Vyhledávání
Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010
18.6.2009 | Robur | 44.453 zobrazení | 214 odpovědíTak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pátek 26. června 2009 ve 21:36 ® pichy
-
1 wobler redbass 99 Kč + lanko 20 kč, 1 gumička + hlavička 15 kč, peříčko 20 kč, nalomená špička prutu, snad to vezmou v reklamaci, páč to vzniklo těžkým selháním materiálu!
reagovat
2) zatím všechno pěšo + MHD 3) cca 15 4A) jeden duháček granuláček
4b) tři štiky, šest okounů, jeden duhák, 3 potočáci 5) 5 - Pátek 26. června 2009 v 11:46 ® Alov
-
plescarp> Ano, NÁS je opravdu hodně a absolvujem pravidelná školení v nadávání na množství masa v našich vodách. Jak dopadlo vízo dneska? OK?
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 11:38 ® Alov reakce na …
-
plescarp> Taky nechápu, na co vlastně čekám. Asi na nějakého vola, co mě popostrčí…
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 10:45 ® regulus reakce na …
-
plescarp> „… jo a vyyznam fora zcela chapu neni to …“
Právě, že nechápeš.
reagovat
) - Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:48 ® pichy
-
připočítávám do 3) 3prutohodiny 4b) štika, okoun

Poměrně dobrá vycházka
reagovat
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:46 ® plescarp
-
jo a vyyznam fora zcela chapu neni to spatny napad ale to jak to pojali nekteri (kolegove)je podle me dost blbe az nemozne ale konec hadek ja sem urval 2 twistry takze 20kc v tahu zaber zadny hodin asi 10 doprava kolo
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:43 ® plescarp reakce na …
-
regulus> sory to melo byt for alov
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:41 ® plescarp
-
Alov> nechpu proc si teda este neprolovil orlik proudem jak ti de o maso?? nebo atomovka by mohla by to prave!!!!!!! co zato je te bude neco stat trzba bude vetsi a svetkove zadni coz? nejdes dotoho ? sever koreje ti rad pomuze
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:32 ® plescarp
-
regulus> tak tvuj nazor je hodne cakly dle meho mineni pak si muze kazdy nadavat ze ubvyva ryb jak je vice takych jako ty
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 19:37 ® hulibrk
-
Mno to je ale blbej den..opět jsem navštívil mou milovanou pískovnu v Praze a opět rval jak se dalo..už tam nikdy tahat nebudu kurva fix. Dnešek mě stál celou pletenku, jedno očko u prutu – naštěstí poslední, takže to není tak hrozné – tři rapaly s lankama, dvě rotačky a dvě gumy. tahle píáskovna to je prostě shit..samej klack, sama větev a vše pod vodou. Asi vědé proč je tam zakázáno vláčet
reagovat
nicméně jsem vytáhl dva jeseny 42 a 46, což jsem zíral a dvě malý
štičky, takže chytačka dobrá, ale za ty prachy..Mno dnes jsem tam za
1500,– bez opravy ocka, které jsem vzal o strom nademnou
A ještě jedna radost..u břehu jsem našel rapalku, kterou jsem tam před
pár dny pověsil na strom 
- Čtvrtek 25. června 2009 v 15:13 ® regulus reakce na …
-
Robur> ruplý neberu.
reagovat
) - Čtvrtek 25. června 2009 ve 13:57 ® chosebaits reakce na …
-
kaprnak>trochu nadsázky a bude to dobrý. Jinak celkem zajímavé téma.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 11:54 ® Robur
-
tak peněženku jsem našel, šel jsem se potřetí mrknout do batohu, je černy, šrajtofla taky a pomohlo to.
Regule, co guma, nebyla ruplá?
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 10:36 ® regulus reakce na …
-
Robur> schmejde, su na tom líp, jetě jsem letos při vláčce mic neurval (taky jsem skoro nebyl, neměl jem čas, teď už mám, ale zase pro změnu chčije), ale na pstruhovkách jsem posbíram 2 zánovní meppsky po cca 80 Kč a jednu gumu, možná byla z bazaru, tak 5 Kč.
reagovat
) - Čtvrtek 25. června 2009 v 8:44 ® pichy reakce na …
-
Robur> a kde, že si to přesně byl?
reagovat
Ne, vtípek. Tak jestli si to tam opravdu nechal, tak to tě lituju teda.
