Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.623 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 6. února 2015 v 1:44 ® regulus reakce na …
-
lubo OV> TAK TO SE FAKT POVEDLO …
reagovat - Čtvrtek 5. února 2015 ve 20:20 ® lubo OV
- reagovat
- Úterý 3. února 2015 v 18:49 @ Palivec
- reagovat
- Pondělí 2. února 2015 v 15:24 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> a to olizuješ před aktem,nebo až po nim?
reagovat - Pondělí 2. února 2015 v 10:14 ® Mysak1
-
Kde je spravedlnost??? Když se Miley Cyrus svleče skoro donaha a začne olizovat kladivo je to hudba a umění, když to udělám já jsem hovado a ožrala a vyvedou mě z hornbachu.
reagovat - Sobota 31. ledna 2015 v 11:51 ® džigit
-
Učitelka: Váš syn namaloval na zem myš.Já se lekla a zvrtla si nohu.Navrhuji dvojku z chování! Otec: klidně mu ju hajzlovi dejte.Namaloval na pec dámské přirození,ja mam spalenu čulu a dědek jazyk!
reagovat - Sobota 24. ledna 2015 v 17:58 @ Palivec
-
Ve zprávách říkali, že každý, kdo vyrazí na cesty v tomto počasí, by měl mít s sebou řetěz, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo… No, vypadal jsem ráno v autobuse jako debil…
Povzdech: Člověk si večer sedne k reklamě a oni mu do toho jebnou film!
„Pane doktore, potřeboval bych nový brejle.“ „Koukám. Tady jste u řezníka.“
reagovat - Sobota 24. ledna 2015 v 17:53 @ Palivec
-
Rybář chytil zlatou rybku. Ta mu slíbila splnění tří přání, pokud ji pustí. Chlap ji pustil a přeje si: „Chci být bohatý, chci být zdravý a chci,abych dosahoval orgasmu zároveň s manželkou.“ Zlatá rybka všechna přání splnila. Po několika týdnech přijde chlap zpátky k onomu rybníku, zavolá si zlatou rybku a povídá: „Hele, s tím třetím přáním musíme něco udělat.“ Rybka se diví: „Copak, ono to nefunguje?“ „Ale funguje, jenže představ si tu situaci, kolikrát se stane, že sedím s chlapama v hospodě – a najednou orgasmus!“
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2015 ve 14:08 ® džigit
- reagovat
- Středa 14. ledna 2015 ve 23:00 ® kubas reakce na …
-
regulus> K tomu není co dodat
reagovat.
- Středa 14. ledna 2015 ve 22:53 ® regulus reakce na …
-
kubas> jóóó asi máme blbý chutě …
reagovat - Středa 14. ledna 2015 ve 22:28 ® kubas
-
Toto patří jedině do vtipů…
http://brnensky.denik.cz/…0150114.html
reagovat - Středa 14. ledna 2015 v 16:46 ® Jožko
-
„Čo budeš robiť ak chytíš zlatú rybku ?“
" Už nič."
reagovat - Úterý 13. ledna 2015 ve 22:03 ® Deaf
-
Chlápek si v restauraci objedná rybí karbanátky a jak tak jí tak najde v jednom karbanátku pěkně veliký chlup… ,, Pane vrchní, podívejte se co jsem našel,můžete mi to nějak vysvětlit?'' ,, Já se strašně omlouvám ale my tu máme nového kuchaře,ale má bohužel jen jednu ruku a s tou ty karbánatky nevytvaruje a tak si pomáhá podpaždím…'' ,,No to si snad děláte prdel,ne?!'' ,,No ne,on je hrozně šikovnej a má zdravotní průkaz… ale buďte rád,že jste si nedal plněný papriky…''
reagovat - Úterý 13. ledna 2015 ve 21:21 ® regulus
-
Jean, nachystejte mi kulovnici, půjdeme na ryby.
Sire, nebylo by lepší si vzít rybářský prut???
