Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.568.074 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 12. června 2013 ve 13:42 ® marian.x reakce na …

Palivec> Chlape,bydlím na Mělníku již 25 let,tak o tom něco asi vím. Pro ilustraci v pořadí zleva doprava: Labe – Vltava – Hořínsko-vraňanský plavební kanál.Pokud Tě ani tohle nepřesvědčí, rád Tě na Mělníku uvítám.

reagovat
foto/forum/2013/th-img99215.jpg
Středa 12. června 2013 ve 13:29 ® skwor reakce na …
skwor

Palivec> Hned na několika fotkách tam je vidět, že pravdu má.

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 13:17 @ Palivec reakce na …

marian.x> je jisté, že kecáš, soudruhu

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 13:16 @ Palivec reakce na …

marian.x> otázka pro pana Googlea byla „soutok Labe Vltava“

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 13:13 @ Palivec reakce na …

marian.x> Já to neznám z letadla, ale pán Google ano. Asi nemáš pravdu: https://www.google.cz/search?…

reagovat
Středa 12. června 2013 v 10:08 ® marian.x reakce na …

Akorát, že na tom obrázku není soutok Labe s Vltavou,ale Vltava (vlevo) a hořínsko-vraňanský plavební kanál.

reagovat
Úterý 11. června 2013 ve 14:59 @ Palivec reakce na …

džigit> Já zase slyšel, že Vltava a Labe dostanou od prezidenta amnestii…

reagovat
Úterý 11. června 2013 ve 14:07 ® džigit
reagovat
foto/forum/2013/th-img99199.jpg
Úterý 11. června 2013 ve 12:25 @ Palivec

To je rybář a ne jako vy! Foto má název „sólokapřík“ (model Pelta). http://neviditelnypes.lidovky.cz/…urdarium.asp

reagovat
foto/forum/2013/th-img99193.jpg
Pondělí 10. června 2013 v 10:12 @ Palivec

A nezaprší a nezaprší… Ze všeho se práší. Není ani čím zalévat.

reagovat
Pondělí 10. června 2013 v 10:04 @ Palivec

Fotbal je pozoruhodný hlavně tím, že několik tisíců příslušníků chudé lůzy řve na tribunách na dvaadvacet milionářů: „Hraj pořádně, ty hajzle!“

reagovat
Pondělí 10. června 2013 v 10:01 @ Palivec

Cizojačný o fotbale…

Pridze muž zo psom do karčmi a hutori karčmarovi: -Zapnice totu televiziju bo mne še doma moja pokažela a muj pes strašni fanušik slovenskej futbalovej reprezentacije. Ta zapnu telku, Slovensko bavi… utoči a zrazu Hamšik nakopne tičku! Pes takoj viskoči na bar a začne havkac a tancovac od radosci. Karčmar skoro odpadne a hvari: -Ci pana ta to jaka radosc. A to len tička bula… to co zrobi kejdz naši gola daju? -To neznam…, hvari chlop. Ja ho mam išče lem tri roky.

reagovat
Pondělí 10. června 2013 v 7:27 ® OndruchM
OndruchM

Povídá blondýna kamarádce: „Manžela jsem inteligentně přemluvila, aby mi půjčil kreditku, tak pojďme nakupovat!!!“ Kamarádka se zeptá: „A PIN dal???“ Blondýnka: "Nepindal … "???!!!

reagovat
Neděle 9. června 2013 v 8:23 ® fribble
reagovat
foto/forum/2013/th-img99168.jpg
Sobota 8. června 2013 ve 22:23 ® lunimus

