Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.568.905 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:39 ® Shrek
Shrek

Přijde chlap s bandaskou k Národnímu divadlu a chce smetanu. Ženská na pokladně mu povídá, že Smetanu dávají zítra, dneska dávají prý Bacha. Chlápek odpoví, ať mu na tu bandasku dají do zítra bacha, že se pro tu smetanu staví zítra :-)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 20:58 ® Kazan

Přijde pán do zeleniny,chvíli se rozhlíží a pak se ptá prodavače: Prosím vás co máte támhle v té bedničce? To jsou jablka. Tak bych si vzal 10 jablek. Prodavač m u odebere 10 jablek a položí na pult. A prosím vás co máte támhle v té bedničce? To jsou švestky. Tak bych si vzal tak 20 švestiček. Prodavač už neochotně odpočítá 20 švestek a položí je na pult. A prosím vás co máte támhle v té bedničce? To jsou rozinky. Tak mi jich dejte tak 50. Prodavač už opravdu dost neochotně a nasraně odpočítá 50 rozinek a položí je na pult. A prosím vás támhle v té bedničce máte co? Prodavač se na něj otočí a zařve:NA TO SE VYSER,TO JE MÁK!!!!..:-)) )

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 v 16:36 ® -tom-

‎- Miláčku, co se ti v noci zdálo? Škrtil jsi mě, kopal, nadával mi…

• No, já jsem nespal…
reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 15:17 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> chtělo by to čerstvý květiny!:-D

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:14 ® džigit

hříčka osudu :-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img89345.jpg
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:49 ® fribble
reagovat
foto/forum/2012/th-img89343.jpg
Neděle 25. listopadu 2012 v 10:34 ® džigit

Inzerát
Spolek zrakově postižených hledá administrativní pracovnici.
Zn. Příjemná na omak

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:00 ® OndruchM
OndruchM
reagovat
foto/forum/2012/th-img89331.jpg
Sobota 24. listopadu 2012 v 17:33 ® kulin
kulin

Ty vole,proč máš tak rozsekanou dršku? Ále,strčil jsem ptáka do řezačky. Ale proč máš rozbitou hubu? Řezáč se to dověděl.

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 15:33 ® džigit reakce na …

LuboO> no Lubo :-O :-D :-D

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 ve 14:24 ® LuboO
LuboO

ze porozumenie… :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img88878.jpg
Sobota 24. listopadu 2012 ve 13:20 ® džigit

Rybář sedí u řeky, vedle sebe na papíru kus špeku.

Kolem jdou dva cikáni a ten špek hned seknou.

Za hodinu jdou zpátky.

„Tak co gadžo, berou, berou?“

"Ale, jde to, ale měl jsem tady kus špeku a někdo mně ho seknul,

mám vlka jako prase, tak jsem si s ním občas protáhnul prdel"

Cikán šeptá druhýmu: „Vole, já ti říkal že to není hořčice“

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 ve 12:08 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> No tak ono to taky není bůhvíjak dobře napsáno :-) .

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 11:37 ® fribble

Pretože v Benátkach sa nenachádzajú žiadne mešity, vláda umožnila talianskym moslimom modliť sa na ulici. Zatiaľ sa utopilo 543 moslimov. Boh žehná Talianom.

reagovat
foto/forum/2012/th-img88877.jpg
Sobota 24. listopadu 2012 v 11:31 ® regulus reakce na …
regulus

feryac> no trvalo mi to skoro dva dny, musel jsem si to čtyřikrát přečíst než mi to došlo. Asi jsem si seděl na vedení … :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 11:29 ® džigit reakce na …

1Mara> srabiku
Zazvoní pedofil u jednoho bytu.Paní vykoukne a ptá se,co si přeje.Pedál: " Dobrý den, mohl bych si u Vás skočit na malou?"

