Vyhledávání
lanko technostel
28.5.2009 | recek | 3.503 zobrazení | 30 odpovědí
Dobry den zajimalo by me jake mate skusenosti s lankem technostel na stiky muzu ho dat i na candata kdyz hrozi ze rybycku sezere stika a pak by se trapila z ukouslim hackem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. června 2009 v 9:20 ® recek
-
nevadi ze diskutuje te na neco jineho nez na co je forum zalozeno ale skuste aspon trosku prosim diskutovat k věci ale este (podle me nema stika vlasec pri privlaci zadny problem vlasec prekousnout)
reagovat - Neděle 14. června 2009 v 11:55 ® Jax reakce na …
-
okoun27> u nás je v řádu přímo zakázano používat k osvětlení otevřeného ohně,takže i svíčky
reagovat - Neděle 14. června 2009 ve 2:17 ® rgb23 reakce na …
-
okoun27> někde se mluvilo o umělém světle bílé barvy nebo něco tak… používám diodu takže to neřeším a nedumám nad tím, radši se mrkni do BP RŘ, je to rychlejší a bezpečnější než čekat na odpověď.
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 16:16 ® okoun27
-
Ahoj chtěl bychse zeptat jak je to letos s lovem po tmě…může se používat svíčka nebo jenom jiné osvětlení???
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 15:14 ® skwor reakce na …
-
Juraj> Není zač.
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 13:27 ® Juraj reakce na …
-
skwor> Díky. Nebyl jsem na netu, takže jsi mu to napsal za mě. Já mám na vláčku volšový ruce a je to pro mě okrajová záležitost, ale z toho co tu píše soudím, že dodorider je nezkušený pískle, které si tu tahá triko. Navíc ani nemá odvahu vystoupit s anonymity.
reagovat - Pátek 12. června 2009 ve 13:37 ® skwor reakce na …
-
dodorider> Každý schopný logického myšlení si dá dohromady, že 4cm smáček na okouny s jednoháčkem a wobler okovaný dvěma trojháky je rozdíl.
reagovat - Pátek 12. června 2009 ve 13:27 ® Libor reakce na …
-
dodorider> vůbec jsi to nepochopil, o to míň je to k smíchu.
reagovat - Pátek 12. června 2009 v 7:33 ® dodorider reakce na …
-
Juraj> hele prave sem neco zjistil a je to o zasmati. Me vsichni rikaj ze mam zacit lovit s lankem nejake jsem se koupil a teka tu mam dvd s nazvem lovime privlaci, je tam Milan Rozsypal smekam pred nim je to bezva rybar.!!! a taky nepouziva lanko! nebo aspon se ho v tech zaberech s lankem nevidel.
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 17:57 ® Juraj reakce na …
-
dodorider> Tak to bych chtěl vidět na vlastní oči, jak vláčíš bez lanka (a podobných materiálů) a štika ti to neukousne v 95%. Vzali by jsme tě se Salmem u nás na vycházku a garantuji ti, že v 90% to budeš mít ukousnutý. Jestli taháš Rapaly, tak jednak chudáci štiky a jednak jsi fakt vatař.
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 11:36 ® Alov reakce na …
-
Robur> Ne-e
reagovatByl jsem v civilu. Možná to bylo tím pozdravem " Petrův zdar"
- Čtvrtek 11. června 2009 v 11:22 ® Robur
-
žeby viselo
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 11:20 ® Robur
-
a neměl jsi na zádech pean, já ho někdy zapomenu v kýblu a pka abych ho nezapomněl doma, tak ho prdnu na bundu, protože tu nesu k vodě vždy, no a tak jsem si to dal někam, jak to prostě vyselo na věšáku a celý den jsem chodil s peanem uprostředa zad. Na rybách jsem ale nebyl
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 9:37 ® Alov reakce na …
-
… a v maskáčích a s prutem v ruce jsem k ní nedorazil…
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 9:37 ® Alov reakce na …
-
Robur> Zajímavý test. Nedávno jsem měnil zubařku a ona mi při první prohlídce řekla: " Vy jste rybář že?" Jak to asi poznala že
reagovat - Čtvrtek 11. června 2009 v 9:11 ® Robur
-
včera v prodejně mne borec přesvědčoval, že technosteel a hends má prý totožného výrobce a mění se nálepka. Oboje jsem porovnával a připadá mně to identické. DO Hends jsem kousl a neukousl, ale vzhledem k úctě k mé sklovině jsem se zase moc nesnažil
reagovat - Středa 10. června 2009 ve 21:12 ® Salmo reakce na …
-
inspo> To víš no,titanový chrup…
reagovat - Středa 10. června 2009 v 10:43 ® inspo reakce na …
-
dodorider> Chceš říct, že překousneš ocelové lanko?
