Vyhledávání
Boilis
18.6.2009 | Daweiczek | 3.141 zobrazení | 7 odpovědí
Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. července 2009 ve 20:33 ® Davčák
-
Záleží natom jestli si děláš koula sám,nebo je kupuješ. Já když krmím na řece, tek nedělám koule,ale těsto rozválím válečkem a nařežu z něho něco jako kostičky,placičky atd. je uplně jedno jestli je to koule nebo čtvereček. Dokonce nedávno jsem zkoušel chytat jeden prut na kouli a druhy na ten patlar. Měl jsem za noc 5 záběrů a všechno bylo na kostku.Je to zvláštní, ale je to tak. Ale na krmení dělám cca.10 cm dlouhé párky z boille těsta a ty u vody nařežu na plátky. A když je tam velkej proud, tak udělám placky z bahna nebo jílu do kterýho ty plátky boilles zamačkám. Šťastnej lov…
reagovat - Neděle 28. června 2009 ve 20:14 ® superweb reakce na …
-
to by me taky zajimalo. jednak primo pod jezy hledam kapry tak max. v nejvetsich letnic vedrech(a to obri stejne nebyvaji a na boilies je uz vubec nechytam) a druha vec je, ze i kdyby tam byli, tak tim co rikas, ze stejne to boilie odplave pul km, stejne nejak nepobiram logiku proc tam tim krmit. To si predstavujes ze ten kapr bude pronasledovat tu hopsajici kulicku pul kilometru? To muzes rovnou hazet ten pul km niz do kldinejsi vody kde uz ti tolik nesplave..
reagovat - Neděle 21. června 2009 ve 12:20 ® luk888 reakce na …
-
Pumpik> Proč si myslíš, že tam jsou největší kapři?
reagovat - Sobota 20. června 2009 ve 22:42 ® Pumpik reakce na …
-
no když tohodíš u turbín vedle jezů páč tam sou ty největší kapři:D tak jen než to dopadne na dno tak je to o těch 10m dál:D a pak se to kutálí a kutálí:D
reagovat - Sobota 20. června 2009 v 0:38 ® luk888 reakce na …
-
Pumpik> o půl kilometru jo?:D:D:D To tam máš peřeje a viry ne? Jako my jsme krmili normálně na řekách koulema a sjelo to tak max. o 10m… A krm podle toho jaké máš roční období, jak jdou ryby atd. To poznáš u vody, pokud ti budou brát tak spotřebuješ 4× více koulí, než kdyby si měl 1 záběr za 2 dny…
reagovat - Pátek 19. června 2009 ve 22:49 ® Pumpik
-
Nejdřív si kup boile a pak přijed k vodě a nahaž to tam a druhej den bjež chytat o půl kilometru dál po proudu protože tam někde to boile bude.
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 15:30 ® Daweiczek
-
mám na mysli jak často a jaké množství, sem začatečník c ose tíče kaprařiny…Každá rada bude nad zlato..díky předem…
reagovat