Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.568.165 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. listopadu 2012 ve 22:40 ® kubas reakce na …
-
džigit> Bohužel
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 22:38 ® džigit
- reagovat
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 21:39 ® jersey reakce na …
-
regulus> viz všeob. diskuze
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 21:22 ® fribble
- reagovat
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:52 ® skwor reakce na …
-
LuboO> Trošku černej humor, ale po přečtení jsem skoro spadl pod stůl
K prezidentovi: mám pocit, že Mr. Becher bude asi nejmenší zlo.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:51 ® regulus reakce na …
-
jersey> můj poslední příspěvek o prezidentech
Byl to komanč a páč seš skoro stejně starej jako já, tak jistě víš jak to chodilo, jako dělníka tě do strany lákali, ale jako vysokoškolák jsi se tam musel cpát nebo jsi musel bejt z echt komunistické rodiny. Já těmhle lidem prostě nevěřím i když je soudruh Dlouhý jistě inteligentní člověk a asi by byl uspokojivým zástupcem státu.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:34 ® LuboO
-
Babička mala dvoch rovnakých kocúrov…a aby ich rozoznala jednému dala meno Murko......a druhého utopila v potoku.....
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:25 ® LuboO
-
Přijde smrtka za Rusem,Američanem a Čechem a řekne jim, že pokud jí dají nějáký úkol , který neumí splnit – pokud jej nesplní, tak je nechá žít, pokud jej splní,tak umřou. Tak Američan říká: Udělej armádu o 10ti miliardách mužů. Smrtka udělá armádu a amík umře. Rus říká: Udělej to,ať jsou všude na světě samé stromy. Smrtka udělá stromy a Rus zemře. Čech si prdne a řekne: Chyť to.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:21 ® LuboO
-
Chlap kouká na video a u toho nahlas říká:
- Nechod tam.Nechod tam ty
debile… Manželka se ptá:
- Na co koukáš?
- Ále, na naší svatbu…
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:12 ® LuboO
-
pozeram, ze je tam u vas za hranicami veselo, ked sa bavite o prezidentoch a prezidentskych volbach vo vtipoch…:DD U nas by to muselo byt forum tragedie…
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:05 ® jersey reakce na …
-
regulus> hele tvoje věc, ale jen se zeptám, proč ti vadí Dlouhý?
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 19:23 ® kubas reakce na …
-
regulus> Pravdu máš s Klausem. Sice je to prezident, kterej kdyby šlo, tak změní ústavu a zvolí se prezidentem nadosmrti, ale ve své podstatě splňuje mé představy o hlavě státu. Ať už šlo o Lisabonskou smlouvu a další věci, tak si nenechal srát na hlavu… O peru v Chile pomlčím
reagovat. Jinak Zeman je dle mě jasnej… A s ním bude taky sranda, toho bych se dost nebál
.
- Sobota 10. listopadu 2012 v 19:18 ® Kazan reakce na …
-
regulus> jj, popsal jsi to dobře, včetně Vendelína, souhlas
Přihodím ftípek, snad i v duchu toho kubasova
Jaký je rozdíl mez cikánem a ukrajincem…? Cikán vám neukradne práci
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 19:01 ® regulus reakce na …
-
MIG-35> toto fórum se jmenuje Vtipy a když Kubas tak krásně nahrál na smeč tím vtipem-nevtipem …
Mě třeba vyloženě vadí Dlouhý, Bobošíková, Dienstbier, Fischer a Sobotka a to v pořadí jak jsem je napsal, ale ti první tři úplně nejvíc, ty dvě další ženský jsou mi více méně jedno, Roithové přitěžuje, že „kope“ za černoprdelníky, Avatar je asi úplně jasnej, kromě toho, že kérku moc nemusím, tak si myslím, že tohle už je docela silný kafe a fakt si nedovedu představit, že by českej prezident vypadal jako domorodec z Papui Nové Guinee nebo odjinud z tichomoří. Představa že českým prezidentem bude Japonec narodivší se v Tokiu (bez jakéhokoliv náznaku rasismu) mi připadne taky docela divná, takže zbejvá Hajaja a Zeman, což jak jistě uznáš je jedno za 18 a druhý bez dvou za dvacet. Myslím si, že Kubas má asi pravdu, Zeman má nejspíš docela velkou šanci i když Fischera bude asi taky volit docela dost lidí.
