Vyhledávání
Fotky ryb chycených na popy?
17.6.2009 | okoun27 | 2.656 zobrazení | 7 odpovědí
ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 19. června 2009 ve 14:09 ® Rybman
-
jo a navic toho 7 cm popika mela dost hluboho…tady je foto…
reagovat - Pátek 19. června 2009 v 11:51 ® Rybman
-
Já na popa chytl včera sedmdesátku štiku…na dalešicích z lodě…vzala mi to kdyz jsem ho zastavil a chtel jsem ho vytáhnout z vody…byl jsem odhodlanej jí pustit ale pak mi dosova skocila do lode, spadla na hranu a pak se jeste dost otloukla takze uz si nezaplave.
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 11:05 ® Filip00 reakce na …
-
Robur> já ho zkoušel tlačit proti proudu ale nějak mi to zatím nejde, můžeš mi víc poradit?
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 10:25 ® Zakin
-
Házím těsně k protějšímu břehu nebo k nějaký překážce. Většinou následuje útok chvíli po prvních pohybech. Zatím jsem na popy nechytil žádnou velkou obludu, ale je to supr chytání a pro mě ta nejzábavnější forma přívlače.
reagovat - Čtvrtek 18. června 2009 v 10:16 ® Zakin
-
Chytám na popy od Red Bass. Jsou levný a jsem s nima spokojenej. Na hlubší vodě víc „popám“ a dávám přestávky. Na mělčí tahám rychleji a nedělám tak velkej bordel.
reagovat - Středa 17. června 2009 ve 21:00 ® Zakin
-
Na popy jsem začal chytat vloni. Nejdřív jsem tomu hnusnýmu wobleru nevěřil, ale po první rybě se to změnilo. Supr pocit, když vám na něj ryba zaútočí. Kolikrát jsem se sice málem pos…, ale je to bezva adrenalin. Nevěřil jsem, zkusil, něco chytil a teď už chytám skoro jen na popy. Dávám pár fotek ze včerejška
reagovat - Středa 17. června 2009 v 19:47 ® Robur
-
taht popa umí každý blbec, teďka je IN ho tlačit na silonu před sebou. Jinak pevně věřím, že jsi použil vyhledávač, ale vyjel ti jen samý pravoslavný kněz, takže jsi musel založit tuto kuriozitu.
Netrpělivě očekávám, kdy se zde objeví: Z které strany napichovat hrášek?
Ostatní prosím o vkládání fotek ulovench ryb do diskuse Z lovu, navíc tam i soutěžíte.
reagovat