Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.898 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. října 2013 ve 13:06 ® džigit reakce na …
-
lunimus> znám obdobný,s jednou špatnou a jednou dobrou.
reagovat
Pry mam pro Vas dně zprávy,jednu špatnou a jednu dobrou,kerou prvni?
Tu špatnou-zbyva Vam den života! PRosim a kera može byt ta dobra?
Vidite tu prsatu sestřičku?Tak tu budu večer pichat!! - Pátek 4. října 2013 ve 12:07 ® lunimus
-
- Príde doktor za pacientom a hovorí
- mám pre vás dve správy. Jednu zlú a druhú ešte horšiu. Ktorú chcete počuť prvú?
- no tak skúste tú lepšiu …
- ostáva vám deň života
- a tá horšia? Čo ešte môže byť horšie?
- ja som vám to včera zabudol povedať
- Pátek 4. října 2013 v 11:27 ® Robur
-
hoši hoš, to už neznáte žádné vtipy, vždy´t je z toho politická agitka.
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 17:08 ® kubas reakce na …
-
Fryw> Tak to velmi, velmi závidím
reagovat. To musí být bomba dovča…
- Čtvrtek 3. října 2013 v 16:57 @ Palivec
-
Esli ste dobří, nahrnú na vás všecku prácu. Esli ste kurva dobří, dokážete sa jí zbavit!
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 16:56 @ Palivec
-
V životě je dobré sa pro neco zapálit. V krematoriu už je pozdě!
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 16:51 @ Palivec
-
Každé ráno shlédnu seznam 50-ti nejbohatších lídí na světě. Když tam nejsu, idu do práce.
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 16:45 @ Palivec
-
Tož, Hospoda je jediné místo, kde sa ze savců stanů plazi.
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 16:42 @ Palivec
-
Nekdy sa sám sebe ptám: Kdo kurva sme? Odkáď sme přišli? Kam míříme? Jáký má smysl lidská existence? Pak si naleju odpověď – a je mně dobře!
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 8:18 ® lunimus
-
Inzerát
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 7:08 ® Koudy1968
-
Manžel říká manželce: miláčku,uděláme si pěkný víkend? Manželka celá nadšená souhlasí a manžel na to: Tak ahoj v pondělí.....
reagovat!!!
- Čtvrtek 3. října 2013 v 6:59 ® Koudy1968
-
Jeden ze života…
reagovat
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla,že se vrátím o půlnoci.
„Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o minutu později!“ prohlásila sem a vyrazila. Ale večírek byl fantastický.
Drinky,tanečky,znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc drinků… bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas !!!
Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci.
Vcházím do bytu, jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká třikrát!
Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit,zakukalajsem sama ještě devětkrát…
Byla jsem na sebe velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak dělo,dostala jsem takový dobrý nápad – podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s
manželem…!!!
Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní.
Ráno, během snídaně, se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila.A tak říkám, že přesně o půlnoci,jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké podezření.
„To je skvělé, jsem zachráněná..!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela.
Manžel se na mě po chvíli vážně podíval a povídá: „Víš, musíme vyměnit ty
naše kukačkové hodiny.“
Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: „Aaano? A proč, miláčku?
A on na to:
“Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom – nevím,
jakto udělala – vykřikla Ó bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni,zakukala ještě třikrát a upadla smíchem na podlahu.
Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku.
Potom se svalila vedle mě, a zakukala naposledy. Pak začala chrápat". - Středa 2. října 2013 ve 21:27 ® džigit reakce na …
-
Fryw> a dovez ses jakusik tu kubansku krasavicu?
reagovat - Středa 2. října 2013 ve 21:17 ® Fryw reakce na …
-
kubas> Havana, a jo, musím říct že to je fakt asi jiná planeta
reagovat - Středa 2. října 2013 ve 21:09 ® kubas reakce na …
-
Fryw> Kdes byl? Na Marsu, respektive na Venuši(skrz ty ženské)?
reagovat - Středa 2. října 2013 ve 20:43 ® Fryw reakce na …
-
džigit> ale prostě cestou domů opět šok. Musím konstatovat že tady v Evropě jsou ti lidi fakt v prdeli… No a ještě může zkusit někdo říct, že v česku máme nejhezčí baby.-D
reagovat - Středa 2. října 2013 ve 20:41 ® Fryw reakce na …
-
džigit> jo jo
reagovatSantiago de Cuba, měl by být lepší. Ale já ho nechcu už vidět
Nějaký doutníky taky samozřejmě. No a dva kartáče cigár, protože za 11 kč nekup to že. A chutnají jak cigára z tabáku a ne nějakej laboratorní experiment. Taky jsem ochutnal jídlo organickýho původu, to byl osvěžující zážitek
- Středa 2. října 2013 ve 20:25 ® džigit reakce na …
-
Fryw> je vidět,že si nezapůsobil a zje doma.Rum maš?
reagovat - Středa 2. října 2013 v 19:35 ® Fryw reakce na …
-
Palivec> zas nějaká karikatura co má zachránit zahnívající kapitalismus? proč to je ve vtipech?
