Vyhledávání
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | 3.938 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. července 2009 v 10:17 ® Marfi69
-
No to je úúúplně jasný – na nástražní rybičky jedině síťovku!!!!!
reagovat(a kdyby ti padaly ven, dáš je pak do pytlíku, ve kterém je doneseš až do řízkovnice)
- Středa 22. července 2009 v 16:57 @ Iker
-
No tak na slovensku sou v dobrych rybarskych obchodoch predaj rybyciek nie vo vsetkych ale par obchodov je v podstate ked ich ides kupovat mali by ti to dat do pytliku zalezi od rybarskeho obchodu no a nejlepsi je si ty ryby chytit neni to zadna veda kup si tenky silon maly hacek dej tam kus testa a budes tahat jednu za druhou ja je chytam do site meter x meter a sem spokojny
reagovat - Pondělí 22. června 2009 v 18:11 ® MiPo
-
no správně by jsi nástražní rybičky neměl nikde koupit protože pochybuju že mají veterinární povolení na prodej ryb dost riskují ale dají se koupit rybičky do bazénu které se musejí přenášet v pevném obalu sáčky zase vadí ochranářům to jen tak pro zajímavost pokuty za obojí jsou 10 000-více,–
reagovat - Pondělí 22. června 2009 v 18:11 ® MiPo
-
no správně by jsi nástražní rybičky neměl nikde koupit protože pochybuju že mají veterinární povolení na prodej ryb dost riskují ale dají se koupit rybičky do bazénu které se musejí přenášet v pevném obalu sáčky zase vadí ochranářům to jen tak pro zajímavost pokuty za obojí jsou 10 000-více,–
reagovat - Neděle 21. června 2009 ve 22:39 ® Robur
-
albine, z tvé reakce chápu, že by se hulibrkovi mělo jasně napsat, že pytlík by měl být igelitový, ne papírový
reagovat - Neděle 21. června 2009 ve 22:09 ® albin
-
Prosím vás co je to ta řízkovnice?To jako mám nosit k vodě zvlášť řízky a zvlášť chleba,když na něj je chlebník?
reagovat - Sobota 20. června 2009 v 17:12 ® -zruseno reakce na …
-
mckvak8> Anebo si jí rovnou v rybářství koupit.:))
reagovat - Sobota 20. června 2009 v 17:09 ® ART
-
tohle je teda dotaz ohodnotil bych to jako diskuze o howně ale ve všech rybářství ti daj pytlík ale lepší je řízkovnice ale tu si musíš přinést vlastní
reagovat - Sobota 20. června 2009 ve 13:23 ® -zruseno
-
Já bych si vzal řízkovici, většinou je dávaj do igelitového pytlíku. Nejlepší je, si nachytat rybky vlastnoručně.:))
reagovat - Pátek 19. června 2009 v 10:37 ® Flid
-
V Ústí dávají rybky do pytlíku standartně.Jinak je tohle super fórum
reagovat - Úterý 16. června 2009 v 17:35 ® Robur
-
hulibrku, hulibrku, nemyslíš, že ti nejlépe odpoví v tom rybářství?
reagovat - Úterý 16. června 2009 v 16:41 ® Hony
-
pevný obal: řízkovnice, kyblík
reagovat