Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.650 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. března 2010 v 1:06 ® regulus reakce na …
regulus

lacika3000> no je to takový kapinku ošemetný téma, pochopitelně to mohlo být jakkoliv, ale je docela zajímavý, že tyhle pochybnosti povětšinou hlásali lidé kteří byli tak trochu nacionalisticky orientovaní, ať už to byl Tiso, hlinkovci, v současné době Slota a z tebou zmiňovaného Kauckého nebo spíš z některých pasáží jeho knihy Kauza Štefánik mám taky trochu divnej pocit.
Faktem je ovšem to, že letadlo spadlo, Štefánik zemřel a příčiny havárie se nikdy pořádně nevyšetřily a ani neobjasnili.
My to tu zřejmě neobjasníme :-D a jediný co můžem udělat, je to, že si na základě informací ke kterejm se dostanem uděláme vlastní názor, který stejně jako vše ostatní bude pouhou spekulací. Pokud někdo po letadle střílel, tak to čistě logicky mohlo být z důvodů které popisuje Kautský, ale zrovna tak někdo komu se MRŠ nehodil do krámu právě z důvodů, že byl, soudě alespoň z toho co se mi dostalo do ruky (myslím různý knížky), spíše pro Československo než pro samostatné Slovensko.
Ale jak jsem už psal, pohybujeme se tu v oblasti hypotéz a čirých spekulací a v žádným případě jsem tohle nenapsal proto, aby jsme tu další dva dny debatili na tohle téma nebo chtěl vyvolávat nějaký spory. :-93;

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 0:50 ® sus1
reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 0:28 ® sus1 reakce na …

lacika3000> Asi tak nějak.Učitel na dějepis nám řikal,že existuje několik verzí ale určit ,která je ta pravá??že neumí.Taky si pamatuju,že řikal,že byl účastník autonehody,údajně srážka s autobusem.:-)

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 0:25 ® sus1 reakce na …

Jak.novi> Ty seš ale kazišuk.:-)) Co tady ještě děláš????:-)

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 0:08 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

sus1> Cieľom jeho cesty bolo letisko vo Vajnoroch pri Bratislave. Lietadlo však nepristálo, pretože keď sa už blížilo k miestu pristátia, náhle sa zrútilo neďaleko Ivanky pri Dunaji. M. R. Štefánik a všetci členovia posádky boli na mieste mŕtvi. Havária lietadla sa pravdepodobne precízne nevyšetrila a úplne nevysvetlila, čo ponechalo priestor na vznik špekulácií o atentáte. Podľa Emila Karola Kautského, zaoberajúceho sa analýzou historických okolností Štefánikovej smrti, majú nepriame dôkazy a štúdium povojnového vývoja v Česko-Slovensku naznačovať, že sa stal obeťou stretu francúzskeho a talianskeho geopolitického záujmu v strednej Európe či mocenských ambícií Edvarda Beneša a Tomáša G. Masaryka.

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 0:00 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

sus1> Jak zemřel? Myslím že s ním spadlo letadlo.

reagovat
Středa 3. března 2010 ve 23:59 ® sus1 reakce na …

regulus> A jak???:-O :-O

reagovat
Středa 3. března 2010 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> :-D :-D no byly tam dobrý hlášky, ale Lubo má asi pravdu i když člověk nikdy neví …

LuboO> by mě zajímalo, kolik lidí by v Česku dokázalo odpovědět na otázku, kdo to byl Rastislav Štefánik, no a možná i na Slovensku …
Možná by stačila jen otázka, jak zemřel, troufám si tvrdit, že minimálně 95% lidí by to nevědělo, především mladší generace.

reagovat
Středa 3. března 2010 ve 22:08 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> samec od masarky, deti su masnaky

reagovat
Středa 3. března 2010 v 18:42 ® džigit reakce na …

LuboO> neber to tražicky,vždyť to byl jen Masaryk :-)

reagovat
Středa 3. března 2010 v 18:26 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> na jednej strane je to na zasmiatie, na druhej strane je to smutne, ale na tretej strane je to ten najvacsi vymet spolocnosti, co sa tyka vseobecneho rozhladu, velmi ucelovo vyselektovany z dovodu tvorby pochybneho humoru. Aspon pre mna.

