Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.893 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. září 2012 ve 12:03 ® osprey reakce na …
-
martin002> Od čtyřkaře mi to taky stačilo. Jsem realista.
Ale když ti budoucí programátor vypráví, že řešit podmínky, aby se zabránilo dělení nulou je zbytečnost, tak ho nakonec od té tabule vyhodíš. Současné školství udělalo miliardu ústupků a produkuje z velké části tragické pseudovzdělance, kteří se reálné znalosti učí až za pochodu a postrádají rozhled.
Měl jsem dobré učitele matiky a jejich žáci to dotáhli daleko. Já ne. Duší jsem zůstal venkovan a podmínkou budování kariéry bylo město.
reagovat - Středa 26. září 2012 v 9:32 ® martin002 reakce na …
-
osprey> Teda ty seš dost přísnej matikář! Naší učitelce to stačilo takhle, předpokládala, že když je někdo schopnej pochopit a používat phytagorovu větu tak ty základní předpoklady zná a nemusí je opakovat pořád dokola.
reagovat - Středa 26. září 2012 v 9:09 ® Kazan reakce na …
-
Robur> ještě že jsem zažil dětství s kulatým míčem
reagovat - Středa 26. září 2012 v 9:00 ® Robur
-
kdo hledá dobrou mičudu, nechť neváhá a kupuje http://laminatory.heureka.cz/cosmic/
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 19:29 ® superweb reakce na …
-
fribble> Podobne nam to podal prednasejici na makroekonomii pred par lety. byla to ale „Vyhlaska o prodeji nekaramelovych vyrobku obsahujicich cukr“ nebo tak nejak. Pointa byla v tom, ze EU si na cukru dost zaklada a vselijak reguluje jeho dovoz a vyvoz a vyrobu – napr. ze jsou cla na jeho dovoz a naopak dotace na jeho vyrobu a vyvoz..zaroven ale kvoty kdo ho kolik muze vyrobit, s temi se na narodni i mezinarodni urovni obchoduje a tak. Ve vysledku tak mame cukr asi 3× drazsi, nez kdyby se do toho EU ne*rala.
reagovat
Zeli mi z tohoto pohledu neprijde „tak vtipne“ - Úterý 25. září 2012 v 19:20 ® Shrek
-
Američan, Angličan a Sovět se vsází, kdo donutí kočku sníst pálivou hořčici… První jde Američan… Vemzme kočku a narve jí hořčici palcem do tlamy. „To je násilí!“, protestuje Sovět. …Pak jde Angličan. Namaže hořčici mezi dvě kolečka klobásy a kočka ji sní i s klobáskou. „To je podvod!“, protestuje Sovět. Když je na řadě, natře hořčicí kočce prdel. Ta si jí za soustavného prskání a mňoukání slíže… Vidíte soudruzi? Dobrovolně a s písní na rtech!
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 18:40 ® fribble
-
Blondýna přijde do kina a koupí si vstupenku. Za chvíli se k pokladně vrátí a chce si koupit ještě jednu. „Proč?“, diví se prodavačka, „vždyť jsem vám před chvíli jednu prodala.“ „Nojo, ale támhleta paní u vchodu mi ji přetrhla“.
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 16:30 ® Bigpista
-
Doporučuju, u některých pasáží jsem se málem udusil. Výzkum mozkových vln u zmraženého lososa mě pak málem sundal pod stůl
http://technet.idnes.cz/…5-/veda.aspx?…
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 15:07 ® vezirek reakce na …
-
osprey> Máš pravdu, necháme blbin.
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 14:12 ® osprey reakce na …
-
martin002> Musí tam být pravoúhlý trojúhelník. Nejde to vykrást tak, že se ztratí základní předpoklady.
vezirek> Čtverec se nikdy nebude rovnat součtu čtverců. Sčítají se jejich obsahy, což je číselné vyjádření plochy. Čtverec má i jiné parametry – například obvod.
