Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.569.352 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. února 2013 ve 20:31 @ Abraxas
-
Tohle si kupte, všechny vaše ryby budou velké. Optimistické brýle pro rybáře.
reagovat - Pondělí 25. února 2013 v 15:35 ® džigit
- reagovat
- Neděle 24. února 2013 v 15:13 ® regulus
- reagovat
- Neděle 24. února 2013 ve 12:07 ® džigit
-
INZERÁT:
Je mi 38 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
Profese: 9 let člen parlamentu ČR
Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat, spravedlivost,
pravdomluvnost, neúplatnost, boj za práva chudýchODPOVĚĎ: Je mi 30 let.
reagovat
Profese: 15 let prostitutka
Vlastnosti: panna - Neděle 24. února 2013 v 0:11 ® džigit
- reagovat
- Pátek 22. února 2013 ve 21:40 @ Abraxas
-
Leží muž na smrtelné posteli a říká své ženě, která sedí u jeho lůžka: „Starala ses o mě, když jsem měl žloutenku, neopustila jsi mě, když mi zkrachovala firma. Byla jsi se mnou, když do nás na dálnici naboural kamion. Když nám vyhořel dům, byla jsi u mě. Když nás vykradli, byla jsi taky tady. Když umírám, jsi se mnou. Tak si říkám: Jestli mně, ty stará megero, nepřinášíš smůlu!“
Třída v biblické škole, Long Island. Učitelka: „Georgie, kdo zbořil zdi Jericha?“ Georgie: „Nekoukejte na mě, já to nebyl!“ Učitelka: „Pane, musíme si promluvit o Vašem synovi. Ptala jsem se ho, kdo zbořil zdi Jericha, a Georgie mi na to řekl: Nekoukejte na mne, já to nebyl!“ Rodič: „Vážená paní učitelko, mohu Vás ujistit, že když můj syn Georgie řekl, že on to nebyl, můžete mu věřit!“ Ředitel biblické školy: „Paní učitelko, slyšel jsem, že jste se ptala Georgie, kdo zbořil zdi jerišské, odpověděl, že on to nebyl. Je to pravda?“ Učitelka: „Ano, je to přesně tak. A když jsem to řekla jeho otci, přesvědčoval mne, že kluk je pravdomluvný!“ Ředitel biblické školy: „Pane, jako předseda správní rady naší kongregace byste měl cosi vědět. Georgie byl tázán, kdo pobořil zdi Jericha, a on na to odpověděl, že on to nebyl. A jeho otec, byv seznámen s jeho reakcí, učitelku přesvědčoval, že jeho syn mluví pravdu! Ptal jsem se učitelky, jak na to reagovala, a ona –“ Předseda správní rady: „V pořádku, v pořádku! Pane řediteli, odpusťte, mám toho dnes ještě hodně. Dejte tu zeď opravit a účet pošlete mně.“
Bohatá paní se probudí z narkózy: „Tak vám, pane doktore, děkuji za svou záchranu.“ „Jak víte, že se operace zdařila?“ „Podle kyselých tváří svých synovců.“
Kamión sa zasekne pod mostom. Príde policajt a hovorí: „Tak čo, zasekli ste sa?“ „No nie, ty debil, veziem most a došla mi nafta!“
Otázka: Víte, jak souložili staří Římané? Odpověď: Podstatně hůř než mladí Římané.
Otázka: Je dobré s manželkou prohodit pár slov po milování? Odpověď: Doporučuje se to. Však na co už máme ty mobilní telefony.
Lord provádí po svém domě hosta: „Tady je jídelna… tady společenský pokoj … knihovna… tady je ložnice…“ Host nahlédne do ložnice a zvolá: „Proboha, kdo je to v té posteli?“ Lord se podívá a klidně praví: „To je moje žena se sluhou.“ „A co to tam dělají?“ „Sex. Neznáte? Velmi příjemné.“
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 ve 22:49 ® Fryw reakce na …
-
LuboO> dobrý, chvilku mě to trvalo
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 16:11 ® LuboO reakce na …
-
Fryw> nieco v style Franta Pepa Jednička? Alebo Starej Procházka?
