Chytej.cz

Vtipy

19.6.2009 | Robur | 1.567.811 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 11. června 2010 v 16:29 ® džigit

Homer Simpson žije!!!

reagovat
foto/forum/2010/th-img13948.jpg
Pátek 11. června 2010 v 15:56 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

džigit> :-D :-D

reagovat
Pátek 11. června 2010 ve 14:17 ® džigit

Vysokoškolský profesor se na stará kolena oženil s mladou ženou. Přijde první den po svatbě do školy, otevře tabuli a na ní je napsáno: „Oženil se starý pán, ženu nechal šukat nám…“ Profesor setře tabuli a napíše: „Zůstane to mezi námi, já jsem šukal vaše mámy“…

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 v 11:30 ® Tommy reakce na …
Tommy

džigit> No,to je ze života:-D

reagovat
Čtvrtek 10. června 2010 v 10:55 ® džigit

V sobotu ráno jsem si přivstal, potichu se oblékl, udělal si snídani a potichu odešel do garáže. Za svůj Jeep jsem zaháknul přívěs se člunem a těšil se na rybaření. Když jsem však otevřel dveře garáže, zjistil jsem,že venku fouká vítr o rychlosti 90 km/h a leje. Zapnul jsem rádio a zjistil,že takové špatné počasí má byt celý den. Šel jsem tedy zpět do domu, v tichosti jsem se převlekl a znova zalezl do postele. Objal jsem ženu zezadu a tichým hláskem jsem jí pošeptal:
„Dnes je venku příšerné počasí drahá, skoro mě to odfouklo“.
Moje žena na to odpověděla: „A to si představ,že ten můj blbec se vydal v takovým nečasu na ryby !!“

reagovat
Úterý 8. června 2010 v 10:58 ® džigit

Starý penzista má na konci své velké zahrady krásné udržované jezírko a okolo něho vysazené ovocné stromy.
Jedno letní odpoledne se rozhodne, že si nasbírá
čerstvé ovoce.Vezme si plastový kbelík a jde k jezírku.
Jakmile však dorazí na místo, zjistí, že se v jezírku koupe pět nahých mladých slečen.
Hned jak spatří starého pána, se zhluknou do středu
jezírka a ponoří po krk do vody.
Po chvíli jedna volá na dědu:
Tak co, přišel jste nás očumovat a teď čekáte,
že vylezeme z vody, vy úchyláku?
Na to děda zamáva kbelíkem a s nevinným úsměvem odpoví: Ne, ne, přišel jsem nakrmit aligátora.

reagovat
Pondělí 31. května 2010 ve 22:04 ® olda
olda

Jede chlap metrem v hrozné tlačenici, před ním stojí žena.
Vtom ten chlap povídá: „Promiňte paní, to není to, co si
myslíte. Já mám malou vejplatu a dostávám ji v mincích zabalených do
válečku. A ten jsem si dal před cestou do kapsy…“
V další stanici se na muže obrátí ta žena a prohlásí:
"Vážený pane, to, že máte malou vejplatu, vám věřím.
Že ji dostáváte v mincích,vám taky věřím. Ale to, že vám mezi
Václavákem a Karlovým náměstím
přidali, to vám teda nesežeru!

reagovat
Pátek 28. května 2010 v 11:39 ® džigit

A tady je překlad:

Od několika úředníků, navštěvujících naší kancelář v Ostravě se nám doneslo, že níže uvedenými výrazy běžně hovoří náš česky mluvící personál. Takové chování narušuje naší firemní politiku a k tomu je vysoce neprofesionální pro návštěvníky i samotný personál. Veškerý personál bude ihned dodržovat následující pravidla:

01. Slova jako „kurva, kokot, do pice“ a jiné takové výrazy nebudou tolerovány nebo používány pro důraz nebo dramatičnost, bez ohledu na to jak vysoce ostrá diskuze může nastat.
02. Nebudete říkat „zkurvil“ když někdo udělá chybu nebo „srali na me“ jestliže Vás někdo pokáral nebo „hovno“ i když byla udělána závažnější chyba.Všechny formy a odvozeniny těchto sloves „srat“ a „“jebat“jsou zcela nevhodné a v našem prostředí nevítané.
03. Žádný projekt manažer, vedoucí nebo správce nebude za žádných okolností označován jako „kurva šikmooká, kokot, buzerant nebo hajzl“.
04. Nedostatečná rozhodnutí nebudou označována jako „srac a lidé, kterým chybí iniciativa nebudete označovat jako „chuj“.
05. Nezvyklé nebo tvůrčí myšlenky a nápady nabízené managementem nejsou a nebudou označovány jako „kokotiny“.
06. Neříkejte „poser se“ když je někdo neodbytný a nepřidávejte „vymrd“ jestli se spolupracovník nachází v obtížné situaci. Dále ještě nesmíte říkat „dojebali jsme to“(odvolání na položku 2) ani „na to jebeme“ když se záležitost stane příliš komplikovaná.
07. Když Vám někdo řekne, aby jste ho nechali o samotě, nesmíte říct „ jdi do pice“ ani nikdy nahradit větu „Mohu Vám pomoci ? výrazem „ co do pice chces“.
08. Za žádných okolností by jste neměli svého staršího průmyslového partnera nazývat „zkurveny dodavatel“.
09. Neříkejte „jdete do pice s tou kokotinou“, když je Vám představovaný významný projekt, ani by jste neměl nikdy říci „jsi se posral“, když je od Vás očekávána pomoc.
10. Nikdy by jste neměli nazývat zástupce partnera jako „jebnuty curak nebo zkurveny hajzl“.
11. Na závěr, po přečtení těchto poznámek prosím neříkejte „polibte mi prdel“! Udržujte to v čistotě a používejte vhodným způsobem.

Děkujeme.

reagovat
Pátek 28. května 2010 v 11:30 ® džigit

Globalizace nemilosrdně boří tradice ústní lidové slovesnosti na Ostravsku !!! Následující plakát SKUTEČNĚ visí v prostorách nedávno otevřené ostravské pobočky továrny taiwanské firmy ASUS (jeden z největších výrobců notebooků) !!!

reagovat
foto/forum/2010/th-img13738.jpg
Pondělí 24. května 2010 v 11:59 ® regulus
regulus

Telegram z Ruska

Skvělý zápas STOP.Gratulujeme k vítězství STOP.Plyn STOP.Ropa STOP. STOP.

reagovat
Pátek 21. května 2010 v 15:27 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Lezou dva horolezci na horu a jeden spadne do propadliny. „Ty Pepo! Jsi v pohodě?“ ptá se starostlivě kolega. „Jo, jsem!“ opdpovídá Pepa. „A bolí Tě něco?“ „Ne, nebolí!“ odpovídá Pepa. „Jakto, že ne?“ „Protože pořád padám!“

reagovat
Pátek 21. května 2010 ve 12:01 ® džigit

Vrátí se chlap v „náladě“ domů a houkne na manželku-dneska v noci Tě umiluji k smrti! Ta hned vběhne do koupelny a začně s přípravama.Po návratu najde manžela spícího,dloubne do něj a ptá se,co bude s tím umilováním? On se otočí na druhý bok se slovy-daruji Ti život!

reagovat
Středa 19. května 2010 v 16:36 ® kerob
kerob

prazak a brnak sedej v hospode a pijou pivko. Asi po tretim rika brnak prazakovi:
Vis co si tady v brne rikame o prazacich?
ne nevim, co?
Ze jsou zasrany pragocentristi
hm… po dalsich pivkach rika prazak brnakovi:
a vis co si rikame my o brnacich?
ne nevim, povidej, to me fakt zajima…
vubec nic!

reagovat
Středa 19. května 2010 v 10:10 ® Malinko reakce na …
Malinko

to si pucim, neva?

reagovat
Středa 19. května 2010 v 7:49 ® LuboO
LuboO

Par hlasok zo slovenskych autofor, nie je to o rybach, ale rozosmialo ma to. Pre sears.13, ak to tu uz bolo, tak sorry kamo…

Lamborghini Forum: Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym!

Audi A8 Forum: Kde dat najlepsie opravit Rolexky?

Fiat Forum: Hallo? To som tu jediny?

Mercedes C-Klasse forum: Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol – co mam teraz robit?

Alfa Forum: Existuje aj zivot mimo servisu?

MX-5 Forum: Niekto mi presiel Touaregom cez auto!

Touareg Forum: Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von?

Renault Forum: Predam mesacnu elektricenku – zn. Auto sa vratilo zo servisu skor.

Bentley Forum: Dnes som musel pouzit popolnik. Ako ho mozem vymenit?

Porsche Cayenne Forum: Spotreba pod 40L/100km – porucha motora?

Smart Forum: Motor z motorky konecne zabudovany: vyrazne zvysenie vykonu!

Mustang Forum: Nejaky kokos v Civicu sa ma dnes snazil predbehnut!

Civic Forum: Nejaky kokos v Mustangu sa ma dnes pokusil predbehnut!

Honda Accord Forum: Dostal som auto od mamy. Kde zozeniem lacne 18palcove disky?

VW Bora Forum: Uz mam toho dost, kazdy si mysli ze mam Golf s ruksakom!

Opel Forum: Moja Corsa nema na sebe ziadnu hrdzu! SKUTOCNE! (tema bola zmazana Adminom)

Yaris Forum: Mozem ako chlap soferovat aj zenske auto?

