Chytej.cz

Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010 necteno

18.6.2009 | Robur | 43.202 zobrazení | 214 odpovědí

Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 24. června 2009 ve 14:52 ® inspo reakce na …

kaprnak> Ale však se nikdo nehádá :-) . A hlavně v tomle nečase je tato diskuze jedna z mála věcí, která mě rozesměje :-) .

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:36 ® kaprnak
kaprnak

hmm dekuju ti za poklonu je videt ze uz ani nevis co vytknout kdyz se divas jaky pisu chyby ale co kazdej ma svuj rozum a kazdej je jinej rybar jestli se to tak da rict to uz nema cenu se hadat

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:32 ® Piranha
Piranha

kaprnak> skopirovano z nize vlozene reakce.

® kaprnak cormoran ja pisu co sy myslim a ne nejake okecávání okolo

kaprnak ty ses opravdu sestnactiletej kluk co nic nevi a co pise ,,si,, s tvrdym Y :-)) ) Jo chapu, preklep ty dve pismenka jsou si tak blizko sebe ze jsi se prehmatl. Mimochodem. to co tady meles za hovadiny a stupidnosti je jen tva vizitka.Hodne stesti v dalsim placani nesmyslu.

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 14:06 ® kaprnak
kaprnak

hoši ja jsem nerekl ze se ma kazda ryba pustit to sem nikdy nerek ale jenom rikam ze se my proste nelibi kdyz nekdo musi vse co chyti hned zmasit vzdyt timhle stylem za chvili nebude co chytat a neni to jenom muj nazor mysli si to spousta jinych lidi i znamych osobnosti v rybarine

to ze sem nazval jisteho chlapa ktery je starsi nez ja tak za to se omlouvat nebudu a klidne bych mu to rekl i do oci kdyz bych videl ze provadi s rybami to co se nema

to co tam psal alov o tech rekreantech koupani a naky prasatech to je trosku odboceni stranou od daneho problemu

A ze si myslite ze jsem jen 16 letej kluk kterej nic nevi to me je jedno ale aspon jsem 16 letej kluk kterej ma ryby jako napln zivota ctři prirodu a svatyho petra naseho patrona coz nekterejm z vas asi nic nerika a nemyslete si ze kdyz sme mladi at sem to ja nebo kdokoliv jinej z mladsi generace rybaru ze nemame svuj rozum a nemuzem bejt v necem lepsi nez vy a ze ma nejakej starej chlap skusenosti ano ja mu je neberu ja uznavam ze je skusenejsi ale kdyz to neumi zurocit tak mu holt musim neco rict uz sem takovej a vubec me nezajimaj ty vase nazory okolo

Takze si uvedomte ze jestli chcete aby dalsi rybari a rybarky co pridou po vas taky nakou rybu chytli tak se pro to musi neco udelat a ne si jenom cpat mrazak pro svuj uzitek ale vsechno to co jsem napsal nema cenu aby cetl clovek co nechape kouzlo rybariny a ryby jsou pro nej jen kus masa.

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 12:21 ® Alov
Alov

Koupím pořádnou filetovací kudlu. Zn: Mražák je narvaný a je třeba šetřit místem. Tak proč mrazit hlavy a páteře :-D

reagovat
Středa 24. června 2009 v 11:25 ® Alov reakce na …
Alov

Filip00> Jo je. Druhým rokem. Ale tak nějak mám pocit, že ho ty jalové myšlenky zatím míjí. Naštěstí :-D

reagovat
Středa 24. června 2009 v 11:05 ® Filip00 reakce na …
Filip00

Alov> a je to taky rybář?

reagovat
Středa 24. června 2009 v 10:59 ® Alov
Alov

Filip00> Mám 15ti letého syna (teda až od 7 září), takže můžu pouze potvrdit :-D

reagovat
Středa 24. června 2009 v 10:49 ® Filip00
Filip00

kaprnak> já tě nechci urazit, ale vesměs děti do 20 let maj trochu jalové nápady, :-D

