Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.877 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. září 2013 v 15:05 ® fribble
-
Sestrička vojde do ordinácie a pýta sa doktora čo robí. Doktor na to: „Vypisujem recept!“ „Ale veď máte v ruke teplomer!“ „Doboha! A potom v ktorom zadku je moje pero?“
reagovat - Čtvrtek 26. září 2013 ve 12:24 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 12:22 ® džigit reakce na …
-
peta128> není Ti ho tam zač
reagovat - Čtvrtek 26. září 2013 v 10:17 ® peta128 reakce na …
-
džigit>Tak ted jsem si pěkně pobrečel smíchy,díky
reagovat - Čtvrtek 26. září 2013 v 10:03 @ Palivec
- reagovat
- Čtvrtek 26. září 2013 v 10:01 @ Palivec
- reagovat
- Čtvrtek 26. září 2013 v 9:11 ® džigit
-
http://www.mzone.cz/…-rozhodciho/
reagovat - Úterý 24. září 2013 v 11:18 @ Palivec
- reagovat
- Úterý 24. září 2013 v 10:20 ® OndruchM
-
Jsou chlapi v posilovně a v tom zazvoní mobil. Muž ho zvedne a žena říká: „Miláčku, můžu si koupit ten kabát za 1500?“
reagovat
„Jasně, že můžeš.“
„A ten mercedes za 1500000?“
„Ano ten taky.“
„Ty jsi báječný.“
„A ten dům za 5000000?“
„Samozřejmě ano.“
„Pá miláčku!“
Muž zavěsí a říká: „Pánové, čí to byl mobil?“ - Pátek 20. září 2013 v 17:15 ® fribble
- reagovat
- Pátek 20. září 2013 v 17:09 ® fribble reakce na …
-
OBr> Před pár lety tam byla Nokia a za týden Kaufland-slevy. Ale jinak
reagovat - Pátek 20. září 2013 v 16:06 ® OBr
-
Hodně lidí mě tady sežere, ale mě to prostě nedá: http://4.bp.blogspot.com/…plestore.gif
reagovat - Pátek 20. září 2013 v 7:58 ® OBr reakce na …
-
Shrek_(pův.Alivio)> áále, zčistajasna vypadlo spojení, to se přece stává
reagovat - Čtvrtek 19. září 2013 ve 12:53 ® Shrek reakce na …
-
Hajzl moderátorskej, jak ho odstříhnul
reagovat - Čtvrtek 19. září 2013 v 9:05 ® OBr reakce na …
-
Shrek_(pův.Alivio)> https://soundcloud.com/…-an-hitr-dio
reagovat - Čtvrtek 19. září 2013 v 8:00 ® Shrek reakce na …
-
OBr> Speciálně jeden pro Tebe, Ondro
V plzeňské škole se plzeňská učitelka ptá plzeňských žáčků: „Děti, kterému fotbalovému mužstvu fandíte?“ Zvedne se Anička: „Viktorce.“ Zvedně se Frantík: „Taky Viktorii Plzeň.“ Nakonec se zvedne Pepíček a povídá: „Já fandím Spartě.“ Učitelka se díví a zeptá se, proč zrovna Spartě. Pepíček povídá: " Z Prahy-Letné pochází moje maminka. Do Prahy se za ní přistěhoval tatínek, když se vzali, narodil jsem se tam a navíc moji rodiče oba fandí Spartě." Učitelka mírně napruzelým tónem povídá: „Takže ty se opičíš po rodičích, co? To mi tedy řekni, co bys dělal, kdyby tvoje máma byla dementní a tvůj otec homosexuál?“ A Pepíček odpoví: „Tak to bych nejspíš fandil Viktorii Plzeň.“
reagovat - Středa 18. září 2013 ve 12:05 ® regulus reakce na …
-
kubas> jo Húskova 2 to jistí …
reagovat - Středa 18. září 2013 v 10:47 ® kubas reakce na …
-
regulus> Jak říkáš, ta je těžce na síť
reagovat - Středa 18. září 2013 v 10:40 ® regulus reakce na …
-
kubas> neskutečný …
reagovat - Středa 18. září 2013 v 10:11 ® OndruchM
-
Národní parky Colorado:
reagovat
Ministerstvo rybaření a ochrany životního prostředí státu Colorado doporučuje návštěvníkům lesů lidem nosit na oděvu zařízení vytvářející hluk, jako jsou zvonečky, které medvěda upozorní, ale nevylekají. Také doporučuje mít u sebe pepřový sprej pro případ setkání s medvědem. Lidé by se měli naučit odlišovat trus černého medvěda a grizzlyho. Trus černého medvěda obsahuje maliny a někdy veverčí chlupy. Trus grizzlyho obsahuje zvonečky a je cítit po pepři. - Úterý 17. září 2013 v 18:49 ® kubas
-
Nevím teda jestli to je ještě vtip, ale docela masakr…
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 16:47 ® lubo OV
-
Ještě dodatek. Je to k mání jako leporelo za pět stovek.
reagovat - Úterý 17. září 2013 ve 13:29 ® lubo OV
-
Asi už jsem starej, ale takové pohádky za mých dětských let nebyly.