reagovat - Úterý 9. června 2009 ve 20:54 ® marcelbouma
- reagovat
- Neděle 31. května 2009 v 9:37 ® dodorider reakce na …
-
rgb23> jj lanko prekousnu, zubni pasta vademecum s kartackem vademecum
reagovatje to o zdravem chrupu ale ne o paste
- Neděle 31. května 2009 ve 2:13 ® rgb23 reakce na …
-
dodorider> už tady k tomu bylo založeno hodně témat i diskuzí, ale stejně mi to nedá…
Štika nedokáže ukousnout lanko, ani silon, ani pletenku… je to dáno postavením a tvarem zubů…
To, že ti návazec upálí, znamená, že ho „přeřízne“ ostrou hranou zubu při prudkém výpadu x zatřepání hlavy. Eventuálně ho přerve, protože při tom vyvine větší sílu.
Zkus nožem přeříznout vlasec 0.18 a 0.25, při lehkém švihu to půjde snadno. Zkus to stejné s lankem. Pak zkus rozžvýkat silon a lanko… Pokud to lanko překousneš a nebudeš potřebovat zubaře, napiš mi co používáš za zubní pastu
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 20:05 ® dodorider reakce na …
-
ale blbost to bohuzel neni, jen ma vlastni zkusenost!
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 22:19 ® Salmo reakce na …
-
dodorider> Nechci rejpat,ale to co jsi napsal se mi jeví jako blbost…
Robur> Buď v klidu,mám předplatný Kajmana,včera přišel do schránky a „nějaký“ článek tam je.Myslím že se ta blbost jmenuje „Návazcové materiály pro lov štik“
reagovatNe sranda,článek je to pěkný,hlavně fotky zubatých…
- Pátek 29. května 2009 ve 20:39 ® dodorider
-
Uprime a z vlastni zkusenosti mohu jen povedet, ze stika dokaze lanko prekousnout!!! drive jsem zkousel lanka a ze jich nebylo malo a vsechna me zklamala. Chytam na jemne vlasce 0,16–0,18mm a z 95% mi to stika neukousla, ale na rybicku je to jine co treba zkusit zakoupit obratliky a karabinky a vytvorit si sve vlastni navazce tim, ze si poridite silnejsi vlasec! To je pouze navrh, nebudu tvrdit ze lanka jsou na prd ale ja jiz 3 rokem opravdu vlacim na 0,16mm vlasec nejradsi (stice se jen tak nepodari ho stipnout, cantak to neprekousne a bolen ho jen tak nezmerci)
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 14:00 ® Robur
-
nemělo by, dával jsem to i před popa a chytl jsem bolena i jelce, které povžujiza opatrnější a samozřejmě jsem chytl i candáty.
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 13:42 ® recek
-
a myslite ze to 4kg bude vadit candatum vim ze mi napisete ze candat neprekousne vlasec ale nechci aby mi to ukousla stika a trapila se z hackem v hube
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:53 ® Robur
- reagovat
- Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:50 ® Robur
-
Technosteel od LOVU – není to klasické lanko, ale extrapevné vlákno opletené ocelovým lankem. Dělá se v různých pevnostech od 2 do cca 15 kg (na vláčku je ideální 4kg – dostatečně pevné a jemné). Bez problémů se na něm dají dělat uzly, takže si člověk kousek odstřihne a upraví podle své potřeby. Balení 5m stojí cca 100Kč. Jeho nejlepší vlastností je, že má malou tvarovou paměť
něco z článku co by se snad měl na Chytej objevit, jinak Kajam 6/2009
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 ve 22:36 ® Char
-
Technosteel je dobře fungující návazconé lanko a po zkroucení se dá snadno srovnat protažením mezy prsty, štika ho určitě nepřekousne, mám s ním dobré zkušenosti na vláčku.
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 v 19:41 ® Salmo
-
Zdarec,jo je to spolehlivý materiál.Od 4 Kg nosnosti to zubatou podrží bez problémů…
P.S. Je to Technosteel a ne technostel.
reagovat