Lexus Forum: Kde zozeniem zadne svetla vo VW-Style?

BMW M3 forum: Kde sa daju zohnat vonkajsie spetne zrkadla z Golfu 3?

Viper Forum: Smart v nasavacom potrubi! Ako ho dostanem von?

Ford Fiesta Forum: Pomoc – mam pod kapotou sijaci stroj!

Seat Marbella Forum: Dnes som sa dokazal celu cestu drzat s nakladakom!

BMW 3×x E36 Forum: Kde maju najsmazenejsi kebab v meste?

Hummer Forum: Dnes som ohol naraznik. 10 mrtvych a 27 zranenych. Musim cierny lak kupit priamo u distributora Hummer, alebo sa da pouzit aj iny? Distributor je 25km odo mna a to je vyse 1000SK na benzin!

Mercedes-Benz 190D Forum: Kupujuci mojho auta mi poslal par otazok – neviete niekto Bengalsky?

Yugo Forum: Kedy vam naposledy auto fungovalo?

Honda Civic CRX Forum: Susedov pes spava v mojom vyfuku, mozem aj tak kludne nastartovat?

Mercedes S-Klasse Forum: Zena a smradlavy pravnik sa ma snazia osklbat. Ako sa ich mozem zbavit bez zapisu do registru trestov?

Polo Forum: Konecie mam znizeny podvozok! Akurat ze teraz nadociahnem na okienko v McDrive

Ferrari Forum: Este som nebol mimo mesta. Ako funguju stupne 4,5,6?

Porsche Forum: Dostal som defekt – bude spatny odpredaj leasingovke lacnejsi, alebo sa ho mam pokusit predat sam?

Twingo Forum: Mracitka na predne svetla z pravej konskej hrivy!

BMW 7×x Forum: Pomoc, mam preprogramovanu jednotku a neviem prinutit popolnik zavret sa!

reagovat
Úterý 18. května 2010 ve 20:36 ® kubas
kubas

bez komentáře :-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img13552.jpg
Úterý 18. května 2010 ve 20:19 ® regulus
regulus
reagovat
foto/forum/2010/th-img13551.jpg
Úterý 18. května 2010 v 16:33 ® sus1

CePe???????:-))

reagovat
foto/forum/2010/th-img13544.jpg
Pondělí 17. května 2010 ve 23:20 ® Leník
Leník

Nějaké obrázky od přítele, povolení mám :-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img13526.jpg
Pondělí 17. května 2010 ve 23:18 ® Leník
Leník
reagovat
foto/forum/2010/th-img13525.jpg
Pondělí 17. května 2010 ve 12:53 ® regulus
regulus
reagovat
foto/forum/2010/th-img13496.jpg
Neděle 16. května 2010 ve 21:14 ® sears.13 reakce na …
sears.13

LuboO> Ono to nemusíš opravdu číst celé a jistě nejsi jediný komu se něco povede duplicitovat, ale pokud je to na aktuální stránce a dvakrát během pár dnů, tak nějak zapolemizuj,ale bez mne.

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 17:05 ® LuboO reakce na …
LuboO

sears.13> no tak sorry, nech to admin vymaze, ked je to problem. S tym vse by som s tebou polemizoval… Ja si to teda precitam cele od zaciatku, aby som nahodou nedal nieco, co tu uz pred rokom bolo, dobre? Aby si mal srdce na mieste, prisny kolega…

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 11:53 ® sears.13 reakce na …
sears.13

Myslíš, že by jsi se občas mohl podívat i níže aby jsi tu vše neduplicitoval?

reagovat
Sobota 15. května 2010 v 7:54 ® LuboO
LuboO

Chytej sraz 2011 ocami hospodarskej krizy

reagovat
foto/forum/2010/th-img13432.jpg
Pátek 14. května 2010 ve 20:29 ® LuboO
LuboO

UPOZORĚNÍ:

Na letácích ČSSD došlo k tiskové chybě:

Uvádí se, že v případě jejich vítězství „každý důchodce dostane 13. důchod“.

Správné znění je „každý 13. důchodce dostane důchod“.

Za prohození slov se tiskárna omlouvá.

reagovat
Pátek 14. května 2010 ve 13:07 ® džigit reakce na …

LuboO> banban :-P

reagovat
Pátek 14. května 2010 ve 12:57 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> osobka

reagovat
Pátek 14. května 2010 ve 12:54 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> pruuuser, dostanem ban?

reagovat
Pátek 14. května 2010 v 9:36 ® džigit

LuboO> lubo lubo,kdybys kouknul níž Středa 12. května ve 14:25 ® džigit

reagovat