Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.568.074 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. června 2013 v 11:48 @ Palivec
-
Dobrý vtip o Nagyové: Byla slušná, ale ochočili si ji šmejdi. Šel z ní obrovský strach. http://www.parlamentnilisty.cz/…trach-276344
reagovat - Čtvrtek 20. června 2013 v 8:14 @ Palivec reakce na …
-
regulus> Víš, já byl za komoušů 10 let v emigraci, ale to, co předvádějí gauneři z ODS a jejich finančníci Janoiušek a Rittig, je na gilotinování. Právě jsem četl jak ta Nečasova kurva vykládá, že ona se starala jen no chlast, LOL. Za odměnu 500.000 jim asi pálila slivovicia amasírovala koule. Že by za to mohli komáři? Jsi ty zdravý? Pochybuju.
reagovat - Středa 19. června 2013 ve 23:51 ® regulus reakce na …
-
Palivec> ono je to spíš k pláči než k smíchu, já když čtu co zase žgryndají ti oranžoví komunisti a vlastně i ti třešničkový, tak mi běhá mráz po zádech.
reagovat - Středa 19. června 2013 v 18:08 ® LuboO
- reagovat
- Středa 19. června 2013 v 18:00 @ Palivec
-
To si Zeman užije, checheche.
reagovat - Středa 19. června 2013 v 16:58 @ Palivec
-
A JE TO TADY!!! Blažek v demisi právě vrhal na diváky ČT exkrementy o tom, jak jde prověřovat. Přece nemůže policie zasahovat proti zlodějům z ODS!!! To je nehorázné, my krademe v zájmu státu!!!
reagovat - Středa 19. června 2013 v 16:53 @ Palivec reakce na …
-
Fryw> To je z neviditelnypes.cz (asi). Originál je od Repina a „Záporožští kozáci píší dopis tureckému sultánovi“. Je to podložené historický. Poslali sultána, do prdele, do piče, pod černou zem… http://en.wikipedia.org/…ian_Cossacks
reagovat - Úterý 18. června 2013 ve 22:53 ® Fryw reakce na …
-
džigit> samozřejmě, jakej je rozdíl mezi Nečasem, Topolánkem, Špidlou, Grossem, Klausem,…všechno „odepsaní“ kašpárci ze stejnýho divadla… teď je na řadě soc. dem. aby nám (opět)ukázala že se nic nedá změnit.
reagovat - Úterý 18. června 2013 ve 22:51 ® Fryw reakce na …
-
Palivec> původně je na obrázku kdo? Taras a kozáci?
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 16:36 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Sleduji pozorně a podrobně. Jen aby nEČASE nezasypali pískem. Kdo by za něj seděl?
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 16:24 ® džigit reakce na …
-
Palivec> nejen on…
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 15:49 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Ještě má resty, ten nEČAS.
reagovat - Úterý 18. června 2013 ve 13:00 ® Pecky
-
http://www.rouming.cz/roumingGIF.php?…
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 16:16 ® Fryw
- reagovat
- Pondělí 17. června 2013 v 15:28 ® džigit
- reagovat
- Pondělí 17. června 2013 ve 13:32 @ Palivec
- reagovat
- Pondělí 17. června 2013 v 10:19 @ Palivec
-
Trocha poesie niekoho nezabije:
Politická povodeň
Smetla nás voda staletá ODS hledá pádla Nagy si zkouší klepeta za krtky a psí žrádla
Už bylo asi na čase dát zemi nebe bez mráčků zbavit se šaška Nečase a podplacených plaváčků
Lepší než celý Titanic asi i zapnu bednu za tohle drama cajtům dík šmejdi ať táhnou ke dnu…
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 10:04 @ Palivec
-
Postupne mizici zivotopis predsedy vlady CR… 5. srpna 2010 v 16:28 | Ross Hedvicek | Clanky osvetove Cas od casu se mi dostava „rozumnych“ emailu (jo z Ceska, neuveritelne ze?) o tom jak me clanky nemaji zadny smysl a stejne je nikdo necte. A jak je lepsi jit na
a hop hop hop hop, kdo neskace neni Cech a Hasek na Hrad a Cesi jsou mistri…
Vcera jsem uverejnil clanek o pochybne minulosti predsedy vlady CR Petra Necase – ne, nediskriminuji podle politicke prislusnosti, vsichni cesti bartipani maji pochybnou minulost, kdyby to byli slusni lide, tak by z nich nebyli predsedove vlady, no ne?
V clanku jsem poukazal a uverejnil casti clanku Petra Nachtmanna, ktery se zabyva zivotopisnymi udaji soucasneho predsedy vlady – pouze a vyhradne z verejne dostupnych zdroju. Pri overovani nebylo mozne si nepovsimnout, ze mezitim uz cast udaju na ktere Petr Nachtmann upozornoval zmizela – v podstate klasicky nacisticky syndrom – politik bez minulosti.