reagovat
Středa 24. června 2009 v 9:20 ® Alov
Alov

kaprnak & plescarp> Chlapci, chlapci, chlapci…Chce se to trošku uklidnit a uvažovat. Co je na tom špatného, že kapr cca 15 kg dostane za uši??? Vždyt to je úplně normální koloběh života. To máte to samé, jako s řízečkem od maminky. Nechutná vám řízeček nebo medajlonky??? Taky za vaše ukojení hladu musel padnout vepřík a né leda jaký. Určitě měl přes 100 kg. Přece se nebudou zabíjet selátka. Na pořádný řízek musí padnout pořádná svině. O tom žádná. To vám nevadí??? Nebo co chudák kravička na vaše rajskou omáčku s hovězím plátkem?? A nebo co tuňák na vaši milovanou pomazánku?? Atd atd atd. :-) Přece nejde donekonečna pouštět ryby. Jak by to pak ve vodách vypadalo? Kdo by se v tom slizu jako koupal? Musíte myslet i na rekreanty přece! :-D A ted vážně. Být vaším fotrem, tak za takové chování ke starším lidem, kteří si z vás dělají kozy, bych vás přetáhl po tlamě a následně zakázal přístup k internetu, který vás stejně jen ovlivňuje na poli CaR. Nebýt toho, tak dneska by byla pro vás největší radost donést mamce k obědu krásného candáta nebo kapra. Ani nevíte, s kým mluvíte a jedině VY se tu chováte jako hovada (regulus). Takže se za sebou zamyslete a omluvte se. . . To jediné vám možná pomůže a možná se tu na základě vaší omluvy bude s vámi ještě někdo bavit. Nazdar…

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:42 ® kaprnak
kaprnak

ty asi nechapes podstatu veci jinak by si takhle nemluvil a nebo si stejny masar jako oni nema cenu se o tom bavit kdyz to stejne ani jeden z vas nepochopi

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:37 ® regulus reakce na …
regulus

plescarp> kaprnak> – vy jste se normálně pomátli na rozumu, vláčka se musí aspoň trochu rentovat. Vy křečrybízáci mě taky serete, ryby sou pak školený a člověk toho utrhá víc a proto toho taky musí víc zmasit.

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:31 ® kaprnak
kaprnak

ne robure to co myslel kubas je na tebe moc slozity takze klidek jo

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 18:01 ® Robur
Robur

kubas, teď se dívám na tvou reakci, to jsem jako měl ty candoše sežrat na místě?:-D

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 17:10 @ almostbob

Chytej za barákem na zahradě broučky, to Tě nebude stát nic.

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 15:41 ® kaprnak
kaprnak

no nevim jestli to pisou v nadsazce

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 15:13 ® kubas reakce na …
kubas

kaprnak> nesmíš to tak brát , všecko je to psaný v nadsázce :-) , v konečným důsledku je jedno kdo to zmasí, lepší než nějakej rybyčkář, kterej by ho beztak pak hodil kačenám, protože kdo by to žral takovou pichlavou sviňu :-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 15:07 ® kaprnak
kaprnak

je videt ze se nema cenu hadat s lidma kteří rybařinu berou jen jako zdroj masa plescarp naprosto s tebou souhlasim kubas tak to by me ani nenapadlo si z takoveho vola brat priklad a ze si uz 3 roky tam nechytl candata to se nediv kdyz tam prijede par takovejch jako je robur tak tam nemas sanci nakyho chytit protoze v ty vode nejsou ale jsou u nich v mrazaku

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 15:06 ® kubas reakce na …
kubas

plescarp> píšou to v nadsázce… snad :-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 v 15:02 ® plescarp

panstvo pripada mi ze tady je jen malo lidi kteri berou rybarinu jako konicka pro zabavu a ne pro masareni jako to vyplyva s prispekvku Robura a Filipa tak se obudte chlapi

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:49 ® kubas reakce na …
kubas

kaprnak> z Robura si neber příklad, přijede na „cizí“ vodu na zahájenou, zmasí 2 candoše a jede do pryč :-) . Já na té vodě normální velikost candoše nechyt tak 3 roky :-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:21 ® sus1 reakce na …

cormoran> Noooooo:-))

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:17 ® kaprnak
kaprnak

cormoran ja pisu co sy myslim a ne nejake okecávání okolo

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:15 ® cormoran
cormoran

sus1> Vím, šlo mi o to, co psal Filip s tím přeočítáváním ryba/kč:-)

A jinak, já mluvím vždy jen pravdu a nic než pravdu:-))

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:11 ® sus1 reakce na …

cormoran> Tady to máš psát po pravdě a ne si dělat prd.....:-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:09 ® cormoran reakce na …
cormoran

kaprnak> Kolego, říká ti něco slovo ironie, nebo třeba nadsázka?:-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 14:03 ® kaprnak
kaprnak

i tohle je nazor ano zajmave to je ale ne psat tu ze jedna stika ho stala treba 500kč to je prece nesmysl a neni to rybarina

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 13:58 ® inspo

Těm, kterým se toto fórum nelíbí sem nemusí přispívat. Pro mě je to celkem zajímavé, vědět kolik toho utrhám, prochodím, nachytám. Nepřepočítávám ryby na peníze, jelikož ryby pouštím, ale i tak mi toto téma přijde zajímavé.

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 13:56 ® kaprnak
kaprnak

sus1 konecne dalsi normalni clovek díky

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 13:54 ® sus1

kaprnak> hulibrk> Docela i s váma souhlasim.:-)

reagovat