Vyhledávání
Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010
18.6.2009 | Robur | 43.192 zobrazení | 214 odpovědí
Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. června 2009 ve 22:36 ® pichy
-
1 wobler redbass 99 Kč + lanko 20 kč, 1 gumička + hlavička 15 kč, peříčko 20 kč, nalomená špička prutu, snad to vezmou v reklamaci, páč to vzniklo těžkým selháním materiálu!
reagovat2) zatím všechno pěšo + MHD 3) cca 15 4A) jeden duháček granuláček 4b) tři štiky, šest okounů, jeden duhák, 3 potočáci 5) 5
- Pátek 26. června 2009 ve 12:46 ® Alov
-
plescarp> Ano, NÁS je opravdu hodně a absolvujem pravidelná školení v nadávání na množství masa v našich vodách. Jak dopadlo vízo dneska? OK?
reagovat - Pátek 26. června 2009 ve 12:38 ® Alov reakce na …
-
plescarp> Taky nechápu, na co vlastně čekám. Asi na nějakého vola, co mě popostrčí…
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 11:45 ® regulus reakce na …
-
plescarp> „… jo a vyyznam fora zcela chapu neni to …“
Právě, že nechápeš.
reagovat)
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:48 ® pichy
-
připočítávám do 3) 3prutohodiny 4b) štika, okoun
Poměrně dobrá vycházka
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:46 ® plescarp
-
jo a vyyznam fora zcela chapu neni to spatny napad ale to jak to pojali nekteri (kolegove)je podle me dost blbe az nemozne ale konec hadek ja sem urval 2 twistry takze 20kc v tahu zaber zadny hodin asi 10 doprava kolo
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:43 ® plescarp reakce na …
-
regulus> sory to melo byt for alov
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:41 ® plescarp
-
Alov> nechpu proc si teda este neprolovil orlik proudem jak ti de o maso?? nebo atomovka by mohla by to prave!!!!!!! co zato je te bude neco stat trzba bude vetsi a svetkove zadni coz? nejdes dotoho ? sever koreje ti rad pomuze
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:32 ® plescarp
-
regulus> tak tvuj nazor je hodne cakly dle meho mineni pak si muze kazdy nadavat ze ubvyva ryb jak je vice takych jako ty
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:37 ® hulibrk
-
Mno to je ale blbej den..opět jsem navštívil mou milovanou pískovnu v Praze a opět rval jak se dalo..už tam nikdy tahat nebudu kurva fix. Dnešek mě stál celou pletenku, jedno očko u prutu – naštěstí poslední, takže to není tak hrozné – tři rapaly s lankama, dvě rotačky a dvě gumy. tahle píáskovna to je prostě shit..samej klack, sama větev a vše pod vodou. Asi vědé proč je tam zakázáno vláčet
reagovatnicméně jsem vytáhl dva jeseny 42 a 46, což jsem zíral a dvě malý štičky, takže chytačka dobrá, ale za ty prachy..Mno dnes jsem tam za 1500,– bez opravy ocka, které jsem vzal o strom nademnou
A ještě jedna radost..u břehu jsem našel rapalku, kterou jsem tam před pár dny pověsil na strom
- Čtvrtek 25. června 2009 v 16:13 ® regulus reakce na …
-
Robur> ruplý neberu.
reagovat)
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 14:57 ® chosebaits reakce na …
-
kaprnak>trochu nadsázky a bude to dobrý. Jinak celkem zajímavé téma.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 12:54 ® Robur
-
tak peněženku jsem našel, šel jsem se potřetí mrknout do batohu, je černy, šrajtofla taky a pomohlo to.
Regule, co guma, nebyla ruplá?
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 11:36 ® regulus reakce na …
-
Robur> schmejde, su na tom líp, jetě jsem letos při vláčce mic neurval (taky jsem skoro nebyl, neměl jem čas, teď už mám, ale zase pro změnu chčije), ale na pstruhovkách jsem posbíram 2 zánovní meppsky po cca 80 Kč a jednu gumu, možná byla z bazaru, tak 5 Kč.
reagovat)
- Čtvrtek 25. června 2009 v 9:44 ® pichy reakce na …
-
Robur> a kde, že si to přesně byl?