reagovat
Středa 3. března 2010 v 16:30 ® džigit reakce na …

LuboO> s Jánošíkem :-D

reagovat
Středa 3. března 2010 v 15:55 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> dobre, nie? a kto to vlastne bol? nezakladal on s Havlom Obcianske forum?

reagovat
Středa 3. března 2010 v 15:07 ® džigit
bez komentáře reagovat
Středa 3. března 2010 v 15:05 ® skwor
skwor

Jaký je rozdíl před přejetým cikánem a přejetou kočkou? Před kočkou obvykle bývá brzdná dráha :-)

reagovat
Středa 3. března 2010 v 9:54 ® kubas reakce na …
kubas

LuboO> pěkné… to nejlepší na konec :-)

reagovat
Úterý 2. března 2010 ve 23:49 ® jersey reakce na …
jersey

LuboO: super :-))

reagovat
Úterý 2. března 2010 ve 23:38 ® LuboO
LuboO

HOKEJOVÉ HLÁŠKY :-))

reagovat
foto/forum/2010/th-img12351.jpg
Úterý 2. března 2010 v 8:34 ® ala

Pesimista říká, že hůře už být nemůže, optimista říká: ale může…

reagovat
Pondělí 1. března 2010 ve 14:42 ® džigit

Optimista vidí světlo na konci tunelu a strojvůdce sjetého debila v noci na kolejích :-)

reagovat
Pondělí 1. března 2010 ve 14:35 ® džigit reakce na …

regulus> si mi připomněl.Rozdíl mezi pesimistou a optimistou.Pe­simista si stěžujě,jak už mu nestojí a optimista se raduje,jak mu krásně visí

reagovat
Pondělí 1. března 2010 ve 13:38 ® regulus
regulus

Optimista se učí anglicky, pesimista rusky a realista střílet.

reagovat
Pondělí 1. března 2010 v 11:39 ® džigit

Paní rodí doma.Zrovna když se nad ní sklání doktor,vypadne elektřina.Zavolají šestiletého syna rodičky,dají mu baterku a přikážou ať svítí.Doktor odrodí a poté plácne novorozence přes zadek.Svítící synek kouká a pak vyhrkne-a jednu přes držku,neměl tam lézt,hajzl jeden

reagovat
Pondělí 1. března 2010 v 6:13 ® tomin

potkaj se dva brouci. Ten jeden je celej zafašovanej, tak se ho ten druhej ptá co dělal a on na to. Ale chtěl sem znásilnit světlušku a lehl sem na vajgla.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 16:17 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Rebel> Hmmm, to je snad nějak vtipný?

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 13:58 ® Rebel
reagovat
foto/forum/2010/th-img12322.jpg
Pátek 26. února 2010 v 17:20 ® tucnak11
tucnak11

Ve firmě se rozbije WC. Na recepci přyjde opravář a pta se Tak kde je ten hajzl.Ředitel je na dovolenej.. ne , ja myslim takove dvě nuly.Oba naměstcy jisou na jednani,ne vy mě nerozumite,ja jdu tam kde lide dělaji hov…Učtarna je v přyzemi marketing na prvnim patře obchodni na druhem.:-D :-D

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 8:52 ® džigit

:-D :-D Po delší době jeden „opravdu“ na téma rybařina :-D :-D :-D Šéf přijímá nového prodavače, s tím, že jej vezme na zkušební dobu,aby viděl,jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. „Tak kolik jste dnes měl zákazníků?“ „Jednoho, šéfe.“ „Cože!? Jednoho? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?“ „Tři sta osmdesát tisíc dolarů.“ Šéf zalapal po dechu. „Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?“ „No, první jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil,že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty – malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho,že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs.“ „A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?“ „Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu nezašuká, že by si mohl zajít aspoň na ryby.“

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 7:36 ® džigit reakce na …

LuboO> no jestli má aj hlisty,fajna baba na ryby :-D Stálý přísun čerstvých… :-P

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 6:14 ® LuboO
LuboO

Kedy vies, ze je cas na sprchu?

reagovat
foto/forum/2010/th-img12293.jpg