Vyhledávání
krmeni pro kapry
25.5.2009 | lukostřelec | 3.796 zobrazení | 8 odpovědí
jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????????????????????????????????????????????????????????????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 31. května 2010 ve 21:34 ® Stanosek reakce na …
-
Já to dělám podobně
Vezmu kukuřičný šrot, do toho přidám strouhanku aby to drželo pěkně pohromadě, pak přidám nějáký ten ochucovač pro kapry, trošku cukru a do toho přidám vanilkovej puding v prášku. Nakonec přidám trochu hlíny.
Ryby po tom jdou jak nikdá
reagovat - Úterý 9. června 2009 ve 22:14 ® James04
-
Zajdi do zemědělskych potřeb a kub si kukuřičný šrot (je o hodně lepši než strouhanka) potem rozmoč rohliky ve vodě vytlač s nich vodu a přimichej do šrotu mužeš tam přidat aji vejce potom přomichej dokud nebude dosta tečne husta (vyskoušiš kdyš udělaš se šrotu kuličku vyhodiš ji do vzduchu a po chytnuti se nerozsype) kdyš ti nějaky po chytani zbyde dejho do mražaku ale potom do něho musiš přysypat trochu sucheho šrotu (nebo strouhanky) mužeš do šrotu přidat ivanylkovy cukr vařenou kukuřici nebo jine dobroty ..... Petruv zdar
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 20:32 ® plescarp
-
a zbytek je na tobe
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 20:32 ® plescarp
-
prakticky jakkovliv a z cehokoliv zakladem muze byt namocene stare pecivo (ne plesnive)doporucuju chleba +srot kukuricny dela pekny vnadici oblak ale neni nutny de nahradit strouhankou a psenicny srot druha varianta ktera se mi tak osvedcila je chleba + grnule (pro kraliky nebo i prasata )ale doporucuju je rozdrobit jinak je porteba trosku pockat nez se rozmoci
reagovat - Středa 27. května 2009 v 1:37 ® -zruseno
-
Kup si nějakouvnadící směs, nasyp tam strouhanku, dobrý je přidat vařenou kukuřici nebo červy.
reagovat - Úterý 26. května 2009 v 8:23 ® lukostřelec reakce na …
-
James04> jo.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 22:47 ® Robur
-
pokud ti je 12, tak je asi nejjednodušší poprosit rodiče o strouhanku, rozmočený chleba a kukuřici, buď mraženou či v konzervě.
No a pokud tě vybaví lépe, tak si kup nějakou sypkou vnadící směs, cca 3kg balení s epohybuje mezi 100 – 150Kč.
Zaujal mně tvá lukostřelba, tak si najdi článek o bowfischingu, či jak se to píše
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 22:40 ® James04
-
Mysliš na krmitka ?
reagovat