Chytej.cz

Potěžkání štiky necteno

30.5.2009 | dedacek | 12.600 zobrazení | 160 odpovědí

Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 30. května 2009 v 19:26 ® dedacek reakce na …

skwor> Poraním tolik, kolik si odnesu. Nezraňuji štiky, abych se mohl vyfotit kus o velikosti 30 cm, po případě o kousek větší. Nezraňuji štičky proto, abych mohl říct : " To jsem si dnes zachytal, vytáhnul a pustil jsem 10, 20 pidiryb.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 19:15 ® skwor reakce na …
skwor

dedacek> Ono je poraníš a poraníš. O tom že přívlač tu štiku kurví o dost míň se snad bavit nemusíme.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 18:47 ® dedacek reakce na …

skwor> Poraníš tolik kolik zasekneš.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 18:45 ® dedacek reakce na …

Sander> Potěžkám štiku a před zásekem vím jaké velikosti je štika. S malou se přetahuji až rybku pustí.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 18:17 ® Sander
Sander

…kratší 50cm a kdo na tak velké nástražní ryby chytá? Většinou pod kačenou uvidím hrouzka, karáska nebo ouklej.

A odpověď na tvou otázku – nejsem si vědom toho, že by loňský rok nějaká zpět puštěná štika padla díky mému zavinění, když už chytám na vláčenou mrtvou rybku, použiji úměrně veliký jednoháček a sekám brzy. Tímpádem se mi malé ryby vypnou a lepší sekám uvnitř tlamy, nikoli v trávicím traktu jako kačenkáři po vykouření cívky.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 18:13 ® Sander
Sander

Nevím proč, ale poslala se mi jen polovina příspěvku.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 18:12 ® Sander reakce na …
Sander

dedacek > tomuhle způsobu rybolovu nerozumím, proto se budu ptát asi špatně – jak docílíš toho, že těch 5 poškozených ryb za rok přesáhlo stanovenou míru, když si tedy každou poškozenou bereš domů? I na 20cm plotici se dá vyžehlit ryba

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 18:03 ® skwor reakce na …
skwor

dedacek> Kolik jich poraníš při přívlači, kdy zasekáváš hned? Ono se to nezdá, ale těch 5 štik za rok může na některých vodách sakra chybět.

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 17:58 ® dedacek reakce na …

Sander> Za sezonu poškodím takto 5 štik. Tyto štiky si odnesu domu. Kolik štik poraníš ty při jakémkoli způsobu lovu?

reagovat
Sobota 30. května 2009 v 17:31 ® Sander
Sander

Kurvení štik pomocí živé rybky a kačeny je mi cizí, takže nepotěžkávám.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1