Príde reportérka z rozhlasu za bačom.
- Pán bača. Mohli by ste naším poslucháčom priblížiť život na salaši nejakou veselou príhodou zo života?
- Jasné. Tak sa nám raz stratila ovečka. Celý deň sme ju s valachmi hľadali, až sme ju na večer nakoniec našli. A boli sme tak šťastní, že sme ju od radosti všetci …
- Ale pán bača … toto predsa nemôžeme takto pustiť naším poslucháčom. Máte nejakú inú veselú príhodu?
- Jasné. Tak sa nám raz stratil dunčo, čo stráži naše ovečky. Celý deň sme ho hľadali, ale nenašli sme ho. Už nám bolo veľmi smutno, lebo to bol dobrý pes, ale on sa na druhý deň vrátil. A tak sme sa všetci tešili, že sme ho od radosti všetci …
- No pán bača. Vidím že to takto nepôjde. Skúsime to ináč. Máte nejakú smutnú príhodu zo života na salaši?
- hmm … áno mám … okúňa sa bača. Tak som sa raz stratil ja …

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 18:54 ® marian.x

Slyšel jsem, že v Praze se kromě Vltavy vylil i Zeman.Oba by se ke svým korytům měli vrátit během příštího týdne.

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:25 ® lunimus

Polský kôň

reagovat
foto/forum/2013/th-img99092.jpg
Čtvrtek 6. června 2013 ve 12:29 ® lunimus

bavia sa dvaja rybári:

• Teda, ja neviem, kam budeme chodiť na ryby. Veď nám všetko odplaví
  • Neboj nič. Ešte chvíľu bude Dunaj stúpať a nemusíš chodiť na ryby nikam. Ryby prídu za tebou …
reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 10:04 @ Palivec reakce na …

fribble> Na to se musíš zeptat Vaška Klausů.

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 10:00 ® marian.x

Potká se Labe s Vltavou a říká: – „Ty jo, červen a taková kosa. Nezatopíme trochu?“

reagovat
Čtvrtek 6. června 2013 v 7:56 ® fribble

Módní kolekce pro Pražáky

reagovat
foto/forum/2013/th-img99088.jpg
Středa 5. června 2013 ve 21:50 ® Fryw reakce na …
Fryw

Palivec> "nevymýšlím a soudím, " tak nesuď :-) ctrl+c a ctrl+v umí každej kdo zvládl registraci…a ser na media, jsou to lži. Neb oslava Hitlerova tažení na Rusko taky byla velkolepá na obrazovce.

reagovat
Středa 5. června 2013 v 15:49 ® fribble

Palivec> Tak to jsem blázen, když je to tak jednoduchý, tak proč to Venca Klausů zrzavému Sedláčkovi v tý Plzni nevysvětlil ?

reagovat
Středa 5. června 2013 v 11:05 @ Palivec

Provokace?

reagovat
Středa 5. června 2013 v 10:59 @ Palivec

Provokace?

reagovat
foto/forum/2013/th-img99061.jpg
Středa 5. června 2013 v 10:51 @ Palivec

Národní divadlo uvádí nově nastudovanou Vltavu. Vstup zdarma. * Stavba tunelu Blanka je v plném proudu. * Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílán po Labi do Německa. ........ http://www.tyden.cz/…_272108.html

reagovat
Středa 5. června 2013 v 10:24 @ Palivec

To se pobavíte: zrušit stát, koupit si kvéry a být obezřetní

http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

reagovat
Středa 5. června 2013 v 9:41 @ Palivec reakce na …

Fryw> Ale může. Asi jsi si nevšiml, že jsem napsal „cituji“. Je to v každé učebnici pro 1. ročník ekonomických škol. Já ekonomické teorie nevymýšlím a soudím, že ty neznáš ani ty nejznámější. Ale není to tělesná vada. Vykašlejme se na to.

reagovat
Středa 5. června 2013 v 0:47 ® Fryw
Fryw

Palivec> Ke krizím z nedostatečné výroby nejspíš docházet nemůže (pokud bereme věc lokálně), ale ke krizím z nadvýroby dochází naprosto běžně…

reagovat
Úterý 4. června 2013 ve 23:53 ® Draky
Draky

Jordán – nejlépe použitá retenční kapacita za tyhle povodně, na začátku prázdná na konci plná. Co více chcete od nádrže?

reagovat