Jean, myslíte si, že rybářským prutem přinutím nějakého rybáře aby mi dal rybu?
reagovat - Úterý 13. ledna 2015 v 17:04 ® kerob reakce na …
-
…si mi to normalne ukrad
reagovat - Úterý 13. ledna 2015 ve 13:21 ® HaD
-
Tisková zpráva:
Na včerejší tiskové konferenci představil Calvin Rickson, textilní inženýr a výzkumník z Oxfordské university, svůj nejnovější vynález. Calvin navrhl podprsenku, která zamezuje, aby se ženám ňadra houpala ze strany na stranu, nebo se pohybovala nahoru a dolů. Dokonce zamezí i tomu, aby byly bradavky vidět přes blůzu, když se ochladí, nebo když je tkanina mokrá.
O přestávce ho přítomní účastníci konference vzali na dvůr a rozbili mu držku.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 18:49 @ Palivec
- reagovat
- Pátek 19. prosince 2014 v 11:52 ® hanis93
-
HEROmravenečník
vždycky mě pobaví! Hezké Vánoce a svátky přeju
reagovat
- Pondělí 8. prosince 2014 ve 22:55 ® Klobasa
-
Tak Chuck Norris už umí i chytit penaltu, kterou sám kopne!
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 ve 23:13 ® Vladis
- reagovat
- Úterý 25. listopadu 2014 v 19:32 ® Kazan
-
Na Halloween křičí manžel na manželku:
reagovat
,,Zlato u dveří je nějaká čarodějnice, co mám udělat?,,
,,Dej jí nějaké sladkosti a pošli jí do prdele!,,
A od té doby se mnou tchýně nemluví..... - Neděle 23. listopadu 2014 ve 21:06 ® džigit
-
nový kuchařský speciál: Vaříme s Dextrem
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2014 v 15:33 ® Vladis
- reagovat
- Neděle 16. listopadu 2014 ve 22:44 ® panpepa
-
Mobilní telefon z roku 1943.
reagovat - Neděle 16. listopadu 2014 v 1:26 ® Vladis
- reagovat
- Neděle 16. listopadu 2014 v 1:24 ® Vladis
- reagovat
- Středa 12. listopadu 2014 ve 13:14 ® Klobasa
-
Když jsem dneska posekal zahradu, sednul jsem si na terásku a dal jsem si studený
. Byl parádní den a jak jsem tak seděl u toho piva, tak jsem přemýšlel. Šla okolo manželka a povídá „..co děláš?“ Řekl jsem „Nic.“ Kdybych řekl, že přemýšlím, ptala by se o čem a já bych musel vysvětlovat, že chlapi prostě přemýšlí o různých důležitých věcech a to by vedlo k dalším pitomým dotazům.
Jak bych jí vysvětlil, že jsem přemýšlel o věčný otázce: Co bolí víc: porod nebo kopanec do koulí? Ženský totiž pořád tvrdí, že porod je bolestivější, než když chlap dostane kopanec do koulí…
Dal jsem si další
, zamyslel se a konečně jsem na tuhle otázku našel odpověď: Kopanec do koulí bolí víc, než porod. Proč? Protože ženská je schopná říct nějaký čas po porodu: „Víš, chtěla bych ještě děťátko“. Naproti tomu chlapa nikdy neuslyšíte říct „Víš, rád bych zase kopanec do koulí“.
Zvedl jsem se a zamířil k ledničce, to si zaslouží další
reagovat…
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 13:19 ® OBr reakce na …
-
džigit>
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2014 v 8:25 ® džigit
-
Manželka volá s pláčem domů manželovi, že její maminka umírá v nemocnici, možná se nedožije zítřka a proto by bylo vhodné, kdyby se s ní přišel do nemocnice rozloučit. Manžel na to odpovídá:
“Drahá, večer je ale důležitý fotbalový zápas…. liga mistrů!”
“No tak si to nahraješ a podíváš se na to později.”Za pár minut se manžel objevil v nemocnici s kamerou a stativem
reagovat