Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.569.316 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. března 2013 v 10:44 ® pupak
-
Dva policisté vyjdou pozdě v noci z restaurace a vidí, jak jim v dálce mizí poslední autobus. „Co budeme dělat, tady taxíky nejezdí, jak se teď dostaneme domů?“, běduje jeden. „Víš co, tady jsou garáže dopravních podniků, vlezeme tam a jeden autobus si vypůjčíme.“ „Tak dobrá“, souhlasí první policista, „tak běž pro autobus, já budu hlídat.“ Druhý policista tam vleze a když se půl hodiny nic neděje, vydá se ten první za ním. „Co se děje?“ „Ale, nemůžu najít dvaadvacítku. Budeme muset ukrást třicetčtyřku a vystoupit u kostela.“
- * *
Policajt jede autobusem a sedí vedle hezké slečny. Pořád přemýšlí, jak by s ní navázal rozhovor, ale nic ho nenapadá. Nakonec se osmělí a řekne: „Slečno, taky jedete tímhle autobusem?“
- * *
Jedou policajti na zájezd dvoupatrovým autobusem. Policajti dole se vesele baví, když tu si všimnou, že nahoře je nějak podezřele ticho. Jeden z nich se tam jde tedy podívat a vidí, že všichni sedí jak přikovaní, drží se sedadel a vyděšeně zírají před sebe. „Co se děje?“ ptá se překvapeně. Jeden z horních policajtů mu odpoví: „Vám dole je hej, vy tam máte řidiče!“
- * *
Do nemocnice přijede autobus plný postřílených policistů. Doktor na ně překvapeně dívá a po chvíli se zeptá: „Jak se vám tohle stalo?!“ Jeden policajt vzdychne a povídá: „My jsme byli na cvičných střelbách a instruktor říkal, že máme střílet jeden po druhém…“
- * *
Přijde policajt do obuvi: „Potřebuju boty.“ Prodavačka: „A jaké máte číslo?“ Policajt: „Jaké asi? 158!“
- * *
Baví se dva policajti a jeden říká druhému: „Víš, jak včera nešel ten proud? To bylo hrozný, já zůstal stát dvě hodiny ve výtahu.“ A ten druhý říká: „To já to měl horší. Já zůstal trčet pět hodin na jezdících schodech.“
- * *
Z policejního hlášení: Poškozený byl zasažen čtyřmi výstřely. Dva byly smrtelné, další dva naštěstí ne.
- * *
Dva policajti nemají kde bydlet a tak si koupí vyřazené vlakové vagóny. Potkají se po roce a jeden povídá: „Jak bydlíš?“ „Ujde to, jen mi vadí ta cedulka zákaz kouření, že musím jít kouřit i v zimě ven. A jak bydlíš ty?“ „Taky dobrý, ale mě zase vadí ta cedulka na záchodě ‚používat jen za jízdy‘, protože já vždycky než ten vagon roztlačím, tak se pose*u…“
- * *
Ráno nastupuje policista do služby a strašně pláče. Náčelník se ho ptá, co je s ním, a on, že mu umřel otec. Tak ho pošle domů, aby se trochu uklidnil. Na oběd se vrátí a je uplakaný ještě víc. Náčelník se ptá, co se zase stalo. „Ale, dneska je to hrozné; potkal jsem doma bratra a jemu taky umřel otec…“
- * *
Na policejní stanici v Melbourne přivedl policista klokana. „Šéfe, našel jsem ho na ulici, nikdo se k němu nehlásil, tak co s ním?“ „No, co s ním?“ To jste tak neschopný, že nedokážete nic vymyslet?! Dejte mu napít a zajeďte s ním do ZOO!" Druhý den jde velitel po ulici a uvidí policistu, jak se prochází s klokanem. „Vždyť jsem Vám přece řekl, abyste ho vzal do ZOO!“ „Ano, šéfe, tam jsme byli včera, dneska jdeme do kina a zítra do cukrárny na zmrzlinu…“
- * *
Sedí policajt na lavičce v parku a usedavě pláče. Přisedne si k němu babka a ptá se ho, proč pláče. „Ztratil se mi služební pes!“ „Však on trefí na stanici, uvidíte.“ „On jo, ale já ne!“
- * *
Jdou dva policajti lesem a jeden najednou zkolabuje. Druhý volá mobilem do nemocnice. „Co mám dělat? Můj parťák umřel.“ Doktor mu odpoví: „Jen klid, nejdříve se přesvěčte, že je opravdu mrtev.“ Chvíli je ticho a za chvíli se v telefonu ozve výstřel. Teď je zase chvíli ticho a za chvíli se ozve: „Hotovo, co dál?“
- * *
- Středa 27. března 2013 v 9:17 ® tucnak11
-
Vrati se manžele s dovolenej a mlouvicy papoušek provola telefonem jim 10 tysic koron.Ti se naštvali a za křydla přybili do zdi za trest.Hudak tak visi rozhliže se a vidi krucifiks,zapta se E KAMO JAK DLOUHO TU VYSIŠ? 2 tysice let kamo.Pro boha kolik si provolal!!
