Vyhledávání
Potěžkání štiky
30.5.2009 | dedacek | 12.600 zobrazení | 160 odpovědí
Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. května 2009 v 19:26 ® dedacek reakce na …
-
skwor> Poraním tolik, kolik si odnesu. Nezraňuji štiky, abych se mohl vyfotit kus o velikosti 30 cm, po případě o kousek větší. Nezraňuji štičky proto, abych mohl říct : " To jsem si dnes zachytal, vytáhnul a pustil jsem 10, 20 pidiryb.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 19:15 ® skwor reakce na …
-
dedacek> Ono je poraníš a poraníš. O tom že přívlač tu štiku kurví o dost míň se snad bavit nemusíme.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 18:47 ® dedacek reakce na …
-
skwor> Poraníš tolik kolik zasekneš.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 18:45 ® dedacek reakce na …
-
Sander> Potěžkám štiku a před zásekem vím jaké velikosti je štika. S malou se přetahuji až rybku pustí.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 18:17 ® Sander
-
…kratší 50cm a kdo na tak velké nástražní ryby chytá? Většinou pod kačenou uvidím hrouzka, karáska nebo ouklej.
A odpověď na tvou otázku – nejsem si vědom toho, že by loňský rok nějaká zpět puštěná štika padla díky mému zavinění, když už chytám na vláčenou mrtvou rybku, použiji úměrně veliký jednoháček a sekám brzy. Tímpádem se mi malé ryby vypnou a lepší sekám uvnitř tlamy, nikoli v trávicím traktu jako kačenkáři po vykouření cívky.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 18:13 ® Sander
-
Nevím proč, ale poslala se mi jen polovina příspěvku.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 18:12 ® Sander reakce na …
-
dedacek > tomuhle způsobu rybolovu nerozumím, proto se budu ptát asi špatně – jak docílíš toho, že těch 5 poškozených ryb za rok přesáhlo stanovenou míru, když si tedy každou poškozenou bereš domů? I na 20cm plotici se dá vyžehlit ryba
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 18:03 ® skwor reakce na …
-
dedacek> Kolik jich poraníš při přívlači, kdy zasekáváš hned? Ono se to nezdá, ale těch 5 štik za rok může na některých vodách sakra chybět.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 17:58 ® dedacek reakce na …
-
Sander> Za sezonu poškodím takto 5 štik. Tyto štiky si odnesu domu. Kolik štik poraníš ty při jakémkoli způsobu lovu?
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 17:31 ® Sander
-
Kurvení štik pomocí živé rybky a kačeny je mi cizí, takže nepotěžkávám.
reagovat