Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.728.509 zobrazení | 4.667 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. července 2013 ve 12:05 @ Jarmilus reakce na …

Jede frajer autem a u přechodu stojí hezká blondýnka.

Frajer stáhne okénko a povídá: „Umím lízat a jsem diskrétní.“

Blondýnka se k němu předkloní a povídá: „Tak si vyliž prdel a nikomu to neříkej!“

http://www.vtipy.net/…epsi-vtipy/4

reagovat
Pondělí 22. července 2013 v 10:56 ® fribble

Včera večer jsem s hrůzou zjistil, že mám cikánskou krev ! … Naštěstí pouze na nárazníku …

reagovat
Sobota 20. července 2013 v 16:36 ® Jožko

Rozhovor v obchode

• Máte živé ryby ?
  • Máme
  • A sú čerstvé ?
reagovat
Pátek 19. července 2013 v 11:26 @ Palivec

Prochází se slečna podél řeky a najednou zahlédne rybáře, který má na hlavě cihlu. Je pochopitelně zvědavá, a tak se zeptá: „Prosím vás, pane, proč máte na hlavě tu cihlu?“ Rybář se na ni podívá a mlčí. Dívka neustále naléhá, až to rybář nevydrží a povídá: „To vám můžu říct jen pod jednou podmínkou.“ „Pod jakou podmínkou?“ „Že se se mnou pomilujete.“ Slečna je ctnost sama, a tak jde raději dál. Nakonec však zvědavost nad ctností zvítězí a ona se vrátí. Po činu se celá roztřesená ptá: „Tak teď už mi to řekněte, proč máte na hlavě tu cihlu.“ Rybář odpoví: „To máte tak, slečno, já nejsem moc úspěšnej rybář. Tak tady tak sedim, je mi smutno a na prut nic nechytím. Ale na tu cihlu jste už čtvrtá.“

reagovat
Pátek 19. července 2013 v 8:47 ® fribble

Dobrou chuť!

reagovat
foto/forum/2013/th-img100307.jpg
Pátek 19. července 2013 v 7:21 @ Palivec

Zachraňme republiku! Pro náš Taliban 09! Já jsem stále v pohotovosti!

reagovat
foto/forum/2013/th-img100306.jpg
Středa 17. července 2013 v 11:55 ® marian.x
reagovat
Úterý 16. července 2013 ve 14:12 @ Palivec
reagovat
foto/forum/2013/th-img100231.jpg
Úterý 16. července 2013 v 11:42 ® fribble

Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý...... Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: „Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže… nevadí ti to?“ A manžel jen mávne rukou: „Ale prosim tě, na to moje šukání........“

reagovat
Úterý 16. července 2013 v 9:29 ® džigit reakce na …

regulus> doktor k pacientovi
mám pro Vás dvě zprávy,špatnou a dobrou.Kterou chcete slyšet dříve?
No snad tedy tu špatnou.
Zbývá Vám den max dva dny života.
A co ještě může být v této situaci ta dobrá zpráva?
Vzpomínáte tu krásnou prsatou sestřičku,která se o Vás starala? Tak s tou budu odpoledne šukat!!!

reagovat
Úterý 16. července 2013 v 0:16 ® regulus
regulus

Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma. Najednou z pod postele vyleze šváb.
Chlap se napřáhne, že ho zabije, ale šváb promluví lidským hlasem: „Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou se Ti odvděčím.“
Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze služební cesty, panika vrcholí.
Znovu se ale objeví šváb a povídá: „Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel. Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát.“
Chlap poslechne, zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába. Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne. Za chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit. Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to znovu, zase nic, ještě jednou – nic, po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........
Náhle se ozve hlas: „Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete!“

reagovat
Pondělí 15. července 2013 ve 23:50 ® regulus
regulus

Sedí manžel dvě hodiny na chodbě před operačním sálem.
Po strašně dlouhý době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavenej a smutnej chirurg.
Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým hlasem říká: „Dělali jsme co jsme mohli, ale vaše paní upadla do komatu.“
Manžel vytřeští voči a ptá se: „Co já teď budu dělat??“
Doktor: „No,budete se muset o ni denně starat, každý dvě hodiny ji otáčet aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat jí plíny, když se pomočí a umývat jí, když se pokálí. Budete na ni muset vlídně mluvit, protože je možné, že všechno vnímá a ona se třeba za dvacet let z komatu probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let…
Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně serozklepal.
Doktor ho kamarádsky poplácá po ramenou a říká: "Nebojte se, dělám si prdel … samozřejmě zemřela“.

reagovat
Sobota 13. července 2013 v 16:43 ® fribble
reagovat
foto/forum/2013/th-img100127.jpg
Čtvrtek 11. července 2013 v 16:25 @ Palivec
reagovat
foto/forum/2013/th-img100098.jpg
Čtvrtek 11. července 2013 ve 12:54 @ Palivec reakce na …

Peli33> Tam na houby a pro zeleninu jezdím stále, tam rostou jen metrové mechomůrky červené.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 12:52 ® skwor
skwor

Říká se, že krása není všechno. Ale zkuste si vyhonit nad povahou.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 10:15 ® marian.x reakce na …

… a proč by je jako myli?

