Vyhledávání
Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010
18.6.2009 | Robur | 43.202 zobrazení | 214 odpovědí
Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. června 2009 ve 14:52 ® inspo reakce na …
-
kaprnak> Ale však se nikdo nehádá
reagovat. A hlavně v tomle nečase je tato diskuze jedna z mála věcí, která mě rozesměje
.
- Středa 24. června 2009 ve 14:36 ® kaprnak
-
hmm dekuju ti za poklonu je videt ze uz ani nevis co vytknout kdyz se divas jaky pisu chyby ale co kazdej ma svuj rozum a kazdej je jinej rybar jestli se to tak da rict to uz nema cenu se hadat
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 14:32 ® Piranha
-
kaprnak> skopirovano z nize vlozene reakce.
® kaprnak cormoran ja pisu co sy myslim a ne nejake okecávání okolo
kaprnak ty ses opravdu sestnactiletej kluk co nic nevi a co pise ,,si,, s tvrdym Y
reagovat) Jo chapu, preklep ty dve pismenka jsou si tak blizko sebe ze jsi se prehmatl. Mimochodem. to co tady meles za hovadiny a stupidnosti je jen tva vizitka.Hodne stesti v dalsim placani nesmyslu.
- Středa 24. června 2009 ve 14:06 ® kaprnak
-
hoši ja jsem nerekl ze se ma kazda ryba pustit to sem nikdy nerek ale jenom rikam ze se my proste nelibi kdyz nekdo musi vse co chyti hned zmasit vzdyt timhle stylem za chvili nebude co chytat a neni to jenom muj nazor mysli si to spousta jinych lidi i znamych osobnosti v rybarine
to ze sem nazval jisteho chlapa ktery je starsi nez ja tak za to se omlouvat nebudu a klidne bych mu to rekl i do oci kdyz bych videl ze provadi s rybami to co se nema
to co tam psal alov o tech rekreantech koupani a naky prasatech to je trosku odboceni stranou od daneho problemu
A ze si myslite ze jsem jen 16 letej kluk kterej nic nevi to me je jedno ale aspon jsem 16 letej kluk kterej ma ryby jako napln zivota ctři prirodu a svatyho petra naseho patrona coz nekterejm z vas asi nic nerika a nemyslete si ze kdyz sme mladi at sem to ja nebo kdokoliv jinej z mladsi generace rybaru ze nemame svuj rozum a nemuzem bejt v necem lepsi nez vy a ze ma nejakej starej chlap skusenosti ano ja mu je neberu ja uznavam ze je skusenejsi ale kdyz to neumi zurocit tak mu holt musim neco rict uz sem takovej a vubec me nezajimaj ty vase nazory okolo
Takze si uvedomte ze jestli chcete aby dalsi rybari a rybarky co pridou po vas taky nakou rybu chytli tak se pro to musi neco udelat a ne si jenom cpat mrazak pro svuj uzitek ale vsechno to co jsem napsal nema cenu aby cetl clovek co nechape kouzlo rybariny a ryby jsou pro nej jen kus masa.
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 12:21 ® Alov
-
Koupím pořádnou filetovací kudlu. Zn: Mražák je narvaný a je třeba šetřit místem. Tak proč mrazit hlavy a páteře
reagovat - Středa 24. června 2009 v 11:25 ® Alov reakce na …
-
Filip00> Jo je. Druhým rokem. Ale tak nějak mám pocit, že ho ty jalové myšlenky zatím míjí. Naštěstí
reagovat - Středa 24. června 2009 v 11:05 ® Filip00 reakce na …
-
Alov> a je to taky rybář?
reagovat - Středa 24. června 2009 v 10:59 ® Alov
-
Filip00> Mám 15ti letého syna (teda až od 7 září), takže můžu pouze potvrdit
reagovat - Středa 24. června 2009 v 10:49 ® Filip00
-
kaprnak> já tě nechci urazit, ale vesměs děti do 20 let maj trochu jalové nápady,
reagovat - Středa 24. června 2009 v 9:20 ® Alov
-
kaprnak & plescarp> Chlapci, chlapci, chlapci…Chce se to trošku uklidnit a uvažovat. Co je na tom špatného, že kapr cca 15 kg dostane za uši??? Vždyt to je úplně normální koloběh života. To máte to samé, jako s řízečkem od maminky. Nechutná vám řízeček nebo medajlonky??? Taky za vaše ukojení hladu musel padnout vepřík a né leda jaký. Určitě měl přes 100 kg. Přece se nebudou zabíjet selátka. Na pořádný řízek musí padnout pořádná svině. O tom žádná. To vám nevadí??? Nebo co chudák kravička na vaše rajskou omáčku s hovězím plátkem?? A nebo co tuňák na vaši milovanou pomazánku?? Atd atd atd.
reagovatPřece nejde donekonečna pouštět ryby. Jak by to pak ve vodách vypadalo? Kdo by se v tom slizu jako koupal? Musíte myslet i na rekreanty přece!
