Chytej.cz

Vranov necteno

6.6.2009 | celda | 6.595 zobrazení | 37 odpovědí

Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 13. dubna 2011 ve 14:59 ® Robur
Robur

Lubik10 se ptá: Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s kapry na Vranově? Jaký je stav vody a teplota vody?

reagovat
Neděle 12. července 2009 v 16:40 ® petrcech
petrcech

Ahoj, na Vranově jsem párkrát byl, byl jsem u mostu jak je tam vidět hrad Bítov. mám to tam moc rád. je to moje nejoblíbenější voda. je tam opravdu hodně štik. nejraději to mám na druhé straně tam je celkem problém se dostat k vodě, ale je to tam krása chytám hned u toho mostu je tam krátká mělčina a hned nato obrovská hloubka, kousek dál v pravo i vlevo je hned hloubka žádná mělčina, u hladiny jsem chytil pár menších bolenů na mělčině štik a menších okounů, ale na candáta jsem nikdy nezavadil to mi hrozně líto je mi také líto že nemám loď, to si říkám vždy když uprostřed sleduji lovit kapitální ryby a z mostu pozoruji velké boleny, když jsem tam byl naposled před odjezdem jsem tam z mostu pozoroval dva obravdu velké boleny a ještě k té straně s mělčinou, když tam takhle jdu tam ze břehu pozoruji štiky ležící u dna většinou menší exzempláře, nejsou vůbec vidět dlouho chytám na lednom místě a ryby si všimnu až později

reagovat
Sobota 11. července 2009 ve 21:33 ® LuboO
LuboO

Máte to tam pekné, páni…

reagovat
foto/forum/2009/th-img9472.jpgfoto/forum/2009/th-img9473.jpgfoto/forum/2009/th-img9474.jpg
Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:41 ® radus reakce na …

Salmo> tak jsem se díval na mapu,ty teda lovíš u Vysočanského mostu,no to jsi psal dobře co chytáš,protože bolen je v této lokalitě dominantní,hlavně pod mostem,ale jak je špice naproti,a skály směr Bítov – Horka,tak tam je celkem solidní hloubka,a tam ti candáti a okouni jsou,jen je najít,nebo od špice dozadu pod hrad,jsou tam zatopené rujny starého Bítova – zbytky zdiva – tam je taky dobrej flek.U těch skal v hloubce bych dal smáčka,no a štiku hledat,hledat – prej jsou všude.Na štiku se mi osvědčil dvoudílný wobler,no a břehy,nebo hrany ke břehům

reagovat
Středa 10. června 2009 ve 21:10 ® Salmo reakce na …
Salmo

radus> http://www.mapy.cz/#…

V těchto místech

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 23:35 ® celda reakce na …
celda

radus> doufam ze jo…i kdyby to meli byt mensi rybky..jeste bych mel dokoupit nejakeho toho popika na boleny :-) tech je tam pozehnane co jsem si tak vsiml

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 23:35 ® celda reakce na …
celda

radus> doufam ze jo…i kdyby to meli byt mensi rybky..jeste bych mel dokoupit nejakeho toho popika na boleny :-) tech je tam pozehnane co jsem si tak vsiml

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 23:13 ® radus reakce na …

jestli na to mohu reagovat,kde jsi přibližně chytal,ono Bítov je široký pojem

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 23:06 ® Salmo
Salmo

snajper> Když už tu byla řeč o Bítově,tak bych taky prosil o radu…Jezdím tam už třetím rokem,vždy na vláčku nachytám spoustu bolenů,ale okounů,štik,nebo candátů minimum.Ptát se,co dělám blbě by byla blbost,ale nějaký tip na nástrahu by nebyl,prosím ? :-) P.S. Většinou jsem chytal na kopýtka různých barev na 5 g hlavě a boleny jsem s úspěchem lovil na popík.