Ovšem na druhou stranu, dostal by ses na přední příčky v této
statistice
- Čtvrtek 25. června 2009 v 8:10 ® Robur
-
kaprnak, doufám že jsi pocchopil, že to tu máme jako recesní statistiku.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 7:59 ® Robur
-
ať se máte čemu smát hajz-li, včera jsem v tom bahně možná nechal peněženku, komplet doklady, 2 karty a litr, snad to doma někde najdu
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 7:36 ® kaprnak
-
uznavam mozna sem to trosku prepisk ale za svym nazorem si stojim
a jinak kdyz vas tolik bere kdo co urval tak ja vcera 4 twistry a chycena jedna stika 45cm uz ste spokojeny
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 7:28 ® cormoran
-
Zatím jsem s nástrahami v plusu, nedávno někoho zradila zřejmě neznalost terénu a nechal na kořenech pod nohama 2 pěkný rotny a twistra. Na téměř každodení návštěvnost celkem dobrý
reagovat
(klepu na zuby). - Středa 24. června 2009 ve 21:59 ® Robur
-
takže jsem přidla na dno další gumu, cca 5kč, páč byla z bazaru a zamotal 20m pletenky, takže cca 50Kč,
1/ jsem na 125Kč 2/140km, 3/ 12 prutohodin 4a/ 2candáti,4b/ štika, candát, kapr 5/5docházek
byl jsem navštívit ten náš vypuštěný Prygl, zajel jsem do černé kaše, takže jsem byl fest špinavej, ale mám do + 8 olůvek, se to začíná rentovat, ta vláčka
, ještě by mohlo začít brát nějaký maso
pozor, tlemící puk je smailík, tj. píšu s nadsázkou, nemyslím to vážně, ryba je přítel, ale to byl Pátek taky.
reagovat - Středa 24. června 2009 v 15:13 ® pichy reakce na …
-
Robure, nemáš vůbec zač, beru to jako skvělý forum, když se můžeme smát tomu kdo toho utrhal víc než my
reagovat
(vláčkaři ten pocit utržený
nástrahy znají)
…je to zlomyslné, já vím
- Středa 24. června 2009 v 15:11 ® pichy reakce na …
-
No ani mi to neříkej, to mi připomíná loňskou událost s Husky Jerkem od Rapaly, pověsil jsem ho na strom a druhej den, že si pro něj dojdu…všechno šlo parádně, uvolnil jsem ho, jenže jsem ho zapomněl přivázat a jak spadnul do vody byl fuč, páč tyhle Husky Jerky zůstávaj tam kam se potopí (ani neklesaj ani nevyplavou)
reagovat
. Nejhorší bylo, že jsem si za to mohl sám
- Středa 24. června 2009 v 15:08 ® Robur
-
pichy, děkuji za návrat k tématu,tedy statistice
reagovat
- Středa 24. června 2009 v 15:06 ® Filip00 reakce na …
-
pichy> to znám nej je když ho vidíš, ale kvůli proudu nebo hloubce ho nevyndáš, utrhneš to a on zapadne někam do hlubin
reagovat - Středa 24. června 2009 v 15:03 ® pichy reakce na …
-
By si se tolik nesmál, kdyby si viděl, jak koukal do tý vody když wobler neposlušně zalítnul pod kořen a vlasec zůstal napruženej k prasknutí
reagovat
. Pohled alá půjdeš do tý vody a toho woblera vyndáš!
Nicméně zůstal tam, ale pracoval krásně
- Středa 24. června 2009 ve 14:59 ® Filip00 reakce na …
-
pichy> tak máš říct bráchovi sorry utrhl jsem zrovna tvého woblera, ale příště už budu chytat na své slibuji a pak to budeš mít za zero
reagovat
- Středa 24. června 2009 ve 14:55 ® pichy
-
Dost nesmyslných hádek a zpátky k tématu fora. (počítáno s bráchou dohromady – u nás platí co je moje to je tvoje
reagovat
). 1) 1 wobler redbass 99 Kč + lanko 20 kč, 1 gumička + hlavička
15 kč, 2) zatím všechno pěšo + MHD
3) cca 10 4A) jeden duháček
granuláček
4b) dvě štiky, jeden okoun, jeden duhák, jeden
potočák 5) 3 - Středa 24. června 2009 ve 14:50 ® Filip00 reakce na …
-
kaprnak> Kluku moc to řešíš, neber vše co tu kdo napíše za 100% názor, hledej v tom ironii a sám se pobavíš.
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 14:21 ® inspo reakce na …
-
kaprnak> Člověk je od pradávna lovec a lovec potřebuje žrát
reagovat
. - Středa 24. června 2009 ve 14:00 ® kaprnak
-
no asi jo ale jen se my proste nelibi jak se na rybarskem serveru mluvi o rybach jen jako o zradlu to neni rybarina
reagovat