Mimochodem, přestože Klause nějak moc nemusím, tak jsem byl rád, že byl zvolenej prezidentem, konečně někdo kdo byl alespoň trochu reprezentativní typ, protože snad kromě Svobody nejdřív ty komunistický kašpárci a pak Havel. Klaus tak nějak bez ohledu na jeho názory splňoval moji představu jak by měl prezident ČR vypadat. Myslím tím pochopitelně ne jen tu fyzickou stránku, ale pochopitelně i jakýsi intelekt a vystupování.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 18:37 ® Kazan reakce na …
-
MIG-35> souhlas, Kadla nééééééééé
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 15:10 ® Robur
-
mně ten Franc či Franz nevadí, blbej nebude a když si vezmu, kolik lidí mu říkalo netetuj se atp., tak je aspoň vidět, že si stojí za svým.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 14:26 ® kubas reakce na …
-
regulus> Senilního, spícího Rakušáka nikdy
reagovat. Ale stejně bude zvolenej Zeman (viz. kniha o Mrázkovi), tak je to jedno
.
- Sobota 10. listopadu 2012 ve 13:46 ® MIG-35 reakce na …
-
regulus> Vim, kdo tam kandiduje… Radši než rakušáka tak avatara. To by konečně vo nás něco vypovídalo.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 ve 12:23 ® regulus reakce na …
-
MIG-35> máš sice svým způsobem pravdu, ale podívej se co tam kandiduje http://www.volba-prezidenta.cz/…e_republiky/ , to je k zbití.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 8:31 ® MIG-35 reakce na …
-
regulus> Trautenberka? Nikdýýý ten ať táhne do rakous, šišla.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2012 v 7:30 ® LuboO
-
Fico sa pýta Obamu:
- Koľko ľudí ťa nenávidí?
Obama Hovorí:
- No, odhadom 5 až 6 miliónov.
Fico na to:
- Hm, tak to je zhruba všade rovnako.
- Sobota 10. listopadu 2012 v 7:29 ® LuboO
-
Pridze chlop domu až rano a takoj medzi dzverami vyfasuje od ženy z vaľkom na rezanky medzi oči.. Jak še na obid prebere, žena mu hvari : Feri prebač!!! Ja som zapomla že ši mal nočnu
reagovat - Pátek 9. listopadu 2012 ve 23:56 ® regulus
-
kubas> když se na tu squadru azzuru dívám, tak mám dojem, že asi budu volit knížete Hajaju, vono už je to úplně jedno, vostuda jako vostuda a jeho v zahraničí skousnou nejlíp, přece jen má modrou krev, furt lepší jak modrej ksicht. Mimochodem, kdyby náhodou vyhrál Avatar, tak docela hrozí, že si amíci začnou myslet, že Česko leží někde uprostřed Pacifiku, poblíž Francouzské Polynésie …
reagovat - Pátek 9. listopadu 2012 ve 22:30 ® kubas reakce na …
-
regulus> Bohužel je to hodně vtipný no
reagovat - Pátek 9. listopadu 2012 ve 21:29 ® regulus reakce na …
-
kubas>
reagovat - Pátek 9. listopadu 2012 v 18:22 ® -tom-
-
„Včera jsem pohřbil tchýni.“
„Proboha, kdy umřela?!“
„Počítám že dnes k ránu…“
reagovat - Pátek 9. listopadu 2012 ve 13:00 ® kubas
-
Sejde se Čech, Žid, Rakušan, Japonec, Avatar a parta komunistů…
Takhle nezačíná vtip, takhle začínají naše prezidentské volby…
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 16:47 ® superweb
-
Dědeček postavá na vojenském letišti a okukuje stíhačky. Jde kolem pilot a říká: Co dědo, líběj se vám? Já bych vás svezl… Děda nadšeně souhlasí, narve se do přetlakové kombinézy, nasadí helmu a vyrazej. Pilot si samozřejmě řekne, že dědka krapet podusí, udělá ostrej obrat a ze sluchátek se mu ozve děda: To jsem čekal. Je trochu překvapenej, tak to veme ještě ostřejc na druhou stranu a zase slyší: To jsem taky čekal. Už je rozhozenej tak udělá pořádnej looping a děda hlásí: To jsem nečekal. Po přistání se pilot ptá, jaký to bylo a co měly jako znamenat ty hlášení. Děda říká: Super, jenom při tom prvním obratu jsem se posral, to sem čekal… při druhým jsem se poblil a to jsem taky čekal. Ale potom mi to všechno nateklo do helmy a to sem fakt nečekal…
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 14:54 ® lunimus
-
nie je sice po 22:00 ale:
dva muži v hospode: „Co si myslíš, Stando, je dobré po souloži prohodit pár slov s manželkou ?“ „Já si myslím, že jo, vždyť na co máme ty mobily…“
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 14:51 ® lunimus
-
Staršího, na kole jedoucího pána, zastaví v noci policejní hlídka:
- Kam jedete tak pozdě v noci?
- Na přednášku o škodlivém vlivu alkoholu, tabáku a nočního života na lidský organizmus.
Policajt se nedůvěřivě ptá:
- Prosím vás a kdo organizuje takovou přednášku ve dvě v noci ?
- Jako obyčejně – moje žena.