Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.811 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. prosince 2013 v 10:16 ® džigit reakce na …
-
fribble> nejhorši,že tohle sou docela běžne připady
reagovat - Středa 4. prosince 2013 v 9:51 ® fribble
-
AU !!!
reagovat - Neděle 1. prosince 2013 v 16:45 ® -zruseno
-
:D
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 17:42 ® fribble
- reagovat
- Pátek 29. listopadu 2013 v 10:43 ® fribble
-
Pohádka o Popelce: „Popelko, musíš se pořád dloubat v nose?“ „Musím, holubi mi pomáhají přebírat hrách!“
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 21:14 ® džigit reakce na …
-
regulus> dnes maju svoje panaky v ruznych live soutěžich
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 20:37 ® OndruchM
-
Jak začínají zbytečné hádky !!!!! Moje žena mi naznačovala, co chce k nadcházejícímu výročí. Řekla: „Chci něco, co jede z 0 na 150 za 3 sekundy. Tak jsem jí koupil osobní váhu. A hádka začala..... Když jsem přišel včera večer domů, manželka požadovala, abych ji vzal někam, kde je draho… Tak jsem ji vzal na benzínovou pumpu. A hádka začala..... Seděl jsem s manželkou u stolu na jejím školním srazu. Neustále sledovala opilce, který seděl sám u vedlejšího stolu a pohrával si s pohárkem. Zeptal jsem se jí: "Znáš ho?“ „Ano“, vzdychla si. „Je to moje stará láska. Pokud vím, tak se dal na pití hned po našem rozchodu před mnoha roky a slyšela jsem, že od té doby nevystřízlivěl.“ Řekl jsem: „Ó Bože! Kdo by si pomyslel, že člověk může oslavovat takovou dlouhou dobu?“ A hádka začala..... Manželka stála v ložnici před zrcadlem a prohlížela se. Nebyla spokojená s tím, co viděla a tak mi řekla: „Cítím se příšerně. Vypadám stará, tlustá a škaredá. Opravdu potřebuju, abys mi řekl nějaký kompliment, něco pozitivního“. Řekl jsem: „Na svůj věk máš zrak jako orel“ . A hádka začala..... Snažil jsem se přesvědčit manželku, aby koupila basu piva za 275 Kč. Místo toho si koupila noční krém za 275 Kč. Řekl jsem jí, že po base piva vypadá večer hezčí než po nočním krému. A hádka začala..... Když se nám rozbila sekačka trávy, manželka mi neustále připomínala, abych ji opravil… Ale já jsem byl vždy zaneprázdněný. Na programu bylo: auto, motorka, internet, rybaření…něco, co bylo pro mne o mnoho důležitější. Nakonec přišla s nápadem, v který doufala, že zabere. Když jsem přišel v jeden den domů, seděla ve vysoké trávě a střihala ji malými kadeřnickými nůžkami. Tiše jsem ji chvíli pozoroval a potom jsem vešel do domu. Po pár minutách jsem se vrátil a podal jí zubní kartáček. Řekl jsem jí: „Když skončíš se stříháním, mohla bys zamést i dvůr“. A hádka začala..... Manželka chtěla, abych ji vzal někam, kde už dlouho nebyla. Tak jsem ji vzal do kuchyně… A hádka začala..... Nakonec chtěla, abych ji vzal někam, kde to moc nestojí. Tak jsem ji vzal do ložnice. A hádka .....
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 11:30 ® lunimus
-
situačný humor: kamarát mi práve písal, že dnes v škole skoro umrel od smiechu… na písomnej zápočtovej písomke ich profesor dôrazne upozornil, aby písali čitateľne a v jazyku, ktorý sa učili už na základnej škole. jeho spolužiak (z vietnamu) sa uchechtol: „no keď myslíš …“
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 11:13 ® lunimus
-
bavia sa dvaja väzni
- a za čo si tu ty?
- kvôli závisti
- a to už prečo?
- vyrábal som skoro tak isto pekné bankovky ako NBS
- Středa 27. listopadu 2013 ve 22:01 ® jepice-zruseno reakce na …
- lubo OV> Tak to by mě asi nebralo. Přecijenom čistit zuby, sprchovat se a mejt nádobí můžu doma, na to nepotřebuju růmstra. Tatínek ale říkal, že na ryby by byl nejlepší barkas. Když jsem si vzpoměl na barkas, připomělo mi to jedno maďarský video: reagovat
- Středa 27. listopadu 2013 ve 20:43 ® lubo OV
-
Švýcaři jezdí kempovat ve škodovce. To by se hodilo na ryby. http://manneli.com/…RoomBox.html
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 20:41 ® lubo OV reakce na …
-
hanis93> radši ani nevědět, jak je to učili. Nechápu, jak taková malá ručička může vůbec chytit baré.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:41 ® regulus reakce na …
-
džigit> mám takovej dojem, že dnešní mládeži už ten panák nic neříká, tudíž vtip asi ani nepochopili …
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 13:00 ® džigit
- reagovat
- Středa 27. listopadu 2013 v 0:40 ® jepice-zruseno reakce na …
-
superweb> Se nedivim, takovejch protržení ve stromovce už určitě bylo
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 0:39 ® superweb reakce na …
-
skwor> před časem jsem někde četl, že vyštřování protržení Blanky ve Stromovce má zpoždění, protože to vyštřovatel omylem zařadil do mezi znásilnění
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 23:44 ® hanis93 reakce na …
-
lubo OV> a jestli ti ujede struna jdeš makat do lágru
reagovatto je mazec
- Úterý 26. listopadu 2013 ve 23:00 ® jepice-zruseno reakce na …
-
skwor> Já to viděl přímo v těch novinách a taky mi to přišlo vtipný
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 22:24 ® OBr
-
poslední dva zápisy nemají chybu
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 20:44 ® skwor
-
Snad to tu ještě nebylo…
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 20:40 ® lubo OV
- reagovat
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 14:12 ® jepice-zruseno
-
http://vitaminl.tv/video/1244?…
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 12:40 ® džigit reakce na …
-
jepice> natož nohama
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 12:18 ® jepice-zruseno
-
Lepší než když pyrotechnik bezradně rozhazuje rukama.
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 11:44 ® fribble reakce na …
-
Proto má pyrotechnik na zádech – „Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!!!“
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 10:04 ® džigit
-
červeny,nebo zeleny…
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 v 9:42 ® fribble
-
Špatný den!
reagovat - Čtvrtek 21. listopadu 2013 ve 12:16 ® OndruchM
-
První žena na Měsíci:
Houstone, máme problém! – Co?
Ale nic, nech to být.
- Co se stalo?
Nic…- Tak mi to řekni.
Ne.
- Tak mi to řekni.
- Čtvrtek 21. listopadu 2013 v 9:49 ® fribble
- reagovat
- Středa 20. listopadu 2013 v 18:02 @ Palivec
-
fribble> Ono je to složitější. Tady má bráchu…
reagovat