Sorry. Jsem matikář
Jinak opravdu jde o to, že EU živí mraky lidí, kteří jsou královsky placeni za to, že píšou sáhodlouhé elaboráty o něčem, co funguje v podstatě samo.
Vrátíme se radši k vtipům.
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 13:17 ® vezirek
-
Čtverec nad přeponou rovná se sooučtu čtverců nad odvěsnami.
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 13:12 ® martin002 reakce na …
-
osprey> Obsah čtverce nad přeponou se rovná součtu obsahu čtverců nad oběma odvěsnami. Těleso ponořené do kapaliny je nadnášeno silou, která se rovná tíze kapaliny tělesem vytlačené. Já bych ti nelhal, ale jinak je to fuk, nic to nemění na tom, že se zástupci EU nemůžou vykecat.
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 13:04 ® osprey reakce na …
-
martin002> Zkusil jsem to. Udělal jsem minimalistické verze, mám 13 a 15 slov. Další ubrat nedokážu. Každopádně se zdá, že autor vtipu si to natipoval a skutečnost jeho očekávání ještě předčila. Druhá možnost je ta, že to někdo přeložil z jiného jazyka (pokud ten jazyk používá hodně členů apod., mohlo by to ty počty hodit).
Součet obsahů čtverců nad odvěsnami pravoúhlého trojúhelníku se rovná obsahu čtverce nad přeponou.
Těleso ponořené do kapaliny je nadlehčováno silou, jejíž velikost se rovná tíze kapaliny vytlačené tělesem.
reagovat - Úterý 25. září 2012 ve 12:45 ® martin002 reakce na …
-
Ať počítám jak počítám tak Phytagorova věta 12, Archymedův zákon 14, ty další počítat nebudu.
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 10:12 ® fribble
-
Kdo umí, ten umí …
reagovat - Úterý 25. září 2012 v 10:01 ® fribble
- reagovat
- Úterý 25. září 2012 v 8:24 ® 1Mara reakce na …
-
vezirek> Není to ani k smíchu a ani k pobavení .......
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 18:00 ® vezirek reakce na …
-
mladej Boháček> Tak nevím, je to k smíchu nebo k pláči.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 17:09 @ mladej Boháček
-
Že by Schwarzenberg neuměl český pravopis?
Tuto fotografii zveřejnil server IDnes, zdroj ZDE Česky se říká „Vaše volba rozhodne na celých pět let“, ne „pro pět celích let“. Možná to vypovídá mnohé o tom, že si Schwarzenberg, který si musí být vědom, že neumí pořádně česky, nenechal text svými úředníky zkontrolovat. Vláda diletantů? Vypovídá neznalost pravopisu něco o úrovni dnešní vlády? Anebo nemusí umět ministr zahraničí česky, protože s partnery stejně mluví cizími jazyky? (JČ)
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 16:18 @ mladej Boháček
-
- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
- Toto je náš obdivovaný priateľ a vzor ?*
U S A :
- 80 percent Američanov denne používa antidepresívne lieky.
- Viac ako polovica všetkých lôžok v nemocniciach pripadá na duševne
chorých.
- 40 miliónov Američanov trpí nedostatkom potravín, ale ročne 300 000 ludí
umiera od nadváhy.
- Traja najbohatší ľudia v Amerike Bil Gates, Waren Baffet a Paul Allen sú
bohatší, ako všetko obyvateľstvo 60 najbiednejších krajín sveta. (Pritom skutočná elita sveta – bankárske rodiny – sa zásadne v žiadnych rebríčkoch najbohatších neuvádzajú…)
- Šesť perčent obyvateľstva Ameriky ovláda polovicu bohatstva sveta.
- Pritom skutočná elita sveta – bankárske rodiny – sa zásadne v žiadnych
rebríčkoch najbohatších neuvádzajú…
- Obyvateľstvo tejto krajiny utráca viac ako 10 miliárd dolárov za rok na
potravu pre domáce zvieratá. To by 2× stačilo na to, aby sa na celom svete stratila negramotnost.