reagovat - Středa 2. října 2013 v 10:10 ® lunimus
-
Manželka príde skôr domov ako sa predpokladalo a nájde svojho manžela v spálni pri súloži s mladou atraktívnou slečnou. Veľmi sa rozčúlila. " Ty si sviňa bez rešpektu " kričí na muža. " Ako sa to opovažuješ podvádzať mňa, vernú manželku a matku Tvojich troch detí!" " Opúšťam Ťa. Dám sa ihneď rozviesť!" Manžel odpovedá: " Počkaj chvíľku, ak ma máš ešte aspoň trochu rada, vysvetlím Ti čo sa stalo." " Dobre, hovor " zavzlyká žena, „ale to budú Tvoje posledné slová čo mi povieš!“ A tak manžel začal: " Dobre, chcel som práve nastúpiť do auta a odísť domov, keď vtom sa ma táto mladá žena opýtala či by som jej mohol pomôcť. Vyzerala byť taká skľúčená a bezradná, že som sa zľutoval a povedal jej, nech nastúpi do auta. Všimol som si aká je chudá, nie dosť dobre oblečená a špinavá. Povedala mi, že už tri dni nič nejedla. Mal som s ňou zľutovanie, doviezol som ju k nám domov, zohrial som jej enchiládu (mexická kukuričná placka s chili), ktorú som pripravil poslednú# noc pre Teba, a Ty si ju ani len neskúsila, pretože chceš chudnúť. To chúdiatko ju zhltlo za sekundu. Okrem toho potrebovala očistu. Navrhol som jej, nech sa u nás osprchuje a počas toho čo sa sprchovala som skonštatoval, že jej šatstvo je špinavé a dotrhané, a tak som ho zahodil. Potom teda potrebovala niečo na oblečenie, tak som jej dal Tvoje značkové rifle, ktoré máš už pár rokov ale nikdy si ich nemala na sebe, lebo si namýšľaš, že sú Ti priúzke. Dal som jej aj to spodné prádielko, čo som Ti raz daroval k narodeninám, a Ty si ho taktiež nikdy nenosila, lebo hovoríš, že nemám vôbec dobrý vkus. Našiel som aj tú sexy blúzku čo si dostala na Vianoce od mojej sestry a tiež si ju nenosila len kvôli tomu aby si ju hnevala. Takisto som jej daroval topánky, čo si si kúpila v tom drahom butiku a nikdy nepoužila, pretože také má aj niekto na Tvojom pracovisku." Manžel si vezme kúsok chleba a pokračuje: Keď som ju vyprevádzal ku dverám bola za moje porozumenie a moju pomoc tak veľmi vďačná, že sa otočila ku mne a so slzami v očiach mi povedala " Prosím, máš ešte niečo iné, čo Tvoja žena nepoužíva?"
reagovat - Úterý 1. října 2013 v 17:07 ® jepice-zruseno reakce na …
-
džigit> Znáš polohu na medvěda? Ojedeš třináctku a deš bručet…
reagovat - Úterý 1. října 2013 v 10:27 @ Palivec
-
Můžete mi i Mirkovi políbit prdel.
reagovat - Úterý 1. října 2013 v 10:15 @ Palivec
-
S láskou místním komoušům.
reagovat - Sobota 28. září 2013 ve 21:09 ® džigit
-
Studenti medicíny mají přednášku o rozmnožování. Profesor vykládá: „Kupříkladu takový býk zvládne tento akt i třicetkrát za den.“ Z první řady se ozve studentka: „Třicetkrát!? Mohl byste to, prosím, zopakovat, aby to slyšeli i ti studenti, kteří sedí vzadu?“ Přednášející tedy zopakuje hlasiteji a v poslední řadě se zvedne student: „Prosím vás, a dělá to stále se stejnou samicí?“ „Ne, to samozřejmě ne, pokaždé s jinou,“ odpoví profesor. „A prosím, mohl byste to zopakovat, aby to slyšeli i studentky v první řadě?“
reagovat - Sobota 28. září 2013 ve 21:05 ® džigit
-
Děti mají tělocvik a skáčou přes kozu. Pepíček skočí a složí se na zem. Paní učitelka se ho ptá, co se stalo. Pepíček zaúpí: „Mám výron.“ Učitelka: „Tak se utři a vstávej.“
reagovat - Sobota 28. září 2013 ve 21:04 ® džigit
-
Sedí smutně pán u jídla. „Proč nejíte?“ „Ztratil jsem zuby!“ Druhý pán sáhne do kapsy, vytáhne hrst protéz, pán si je vyzkouší, jedna pasuje, tak si ji nechá a nají se. „Děkuji, kolik za ní chcete?“ „Nic!“ „Vy jste zubař?“ „Ne, hrobník!“
reagovat - Sobota 28. září 2013 ve 21:01 ® džigit
-
Babka onemocní a tak k ní zavolají doktora. Doktor jí prohlíží a když odejde, babka pootevře jedno oko a ptá se: „Kdo to byl?“ „Doktor, babi, doktor.“ „Aha. Hned se mi zdálo, že na faráře si moc dovoluje.“
reagovat - Sobota 28. září 2013 v 19:51 ® skwor
-
Potkají se 4 kamarádky, ale nemají se o čem bavit, protože přišly všechny..
reagovat - Sobota 28. září 2013 v 18:06 @ Palivec
- reagovat
- Sobota 28. září 2013 v 18:05 @ Palivec
-
A kde se skrývá David? http://www.czechfreepress.cz/…kvapeni.html
reagovat