Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.568.014 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 13:53 @ hexenšus
-
Dopravák zastaví auto, které jede ve městě 110 a povídá : „ Dobrý den, váš řidičský průkaz. “
Řidič : „ Nemám, ten mi sebrali před chvílí vaši kolegové, když mě chytili vožralýho.“
D: „ Tak techničák. “
Ř : „ Cože techniček ? Nemám, vždyť já sem tak zlitej, že ani nevím kde sem to auto ukrad. “
D : „ To je kradený auto ?!!! “
Ř : „ Jo, ale moment, kouknu se do kastlíku, myslím, že sem tam něco takového zahlíd, když sem tam házel pistoli. “
D : „ Jakou pistoli ? “
Ř : „ No, jak jsem s ni vodprásknul toho podělanýho řidiče, co mi překážel v tomhle autě. A jestli chcete vidět jeho zdechlinu, tak je v kufru. “
Dopravák ihned zavolá zásahovou jednotku. Ta přijede, vyskáče, obklíčí auto a její šéf (velitel) jde k řidiči a povídá :
V : „ řidičský průkaz ! “
Ř : „ Tady prosím. “
V : „ Techničák ! “
Ř : „ Tady. “
V : „ Můžu kouknout do přihrádky ? “
Ř : „ Jasně… (samozřejmě žádná pistol)
V : „ A do kufru ? “
Ř: „ Samozřejmě…“ (samozřejmě žádná mrtvola)
V : „ Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mě zavolal, ze jedete opilý, bez papírů, v kradeným autě, ozbrojený a s mrtvolou v kufru…“
Ř : „ No to je skvělý a vsadím se, že bude ještě tvrdit, ze sem jel moc rychle…“
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 13:50 @ hexenšus
-
Cestujúci sa vezú v aute, zastaví ich policajt a vraví: „Blahoželám, pán vodič, ste dnes večer prvý, kto má zapnutý bezpečnostný pás. Vyhrávate 500 dolárov.“ Vodič na to: „Výborne, konečne si budem môcť urobiť vodičský preukaz.“ Vedľa neho sedí jeho žena: „On keď má vypité, vždy trochu tára.“ Tretí cestujúci zozadu vraví: „Ja som vám hovoril, že bez pasu sa cez hranice nedostaneme.“ A z kufra sa ozve: „My už byť v Mexiko?“
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 13:49 @ hexenšus
-
Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!!!
Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht!!!
Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny.
Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor…
Zasraný baby za volantem!!!
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 13:47 @ hexenšus
-
Policajt na koni čaka na semafore a vedla neho stoji dieťa na bicykli.
Policajt hovori decku: Pekny bicykel, to ti priniesol Jezisko?
Dieta odpovie: Ano
Policajt mu doporučuje: Buduci rok povedz Jeziskovi, nech ti prinesie zadne svetlo.
Dieta hovorí: Máš pekného koňa, to ti priniesol Jezisko?
Policajt odpovie: Ano
Dieta hovori: Buduci rok povedz Jeziskovi, nech da konovi kokota zospodu a nie na chrbat .....
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 10:59 ® Kazan reakce na …
-
Alivio> nezapomněl, bo mi bylo jasné že se každý dovtípí
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 23:18 ® Shrek reakce na …
-
kazan> zapomněl jsi na slovíčko „cigáni“
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 22:57 ® Kazan reakce na …
-
nnnap> aby si neokousali prstíčky
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 21:55 ® nnnap
-
víte proč se vyrábí bílá fidorka?
