Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.931 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. července 2013 v 17:22 @ Palivec
-
Dva policisté vyjdou pozdě v noci z restaurace a vidí, jak jim v dálce mizí poslední autobus. „Co budeme dělat, tady taxíky nejezdí, jak se teď dostaneme domů?“, běduje jeden. „Víš co, tady jsou garáže dopravních podniků, vlezeme tam a jeden autobus si vypůjčíme.“ „Tak dobrá“, souhlasí první policista, „tak běž pro autobus, já budu hlídat.“ Druhý policista tam vleze a když se půl hodiny nic neděje, vydá se ten první za ním. „Co se děje?“ „Ale, nemůžu najít dvaadvacítku. Budeme muset ukrást třicetčtyřku a vystoupit u kostela.“
reagovat - Středa 3. července 2013 v 6:20 @ Palivec
- reagovat
- Sobota 29. června 2013 v 11:49 ® fribble
- reagovat
- Pátek 28. června 2013 v 6:23 @ Palivec
- reagovat
- Čtvrtek 27. června 2013 v 17:17 @ Palivec reakce na …
-
oprava: CET 21 (provozuje NOVU a spol)
reagovat - Čtvrtek 27. června 2013 v 17:16 @ Palivec reakce na …
-
Fryw> Rozhodující podíl na mediálním trhu ČR mají Ringier, Mafra, CET24 atd. Vývoj směřuje k dominaci několika málo vlastníků. Nezabývám se tím a nechce se mi hledat aktuální stav, ale i stav z roku 2005, je zajímavý: http://www.vzdelavaci-institut.info/?…
Takže si moc nevybereš. Znám pár méně závislých, ale oni mají i malé možnosti…
reagovat - Čtvrtek 27. června 2013 v 8:56 ® Robur reakce na …
-
LuboO> nerob si z nás prdel
reagovat - Středa 26. června 2013 v 18:16 ® Fryw reakce na …
-
Palivec> No… http://www.fsfinalword.cz/?…
Prostě ten bordel nekupuju, nečtu…
reagovat - Středa 26. června 2013 v 18:06 @ Palivec reakce na …
-
LuboO> V Česku slovenský folklór nijkoho nezajímá. Mají vlastní.
Andy Babiš si koupil na hraní Mafru. Budou změny.
Z iDnes: Mediální skupina MAFRA, pod kterou spadá také deník MF DNES i portál iDNES.cz, prodává veškeré své aktivity v Česku skupině Agrofert miliardáře Andreje Babiše. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
reagovat - Středa 26. června 2013 v 17:36 ® LuboO
-
Pravda -z dnešní diskuze na iDnes
Takže shrňme si to: prezident se na ruské ambasádě ožírá tak, že nedokáže stát. Ministr financí není schopen ani mluvit. Ministr zahraničí ani zůstat vzhůru. Sekretářka předsedy vlády řídí vojenské zpravodajství. Generálové armády ČR se bojí odporovat jedné úřednici a sledují manželku premiéra. Stát má rozvědku, která ani sama neví, že je sledována. Její velitelé netuší, že budou zatčeni, zatímco vůdci mafie to ví předem a dekují se na připravené jachty na Jadranu. Korupční síť se roztahuje po celé zemi a policie zabavuje stovky milionů a desítky kil zlata ukrytého v bankovních schránkách. Vládu k odstoupení vyzývá klinický psychopat, který sledoval, nahrával a uplácel všechny svoje poslance. Část sněmovny již úřaduje z vězení. Vedení opozice působí jako partička, která právě unikla z Bohnic, a budoucí vývoj státu oznamuje na facebooku prezidentova sotva zletilá dcera. Pro alespoň trochu reálné scénáře je Hollywood. Na všechno ostatní je tu česká politika.
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 8:27 ® sears.13 reakce na …
-
Dost neaktuální.