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 ve 14:41 ® Fryw reakce na …
-
Nejlepší politický vtip je ten, na který když si za deset let vzpomenete, tak se mu smějete, až se za mříže popadáte.
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 11:18 ® fribble
-
„Pane primáři, co mám dělat, když pacient pořád vykřikuje, že je vlk?“ ptá se začínající psychiatr. „Především nedovolte, aby ho navštívila babička.“
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 9:33 ® lunimus
-
Lenin na smrtelném loži probírá věci se Stalinem: „Obávám se jedné věci. Soudruhu Staline, myslíš, že tě budou lidé následovat?“ „Ano, myslím, že určitě budou.“ „Také doufám, ale co když nebudou?“ „Není problém. Budou následovat tebe.“
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 0:26 ® LuboO
-
Moje thajská přítelkyně říká, že malý penis nevadí… Já si přesto myslím, že by ho mít neměla…
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 0:25 ® LuboO
-
Dlouhodobě nezaměstnaný telefonuje do kanceláře Poslanecké sněmovny. „Dobrý den. Jsem několik let nezaměstnaný a doslechl jsem se, že se uvolnilo místo poslance“.
„Vy jste blbý“?
„A to je podmínka“?!
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 0:23 ® LuboO
-
Plavčík na koupališti: „Musím vás důrazně upozornit, že močit do vody je přísně zakázáno pod pokutou!“ – „Ale vždyť ostatní to také dělají!“ – „To je možné, ale nikdo ze skokanského můstku!“
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 0:23 ® LuboO
-
Američtí vědci zjistili, že lidé věří všemu, co američtí vědci zjistili.
reagovat - Středa 20. února 2013 ve 21:42 ® Shrek
-
Jde malý židovský chlapec ghettem a potká ho důstojník SS. „Chlapče, Ty jsi Žid?“, ptá se ho. Chlapec odpoví: „Ne, šerif, Ty debile!“
reagovat - Středa 20. února 2013 v 19:03 ® LuboO
- reagovat
- Středa 20. února 2013 v 18:35 ® džigit
-
něco pro rybáře milující vepřové…
reagovat - Středa 20. února 2013 v 18:34 ® džigit
- reagovat
- Úterý 19. února 2013 ve 22:00 ® lunimus
-
Robí cigáň na stavbe pri miešačke. Zrazu spustí veľký krik:
- Majster, majster rýchlo prst mi utrhlo!
- A čo si robil ty somár?
- No aha, tu to som, takto sem, joj bodaj ho, už mi aj druhý utrhlo.
- Úterý 19. února 2013 v 15:16 ® džigit
- reagovat
- Úterý 19. února 2013 ve 14:34 ® lunimus
-
Život ženy sa delí na 3 základné obdobia:
- lezie na nervy svojmu otcovi
- lezie na nervy svojmu mužovi
- lezie na nervy svojmu zaťovi
- Pondělí 18. února 2013 ve 13:31 ® kamos007 reakce na …
-
LuboO>
reagovatDDD
- Pondělí 18. února 2013 ve 13:01 ® Fryw reakce na …
-
LuboO>
reagovat - Pondělí 18. února 2013 ve 12:52 ® HaD reakce na …
-
LuboO>
reagovat)
- Pondělí 18. února 2013 ve 12:39 ® LuboO
-
Reakcia slovenského prezidenta na zvolenie Miloša Zemana za českého prezidenta:
„Blahoželám pánovi Zemanovi k zvoleniu. Je to chlap na správnom mieste, všetkých jeho 30 prípadov som s napätím sledoval…“
reagovat - Neděle 17. února 2013 ve 23:20 ® LuboO
- reagovat
- Pátek 15. února 2013 v 10:01 ® fribble
- reagovat
- Čtvrtek 14. února 2013 v 17:31 ® fribble
-
Jdou dva kamarádi městem. Najednou jeden povídá: „Musím se někam schovat, támhle stojí moje stará a baví se s mou milenkou.“ Druhý na to odpoví: „Ty vole, zrovna jsem ti chtěl říct to samý“
reagovat - Středa 13. února 2013 ve 14:12 ® regulus
- reagovat