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 22:55 ® radus

celda – to určitě,hlavně dávej bacha na chataře,mají kolikrát na těch pontonech položený pruty,že nejdou skoro vidět,jen jdou šnůry do vody,jinak si myslím,že letos zaboduješ

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 22:41 ® celda reakce na …
celda

radus> kazda rada dobra :-) …tam me tenkrat ani nenapadlo zajet coz byla strasna skoda si myslim :-((

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 22:30 ® radus

celda – jo,leště jsem zapoměl,v tom švýcaráku je dost pontonů,a ty jsou dobrý na štiky,ale to určitě víš,čus

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 22:29 ® celda reakce na …
celda

radus> diky :o)…ten protejsi breh se mi prave taky zamlouval..kdyz jsem tam byl tak sem si povsimnul ze to slo do hloubky..ale to jsem byl jelito :-D ted uz je to snad trosku lepsi :-) …jeste jednou diky

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 22:25 ® radus

celda- až teprve teď jsem se k tomu dostal,píšeš že budeš blízko pláže,jak psal snajper ten typ s gumou není špatný,jestli más loĎ,tak bych ještě zajel naproti,jsou tam třošku skalky,a příkré břehy,a jde to celkem prudce do hloubky,zkusil bych prvně břehy na štiku,a pak pár metrů od břehu z lodě přímo dolů a smáčka,jsou tam candáti a okouni,ale musíš je najít.Potom není špatný projet Švýcarskou zátoku,je za mostem dozadu,je celkem hluboká,a břehy příkré,takže zkoušet vše jak to jde,taky se tam řežou pěkní boleni,loni se tam vytáhlo celkem dost štik,tak přeji Petrův zdar

reagovat
Úterý 9. června 2009 ve 2:00 ® snajper reakce na …

celda> nemaš zač

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:49 ® celda reakce na …
celda

snajper> a dekuju

reagovat
celda

snajper> a dekuju

reagovat
celda

snajper> jasny :o))..tobe taky hodne zdaru..

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:45 ® snajper reakce na …

celda> tak to zkus a použij hlavu do max 7g. vlačit jiste umiš a chovat se na rybach taky. Přeji Ti hodne zdaru a na kotvě se potkame je tam hodne nastražek nad ranem.

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:34 ® celda reakce na …
celda

snajper> jj tam jsem si vsimnul ze to prostredi pro lov je lepsi…ale bohuzel jedu kam jedu no :-((

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:29 ® snajper reakce na …

celda> tak si vem gumu žlutozlemouperled nebo kopyto na silonu do 22 a prochytavej partie plaže do hloubky max2m. od tmy a max pul hod po rozedneni. Na večerni lov zapomen. Na Bitově je vše jinak.

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:23 ® celda reakce na …
celda

snajper> jj ja vim…takove vody se nedaji predvidat…tam se to meni skoro z hodiny na hodinu ..asi to dopadne tak jak rikas :-D

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:21 ® snajper reakce na …

celda> jasne jenže nikdo Ti neda pravdive info protože neegsistuje chapeš. Dnes je to tak a rano jinak a pokud jsi na vr tak to je velka voda a vubec plaž. Dovolena na plaži je o nečem jinem než o rybach. Jo Bitov a nahoře to je jine. Ja bych si na plaž bral jen kondom teda hodne a neco malo argemaxu ale prut určo ne

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:11 ® celda reakce na …
celda

snajper> prece jen kdyz jedes na takovou vodu tak neni spatny se informovat ne?

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:10 ® celda
celda

ale mas pravdu..poprosit je slusnost…tak zpetne prosim a dekuji za kazdou dobrou radu..

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:09 ® celda
celda

jen jsem se chtel zeptat :-((

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:08 ® celda reakce na …
celda

snajper> tak za to se omlouvam :-((

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:07 ® snajper

celda> jelito bych si dal to mi veř. Mě jde o to že tam schazí i pokora. Jen info bez nejaky prosim nebo tak. Asi jsem fakt starej. jsem na vr každy den a jezdím na řeku protožě čas velké vody ještě nenestal. nevim jak se dela smejlik

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:05 ® celda
celda

snajper> a jeste dodatek: radus se ptal na konkretnejsi dotaz…tak jsem ho konkretizoval­..nechapu proc reagovat takhle

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 1:02 ® celda
celda

snajper> tak jsem to rozhodne nemyslel ;-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1