Vyhledávání
Jaké máte jiné zájmy kromě rybaření???
24.12.2004 | Zlinsky_lovec | 14.729 zobrazení | 140 odpovědí
Zdar,zajímalo by mě,jaký máte koníčky kromě rybaření!?Já osobně aktivně hraji floorball,rekreačně jezdím sjezdy lesem na kole nebo jezdím na snowboardu,i když to rybaření převládá. Tak napište,co kromě rybaření „provádíte“!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 27. prosince 2004 v 18:42 ® Zlinsky_lovec
-
ywan:Jo,českej punk je mazanej. posloucháš 3 sestry??
reagovat - Pondělí 27. prosince 2004 v 18:13 ® ywan
-
jó, a českej PUNK, ten je najlepsi na svete
reagovat - Pondělí 27. prosince 2004 v 17:45 ® xycht
-
sport – hlavně fotbal, tenis, windsurfing, pak sex, dobrý jídlo a pití
reagovat - Pondělí 27. prosince 2004 v 15:41 ® Prizrak
-
moje zájmy-volejbal (závodně), fotbal, florbal, basketbal, plavání (rekreačně) honění (ze zoufalosti), jezdění na kole (to ale spíš z nutnosti než ze zábavy), sledování filmů na komplu (nelegálně vypálených) no a jinak se taky rád sejdu s klukama někde v lese u ohňa.
reagovat - Neděle 26. prosince 2004 v 0:34 ® Chose
-
hele jak sem vložím obrázek z dokumentů?
reagovat - Neděle 26. prosince 2004 v 0:17 ® BigMike
-
Opravdu zajímavé thema. Kdykioliv budu potřebovat radu v IT, hodím jí sem
reagovat) Asi ta rabařina vyvažuje ty naše hlavní oblasti. Radši jsem sem nepsal plkání při obřadech, ale když mě to tak baví
)) Někdy, ale hlavně ten pocit, že dělám něco pro lidi. No, nekoukejte, odhadem nám 3 promile, tak žvaním. Denyg: 3 roky jsem nebyl na střelnici – není nějak čas. A to jsem míval i výkonostní třídu
)
- Sobota 25. prosince 2004 ve 20:19 ® Padis
-
Já co bych napsal takže víno to já rád a dobré pak taky jídlo Sport jízda na kole koupil jsem si letos nové jezdí samo občas se musí šlapat ,hudba rocková
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 v 11:43 ® Milky
-
Koukám, že jsme tu skoro zralí na vytvoření vlastní IT sekce
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 v 11:09 ® jake
-
Je toho spousta. Hlavně muzika. Hraju v kapele – bluegrass and country – na kontrabas, sem tam skládám texty, od jara do podzimu se proháním na kolečkových bruslích a do toho ryby, které teď opravdu dominují a když zbyde čas, tak se věnuji i své početné rodině – manželka, 3 děti a pes . Jinak večer rád chodím na
reagovat, ale vesměs okořeněným další aktivitou jako je scrabble, kulečník, šipky, kuželky etc.
- Sobota 25. prosince 2004 v 11:04 ® zedus
-
Mým druhým velkým koníčkem, ale i zaměstnáním, jsou počítače, baví mě naprosto všechno (od programování až po hraní poč. her). IT jsem propadl už jako malý kluk na základní škole, takže si pamatuju i stroje jako PMD a IQ. Jinak ještě trošku fotím.
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 v 10:55 ® BoBo-Falknow
-
Tak jak to pročítám, tak nejblíž je mi asi Milky. IT je koníček kterým se živím a postupem času se začíná měnit z koníčka na hnusnou dřinu Jinak se motám kolem veteránů a snažím se občas si nějakého pořídit, zajímám se o letecké dějiny druhé světové a dřív jsem se hodně věnoval leteckému modelářství (kity!!), k čemuž se zase doufám někdy vrátím
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 v 10:35 ® Milky
-
Nejvíce mi určitě zabírá práce, protože je to vlastně koníček, který se stal zaměstním – IT. Rekreačně volejbal, jednou týdně sauna, pára, vářiffka. Dříve jsem lítal, ale se soudruhy to nějak nešlo. Mám ještě radiamatérskou koncesi (tu asi nechávám až na důchod) a nějak roček na CB. Práci na latifundiích neberu za koníčka, páč je to asi rodové prokletí . Taky pro svojí zábavičku fotím, spíš reportáž, než umělecký, do budoucna mě zajímá focení blesků – je to totální záležitost.
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 ve 3:08 ® Koudy
-
Po rybách je můj největší koníček basket(hrál jsem ho 11 let závodně),potom rád chodím po horách,v létě na vandry,nedávno jsem ještě blbnul po horách na horském kole,teď už jenom občas,spíš pěšky+zoologie!v zimě lyže,mám i snowboard ale víc se vyřádím na lyžích.
reagovat - Sobota 25. prosince 2004 ve 2:32 ® Tomash
-
Já mám k rybařině ještě jeden velký koníček a tím je má přítelkyně Ta mi „zabýrá“ hodně času, ale jsem moc rád, že tomu tak je. Dále se věnuji myslivosti, posilování 3–4 krát týdně, mám rád míčové hry. Ještě před rokem jsem byl reprezentant ČR v lavání – bazénovém a dálkovém – to jsem šidil fšechny koníčky… Trénoval jsem dvojfázově. jeden trénink před školou od 5–7 hodin a druhý večer od 16:30–19:00. Mezi tím škola. O víkendech hlavně hodně závody a když ne, tak soustředění, nebo opět tréninky… To byl humus! Ještě, že už je to minulost. Drželi mě u toho hlavně rodiče, ale mě to bavilo jezdit na republiku a být v něčem mistr ČR. Nebýt zakomplexovanýho kouče, tak asi plavu dodnes… A nemohl bych si to tak pěkně užívat a věnovat se tomu co mám hrozně rád – tedy své přítelkyni, rybařině a myslivosti… Tt
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 23:53 ® Klon
-
já toho moc nemám,když příjdu s práce tak jdu do fitka (né každy den,každý druhý) a ty dny co nejsem ve fitku tak se snažím být na rybách. Jinak se vydělávat musí tak dělám na melouchy auto tunning,který je mimo jiné taky můj koníček. Tenhle režim mám zaběhlý už asi 2 roky,možná trochu nuda,ale pro mě den o 24 hodínách je prostě kratký.
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 23:37 ® Zlinsky_lovec
-
death:Mám tu hromady hokejistů a stejně k ho. nu!!S těma postavičkama si nedelej hlavu,vím i o starých dědkách a babkách,kteří to taky sbírají. dobrá zabava!!S těma holkama se docela shodujem!! BigMike:Jak umíš tasit?Cowboji!
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 23:35 ® Chose
-
No tak já: florbal,volejbal,dál mám psisko takže to je další a pak mě zajímá letectví. dále mě zajímá analytická chemie a letectví. Tt
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 23:16 ® DEATH
-
Já sbírám kameny,hokejové kartičky a postavičky z Kinder Suprise! A chodím za holkama,nebo s holkama..
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 23:14 ® BigMike
-
Sport, kolo, spíš silničku, plavání, zbraně – pistole, sem tam nějakej ten nevinnej pohled z apěknou ženskou, něco málo kulturistika – hard core, duchovno, poezie, č. vínko…
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 23:10 ® ywan
-
tiez horska cyklistika, basketbal, koncerty,
reagovat, zenske........