Vyhledávání
Jak se stá členem RS?
11.6.2009 | hulibrk | 2.570 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny.. Mám jen skromný dotaz. Jkým způsobem a co udělat proto, aby se člověk mohl stát členem RS? Děkuji za odpovědi, Michal
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. června 2009 ve 21:34 ® dedacek reakce na …
-
hulibrk> Na členskou schůzi přijeď s cisternou místního piva , několika basami plných lahví tuzemáku a ještě vykup místní řeznictví. Potom ti možná sami nabídnou požadovanou funkci.
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 21:06 ® fishoumen
-
Musíš zajít na svojí oranizaci říctže se chceš stát členem jejich RS.Oni tě pak pošlou cca za pul roku na zkoušky během toho pul roku musíš s nimi chodit jako adept a pak jdeš ke zkouškám.Alespoň u mně to takto probíhalo.Hodně štěstí při zkouškách.
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 18:18 ® -zruseno reakce na …
-
okoun27> Svíčka se myslim nesmí používat, musíš mít bílé umělé neoslňující světlo, ale radši se koukni do řádu, nevim to přesně:).
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 16:15 ® okoun27
-
Ahoj chtěl bychse zeptat jak je to letos s lovem po tmě…může se používat svíčka nebo jenom jiné osvětlení???
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 10:16 ® martinondracek
-
U nás je určený počet RS výborem a nový člen RS se muže stát dlouholetý člen MO když někdo ze stávajících skončí,samozřejmě po absolvování zkoušek.
reagovat - Pátek 12. června 2009 ve 20:26 ® chachar reakce na …
-
hulibrk>
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 ve 21:41 ® Maťko reakce na …
-
hulibrk> Podle toho jak máš vyplněný dotazník v registraci – tak choď jenom na ryby.
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 17:53 ® 1Mara reakce na …
-
hulibrk> Už podle tvého nicku ti dají odznak zadarmo
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 ve 13:56 ® hulibrk reakce na …
-
Neříkám, že o to mám zájem
reagovatjen mě zajímá jakým způsobem se tam dostávají, kde se berou atd..
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 13:42 ® Robur
-
to neřeš, právě jsi neprošel testem
reagovat