Kdyz jsem ovsem Nachtmannuv clanek v podstate prevzal i ja do sveho clanku – pak uz administratori webstranek predsedy vlady, pripadne predseda vlady osobne museli dostal uplnou skytavku a jeho zivotopis je od vcerejska zredukovan do smesnosti ve stylu „narodil se, ukoncil studium fyziky a ozenil se.“ Poteste se na http://www.petr-necas.cz/zivotopis a to prosim to zvladli zredukovat i ve PDF formatu…
Dnes rano mne ve schrance ocekavaly emaily se zoufalymi vykriky, co to zase delam tomu nestastnemu chlapci „je to verici clovek“, a „je to katolik“. Tak se jdu ujistit sam sebe na Necasovu webstranku, jak je to s jeho cinnosti v SSM za mlada a jestli je tam neco o tatinkovi lampasakovi a komunistovi a ono tam nic neni!!! Akorat tam zapomeli fotku Necase jako maleho ditete v kokpitu vojenskeho cvicneho letounu L-29, kdyz byl navstivit tatinka lampasaka v zamestnani – ale jsem si jist, ze ta fotka taky do vecera zmizi. A jeho rodina (podle puvodniho Necasova tvrzeni) byla natolik „pravicova“ a anti-komunisticka, ze jej komunisti nechali slouzit jako poddustojnika u vrtulniku… Cesti soudruzi novinari to zerou i s navijakem… jojo.
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 9:52 @ Palivec
-
Ještě jen bude sranda. Po tom, co Nečas celý den skartoval důkazy o vztazích s mafií, nepochybně Zeman na jeho doporučení nechá při moci gaunery. Stačí sí přečíst, co Zeman hlásal v prezidentské kampani (táto vláda musí skončit). Jeden z kmotrů, jistý Hrdlička, poslal blbounovi pražskému tuto SMS. Šéf poslanců Marek Benda, který má v ODS na starosti očistu zdiskreditované pražské stranické buňky, dostal ve čtvrtek SMS od odstrčeného bosse Tomáše Hrdličky: „Marku, nezoufej. Konečně se ukazuje, kdo jsou ti čestní v ODS. Zítra se vracím z exilu a zbavím ODS podezřelých kriminálníků, obviněných, případně obžalovaných osob. Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Vůbec nevadí, že půlka Úřadu vlády a bývalé vedení pražské ODS, respektive magistrátu, jsou zatím neodsouzení zločinci. Drž se. Už se blížím. T. H.“ Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
reagovat - Sobota 15. června 2013 v 9:04 ® Nils Master
-
jeden oprásek
http://historje.tumblr.com/…/37769996769
reagovat - Pátek 14. června 2013 v 18:17 @ Palivec
- reagovat
- Pátek 14. června 2013 v 7:11 @ Palivec
-
Toto vás uklidní: http://aktualne.centrum.cz/…-je-spojuje/
reagovat - Čtvrtek 13. června 2013 ve 22:20 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 13. června 2013 v 17:54 @ Palivec
- reagovat
- Středa 12. června 2013 v 19:57 @ Palivec
-
Sedí v bílém domě Obama a T. Blair. Přijde k nim jeden z hostů, kterého zaujal jejich družný rozhovor a ptá se, o čem tak družně diskutují. Obama mu odpovídá: „Plánujeme třetí světovou válku“. Host na to: „To zní zajímavě. Jaké jsou plány?“ „Zabijeme 140 milionů cikánů a jednoho zubaře,“ vysvětluje Obama. Host se zdá být překvapen:„Proč zabijete jednoho zubaře?“* Blair se usmívá a bouchne Obamu do zad:„Co jsem Ti říkal? Nikdo se nebude ptát, proč 140 milionů cikánů…“
reagovat - Středa 12. června 2013 v 19:57 @ Palivec reakce na …
-
marian.x> Evidentně jsem se mýlil. Jsem už starý a blbý.
reagovat - Středa 12. června 2013 v 18:07 ® džigit
-
Syn: „Tati, zamiloval jsem se do krásné holky a chci ji
reagovat
pozvat na rande!“ Otec: „To je úžasné synu. Kdo to je?“
Syn: „Andrea, od sousedů?“ Otec: „Aaaach, tak to není
dobré. Musím ti něco říci, ale přísahej, že to neřekneš mámě. Andrea je tvoje sestra.“ Chlapec z toho není nijak
nadšený … O několik měsíců později … Syn: „Tati, znovu
jsem se zamiloval a je ještě krásnější!“ Otec: „To je super,
znám ji?“ Syn: „Ano, Monika, od sousedů.“ Otec: „Ups,
synu nerad ti to říkám, ale Monika je taky tvoje sestra.“
Stalo se to ještě několikrát a syn byl velmi rozzlobený, a
proto šel s pláčem rovnou za mámou. Syn: „Mami, jsem
velmi rozzlobený na tátu! Zamiloval jsem se do šesti
děvčat, ale nemůžu s nimi ani na rande, protože náš táta
je prý taky jejich tátou!“ Máma obejme syna a říká: „Zlato,
můžeš jít na rande s kým jen chceš. Neposlouchej ho.
Není to tvůj otec.“ - Středa 12. června 2013 v 18:07 ® džigit
-
že se nedate do držky,když už to tu je o vtipech............
reagovat - Středa 12. června 2013 ve 14:14 ® lunimus
-
Lekár si na rannej prechádzke všimol starú pani na obrázku. Sedela na schodíku pred domom a fajčila cigaru. Pristúpill k nej a povedal: „Nemohol som si nevšimnúť ako šťastne vyzeráte! Aké je vaše tajomstvo?“ „Fajčím desať cigár denne,“ povedala. „Predtým, ako idem do postele, vyfajčím pekný veľký joint. Okrem toho každý týždeň vypijem celú fľašu Jacka Danielsa a jem len nezdravé potraviny. Počas víkendov, si dávam prášky, mám sex a vôbec necvičím.“ „To je úplne úžasné! A koľko máte rokov? " "Štyridsať“
reagovat - Středa 12. června 2013 ve 13:59 ® marian.x
-
A ještě mapka pro ilustraci.
reagovat