- Amerika utráca na kozmetiku ročne 8 miliárd dolárov, čo je o 2 miliardy
dolárov viac ako sa dáva na celom svete na základné vzdelanie.
Amerika má prvé miesto vo svete:
- v počte milionárov a miliardárov
- v počte ludí, ktorí sú zabití strelnými zbranami
- vo výške výdavkov na elektrickú energiu na osobu
- znečistovania ovzdušia
- výdavkov na ropu
- výdavkov na plyn
- príjmu kalórii na osobu
- počtu znásilnení
- počte nepodpísaných dohovorov týkajúcich sa práv cloveka
- počte detí do 15 rokov zabitých strelnými zbranami
- počte samovrážd detí do 15 rokov
- 45 percent všetkých vrážd strelnými zbranami pripadá vo svete na USA
- Vo všetkých školách USA majú detektory kovovo, pretože nosenie zbraní do
škôl sa stalo samozrejmosťou.
- Negramotnosť v Amerike dosiahla 20 percent obyvateľstva a rýchlo rastie.
- Američania sa nachádzajú na predposlednom mieste na svete čo sa týka
úrovne všeobecného vzdelania, a osobitne, na poslednom mieste čo sa týka vzdelania vo fyzike.
- Len 25 percent študentov strednej školy v USA získava plné všeobecné vzdelanie.
Ostatné sa nikdy neucili algebru či trigonometriu, geografiu alebo cudzí jazyk, fyziku a chémiu, hoci na druhej strane sa im dostalo pre život „nevyhnutnej“ vzdelanosti v hygiene, kozmetike, rodinného rozpočtu a pod. Väčšina absolventov 10–12 tried /75 percent/ sa venovala len trom predmetom- materinský jazyk, spoločenské disciplíny a telocvik.
- Len niektorí Američania ovládajú cudzí jazyk
- Za posledných desať rokov americké masmédia skrátili o 70– 80 percent
informácie zo zahranicia. Ich argument – nie sú zaujímavé, lebo sa netýkajú Američanov.
- 74 percent Američanov si myslí, že svetová vojna, ktorá by sa nedotkla
Ameriky, by bola najlepším riešením preľudnenia sveta.
- 84 percent sa drží hesla " Po nás – potopa". Nemajú záujem na záchrane
trópov, ochrany ovzdušia, či prírody pre svojich potomkov. Je to problém detí, myslia si rodičia a nech sa s tým trápia.
- USA sú lídrom medzi všetkými krajinami Západu v infekcii AIDS , rovnako
ako v znásilnovaní, tehotenstva neplnoletých ci pedofílie…
- 700 tisíc žien je každý rok znásilnených, v USA sa znásilnuje každých 45
sekúnd.
- V USA sú stovky tisíc neplnoletých prostitútok. Priemerný vek dievcat,
ktoré sa vydávajú na túto cestu je 13 rokov. Niektoré nemajú ani 9 rokov.
- 14 miliónov obyvateľov USA sú alkoholici.
- USA je jediná krajina z rozvinutých kapitalistických krajín, ktorá nemá
program základnej zdravotníckej starostlivosti financovanej štátom… (začalo sa aspoň zavádzať povinné, zdravotné poistenie, ale stále sa nevie čí prejde).
- V USA sa sledujú všetky telefonické rozhovory a e-maily, tisíce a tisíce kamier
v budovách a na uliciach 24 hodín denne sníma vlastných občanov, pohyb ľudí mimo kamier sa dá kedykolvek zistiť cez GPS, mobilné telefóny a cez platobné karty (i s nákupnými zvykmi)…
- USA sa približujú k okamihu keď na každého človeka bude zavedený
elektronický spis…
- V USA žije 5 percent obyvateľstva planéty, ale 74 percent všetkých
sériových vrahov sú obyvatelia Spojených štátov amerických.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 16:17 @ mladej Boháček reakce na …
-
- tom → To s tou píčou na dveřích se vykládalo už za Husáka.
