Chytej.cz

Jaké máte jiné zájmy kromě rybaření??? necteno

24.12.2004 | Zlinsky_lovec | 14.885 zobrazení | 140 odpovědí

Zdar,zajímalo by mě,jaký máte koníčky kromě rybaření!?Já osobně aktivně hraji floorball,rekreačně jezdím sjezdy lesem na kole nebo jezdím na snowboardu,i když to rybaření převládá. Tak napište,co kromě rybaření „provádíte“!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. června 2009 ve 14:19 ® fish-team-voda
fish-team-voda

ženy víno zpěv :-D

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 13:11 ® Robur
Robur

hele co jsem našel do okurkové sezony

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 21:10 ® Čajda

Zahrádka na chalupě,cesto­vání,toulky přírodou(hlavně po svých) a fotografování. Ale času je minimum.

reagovat
Sobota 22. října 2005 v 0:37 ® gun

Manželka, teraristika, kočky, pes, na stará kolena studium, sport aktivně už jenom příležitostně – občas kopnout do balónu nebo bowling (na nějaké skotačení už nohy nesloužej'), jako vlastník permanentky jsem pravidelným návštěvníkem domácích zápasů FKT, občas zajdu do divadla, kouknu na dobrej film nebo poslechnu dobrou muziku. Ale nejvíc času asi stejně trávím na rybách …

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 23:48 ® pif
pif

když jste u toho punku,českýho,tak to je to samý,jak českej indián!nějak to nejde dohromady,že?ono moravský lidový taky angláni nikdy nezvládnou,jako my nechápeme,nero­zumíme a neumíme zahrát punk!!!!!!!!

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 22:53 ® ORIMP
ORIMP

folklór,ľudová hudba a moja 2-ročná dcéra,samozrejme aj manželka.

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 22:04 ® Žandule

Musím říct, že poslední dva roky převažuje rybaření a na nic jiného nezbývá čas, jinak jsem hrála závodně pinčes, baví mě florbal a takřka veškeré míčové hry, brusle taky cyklistika a kreslení je toho moc a času málo

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 18:19 ® joba

Quote: On 2004–12–27 17:13, ywan napsal: jó, a českej PUNK, ten je najlepsi na svete

čau říká ti něco demarche ?

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 15:39 ® Lovec

Když nerybařím, tak dělám myslivost ,nebo jsem ve sklepě a přetvářím hrozny na vínko .

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 15:21 ® Lukas

ne hraju ceskou hazenou ale mozna bych te znal.(muzes mi poslat osoni zpravou jmeno)

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:55 ® kkarlos
kkarlos

Lukas: za plzenec taky hrajes???

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 17:55 ® Lukas

Kkalros:kde nebo za koho hrajes hazenou?

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 17:08 ® bizkit
bizkit

hojky! popri vláčení to je ešte priateľka , nič iného ma momentálne nenapadá

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 16:17 ® Timi

Historický šerm, vandry, horský kolo a metal

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 15:00 ® Lipo

Hosty-Sukat neumi ty co rikaj ze jo tak uz tady neotravuj a jdi si ho honit. Jinak moje zaliby krom rybariny je moje pritelkyne a lyzovani

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 21:42 ® kkarlos
kkarlos

mam neco podobniho jako DEATH az na ty postavicky z kindr vejce
a jeste k tomu hraju hazenou!!!

reagovat
Středa 19. října 2005 v 8:34 ® vsetinek

volejbal

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 23:34 ® Tomix

Dříve judo a před dvěma měsíci jsem skončil s atletikou (běh na 1500 m). Teď kondičně běhám a posiluji. Aspoň teď mohu pravidelně chodit na ryby. Do budoucna hodlám začít s kung-fu.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 18:53 ® pilot

jó dřív to byla éra,od podzvuku,po nadzvuk,a dnes je to jenom na ně koukání a občas i závidění těm mladým . Ještě rybařina a letecké modely – létání s RC modelama.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 18:47 ® hagrif

Mě kromě rybařiny baví fotografování, houbaření chování rybek v jezírkách a občas PC hry ale ty spíš ne…

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 17:13 ® Tomik
Tomik

Strašilky, fotbal,tenis, moje holka, lyžování. je toho fůra......

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 15:51 ® Zcuter
Zcuter

já toho mám hodně spíš vyjmenuju co mně nebaví(je toho míň):malování,zpěv a gymnastika. jinak rád ďelám každá spor a sbírám všechno co se koro dá. až na hokejisty a kinder surprise!!!!!!. ale na pěkně strávený den na rybách nic nemá!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 15:37 ® efendi
efendi

Já se nejradši válím na kanapi. Pak ryby a myslivost, ale ta spíše hodně rekreačně. Pak televize a noviny. Nedivte se, jsem tatík z paneláku, bez chaty či chalupy. Taky houby a procházky v lese.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 14:50 ® Kyslik
Kyslik

Tak krom rybařiny je to přítelkyně. No a potom je to chov exotického ptactva- zatím v malém páč prašule nejsou na všechno. A dále jsou příroda , kamarádi jo a náš maďarský ohař.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 14:38 ® Fugas

Po rybách je asi číslo 1 horský kolo, jezdim skoro každej den, dřív (tak před 10–12 lety…) sem tam i nějakej závod. Dneska už spíš jen sranda akce nebo nějakej marathonek. V létě prohánim po Orlíku plachetničku, v zimě lyžuju+běžky, ale v poslední době mě víc bere sjezdový prkno. Taky mam rád dobrou hudbu, letní fesťáky, rád cestuju do zemí blízkých i dalekých(jsou li peníze..), pak mam rádpivo , víno a taky rád lenošim:-) .

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 10:19 ® saky

PC hry, vandry, mašina, kulečník, práce na chalupě (ne mojí )

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 8:37 ® Candátoman

Já jezdím od jara do podzimu na mašině, rád jezdím také na výlety na kole a občas si doma protáhnu tělo činkama. Velkej koníček je také moje žena a dceruška, které rády „šopují“ a já jim dělám (ne)dobrovolně tlačiče vozíků, nosiče tašek a občas i banku a z muziky poslouchám z 99% Landu.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:46 ® Libor
Libor

Asi jsem první ale jsem i MYSLIVEC, je to podobný a dá se to s rybarinou skloubit… Spoustu myslivců co znam nejdříve rybařili… Na rybařině je dobrý že když ulovíš, můžeš i pustit…

Jinak fotografovani, ženský atd…

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:58 ® Hosty

Jéééé tady nemá někdo zájmy jak já ..? Nerybář.. hehe

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:54 ® ESKY

Já choval 20let akvarijní ryby a teď jsem propadl subtropickým rostlinám – palmy, cykasy,mám rostlinu manga, nádhernou mučenku, máte někdo zajímavou rostlinu? chcete být se mnou v kontaktu přes kytky???

reagovat