Chytej.cz

Pomožme kamarádovi necteno

26.5.2009 | cercer | 7.290 zobrazení | 44 odpovědí

Milí přátelé,jak už asi většina z vás ví,náš dobrý kamarád vyrazí 4.července na životní lov( a ač o tom asi ještě neví),uloví i životní úlovek.Všichni znalí věci ale také víme,že následkem tohoto kroku se mohou stát návštěvy a vycházky k naší milované vodě méně časté a vzácnější.Proto jsem vás chtěl požádat,všechny kolegy,kteří vědí o čem mluvím a mají zkušenosti..po­sílejte sem, našemu společnému kamarádovi svoje tajné triky,fígle a rady,případně výmluvy,jak to vše navlékáte vy,aby doma byla pohoda a vy mohli k vodě…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 27. května 2009 ve 13:16 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> Když už něco zkopíruješ z mailu, tak to aspoň očisti od těch nesmyslnejch znaků.

reagovat
Středa 27. května 2009 ve 12:37 ® Robur
Robur

# # # Jak se vyhnout manželským hádkám? # # # # # # Moje žena mi naznačovala, co by si přála k nadcházejícímu výročí" # # # „Chtěla bych něco, co přejde z nuly na 150 za tři sekundy“ # # # Tak jsem jí koupil osobní váhu # # # A hádka začala..... # # # # *************­************************­************************­*************** # # # # # # # # # Když jsem přišel včera večer domů, manželka projevila přání, abych ji vzal # # # večeři někam, kde je hodně draho. # # # Tak jsme jeli na benzinovou pumpu. # # # A hádka začala..... # # # # *************­************************­************************­*************** # # # # # # # # # Seděl jsem s manželkou u stolu na středoškolském srazu po dvaceti letech. # # # Neustále pozorovala opilce, co seděl proti nám a pohrával si se sklenicí. # # # „Znáš ho?“, zeptal jsem se jí. # # # „Ano“, odpověděla, „je to moje stará láska. Pokud vím, dal se na pití hned # po # # # našem rozchodu před mnoha lety a slyšela jsem, že od té doby ještě # # # nevystřízlivěl.“ # # # Odpověděl jsem: „Ó bože, kdo by si pomyslel, že člověk může oslavovat tak # # # dlouho?“ # # # A hádka začala..... # # # # *************­************************­************************­*************** # # # # # # # # # Manželka stále před zrcadlem a prohlížela se. Evidentně nebyla spokojená s # # tím, # # # co viděla a po chvilce povídá: # # # „Cítím se příšerně. Vypadám staře, jsem tlustá a škaredá. # # # Opravdu potřebuji, abys mi řekl něco hezkého, povzbudivého, nějaký # # kompliment“ # # # Podíval jsem se na ní a povídám: „Na svůj věk máš velmi dobrý zrak“ # # # A hádka začala..... # # # # *************­************************­************************­*************** # # # # # # # # # Na dovolené jsem se snažil přesvědčit manželku, abychom koupili soudeček # piva # # za # # # 20 EUR. Namísto toho si koupila noční krém na 10 EUR. # # # Řekl jsem jí, že po soudku piva vypadá líp než po nočním krému. # # # A hádka začala..... # # # # *************­************************­************************­*************** # # # # # # # # # Když se nám pokazil zahradní traktor, neustále mi připomínala, abych ho # # opravil. # # # Jenže jsem byl stále zaneprázdněný – auto, internet, rybaření, pivko… # # prostě # # # věci, které jsou daleko podstatnější. Nakonec přišla s nápadem, který, jak # # # doufala, zabere. Když jsem přišel večer domů, seděla v trávě a stříhala ji # # # nůžkami na nehty. Chvíli jsem ji tiše pozoroval, pak jsem vešel do domu, po # # pár # # # minutách se vrátil a podal jí zubní kartáček se slovy: # # # „Až skončíš s tím stříháním, můžeš zamést dvůr“ # # # A hádka začala..... # # # # # # # # # # # #

reagovat
Středa 27. května 2009 ve 12:19 ® cercer
cercer

já nikoho nejmenoval…:-)

reagovat
Středa 27. května 2009 v 10:58 ® 1Mara
1Mara

Vagi se nedá :-)

reagovat
Středa 27. května 2009 v 10:37 ® toro reakce na …
toro

Alov> Já myslím, že nebude tak zle. Homolkou (zatím ještě živým)je od chvíle, kdy souhlasil s chomoutem! :o)Teď ho čekají věčné kompromisy. Když ale ženě občas vyhřebelcuje Šemíka, tak bude i nadále puštěn k vodě. Jen aby „nezfotrovatěl“ z nadbytku rodinného blahobytu a nevypustil ryby sám od sebe (i takoví týpci se mezi námi pohybují). Svatý Petře, ochraňuj kamaráda našeho…

reagovat
Středa 27. května 2009 v 10:36 ® cercer reakce na …
cercer

Libor> to je správný přístup ženy:-D All: no,zatím nic moc…vím,že si občas ryby prosadí,mrtvej Homolka snad nebude..aspoň ne hned..šlo mi o originální výmluvy-jak se říká,aby se koza nažrala a vlk zůstal celej!:-))

reagovat
Středa 27. května 2009 v 8:57 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Alov> spíž jeho mrtvej kamarád :-)) ) , no at jí veme sebou na ryby třeba se jí to bude líbyt :-)

reagovat
Středa 27. května 2009 v 8:52 ® Alov
Alov

Není pomoci. Bud ji bude zvykat od začátku a nebo už ted je mrtvej Homolka :-D :-D

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 21:43 ® jersey
jersey

To je vtip? Chyba není ve fíglech a radách…

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 18:20 ® Libor
Libor

Co jsi chytil na rybách? – Doufám že nic.. .

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 17:58 ® Robur
Robur

jestli si ty ryby neprosadí, tak je mrtvej Homolka

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 15:15 ® 1Mara
1Mara

Cercer to jako že ho žena nepouští k vodě bo có ?

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 13:18 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> v případě našeho kamaráda i se stájí. :-)) )

reagovat
Úterý 26. května 2009 ve 13:01 ® Robur
Robur

hezký, musí si koupit psa a pořídit malé dítě, obojí se venčí u vody, takže ještě sehnat bydlení kousek od řeky

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1