Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.623 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. února 2010 v 15:28 ® džigit
-
Leží dědek v ložnici na smrtelné posteli a u něho jeho babička a kolem celá rodina. S posledních sil promluví: „Babičko jsou tady i naše všechny děti? "Jsou dědečku, jsou tady vedle mne.“ " A jsou tady i naši všichni vnuci?" „I vnuci tady jsou, dědečku, všichni.“ „A jsou tady i všichni pravnuci?“ „Ano dědečku, jsou tady úplně všichni.“ „Tak proč se kurva svítí v kuchyni!“
reagovat - Pátek 12. února 2010 v 15:52 ® džigit
-
Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák. Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen tak kouká. Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, který se flákají. Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: „Jaký máš plat ?“ Muž na to, trochu překvapeně: „12.000,– korun měsíčně … proč ?“ Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6.000,– a zařve: „Tady máš Dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj !!!“ Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá: „Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado ?“ A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví:
reagovat
„Dovezlo nám pizzu … “ - Pátek 12. února 2010 v 15:49 ® džigit
-
Ztroskotají na ostrově Američan, Rus a Slovák. Po pěti dnech už mají šílený hlad. Američan se naštve, uřeže si ruku a uvaří ji v kotli. Všichni se nají a zase je 5 dní klid. Po 5 dnech opět šílený hlad. Rus se naštve, uřeže si nohu a uvaří ji v kotli. Všichni se nají a zase je 5 dní klid. Po 5 dnech opět šílený hlad. Američan a Rus se podívají na Slováka… Ten se postaví nad kotel, začne si honit péro a říká: Masa už bolo dosť, dnes budú halušky !!!
reagovat - Pátek 12. února 2010 v 11:41 ® sus1 reakce na …
-
regulus> To vám měl zařídit Toulík na víkend.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:12 ® regulus
-
Ženy odsouzené k veřejně prospěšným pracem.
reagovat - Čtvrtek 11. února 2010 ve 12:32 ® džigit
-
Rodinné fotoalbum
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 11:14 ® sus1
-
mekvak> Jo, jo, už sem si to taky stahnul,hned sem šel hledat a našel právě tady.
reagovatJe to ono.
- Pátek 5. února 2010 v 11:12 ® petrcech reakce na …
-
sus1> Jo znám je to dobrý.
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 10:46 ® mekvak reakce na …
-
sus1> pokud myslíš toto, tak to nemá chybu
reagovathttp://www.komik.cz/…cka-perlicka
- Pátek 5. února 2010 v 10:03 ® sus1
-
Loni jsem slyšel,taky nějakej tel. rozhovor nějakýho dealera přes telefony a nabízel to myslim nákýmu maníkovi ve Strakonicích,kterej vlastní hospodu,nebo nějake bar,nevim,ale dovolal se mu a on ten majitel toho baru tam zrovna seděl a zval ho k sobě na štamprdli do těch Strakonic,a že pro něj dojede,nooo nakecal tam toho haldu.Taky dobrý,jestli někdo znáte??dáte mě určitě za pravdu.
Edit:CeP to nebyl,určitě.
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 1:56 ® 1Mara reakce na …
-
Jak.novi>
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:03 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Sander> Máš naprostou pravdu, ten teda na facku byl.
reagovatA popravdě takovou robotu u telefonu bych nechtěl, všechno to odprdí ti lidé co prakticky za nic nemůžou.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:01 ® Jak.novi
- reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:01 ® Jak.novi
- reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:58 ® Sander reakce na …
-
zlomiljsemprut > jo, tohle má šmrnc.
Zato ten včerejší magor v regulově odkazu, to je na facana.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:55 ® regulus reakce na …
-
zlomiljsemprut>
reagovat))))))))))
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:48 ® zlomiljsemprut reakce na …
- regulus>
A tohle znáš? Ti lidi jsou fakt někdy …
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 12:25 ® sus1
-
„Dědečku, co tady tak sedíte venku a bez kalhot?“ „No, včera jsem tady seděl bez košile a ztuhla mi páteř.....“
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 20:26 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Oba dva si pěkně šlapou na jazyk,zní to srandovně.
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 20:18 ® regulus
-
Tak tohle je fakt masakr …
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 15:40 ® tomas777
-
STRATENY MAIL POLICAJTA, PSOVODA Z POPRADSKEHO LETISKA DO DUBLINU: Helov ! aj em SLOVAKISE policajt end aj hav the informacion for ju.maj dog is blajnd and nhenasiel the bombu, thakze je v the lietadle. pliz send mi the bomba bak ,Inhac aj have po pitchi from KALINAK. tank ju
reagovat - Sobota 30. ledna 2010 ve 12:20 ® džigit
-
Leze myslivec přes padlý strom a v tom mu spustí puška a prostřelí si čulu.V nemocnici mu doktor posešívá co se dá a doporučí mu návštěvu u svého bratra.Myslivec se ptá-on je nějaký dobrý plastický chirurg?Ne,on hraje na flétnu,tak vám aspoň poradí,kam dát prsty,ať si nenachčíte do očí…
reagovat - Pátek 29. ledna 2010 v 18:53 ® tucnak11
-
Nehci se mi to všehno čist tak možna ten vtip uš je napsany.Dědek slyšel že po hlebie jak se ji ho vice, dobře tvrdne pe…,tak dědek šel do pekarny a žekne prodavačce že hce 3 velke bohny chleba,ona se tak na něho podiva a mu povida,dědo přece vam stvrdne a děda nato, přydejte ještě 2 kousky..
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 10:34 ® kostnak
-
SLOVENSKO SVETOVYM LEADROM V POSKYTOVANI POMOCI HAITI. POSIELAME 200 000 HAITANOV!!!
reagovat - Středa 27. ledna 2010 ve 22:51 ® regulus
- reagovat
- Středa 27. ledna 2010 v 19:00 ® olda
-
Manželka přijde domů, celá uřícená, ulítaná – koukne na manžela a říká: „Teda teď si mě Vašku nasral !!! Já Tě 3 hodiny hledám po všech hospodách ve městě a Ty si tady spokojeně meješ nádobí… “
reagovat - Středa 27. ledna 2010 ve 13:56 ® Robur
-
PROČ NEMOHOU BÝT MUŽI V REDAKCI ŽENSKÝCH ČASOPISŮ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Milý Honzo, doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet – musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla. Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manželovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi
Magda
Milá Magdo, že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami. Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva. Doufám, že jsem Ti pomohl Honza
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 16:53 ® Robur
- reagovat
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 16:52 ® Robur
-
by Cep nepřišel o něco ze života vran, tak si dám hoknu a repete
reagovat - Čtvrtek 14. ledna 2010 v 0:40 ® LuboO
-
Víte,proč Bůh vymyslel kvasinkovou infekci? Aby i ženský občas poznaly,jaký to je žít s podrážděnou p@čou-)))
reagovat