Husáková byla také nadmíru čistotná…
reagovat - Neděle 23. září 2012 v 17:43 ® fribble
-
„Klid, žádnou paniku. Není to jak si myslíte. Jenom nám vypadly pojistky,“ řekl hospodský.
reagovat - Neděle 23. září 2012 v 17:10 ® -tom-
-
Povídají si dva kamarádi: Co jsi takovej smutnej ?
*Nevíš ? Karel umřel…
Co!? A jak?
*Tak přišel domů, lehnul si na gauč, zakouřil si a gauč začal hořet…
Uhořel?!
*Ne, ne … stihnul ještě vyskočit oknem…
Tak se zabil tím skokem z okna?
*Ne, ne…předtím ještě stihl zavolat hasiče a ti roztáhli plachtu…
A…?
*Jak skočil, ta ho zpátky odrazila do toho jeho okna…
No do řiti! Takže přeci jen uhořel?!
*Ale ne, ne… chytil se rámu okna a skočil zas dolů…
Tak se polámal jak spadl dolů?!
*Ne, nepolámal… stáli tam ti hasiči s plachtou… spad do ní, odrazilo ho to zas, ale na cestu…
Tak ho teda přejelo auto?!
*Nee… nic ho nepřejelo – jel akorát kamion a on se od jeho plachty zas odrazil do toho svýho okna…
DO HÁJE! TAK JAK UMŘEL???!!!
*No museli ho zastřelit, protože už všechny sral.
„Žiji docela skromně a obyčejně, jako ostatní ženy. Ráno vstanu, umyju piču, uvařím Petrovi snídani, posnídáme, já umyju piču a jdu na nákupy, Petr jde do práce. Hned, jak se vrátím, umyju piču, uvařím oběd, protože Petr se někdy staví na oběd domů. Po obědě umyju piču, Petr si dá šlofíka, tak jen umyju piču, trochu uklidím, znovu umyju piču. Večer třeba jdeme s Petrem někam ven, za kulturou. Řeknu Vám, někdy se vracíme tak pozdě, že už se mně ani nechce mýt piču, a tak si jdeme lehnout.“ Redaktorka se dívá trochu vyjeveně, a po chvíli ticha se zeptá: „Paní Nečasová, nepřeháníte to trochu s tou hygienou?“ Paní Nečasová se rozesměje a říká: „Ale ne. Nám tu piču pořád někdo kreslí na dveře.“
Pepíček se svěřuje mamince: „Mamííí, mně se dneska zdálo o Mařence.“ „To nevadí, já to vyperu…“
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 14:20 ® Martin Mošna
- reagovat
- Sobota 22. září 2012 ve 20:25 ® fribble reakce na …
-
lubo OV> Já nevím, proč Heger tak pospíchal. Víš kolik mohl ušetřit na soc. dávkách.
reagovat - Pátek 21. září 2012 v 19:21 ® lubo OV
- reagovat
- Pátek 21. září 2012 v 16:48 ® fribble
- reagovat
- Středa 19. září 2012 v 10:36 ® -tom-
-
Obvinění vs. Mrtví 24 : 23
Je to sakra napínavej souboj
reagovat - Středa 19. září 2012 v 8:35 ® fribble
-
Ptá se žába žirafy, proč má tak dlouhý krk. „No zaprvé dosáhnu pro listí i na nejvyšší větve, a když ti ta dobrota pomalu projíždí tím dlouhým krkem …Nebo při pití ti voda v krku tak dlouho krásně chladí …“ Žába :" A už jsi někdy blila?"
reagovat - Úterý 18. září 2012 v 18:01 ® fribble
- reagovat