Chytej.cz

Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky? necteno

16.6.2009 | hulibrk | 3.937 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. července 2009 v 10:17 ® Marfi69
Marfi69

No to je úúúplně jasný – na nástražní rybičky jedině síťovku!!!!! :-) (a kdyby ti padaly ven, dáš je pak do pytlíku, ve kterém je doneseš až do řízkovnice)

reagovat
Středa 22. července 2009 v 16:57 @ Iker

No tak na slovensku sou v dobrych rybarskych obchodoch predaj rybyciek nie vo vsetkych ale par obchodov je v podstate ked ich ides kupovat mali by ti to dat do pytliku zalezi od rybarskeho obchodu no a nejlepsi je si ty ryby chytit neni to zadna veda kup si tenky silon maly hacek dej tam kus testa a budes tahat jednu za druhou ja je chytam do site meter x meter a sem spokojny :-)

reagovat
Pondělí 22. června 2009 v 18:11 ® MiPo
MiPo

no správně by jsi nástražní rybičky neměl nikde koupit protože pochybuju že mají veterinární povolení na prodej ryb dost riskují ale dají se koupit rybičky do bazénu které se musejí přenášet v pevném obalu sáčky zase vadí ochranářům to jen tak pro zajímavost pokuty za obojí jsou 10 000-více,–

reagovat
Pondělí 22. června 2009 v 18:11 ® MiPo
MiPo

no správně by jsi nástražní rybičky neměl nikde koupit protože pochybuju že mají veterinární povolení na prodej ryb dost riskují ale dají se koupit rybičky do bazénu které se musejí přenášet v pevném obalu sáčky zase vadí ochranářům to jen tak pro zajímavost pokuty za obojí jsou 10 000-více,–

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 22:39 ® Robur
Robur

albine, z tvé reakce chápu, že by se hulibrkovi mělo jasně napsat, že pytlík by měl být igelitový, ne papírový:-)

reagovat
Neděle 21. června 2009 ve 22:09 ® albin
albin

Prosím vás co je to ta řízkovnice?To jako mám nosit k vodě zvlášť řízky a zvlášť chleba,když na něj je chlebník? :-D

reagovat
Sobota 20. června 2009 v 17:12 ® -zruseno reakce na …

mckvak8> Anebo si jí rovnou v rybářství koupit.:))

reagovat
Sobota 20. června 2009 v 17:09 ® ART
ART

tohle je teda dotaz ohodnotil bych to jako diskuze o howně ale ve všech rybářství ti daj pytlík ale lepší je řízkovnice ale tu si musíš přinést vlastní

reagovat
Sobota 20. června 2009 ve 13:23 ® -zruseno

Já bych si vzal řízkovici, většinou je dávaj do igelitového pytlíku. Nejlepší je, si nachytat rybky vlastnoručně.:))

reagovat
Pátek 19. června 2009 v 10:37 ® Flid
Flid

V Ústí dávají rybky do pytlíku standartně.Jinak je tohle super fórum :-D

reagovat
Úterý 16. června 2009 v 17:35 ® Robur
Robur

hulibrku, hulibrku, nemyslíš, že ti nejlépe odpoví v tom rybářství?

reagovat
Úterý 16. června 2009 v 16:41 ® Hony

pevný obal: řízkovnice, kyblík

reagovat