Vyhledávání
Vranov
6.6.2009 | celda | 6.596 zobrazení | 37 odpovědí
Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 9. června 2009 v 1:00 ® celda reakce na …
-
snajper>
reagovatses jelito…o to mi nejde…to je jasny ze nikdo neprozradi kam a kdy…pac kdyby to rekl tak na druhy den tam ma frontu jak na banany
- Úterý 9. června 2009 v 1:00 ® snajper reakce na …
-
cercer1> Je to napsny tak jako ¨jsem borec a jedu na vr na Chytej jsme všichni kamaradi tak hoši info sem¨. a když napišeš že vr je složita a těžka voda když ted je viditelnost do 6m tak co chceš poradit as hlavne kdo......
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 0:42 ® cercer reakce na …
-
snajper> nebůj,oni ty metrovky nechtěj chytat jen na vranclu…
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 0:31 ® snajper reakce na …
-
celda>Jedeš na dovču tak si to užij a na ryby zapomen. Mam rád borce co na vranclu chco chytat metrovky a jsou tady na tyden. Myslim že nedostaneš od zkušeneho rybaře žadne info a vubec na leto protože není a pokud jsi rybař tak se snaž. Ja vr poznaval 30 roku a nedavam info lidem co nejsou ubytovaní na mojí chajdě. Tak Ti přeji hodně zdaru a požadej majitele chaty bude určo vědet kam na ně a kdy. Nebo skoč na kotvu a tam neco chytneš.
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 23:06 ® celda reakce na …
-
radus> jo jo ja vim…mam tam prave jet na dovoleno.. tak se ptam…ja prave taky preferuju jedine vlacku…jenze ja budu bydlet vedle plaze..byl jsem tam pred dvema lety a nic moc jsem nechytl..snad jen nejakeho maleho bolenka…a dva candaty kolem 40cm…
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 14:13 ® radus
-
Na Vranově lovím dravce již několik let.Co povolili lov z lodě,tak to už jinak nedokážu představit,takže chce to loď.Jsou tam krásné skalaté pásma,kde je hloubka kolem 20m,ideál na okouny,candáty,a břehy pro štiky.Jsou tam i sumci,čímž je Vranov zmám,ale spíš až na konci přehrady-od Farářky nahoru.Minulý rok tady shodili míru sumce ze 100cm na 70cm,to kvůli tomu,že jich je tady asi hodně,osobně jsem to ale nezaznamenal.Jsem převážně vláčkař,a věnuji se hlavně candátům,a sumíkům.Jinak bolenů je tam až až,proto nechápu jejich hájení,ale zase na druhou stranu jsem rád,když nějakýho pěknýho zatnu – je to úžasnej bojovník.Už jsem to tady nedávno někomu psal,Vranov má obrovské kouzlo,je to nádhernej revír,který dokáže rybáře překvapit,ale taky zklamat,takže s nadhledem.Kdyby jsi měl konkrétní dotaz,tak prosím,ptal jsi se moc rozsáhle,čus
reagovat - Sobota 6. června 2009 v 18:34 ® Robur
-
http://www.chytej.cz/vyhledavani/ něco si obnov a pak v tom pokračuj
reagovat