Vyhledávání
Jaké máte jiné zájmy kromě rybaření???
24.12.2004 | Zlinsky_lovec | 14.885 zobrazení | 140 odpovědí
Zdar,zajímalo by mě,jaký máte koníčky kromě rybaření!?Já osobně aktivně hraji floorball,rekreačně jezdím sjezdy lesem na kole nebo jezdím na snowboardu,i když to rybaření převládá. Tak napište,co kromě rybaření „provádíte“!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. června 2009 ve 14:19 ® fish-team-voda
-
ženy víno zpěv
reagovat - Neděle 28. června 2009 ve 13:11 ® Robur
-
hele co jsem našel do okurkové sezony
reagovat - Sobota 22. října 2005 ve 21:10 ® Čajda
-
Zahrádka na chalupě,cestování,toulky přírodou(hlavně po svých) a fotografování. Ale času je minimum.
reagovat - Sobota 22. října 2005 v 0:37 ® gun
-
Manželka, teraristika, kočky, pes, na stará kolena studium, sport aktivně už jenom příležitostně – občas kopnout do balónu nebo bowling (na nějaké skotačení už nohy nesloužej'), jako vlastník permanentky jsem pravidelným návštěvníkem domácích zápasů FKT, občas zajdu do divadla, kouknu na dobrej film nebo poslechnu dobrou muziku. Ale nejvíc času asi stejně trávím na rybách …
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 23:48 ® pif
-
když jste u toho punku,českýho,tak to je to samý,jak českej indián!nějak to nejde dohromady,že?ono moravský lidový taky angláni nikdy nezvládnou,jako my nechápeme,nerozumíme a neumíme zahrát punk!!!!!!!!
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 22:53 ® ORIMP
-
folklór,ľudová hudba a moja 2-ročná dcéra,samozrejme aj manželka.
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 22:04 ® Žandule
-
Musím říct, že poslední dva roky převažuje rybaření a na nic jiného nezbývá čas, jinak jsem hrála závodně pinčes, baví mě florbal a takřka veškeré míčové hry, brusle taky cyklistika a kreslení je toho moc a času málo
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 18:19 ® joba
-
Quote: On 2004–12–27 17:13, ywan napsal: jó, a českej PUNK, ten je najlepsi na svete
čau říká ti něco demarche ?
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 15:39 ® Lovec
-
Když nerybařím, tak dělám myslivost ,nebo jsem ve sklepě a přetvářím hrozny na vínko .
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 15:21 ® Lukas
-
ne hraju ceskou hazenou ale mozna bych te znal.(muzes mi poslat osoni zpravou jmeno)
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:55 ® kkarlos
-
Lukas: za plzenec taky hrajes???
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 17:55 ® Lukas
-
Kkalros:kde nebo za koho hrajes hazenou?
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 17:08 ® bizkit
-
hojky! popri vláčení to je ešte priateľka , nič iného ma momentálne nenapadá
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 16:17 ® Timi
-
Historický šerm, vandry, horský kolo a metal
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 15:00 ® Lipo
-
Hosty-Sukat neumi ty co rikaj ze jo tak uz tady neotravuj a jdi si ho honit. Jinak moje zaliby krom rybariny je moje pritelkyne a lyzovani
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 21:42 ® kkarlos
-
mam neco podobniho jako DEATH az na ty postavicky z kindr vejce
reagovat
a jeste k tomu hraju hazenou!!! - Středa 19. října 2005 v 8:34 ® vsetinek
-
volejbal
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 23:34 ® Tomix
-
Dříve judo a před dvěma měsíci jsem skončil s atletikou (běh na 1500 m). Teď kondičně běhám a posiluji. Aspoň teď mohu pravidelně chodit na ryby. Do budoucna hodlám začít s kung-fu.
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 18:53 ® pilot
-
jó dřív to byla éra,od podzvuku,po nadzvuk,a dnes je to jenom na ně koukání a občas i závidění těm mladým . Ještě rybařina a letecké modely – létání s RC modelama.
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 18:47 ® hagrif
-
Mě kromě rybařiny baví fotografování, houbaření chování rybek v jezírkách a občas PC hry ale ty spíš ne…
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 17:13 ® Tomik
-
Strašilky, fotbal,tenis, moje holka, lyžování. je toho fůra......
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 15:51 ® Zcuter
-
já toho mám hodně spíš vyjmenuju co mně nebaví(je toho míň):malování,zpěv a gymnastika. jinak rád ďelám každá spor a sbírám všechno co se koro dá. až na hokejisty a kinder surprise!!!!!!. ale na pěkně strávený den na rybách nic nemá!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 15:37 ® efendi
-
Já se nejradši válím na kanapi. Pak ryby a myslivost, ale ta spíše hodně rekreačně. Pak televize a noviny. Nedivte se, jsem tatík z paneláku, bez chaty či chalupy. Taky houby a procházky v lese.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 14:50 ® Kyslik
-
Tak krom rybařiny je to přítelkyně. No a potom je to chov exotického ptactva- zatím v malém páč prašule nejsou na všechno. A dále jsou příroda , kamarádi jo a náš maďarský ohař.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 14:38 ® Fugas
-
Po rybách je asi číslo 1 horský kolo, jezdim skoro každej den, dřív (tak před 10–12 lety…) sem tam i nějakej závod. Dneska už spíš jen sranda akce nebo nějakej marathonek. V létě prohánim po Orlíku plachetničku, v zimě lyžuju+běžky, ale v poslední době mě víc bere sjezdový prkno. Taky mam rád dobrou hudbu, letní fesťáky, rád cestuju do zemí blízkých i dalekých(jsou li peníze..), pak mam rád
reagovat, víno a taky rád lenošim
.
- Úterý 18. října 2005 v 10:19 ® saky
-
PC hry, vandry, mašina, kulečník, práce na chalupě (ne mojí )
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 8:37 ® Candátoman
-
Já jezdím od jara do podzimu na mašině, rád jezdím také na výlety na kole a občas si doma protáhnu tělo činkama. Velkej koníček je také moje žena a dceruška, které rády „šopují“ a já jim dělám (ne)dobrovolně tlačiče vozíků, nosiče tašek a občas i banku a z muziky poslouchám z 99% Landu.
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 0:46 ® Libor
-
Asi jsem první ale jsem i MYSLIVEC, je to podobný a dá se to s rybarinou skloubit… Spoustu myslivců co znam nejdříve rybařili… Na rybařině je dobrý že když ulovíš, můžeš i pustit…
Jinak fotografovani, ženský atd…
reagovat - Pondělí 17. října 2005 ve 23:58 ® Hosty
-
Jéééé tady nemá někdo zájmy jak já ..? Nerybář.. hehe
reagovat - Pondělí 17. října 2005 ve 23:54 ® ESKY
-
Já choval 20let akvarijní ryby a teď jsem propadl subtropickým rostlinám – palmy, cykasy,mám rostlinu manga, nádhernou mučenku, máte někdo zajímavou rostlinu? chcete být se mnou v kontaktu přes kytky???
reagovat