A ted vážně. Být vaším fotrem, tak za takové chování ke starším lidem, kteří si z vás dělají kozy, bych vás přetáhl po tlamě a následně zakázal přístup k internetu, který vás stejně jen ovlivňuje na poli CaR. Nebýt toho, tak dneska by byla pro vás největší radost donést mamce k obědu krásného candáta nebo kapra. Ani nevíte, s kým mluvíte a jedině VY se tu chováte jako hovada (regulus). Takže se za sebou zamyslete a omluvte se. . . To jediné vám možná pomůže a možná se tu na základě vaší omluvy bude s vámi ještě někdo bavit. Nazdar…
- Úterý 23. června 2009 v 18:42 ® kaprnak
-
ty asi nechapes podstatu veci jinak by si takhle nemluvil a nebo si stejny masar jako oni nema cenu se o tom bavit kdyz to stejne ani jeden z vas nepochopi
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 18:37 ® regulus reakce na …
-
plescarp> kaprnak> – vy jste se normálně pomátli na rozumu, vláčka se musí aspoň trochu rentovat. Vy křečrybízáci mě taky serete, ryby sou pak školený a člověk toho utrhá víc a proto toho taky musí víc zmasit.
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 18:31 ® kaprnak
-
ne robure to co myslel kubas je na tebe moc slozity takze klidek jo
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 18:01 ® Robur
-
kubas, teď se dívám na tvou reakci, to jsem jako měl ty candoše sežrat na místě?
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 17:10 @ almostbob
-
Chytej za barákem na zahradě broučky, to Tě nebude stát nic.
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 15:41 ® kaprnak
-
no nevim jestli to pisou v nadsazce
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 15:13 ® kubas reakce na …
-
kaprnak> nesmíš to tak brát , všecko je to psaný v nadsázce
reagovat, v konečným důsledku je jedno kdo to zmasí, lepší než nějakej rybyčkář, kterej by ho beztak pak hodil kačenám, protože kdo by to žral takovou pichlavou sviňu
- Úterý 23. června 2009 v 15:07 ® kaprnak
-
je videt ze se nema cenu hadat s lidma kteří rybařinu berou jen jako zdroj masa plescarp naprosto s tebou souhlasim kubas tak to by me ani nenapadlo si z takoveho vola brat priklad a ze si uz 3 roky tam nechytl candata to se nediv kdyz tam prijede par takovejch jako je robur tak tam nemas sanci nakyho chytit protoze v ty vode nejsou ale jsou u nich v mrazaku
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 15:06 ® kubas reakce na …
-
plescarp> píšou to v nadsázce… snad
reagovat - Úterý 23. června 2009 v 15:02 ® plescarp
-
panstvo pripada mi ze tady je jen malo lidi kteri berou rybarinu jako konicka pro zabavu a ne pro masareni jako to vyplyva s prispekvku Robura a Filipa tak se obudte chlapi
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:49 ® kubas reakce na …
-
kaprnak> z Robura si neber příklad, přijede na „cizí“ vodu na zahájenou, zmasí 2 candoše a jede do pryč
reagovat. Já na té vodě normální velikost candoše nechyt tak 3 roky
- Úterý 23. června 2009 ve 14:21 ® sus1 reakce na …
-
cormoran> Noooooo
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:17 ® kaprnak
-
cormoran ja pisu co sy myslim a ne nejake okecávání okolo
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:15 ® cormoran
-
sus1> Vím, šlo mi o to, co psal Filip s tím přeočítáváním ryba/kč
A jinak, já mluvím vždy jen pravdu a nic než pravdu
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:11 ® sus1 reakce na …
-
cormoran> Tady to máš psát po pravdě a ne si dělat prd.....
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:09 ® cormoran reakce na …
-
kaprnak> Kolego, říká ti něco slovo ironie, nebo třeba nadsázka?
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 14:03 ® kaprnak
-
i tohle je nazor ano zajmave to je ale ne psat tu ze jedna stika ho stala treba 500kč to je prece nesmysl a neni to rybarina
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 13:58 ® inspo
-
Těm, kterým se toto fórum nelíbí sem nemusí přispívat. Pro mě je to celkem zajímavé, vědět kolik toho utrhám, prochodím, nachytám. Nepřepočítávám ryby na peníze, jelikož ryby pouštím, ale i tak mi toto téma přijde zajímavé.
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 13:56 ® kaprnak
-
sus1 konecne dalsi normalni clovek díky
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 13:54 ® sus1
-
kaprnak> hulibrk> Docela i s váma souhlasim.
reagovat