Vyhledávání
Žermanice a Těrlice
27.5.2009 | luk888 | 9.897 zobrazení | 26 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na tyto 2 revíry, jaká tam je zarybněnost, jak to tam jde, popřípadě nějaké pěkné úlovky nebo porvonání těchto revírů. Na těchto 2 revírech jsem ještě nebyl, tak jestli to tam má cenu jet třeba na týden či více. Předem říkam, že jsem skoušel najít zde na Chytej.cz nějaké info, ale nic moc;).. Díík:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. května 2013 v 10:15 ® gavlos reakce na …
-
big carp> ja taky min tyden…nesel jsem super misto..kupa plotic okounu kapriku a v cervnu s vlacakem si tam taky uziju
reagovati par peknych linu jsem zahledl…ale prevezli me..ani jeden
- Čtvrtek 18. dubna 2013 ve 13:05 ® big carp
-
Tak konečně jsem byl na těrlici a konečně jsem jsi pořádně zachytal!! krání cejni což mě udivilo:)
reagovat - Pondělí 8. dubna 2013 ve 22:22 ® big carp reakce na …
-
Jop klidně na těrlice jezdím často z ovy!! Jste muj vzor:)
reagovat - Úterý 2. dubna 2013 ve 14:18 ® HaD reakce na …
-
big carp> naposledy tu běžela diskuze v roce 2009. Třeba, když něco přínosného napíšeš, se zase rozběhne
reagovat - Úterý 2. dubna 2013 ve 14:09 ® big carp
-
proč tu už nikdo nepíše !!!?
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 18:05 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Robur> Tak jak se Ti tady daří?
reagovatBerou na Žermankách nebo Těrlicích?
- Neděle 19. července 2009 v 10:22 ® Robur
-
..
reagovat - Úterý 7. července 2009 v 9:25 ® plescarp
-
nevite estli de neco na zermanicich? bo terlo je mrtva voda
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 17:42 ® luk888
-
:) a nevíte někdo jak to tam jde s boilisem?
reagovat - Středa 3. června 2009 v 15:53 ® reakce na …
-
Na 6ermanické přehradě se od letoška smí zavážet…jak na sumce tak k bojím na kapra!Minulý týden jsem se tam byl podívat…Romeo
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:55 ® Koudy reakce na …
-
fishfever> koukni se do soupisu revírů na revír Lučina 2A,máš to tam jasně napsáno…cituji:,,Na revíru je povoleno vyvážení návnad a nástrah a od 16.6. vyvážení bójky k lovu dravých ryb,,
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 21:07 ® fishfever reakce na …
-
bobajz> A víš to jistě,že se tam smí zavážet já jsem slyšel,že se zavážet smí pouze na sumce(čili lov na bojku)ale u lovu kaprů se zavážet nesmí.Tak právě nevím co je na tom pravdy.Mohl by jsi mi to objasnit Díky moc.
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 12:24 ® rybardusacek reakce na …
-
Já se sumcům nikdy nevěnoval, ale vzheldem ke stáří přehrady a některým úlovkům, o kterých vím, určitě jsou. Otázka je, co je pro Tebe kapitální sumec
reagovat - Neděle 31. května 2009 v 11:51 ® luk888
-
Ok moc díky všem:)…
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 13:29 ® bobajz reakce na …
-
Něco co by se ti mohlo hodit:www.mrk.cz/diskuse.php?…
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 13:18 ® bobajz reakce na …
-
Na Žermandě non stop není povolen,ale je tam povolena zavážka,ovšem bez možnosti označení krmného místa. O tom,jak to jde na Těrlicku nevím.I když je to můj domovský revír,nechodím tam,protože poměry a přístup místních mastňáků je k poblití.
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 12:51 ® Ciffik
-
luk888: cau hele nebude lepsi kdyz to najdem na netu, bude to z prvni ruky a budem vedet na cem jsme…a nemusime pokladat okolo toho 30 otazek
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 11:23 ® luk888 reakce na …
-
bobajz> A jak to tam jde s kaprama nevíš? A ty Žeemanky nevíš, kde tam je nonstop? dík
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 9:52 ® bobajz
-
Non stop platí na Těrlicku na celé přehradě.Je tam ale podmínka,že v době od 0.00–4.00 musíš mít místo lovu trvale osvětleno bílým umělým světlem(žádné svíčky).
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 1:18 ® Koudy reakce na …
-
já nevím…těrlice taky skoro vůbec neznám…zkus se zeptat v ostravě a okolí tam ti snad někdo poradí…
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 23:48 ® luk888 reakce na …
-
Koudy> To zní dobře:), ještě aby tam nebyl co metr rybář:D… A nevíš aspoň trochu kde to je? Odkaz na mapu nebo tak?
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 21:52 ® Koudy reakce na …
-
myslím že je to jen v jednom úseku…kus nějakého břehu
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 20:35 ® luk888 reakce na …
-
plescarp> non stop je tam schválený? A jen na některém úseku, či všude, nebo jen na místenku?
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 20:16 ® plescarp
-
terlicko se ti vyptati ale jedine non stopek ktery je mimocdel opet schvalen takze myslim ze by to mohlo zato stal ale bacha s nekterymi domorodci mam bohuzel spatne skusenosti
reagovati (kdyz sem MO Třinec a oni MO havirov) jinak se klidne kukni na www.rybari-havirov.cz
- Pátek 29. května 2009 v 16:37 ® IV.TO.ŠIRDA
-
rybardusacek-mám dotaz, jsou na Žermanicích kapitální sumci?Když to tam znáš, jako staré boty? Dík za odpověď, Petrův zdar.
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 v 11:06 ® rybardusacek
-
Žermanice znám jako své boty. Na ryby tam chodím od prvních dnů, kdy jsem si koupil svou první povolenku. Nádherná voda, pěkné ryby, klid, na druhé straně, stejné problémy, jako asi všude (bordel kolem vody, po nasazení kaprů boj o místo). Pokud bys chtěl poradit kam, napiš mi na rybardusacek@seznam.cz.
Těrlice – byl jsem jen jednou, voda pěkná, ale zde nemohu poradit nic. Švagr zde byl chytat dvakrát a ani jednou od vody autem neodjel – někdo asi zkoušel ostří svého nože na jeho pneumatikách
reagovat