Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.706 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. dubna 2014 v 10:34 ® Bigpista reakce na …
-
lunimus>
reagovat - Pátek 4. dubna 2014 v 9:33 ® lunimus
-
Vo firme usporiadali maškarný ples. Práve prichádza Alex z personálneho v maske vlka. Hneď za ním ide Milan z obchodného v maske medveďa. Karol zo mzdového oddelenia prichádza v maske líšky. A tam vzadu prichádza náš správca siete v maske 255.255.255.0
reagovat - Středa 2. dubna 2014 v 15:16 ® džigit
- reagovat
- Úterý 1. dubna 2014 ve 21:39 ® panpepa
- reagovat
- Středa 26. března 2014 ve 13:56 ® skwor
-
Výřez ze stránek tv Prima
reagovat - Úterý 25. března 2014 ve 20:45 ® džigit
- reagovat
- Úterý 25. března 2014 ve 20:44 ® džigit
-
Depardieu:Voloďo, s kým vlastně hraničí Rusko?
reagovat
Putin: s kým zrovna chce!!! - Úterý 25. března 2014 ve 20:42 ® džigit
- reagovat
- Úterý 25. března 2014 ve 20:38 ® džigit
-
http://www.freshgaymag.cz/…u-cenu-miru/
reagovat - Úterý 25. března 2014 ve 20:09 ® Draky reakce na …
-
džigit> Tak tohle se hodne povedlo
reagovat - Úterý 25. března 2014 v 19:43 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 20. března 2014 v 19:22 ® lubo OV reakce na …
-
džigit>
reagovat - Čtvrtek 20. března 2014 ve 14:36 ® džigit
- reagovat
- Středa 19. března 2014 ve 23:03 ® panpepa
-
Esli ste dobří, nahrnú na vás všecku prácu. Esli ste kurva dobří, dokážete sa jí zbavit!
reagovat - Úterý 18. března 2014 ve 12:21 ® OndruchM
- reagovat
- Pondělí 17. března 2014 ve 20:41 ® mlha
-
To není vtipné Mojžíši!!
reagovat - Neděle 16. března 2014 v 15:14 ® OndruchM
-
Stará babička umírá. Říká vnučce: „Odkazuji ti svou farmu. Všechna zvířata, rostliny, obráběcí stroje, a k tomu ještě 1,237,896 dolarů.” Vnučka se ptá: „A kde ta farma je?” A babička s posledním povzdechem odpoví: „Na Facebooku.”
reagovat - Sobota 15. března 2014 ve 20:01 ® Robur reakce na …
-
nnnap> to ale bude autobus plný
reagovat - Sobota 15. března 2014 v 9:35 ® nnnap reakce na …
-
džigit> sím, sím, to já vím- do normálního 42 a do patrovýho 65!
reagovat - Sobota 15. března 2014 v 8:48 ® džigit
-
Na policejní akademii vysvětluje plukovník rovnici: 5–7+2=0. Všichni čumí jak puci. Plukovník: „Dobře tedy, příklad, vy blbci! V autobusu je 5 policajtů a sedm jich vystoupí. Kolik policajtů musí nastoupit, aby byl autobus prázdný?“
reagovat - Pátek 14. března 2014 v 0:24 ® kubas reakce na …
-
jepice> Taky jsem na to hleděl
reagovat.
- Pátek 14. března 2014 v 0:16 ® jepice-zruseno
-
Youtube nefunguje, zato tam je tahle hláška
reagovat - Sobota 8. března 2014 v 11:49 ® skwor
-
Jsem mladý, krásný, bohatý, inteligentní, finančně zajištěný, dvě auta, vila, jachta........... nikoho nehledám, jen se chlubím…
reagovat - Pátek 7. března 2014 v 16:26 ® marian.x
-
POvídá ráno chlapík v práci: „Včera mi dcera řekla,ať ji přestanu dávat kapesné,platit kredit na mobil, platit internet, školné,ať ji vyškrtnu ze své závěti a jen jak to půjde, ať ji vyhodím z baráku.“ Chlapi na to : „A to Ti řekla jen tak?“ Chlápek: „Ne, ale představila nám svého nového přítele.“ Chlapi: " A v čem je teda problém?" Chlápek: " Problém je v tom, že ten její přítel se jmenuje Dezider Lakatoš
reagovat - Čtvrtek 6. března 2014 ve 14:12 ® džigit
-
https://www.email.cz/…/026.gif.gif
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 15:06 ® džigit
-
Veľmi veľa mojich priateľov, známych či príbuzných má chrípku, prechladenie, sú chorí…
Rád by som im pomohol jedným receptom:
V hrnci nechaj zvariť 2 l vody, keď už vrie vlož dve polievkové lyžice harmančeku a 2 polievkové lyžice šípiek. Potom pridaj šťavu z 2 citrónov,a vhoď dovnútra i kóru a pridaj za polievkovú lyžicu agátoveého medu! nechaj postáť 15 minút, potom to vylej niekam do piče a vypi 0,5l domácej pálenky! Za 2 dni budeš zdravý ako buk!
reagovat - Úterý 25. února 2014 ve 13:55 @ Palivec
-
Bezpečná většina…
reagovat - Úterý 25. února 2014 ve 12:04 @ Palivec
-
Soudružka rudá Semelová a její žertovné výroky, výtoky a horní výplachy. Výroky rudé krávy Semelové v Hyde Parku: O STB: „Spolupracovník STB pro mě není známka, že by to byl někdo neslušný.“ O bezpečnostních složkách: „Každá země má bezpečnostní složky. Pokud byli lidé, kteří chránili ekonomiku této země, tak si myslím, že byli v plném právu.“ O vnímání minulosti: „Každou událost je třeba vnímat tehdejším pohledem, tehdejší situací. Je třeba zohlednit historickou souvislost.“ O počtu obětí režimu: „Když sleduju, kdo všechno byl údajně obětí režimu, tak to je pomalu víc lidí, než má tato země obyvatel. Ta čísla jsou značně nadsazená.“ O politických vězních: „Za politického vězně se považují i lidé, kteří jimi nebyli. Měli za sebou jen obyčejnou kriminální činnost. Někdo mohl být vězněn z politických důvodů, ale není jich tolik, o kolika se mluví.“ O Miladě Horákové: „Dost pochybuju o tom, že to byla vynucená přiznání. V každém případě je to smutná záležitost. Nemáme z ní nikdo radost.“ O ruské invazi: „Já bych to v žádném případě nenazvala okupací. Nazvala bych to internacionální pomocí, která nám ovšem do budoucna udělala mnohé problémy.“ O Vasilu Bilakovi: „Byl to významný politik Československa. Pro mě to byla pozitivní postava.“ O kondolenci k úmrtí Kim Čong-ila: „Nevidím nic špatného na zaslání kondolence do KLDR. Je to akt slušnosti.“ O rozdílu mezi KLDR a Jižní Koreou: „Já jsem tam nebyla a nemohu to posoudit. Myslím si ale, že v obou státech jsou problémy. Nakonec i v té jižní části jsou velké problémy, také kolem hladu.“ Zdroj: http://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…
reagovat - Úterý 25. února 2014 ve 12:00 @ Palivec reakce na …
-
Palivec> snad kabaretiérka…
reagovat - Úterý 25. února 2014 v 11:59 @ Palivec
-
I tahle komunistická kabatiérka je suprovní, že?
reagovat