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:29 ® Kazan
-
Pojďme debatu hodit sem ať nespamujeme vtipy
reagovat
http://www.chytej.cz/…m-pametniku/ - Středa 7. listopadu 2012 v 19:23 ® MIG-35 reakce na …
-
Kazan> N jakym soutoku máš loď a jak vypadá? Bych ti jí navrtal ať mi sem nejezdíš.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:21 ® Kazan reakce na …
-
peta128> to by šlo, převezu pramici od soutoku
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:20 ® MIG-35 reakce na …
-
peta128> Fix zasejc mi někdo kazí kšefty! :-/
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:11 ® peta128
-
Kazan>V Olešný je obrovskej hotel po lampasácích a ted z toho udělali pečovák tak třeba tam,je to kousek od orlíku a můžeme i houbařit páč tam máme chatu
reagovattak vím kam na ně.
- Středa 7. listopadu 2012 v 18:58 ® MIG-35 reakce na …
-
Kazan> Nejdřív tučný zápisný a pak přihlášku.
reagovatJo v Pisku je důchoďák hned u řeky. Bratránec bydlí hned naproti přez ulici. Ale tam je těžká voda aspoň pro mě.
- Středa 7. listopadu 2012 v 18:50 ® Kazan reakce na …
-
MIG-35> co si pamatuju tak v Písku byl pečovák snad u řeky, ale můžeš zbouchnout nějakou boudu na Orlasu. Kam mají děti poslat přihlášku?
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:45 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Pokud bude zájem, začnu nějakej tvořit. Ale jen pro klepadlové veterány! K vodě na vozejku sjedem.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:38 ® nnnap
-
synky, v kterém domově důchodců se můžem sejít? Ať to není daleko k vodě.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:38 ® Kazan reakce na …
-
džigit> no ty kovové to už byla nóblovost, my měli ještě dřevěný, to bylo třísek v rukách a zadku
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:32 ® MIG-35 reakce na …
-
peta128> Twl no joooo. Dobře ty!!
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:14 ® peta128 reakce na …
-
džigit>Hlavně když tam vyselo prádlo.To bylo řevu z voken
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:05 ® džigit
-
kole teho tež byla prča.Nejčestějši sme hrali na jeden dotek
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 17:57 ® peta128 reakce na …
-
MIG-35>Jeden byl na zemi a poslepu se musel někoho dotknout na klepači
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 17:38 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> My na tom hráli na babu. Jen už si přesně nepamatuju pravidla.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 17:03 ® LuboO
-
kurna, chlopi, vohnali ste mi nostalgicku slzu do oka…
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 16:57 ® džigit
-
regulus> s dovolenim sem se pojčaj i s tekstem z Ostravaci.cz:
reagovat
dnes jsem náhodou zašel na dvůr kde jsem vyrůstal a našel jsem tam zcela původní dva klepače! Neuvěřitelné! rok 2010,srpen - Středa 7. listopadu 2012 v 16:36 ® nnnap
-
Padis> taky jste se tam poflakovali s kazeťákem na rameni u ucha?
reagovatA to nebyly baterky na dobíjení.
- Středa 7. listopadu 2012 ve 13:03 ® Padis
-
Tak tak zažil jsem to a rád
reagovatna to vzpomínám.A těch dalších kravin co jsme dělali prostě to nemělo chybu.
- Středa 7. listopadu 2012 v 8:45 ® MIG-35
-
Jj kráásný to časy, pařby na klepadle. Tak se tomu říkalo u nás. Ještě stojí na sídlisku, kde sem vyrost. Za každym barákem kousek. Jak píše osprey, chudácí dítka dneška. Ani neví vo co přišli.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 8:02 ® Shrek
-
jak píše Osprey – ještě že jsem to zažil. Sice o trochu méně, ale rovněž si to pamatuji.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 0:44 ® nnnap
-
regulus> u nas podobně. Netušil jsem, že by si to někdo ještě pamatoval.Je to v pérdeli- bylo to šetrný, měli jsme z toho strach. Děcka. Já teď mám strach kluka vychovat rukou, bo se najde DNA. Hlavně jsem nechtě zabil rukou tolik věcí, že po pravdě mám strach je použít k něčemu jinému, jak k utření prdele.
reagovat