Chytej.cz

Povrchové woblery necteno

5.6.2009 | drobcek | 3.351 zobrazení | 16 odpovědí

Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. prosince 2010 ve 14:34 ® jersey
jersey

Mám výbornou zkušenost s woblery Hedon.Jdou max do 20-ti cm pod hladinu, mají perfektní chod a největší úspěchy jsem měl s žluto-bílou kombinací.Jsou výborný hlavně na boleny, ale i štiku s ním slušně „nastartuješ“. Lepší už je jen Hoten tot od Storma, ale ten už chodí přes metr hluboko.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 23:03 ® ART reakce na …
ART

candatek18> Tohle znám ze slap to je vždy takovejhle mazec a z ničeho nic jako když střelí ryby přestanou brát a až večer se chytí štička

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 ve 21:18 ® candatek18
candatek18

mckvak8> od rána v létě třebas jdeme na okouny ráno smáčkovat a na DS a Carolinu a zkoušíme poppíky tak v 6:30–7:30h v tšchto hodinách když okouni zobou rybičky z hladiny tak je to nejlepší doba pro to ale každý má jiné hodiny mě a několika mým přátelům se to také vyplatilo takhle ráno.

reagovat
Úterý 28. prosince 2010 v 0:48 ® osprey reakce na …
osprey

mckvak8> Jde to kdykoli, ale ráno je jich možná víc, zvlášť někde. U okounů na velkých vodách to souvisí i s tím, že nejsou potravně aktivní celý den.

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:47 ® ART
ART

V jakou hodinu jste měli úspěchy na popíky? Já jsem vyzkoušel dva dny jen propopovat a záběry byly jen zrána. JE to normální nebo jste na to lépe?

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 23:46 ® ART
ART

Vždy jsem byl k těmto nástrahám trochu skeptik. Jednou u vody jsem viděl, jak jeden člověk tahal okouna za okuonem na popy. Druhý den ráno vyzbrojen takovým obyčejným popem co mi kámoš půjčil jsem pročel cca 2km řeky a okouni, bolen štika úplně bez problému. Tak jsem si taky pořídil jednoho od rapaly. Na premieru ještě čeká.

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 ve 21:11 ® candatek18
candatek18

hele ja mám zkušenosti s Rapala woblerama : Rapala skitter pop,Prop,floating a tuto nástrahu používám na štičky a okouny.

reagovat
Středa 22. července 2009 v 0:41 ® drobcek

Už druhý rok je majim najobľúbenejším woblerom Banana boat od Yo-Zuri. Veľmi dobre lieta a polapal som na ňu slušné bolene ale aj zubáčiky.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9547.jpgfoto/forum/2009/th-img9548.jpg
Úterý 9. června 2009 v 17:41 ® Libor reakce na …
Libor

Skrabi> takovou barvu neznám, myslíš jen růžové hrdlo?

reagovat
Pondělí 8. června 2009 ve 21:20 ® Skrabi

Mne se osvědčila také RAPALA,různé velikosti,ale hlavně modrá s červenou hlavou

reagovat
Sobota 6. června 2009 ve 13:56 ® rybář233

rapala=5cm-7cm

reagovat
Sobota 6. června 2009 ve 12:32 ® Robur
Robur

kurnik, když už si někdo dá tu práci, že vám najde stejné téma, kde už je 33 odpovědí, tak snad začnu to téma případně rozvíjet dál, ušetří si pak práci, když budete něco hledat a vyjede vám 20 fór a v každém budou 3 plky

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 11:27 ® ART
ART

Já používám od Rapaly nebo home made do velikosti 7cm. Nejlíp se mi osvěčily se světlým bříškem.

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 11:27 ® ART
ART

Já používám od Rapaly nebo home made do velikosti 7cm. Nejlíp se mi osvěčily se světlým bříškem.

reagovat
Pátek 5. června 2009 ve 20:40 ® dodorider
dodorider

ja sem pouzival vetsinou woblirky do 4cm kombinace stribrne a cervene barvy ty byli ucine jinak sem na ne moc stesti nemel

reagovat
Pátek 5. června 2009 v 15:18 ® cormaxx
cormaxx

http://chytej.cz/…per-a-bolen/ http://chytej.cz/forum/2833/ Tady něco je…

reagovat