O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu
Werner Holzwarth
Jednou ráno vystrčil krtek hlavu ze země, aby se podíval, jestli už vyšlo sluníčko. Vtom se to stalo: Podivná hnědá a oblá věc, která připomínala klobásu, přistála krtkovi přímo na hlavě. „To je ale drzost!“ rozzlobil se krtek. „Kdo se mi vykakal na hlavu?“ Ale protože byl silně krátkozraký, nikoho neviděl. „To je tvoje hovínko?“ zeptal se holuba, který právě letěl kolem. „Moje? Kdepak. Já kakám takhle,“ odpověděl holub. A – šplích cák – na zemi se přímo před krtkem rozprsklo něco bílého a pocákalo mu celou pravou nohu. „To je tvoje hovínko?“ zeptal se koně, který se pásl nedaleko na louce. „Moje? Kdepak. Já kakám takhle!“ řekl kůň. A – buch bách – pět macatých koňských koblih dopadlo s žuchnutím na zem těsně vedle krtka. Krtek byl ohromen. „To je tvoje hovínko?“ zeptal se zajíce. „Moje? Kdepak. Já kakám takhle!“ řekl zajíc. A – ratatata – na krtka se sesypalo patnáct zaječích bobků. Krtek bleskurychle uskočil do bezpečí. „To je tvoje hovínko?“ zeptal se kozy, která zasněně bloumala opodál. „Moje? Kdepak,“ odpověděla koza. „Já kakám takhle.“ A – klopiklap – po zemi se rozkutálela hrst úhledných kuliček. Vypadaly skoro jako karamelky. Krtek si je se zájmem prohlédl. „To je tvoje hovínko?“ zeptal se krávy, která nedaleko spokojeně přežvykovala. „Moje? Kdepak. Já kakám takhle.“ A – plesk – na zem dopadl obrovský hnědozelený kravinec. Krtkovi se náramně ulevilo, že se mu na hlavu nevykakala právě kráva! „To je tvoje hovínko?“ udeřil na prasátko. „Moje? Kdepak. Já kakám takhle!“ řeklo prasátko. A – prsk pšouk – v trávě přistála měkká, nahnědlá hromádka. Krtek si okamžitě zacpal nos. „To je…?“ chystal se krtek zeptat jako obvykle. Ale když přišel blíž, uviděl, že před ním sedí dvě tlusté mouchy masařky a na něčem si pochutnávají. „Konečně někdo, kdo mi pomůže!“ zajásal krtek a hned se nedočkavě zeptal: „Nevíte, čí je to hovínko?“ „To v zápětí zjistíme, zabzučely mouchy. A za chvíli hlásily: "Je to jasné, byl to PES.“Konečně krtek věděl, kdo se mu vykakal na hlavu: BARYK, řeznický pes. Krtek se hbitě vyšplhal na Barykovu boudu… A – pim – Barykovi přímo na čele přistála mrňavá černá klobáska. Teď se teprve mohl krtek spokojeně a sklidným svědomím vrátit zpátky pod zem.
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 1:30 ® Draky reakce na …
-
OBr> „Žena služby Huanga Jianjuna vyhledala proto, že chtěla začít poměr se svým šéfem.“
Uz ani nevim cemu se smat driv.
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 1:02 ® OBr
-
http://www.denik.cz/…0130916.html
reagovatuž vím, čím budu v dalším životě – lidovým léčitelem!
- Pátek 13. září 2013 v 18:01 ® fribble
- reagovat
- Čtvrtek 12. září 2013 ve 20:30 @ Palivec
-
džigit> Pokud máš k dispozici moderní technologie, není prdění problém. Jak člověk stárne, život je čím dál lepší. Když jsem se onehdá stavil ve Starbucks na šálek kávy, začalo mi najednou hučet v útrobách a já jsem si uvědomil, že si naléhavě potřebuji uprdnout. Místnost byla plná lidí, ale hudba hrála velmi hlasitě. Abych se neztrapnil, prděl jsem podle rytmu hudby. Po pár skladbách jsem se začal cítit mnohem lépe. Když jsem dopil svou kávu, zpozoroval jsem, že se na mě všichni v místnosti dívají… V tom okamžiku jsem si uvědomil, že mám v uších sluchátka a poslouchám hudbu ze svého iPodu… Takové věci se bohužel stávají, když staří lidé začnou používat moderní technologii!
reagovat - Čtvrtek 12. září 2013 ve 20:25 @ Palivec
-
Mluvčí… http://youtu.be/kaVnn6L_L0c
reagovat - Čtvrtek 12. září 2013 v 18:31 ® regulus
- reagovat
- Čtvrtek 12. září 2013 v 18:25 ® regulus
-
Pokud si muž pamatuje barvu vašich očí hned po prvním rande, tak máte malý kozy …
reagovat