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 6:58 @ Palivec
- reagovat
- Pondělí 24. června 2013 v 17:24 ® Fryw
- reagovat
- Pondělí 24. června 2013 v 15:51 @ Palivec
- reagovat
- Pondělí 24. června 2013 v 8:36 ® fribble
-
Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat s plným nasazením? Chcete vydělávat 90 tisíc měsíčně a cestovat po celém světě? Pokud ano, tak běžte do prdele! My hledáme truhláře.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 15:31 ® Fryw
-
Pro všechny nesmí platit stejná pravidla, vždyť lidé jsou různí jak fyzickými předpoklady tak sociálním a ekonomickým postavením…
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:21 ® nnnap reakce na …
-
Palivec> to na diskuzi se mnou nestačí. Jinak inteligentní by přešel do Pěst na voko, jak jsem navrhnul. Do země krále miroslava si chodím zazpívat.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:15 @ Palivec reakce na …
-
nnnap> Tak negeneruj hlouposti.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:15 @ Palivec reakce na …
-
Bigpista> Tak tak. Asi je to živnostník, co okrade stát, kde se dá a při tom vykřikuje, že stát a všechny ostní občany vydržuje. Kdyby se na jeho „podnikání“ pořádně podívali, možná by zaplakal. Já byl jako podnikatel abnormální poctivec, ale co jsem tady za 20 let podnikání zažil… Každý živnostník, či dopravce, či dodavatel čeho koliv, první, co říkal bylo „nešlo by to bez dokladu, bez DPH“? Výjimek bylo vskutku málo. Moje odpověď byla, „kup si bez DPH elektriku pod ČEZu“.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:10 ® nnnap reakce na …
-
Bigpista> je to tak. Ale to je na pokračování v Přes Pysk. Tady jsme hepy.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:10 @ Palivec reakce na …
-
nnnap> Hmm, možná by ti dal někdo z té lůzy po držce. Já ne, 20 let jsem po návratu z emigrace podnikal. Ale napsal jsi kokotinu. Každý zaměstnanec se spolu se zaměstnavatelem podílí na placení daní a pojištění. A položil jsi si někdy otázku, že z čí práce jsou ty prachy, z kterých se platí daně a odvody? Většinou z práce těch, kterým říkáš lůza. Mám daleko ke komunistickým idiotinám. Ty mne dostaly do emigrace. Ale vidím, že každý blboun si myslí, že daně i odvody do pojišťoven jsou peníze pro stát. Daně ano, odvody ne. Ten blboun z ČSSD (nemůžu si vzpomenout na jméno) měl 100% pravdu. Pro všechny musí platit stejná pravidla. Nedá se to srovnat skokově, ale postupně je to nevyhnutné. On i živnostník, co pláče, že má platit odvody do zdravotního pojištění, když přijde do špitálu, žádá stejné služby jako ti, ze kterých výdělku se platí víc. Či ne? Zajímavý údaj je, jaký podíl mezd je v cenách služeb a zboží v Česku, či na Slovensku. Výrazně nižší, jako v těch státech EU, se kterými se rádi srovnáváme. Čím to asi je? A propo – tvůj fotr a matka byli šlechtici s modrou krví, či lůza?
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:03 ® Bigpista reakce na …
-
nnnap> Zaměstnanec je idiot, co nikdy neodvedl na daních ani korunu? Chlape dávej si občas majzla na to, co plácáš…
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 8:31 ® nnnap
-
lůza, která za celý život neodvedla jedinou korunu na daních, nezaplatila jedinou korunu do zdravotního a sociálního fondu bude něco krákat o živnostnících. Upravte ten vtip na ne chudák ale idiot.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 1:06 ® regulus
- reagovat
- Sobota 22. června 2013 v 17:13 @ Palivec
- reagovat
- Pátek 21. června 2013 ve 12:18 @ Palivec
-
Blbý hrdina z Kandaháru.
reagovat - Pátek 21. června 2013 ve 12:15 @ Palivec reakce na …
-
regulus> To jsem rád. Na svůj věk dobře.
reagovat - Pátek 21. června 2013 ve 2:43 ® džigit
- reagovat
- Pátek 21. června 2013 v 0:56 ® regulus
-
Palivec> Ano, těším se dobrému zdraví a ty???
reagovat - Čtvrtek 20. června 2013 ve 14:46 ® OndruchM
- reagovat