první
reagovat - Sobota 24. července 2010 v 0:34 ® osprey
-
Za letních veder bývá v některých australských řekách tak málo vody, že člověk pozná podle oblaku prachu, že se blíží hejno ryb.
reagovat - Pátek 23. července 2010 v 7:32 ® džigit
- reagovat
- Pátek 23. července 2010 v 7:29 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 2:57 ® žbluňk 13
-
Jaký je rozdíl mezi prostitutkou a rybářem? Prostitutka se bojí aby něco nechytla…
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 ve 22:35 ® Robur
-
aktualita za 500
reagovat