reagovat - Pondělí 25. března 2013 ve 13:08 ® fribble
-
Kalouskovka
reagovat - Neděle 24. března 2013 ve 14:54 ® Fryw
-
Kondom je jako politika státu: brzdí produkci, ničí další generace, chrání ču**ky a dává člověku pocit bezpečí, zatímco je ojebáván..
reagovat - Pátek 22. března 2013 v 18:42 ® Fryw
-
Jakej je rozdíl mezi dobrým sousedem a dobrou sousedkou? Dobrej soused půjčí, dobrá sousedka dá.
reagovat - Pátek 22. března 2013 v 18:39 ® LuboO
- reagovat
- Pátek 22. března 2013 v 17:38 ® regulus
-
reagovat
- Čtvrtek 21. března 2013 v 19:53 @ majheee
-
http://americkejusmev.cz/…3729/fotbal/ dejte mi prosim 5 hvezdicek vpravo diky moc
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 15:22 ® LuboO
-
Myslím si, že je prostě hrozné a nechutné jak všichni obviňují Lance Amrstronga, obzvláště potom když dokázal vyhrát sedm Tour De France závodů, zatímco byl na drogách. Když jsem byl na drogách já,tak jsem své kolo neuměl ani najít
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 6:56 ® LuboO
-
Slogan ceskych duchodcu (aj slovenskych):
Když VY nám nepřidáte, tak MY vám neumřeme!!!
reagovat - Středa 20. března 2013 v 11:20 ® majkyss
-
Rybář chytne zlatou rybu a ptá se jí: „Splníš mi tři přání?“ „Kolikrát ti mám říkat, že mám žloutenku.“
reagovat - Středa 20. března 2013 v 10:35 ® lunimus
-
90 ročný dedko hovorí lekárovi.
- Pán doktor, moja 30 ročná žena je tehotná. Aj sa sám čudujem
aký som ešte dobrý. Doktor na to:
- Poviem vám príhodu môjho kamaráta. Tak tento kamarát išiel na
poľovačku a keď už mieril na srnku, tak zistil, že si namiesto pušky zobral dáždnik. Keď už mieril, tak stisol gombík na dáždniku, ten sa otvoril a srna padla.
- To nie je možné, hovorí dedko, to ju musel dať dolu niekto iný.
- No práve …
- Středa 20. března 2013 v 9:59 ® fribble
-
75 letý dědek sedí, kouká na babku a povzdechne si: „Tak jsem se těšil, že až zestárnu, tak se budu starat o zahrádku a o vnoučátka. A bum, oni ti kokoti vymyslí Viagru..........“
reagovat - Úterý 19. března 2013 ve 22:33 ® lunimus
-
Leží svokra na smrteľnej posteli, pozerá von oknom a vraví neveste :
- No pozri sa Danka, pozri sa na ten krásny deň vonku a ako tam
nádherne svieti slniečko. Veď človeku sa ani zomrieť nechce. Nevesta pribehne k oknu, zatiahne závesy a povie :
- Ale mama nerozptyľujte sa …
- Úterý 19. března 2013 ve 22:18 ® Alov
-
Jeden docela aktuální
Baví se dva kyperští bankéři…
reagovat
1. člověče, já jsem z toho úplně na nervy… už tři noci jsem nespal…
2. No, já spal jako nemluvně…
1. vážně??
