Chytej.cz

neuspešny začiatok necteno

3.6.2009 | lukass456 | 2.409 zobrazení | 8 odpovědí

zdravím …poradte kde je chyba .....vyvažal som cca 120m kazdu hodinu som mal peknu jazdu lenže som nesekol z 10×9 zaberou …netreba sekat aspon 2× alebo je chyba v montaži poradte diky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. června 2009 ve 20:06 ® superweb
superweb

na muj vkus mas moc dlouhej vlas..ale je to vec pokusu a omylu a nazoru kazdyho..me zas vsichni rikaj ze pouzivam moc kratky vlasy :-) taky to muze bejt tim, ze ti to potahuji 40ky, ktery to nevemou ani poradne do huby a pak je to vec nahody, jestli se zrovna nejakym zazrakem sekne

reagovat
Čtvrtek 4. června 2009 v 18:02 ® lukass456
lukass456

prave dnes som kupil nove haky ashima C-310 tak uvidím cez vikend …boiles sa osvedčilo na 100%chytal som na omega fishˇ+white halibut pelets dip –za 20hod 10jazd už len zdolat dakeho krasavca …diky chlapi za rady

reagovat
foto/forum/2009/th-img8927.jpg
Čtvrtek 4. června 2009 v 15:37 ®  reakce na …

Nevím no,hele rybařina je celá založená na veškerém zkoušení něčeho.Nikdy není problém v rybě,ale v rybáři!Znovu jsem koukal i na tvar toho háčku,prostě a to bez jakékoliv propagace nějaké značky,vůbec se mi ten háček na oko nelíbí-šířka oblouku atd.Ale vidíš podle reakce nicku Alov že je stejného názoru jako já a to fixovat to olovo.já už léta nechytám na vlasce,ale na pletené šňůry navité na cívkách,i tam je to o něčěm jiném.Ten vlasec pruží atd.Kapr ma nesmírně vyvinutý cit v té tlamě…to je prostě tak dané!Na druhou stranu a ať je to na stojaté či tekoucí vodě,při takové velikosti háčku jako máš Ty(myslím že to bylo č.6 nebo 7) dávám kouli od háku i 2cm.Musíš zkoužet.to že se kapr píchne a pak nežere je blud,nevěř tomu!!Za hodinu ho máš na prutě znovu i s vraženým hákem v tlamě,který ti před tím upálil!!Romeo

reagovat
Čtvrtek 4. června 2009 v 8:02 ® Alov reakce na …
Alov

lukass456> Zkusil bych tak 120g olovo na tvrdo. 120m už je dálka. Vlasec na te délce může být v průvěsu a než dojde k zaseknutí hačku, tak je kapr pryč. Návazce podle razance záběrů. Já dávám při optrném braní kratší a při razantních záběrech delší návazec. Ale zatěž rozhodně těžší a na pevno :-)

reagovat
Středa 3. června 2009 v 15:57 ® lukass456
lukass456

olovo je na pevno …navezce som menil 15–25–30cm

reagovat
Středa 3. června 2009 v 15:32 ®  reakce na …

To je průběžné,nebo fixované olovo?Na takovouto vzdálenost je lepší 5 až 10cm zarážka,nebo úplná fixace!Alespoń dle toho co mám vyzkoušené já.A poslední čeho se mnoho rybářů bojí,je velikost háčku.Vůbec se neboj dá větší háček,kapr je jak vysavač.Další věcí může být délka návazce,chce to zkoušet.Jsou lokality kde můžeč mít navázec i mětrový a jiné jako se mi stalo ve Francii,jakmile byl další jak 12cm,kapr mi na tom neseděl…a když,tak to bylo chlupové!To a samé je umístění koule od háčku a taky jak navazuješ hák.U tohoto typu dělávám maximálně čtyři obtočení(bavím se o bezuzlovém návazci,ten háček musí jakoby se vztyčovat..Romeo

reagovat
Středa 3. června 2009 v 11:35 ® Filip00
Filip00

řekl bych, nesekal jsi asi dost svižně a na takovou vzdálenost jestli nemáš šnůru tak asi ani nezasekneš, napiš přímo do kaprařiny, tam budou borci co ti poradí.

reagovat
Středa 3. června 2009 v 11:23 ® lukass456
lukass456

použival som tieto montaže,a hačiky

reagovat
foto/forum/2009/th-img8910.jpgfoto/forum/2009/th-img8911.jpgfoto/forum/2009/th-img8912.jpg