reagovatNe, vtípek. Tak jestli si to tam opravdu nechal, tak to tě lituju teda. Ovšem na druhou stranu, dostal by ses na přední příčky v této statistice
- Čtvrtek 25. června 2009 v 9:10 ® Robur
-
kaprnak, doufám že jsi pocchopil, že to tu máme jako recesní statistiku.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 8:59 ® Robur
-
ať se máte čemu smát hajz-li, včera jsem v tom bahně možná nechal peněženku, komplet doklady, 2 karty a litr, snad to doma někde najdu
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 8:36 ® kaprnak
-
uznavam mozna sem to trosku prepisk ale za svym nazorem si stojim
a jinak kdyz vas tolik bere kdo co urval tak ja vcera 4 twistry a chycena jedna stika 45cm uz ste spokojeny
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 8:28 ® cormoran
-
Zatím jsem s nástrahami v plusu, nedávno někoho zradila zřejmě neznalost terénu a nechal na kořenech pod nohama 2 pěkný rotny a twistra. Na téměř každodení návštěvnost celkem dobrý
reagovat(klepu na zuby).
- Středa 24. června 2009 ve 22:59 ® Robur
-
takže jsem přidla na dno další gumu, cca 5kč, páč byla z bazaru a zamotal 20m pletenky, takže cca 50Kč,
1/ jsem na 125Kč 2/140km, 3/ 12 prutohodin 4a/ 2candáti,4b/ štika, candát, kapr 5/5docházek
byl jsem navštívit ten náš vypuštěný Prygl, zajel jsem do černé kaše, takže jsem byl fest špinavej, ale mám do + 8 olůvek, se to začíná rentovat, ta vláčka
, ještě by mohlo začít brát nějaký maso
pozor, tlemící puk je smailík, tj. píšu s nadsázkou, nemyslím to vážně, ryba je přítel, ale to byl Pátek taky.
reagovat - Středa 24. června 2009 v 16:13 ® pichy reakce na …
-
Robure, nemáš vůbec zač, beru to jako skvělý forum, když se můžeme smát tomu kdo toho utrhal víc než my
reagovat(vláčkaři ten pocit utržený nástrahy znají)
…je to zlomyslné, já vím
- Středa 24. června 2009 v 16:11 ® pichy reakce na …
-
No ani mi to neříkej, to mi připomíná loňskou událost s Husky Jerkem od Rapaly, pověsil jsem ho na strom a druhej den, že si pro něj dojdu…všechno šlo parádně, uvolnil jsem ho, jenže jsem ho zapomněl přivázat a jak spadnul do vody byl fuč, páč tyhle Husky Jerky zůstávaj tam kam se potopí (ani neklesaj ani nevyplavou)
reagovat. Nejhorší bylo, že jsem si za to mohl sám
- Středa 24. června 2009 v 16:08 ® Robur
-
pichy, děkuji za návrat k tématu,tedy statistice
reagovat - Středa 24. června 2009 v 16:06 ® Filip00 reakce na …
-
pichy> to znám nej je když ho vidíš, ale kvůli proudu nebo hloubce ho nevyndáš, utrhneš to a on zapadne někam do hlubin
reagovat - Středa 24. června 2009 v 16:03 ® pichy reakce na …
-
By si se tolik nesmál, kdyby si viděl, jak koukal do tý vody když wobler neposlušně zalítnul pod kořen a vlasec zůstal napruženej k prasknutí
reagovat. Pohled alá půjdeš do tý vody a toho woblera vyndáš!
Nicméně zůstal tam, ale pracoval krásně
- Středa 24. června 2009 v 15:59 ® Filip00 reakce na …
-
pichy> tak máš říct bráchovi sorry utrhl jsem zrovna tvého woblera, ale příště už budu chytat na své slibuji a pak to budeš mít za zero
reagovat - Středa 24. června 2009 v 15:55 ® pichy
-
Dost nesmyslných hádek a zpátky k tématu fora. (počítáno s bráchou dohromady – u nás platí co je moje to je tvoje
reagovat). 1) 1 wobler redbass 99 Kč + lanko 20 kč, 1 gumička + hlavička 15 kč, 2) zatím všechno pěšo + MHD
3) cca 10 4A) jeden duháček granuláček
4b) dvě štiky, jeden okoun, jeden duhák, jeden potočák 5) 3
- Středa 24. června 2009 v 15:50 ® Filip00 reakce na …
-
kaprnak> Kluku moc to řešíš, neber vše co tu kdo napíše za 100% názor, hledej v tom ironii a sám se pobavíš.
reagovat - Středa 24. června 2009 v 15:21 ® inspo reakce na …
-
kaprnak> Člověk je od pradávna lovec a lovec potřebuje žrát
reagovat.
- Středa 24. června 2009 v 15:00 ® kaprnak
-
no asi jo ale jen se my proste nelibi jak se na rybarskem serveru mluvi o rybach jen jako o zradlu to neni rybarina
reagovat