2. No jo…celou noc jsem brečel a třikrát se posral… - Úterý 19. března 2013 ve 22:11 ® sidla reakce na …
-
džigit>
reagovatdobrý závěr
- Neděle 17. března 2013 ve 23:40 ® regulus reakce na …
-
LuboO>
reagovat.....
- Neděle 17. března 2013 ve 23:08 ® LuboO
- reagovat
- Neděle 17. března 2013 v 16:11 ® džigit
-
Poprvé s prezervativem ! Bylo mi asi 16 let. Sel jsem do lékárny koupit krabičku. Byla tam ta krásná, mlada lékárnice a viděla, že je to poprvé co nakupuji prezervativy. Dala mi jedno baleni a zeptala se mě zda vím jak se to používá. Poctivé jsem řekl, že ne: „Opravdu nevím, je to poprvé!'“ Otevřela balení, vyndala jeden a natáhla si ho na prst. Řekla mi abych se vždy ujistil, ze je správně nasazen. Vypadal jsem jako blb …podívala se kolem sebe zda-li jme tu sami. „Moment“ a zamkla dveře. Vzala mě za ruku a odvedla dozadu. Rozepnula si blůzku a sundala ji. Rozepnula a odložila svou podprsenku. „Vzrušuji tě ?“… ptá se. Vzmohl jsem se jenom na kývnutí hlavou. Řekla mi, že nyní je ten moment nasadit prezervativ. Mezitím co jsem to realizoval, sundala si sukni, kalhotky a položila se na stůl. „Pospěš si, máme málo času“ povídá. Tak jsem na ni vlez. Bylo to tak krásné, že jsem to bohužel dlouho neudržel. Dívala se na mě zklamaně. „Nasadil jsi aspoň dobře prezervativ ?“ ptá se… " Zajisté," a hrdě ji ukazuji svůj palec …
Poté ztratila vědomí !!
reagovat - Neděle 17. března 2013 ve 12:52 ® lunimus reakce na …
-
fribble> hehe … ti, co take mame doma vlastne, nemusime spominat
reagovat - Neděle 17. března 2013 ve 12:12 ® jepice-zruseno reakce na …
-
fribble> Obávám se, že pro ty z nás, kteří na to mají zrovna myšlenky, jsou stránky Chytej.cz až druhou internetovou destinací
reagovat - Neděle 17. března 2013 v 11:47 ® fribble reakce na …
-
Lunimus > Sorry, nedomyslel jsem ..... Ale když to nebere, je hezké vzpomínat i na tohle.
reagovat - Sobota 16. března 2013 v 16:30 ® regulus reakce na …
-
marian.x> když na to kliknu otevře se mi znovu to samý, třeba 10× po sobě, uložit cíl odkazu je opět tato stránka, prostě jen letecká poška a reklama na kyslík. Dostal jsem se akorát na reklamu na mini copper. Ale možná jsem o nic nepřišel. BTW prezentace normál otevřu.
reagovat - Sobota 16. března 2013 v 16:21 ® lunimus reakce na …
-
fuu … celkom zaujimavy odkaz … ale:
reagovat
Ad1) preco ho davas do sekcie vtipov?
Ad2) preco davas taketo odkazy na server, kam maju pristup aj deti?
Ad3) ked uz to nema nic spolocne s vtipmi, humorom atd. ma to nieco spolocne aspon s rybami? - Sobota 16. března 2013 v 16:01 ® marian.x reakce na …
-
klikni na ten odkaz a pak na té stránce otevři mv Reporte.pps
reagovat - Sobota 16. března 2013 v 15:45 ® regulus reakce na …
-
fribble> to sem nepobral, klikni si na ten odkaz
reagovat - Sobota 16. března 2013 ve 12:29 ® fribble
-
Miluji umění … http://leteckaposta.cz/951009805
reagovat - Pátek 15. března 2013 v 15:52 ® aspius
- reagovat
- Pátek 15. března 2013 ve 12:22 ® džigit
-
dostali Batmana!!!
reagovat - Pátek 15. března 2013 v 10:04 ® džigit
-
Telefon:
reagovat
haló,tady papež
Tady Lionel Messi,gratuluji ke zvolení,stal jste se druhým nejoblíbenějším argentincem!