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 9:35 ® jersey reakce na …
jersey

1Mara> Čéče neblázni, nebuď cíťa…A vtipy o 11. září ti připadají vtipné? A vtipy z války? A vtipy o Somálcích? Trochu nadhledu, by to chtělo…

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 9:10 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

feryac> taky jsem to nejdřív nepochopil – po tom dovysvětlení už ano :-)

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 9:00 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

1Mara> OD té doby, co jsem se stal otcem, tak tyhle vtipy taky nějak nemusim. Ale tenhle se ve mě popral s morálním pohoršením a vyhrál :-D

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 0:54 ® 1Mara reakce na …
1Mara
  • tom → Myslíš že je to vtipné ?

http://tn.nova.cz/…kbeliku.html

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 20:48 ® Fryw
Fryw
reagovat
foto/forum/2012/th-img88869.jpgfoto/forum/2012/th-img88870.jpgfoto/forum/2012/th-img88871.jpgfoto/forum/2012/th-img88872.jpg
Pátek 23. listopadu 2012 ve 20:48 ® regulus
regulus

Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci. „Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o minutu později!“ prohlásila jsem a vyrazila.
Ale večírek byl fantastickej. Drinky, tanečky, znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc drinků … bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas.
Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím do bytu, jako myška otvírám dveře a v tom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká třikrát. Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát …
Byla jsem na sebe velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak dělo, dostala jsem takový dobrý nápad – podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s manželem. Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní.
Ráno, během snídaně se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké podezření.
„To je skvělé, jsem zachráněná..!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela.
Manžel se na mě po chvíli vážně podíval a povídá: „Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.“
Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: „Ano? A proč, miláčku?“
A on na to: "Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom nevím, jak to udělala – vykřikla Ó bože, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě třikrát a upadla se smíchem napodlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom mě poslala do prdele a svalila se vedle mě. Pak zakukala naposledy a začala chrápat.

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 v 19:15 ® feryac reakce na …

regulus> no zkonit jsi to zkonil ty protože kde vemeš ty čtyři koruny pro přičtení k šestnácti???Ty zbydou s tí dvacky né??? To jsem mohl být pátej a mít je jako honorář. Musí být 14Kč 4× napsáno pod sebou .

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 v 15:23 ® -tom-

Jeden z liberecka:

„Prosíme maminku Jiřinky, aby se dostavila pro sandálky k tygřímu výběhu.“

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 v 9:06 ® nnnap
nnnap

http://zpravy.ihned.cz/…ale-prohrali

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 2:09 ® regulus reakce na …
regulus

feryac> bych řekl, žes ten konec nějak pokonil, nemělo to být náhodou takto:

Ta dvacka byla na tvém dvoře Václave a dostaneš 4kč. Ty Petře žes jí našel dostaneš také 4kč já že jsem vás rossoudil dostanu za každého z vás také 4kč a stát aby nepřišel zkrátka dostane také 4kč, takže 4×4=16 plus 4 je 20

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 v 1:16 ® feryac

Klaus si dá zavolat Nečase na hrad. Nešas spěchá po nádvoří a najde dvacetikorunu. Zvedne jí strčí do kapsy, jenže z okna ho vidí Véna Klasů a povídá mu „Co jsi tam našel??? Ale dvacetikorunu " povídá Nečas.“ Petře to je ale moje dvacka , ležela na mém dvoře" říká Véna. No ale nebudem se hádat pro dvacku vždyť jsme spolubojovníci. Víš co Václave zavoláme Kalouska ten je přes ty finance ať nás pravedlivě podělí. Stím bych i souhlasil říká Klaus. A Kalousek povídá " Ta dvacka byla na tvém dvoře Václave a dostaneš 14kč Ty Petře žes jí našel dostaneš také 14kč já že jsem vás rossoudil dostanu také 14kč a stát aby nepřišel zkrátka dostane také 14kč
4×4=16a 4je20 Klaus no takhle to ne můžeš počítat Mirku. Podívej Václave dělám to tady nějaký pátek a v politice 20 let a pořad to vychází.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 20:30 ® LuboO
LuboO

„Pani, víte, že ten Franta, ten vod vedle, ten velkej a fousatej, zemřel?“ „Nepovídejte, a co se mu stalo?“ „Představte si, jel na motorce, praskla mu guma, dostal smyk a zabil se.“ "No vidíte to, jak se narodil, tak taky zemřel.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 20:28 ® LuboO
LuboO

Moje žena mi řekla,že mě opouští,protože jsem posedlý fotbalem. Já se zeptal: „Odcházíš na přestup nebo na hostování?“

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 17:23 ® Mrakoš

U lesa sedí mědvěd, lišák a ježek. Hrají karty , medvěd rozdává a říká: „Jestli tady bude někdo podvádět, tak dostane přes přes tu hnusnou zrzavou tlamu!“

reagovat