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 8:30 @ Peli33

Ty kráso, to musej mejt lesy v okolí Prypjati :-)

reagovat
Středa 10. července 2013 ve 21:32 @ Palivec reakce na …

džigit> Běž radši na houby. Rostou: http://manfreddan.livejournal.com/316704.html

reagovat
Středa 10. července 2013 ve 20:07 ® džigit

Koupím byt v ČB na Máji zn. Dobrodruh

reagovat
Úterý 9. července 2013 v 17:58 ® fribble
reagovat
foto/forum/2013/th-img100054.jpg
Úterý 9. července 2013 ve 12:09 ® džigit
reagovat
foto/forum/2013/th-img100046.jpg
Úterý 9. července 2013 v 10:37 ® regulus
regulus

Baví se takhle 3 chlapi u piva o svých psech.

První povídá: „Chlapi, já mám doma psa, to byste nevěřili. Minulej měsíc jsem byl na lovu a zapomněl jsem si si doma broky. Tak jsem mu dal očuchat brokovnici, pes odběh a za půl hodiny mi přitáhnul krabici s nábojema.“

Druhý povídá: „Chlapi, to nic není. Minulej tejden jsem byl na lovu a zapomněl jsem si si doma kulovnici. Tak jsem mu dal očuchat náboje, pes odběh a za půl hodiny mi přitáhnul kulovnici až na posed.“

Třetí povídá: „Chlapi to je hovno. Já byl o víkendu na koupališti se svojí starou a ona si zapomněla spodní díl plavek. Tak jsem psovi nechal očuchat její frndu. Pes odběh a za půl hodiny mi dotáhnul souseda za čuráka.“

reagovat
Úterý 9. července 2013 v 10:29 ® regulus
regulus

Uklízečka jde v podvečer makat do parlamentu. Vejde dovnitř a tam zmatek, chaos, členové parlamentu plus celá vláda poletují, přestavují nábytek, přeměřují prostory, tahají a přestavují židle, křesla, stoly, pulty… Všichni zpoceni…

Uklízečka odchytí Nečase a ptá se: „Co se to, pane předsedo, děje?“
Nečas: „Víte, v sobotu bude pro nás životně důležité zasedání a protože to tady nefunguje, popravdě – je tady neskutečný bordel, tak to chceme nějak eliminovat,no změnit "
Uklízečka se ironicky usměje a praví: "Nepomůže to.“
„Proč?“ ptá se Nečas.
„Já už jsem v bordelu pracovala. Tam, když nic nefungovalo, museli vyměnit komplet všechny kurvy, ne postele“!

reagovat
Úterý 9. července 2013 v 10:21 ® regulus
regulus

Manželka: „Koupil jsi chleba?“
Manžel: „Chleba, nákupy, to není chlapská práce, prdelko.“
Manželka: „Tak se svlíkni a pojď dělat chlapskou práci.“
Manžel: „Ježíši, ty vůbec nerozumíš srandě dej mi tu tašku.“

reagovat
Neděle 7. července 2013 ve 13:36 @ Palivec reakce na …

Fryw> No právě.

reagovat
Neděle 7. července 2013 ve 13:36 @ Palivec reakce na …

fribble> A co to není dost vtipné a srandovní? Ty kecy soudruha prezidenta Havla? A to jsem nepsal, jak nás navštívil vožralej Vašek Havel, cosi blekotal o míru a při obědě si vykoupal vázanku v hovězí s nudlemi a když dostal vienerschnitzel, chtěl si lehnou do kartofelsalátu. Seděl jsem šťastnou náhodou u stolu naproti němu. Taky jsme se smáli ještě 2 hodiny, když tuto osobnost naložila ochranka jako pytel brambor do auta a odvezla do Prahy. Na přiložené fotce z jiné fabriky, je ještě střízlivý. Nám ochranka odebrala filmy z foťáků, že aby jsme soudruha prezidenta nehanobili. Ochrankář z časů komárů se zapomněl a skutečně řekl „soudruh prezident Havel“. Já byl za komárů v emigraci, takže láskou k nim neoplývám. Ale ani k Havlovi.

reagovat
foto/forum/2013/th-img99999.jpg
Neděle 7. července 2013 ve 12:45 ® Fryw
Fryw

Palivec> že se zasmeju a přitom toto. Však po roce ani pes neštěkl.

reagovat
Neděle 7. července 2013 v 8:36 ® fribble

Palivec> Není to náhodou rubrika VTIPY ?

reagovat
Neděle 7. července 2013 v 0:18 ® regulus
regulus

Palivec> a ještě tu o Smolíčkovi a možná i SANOPSu … ;-)

reagovat