Vyhledávání
Feedrová krmítka
24.5.2009 | jirous | 4.620 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar pánové rybáři. při výrobě domácích krmítek mi vadí jejich barva. Protože lesklá stříbrná barva není ve vodě moc důvěryhodná. Máte někdo zkušenost s barvením?? jakou barvu použít?? nerad bych, aby barva odpuzovala ryby zápachem. Děkuji za vaše názory
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 v 19:00 ®
-
Mám na to stejný názor jako většina zde. Barvu krmítka bych neřešil. Důležitější je, co se nachází v něm.
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 v 18:46 ® tom_f
-
já chytam na černé i stříbrné a žádné rozdíly v tom nevidím
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 3:53 ® radulahampl reakce na …
-
Já používám i černá i stříbrná rozdíl asi žádnmý
reagovat - Neděle 31. května 2009 v 15:00 ® ART reakce na …
-
standas> zapoměl jsi říct že ve vaně se to nepočítá
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 12:27 ® standas
-
jirous:tohle začni řešit až uvidíš na dno.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 11:11 ® lejdula
-
myslím si že barva krmítka nemá na lov vliv.Chytám na černé i stříbrné a rozdíl v tom nevydím.
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 8:47 ® martinondracek reakce na …
-
Já nemám taky se stříbrnou problém,ale kolega někde koupil barvené na černo.Když se na něj podívám tak si myslím že je to to klasické střibrné nastřikané na černo spreyem.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 7:42 ® Piranha
-
ja si myslim ze barva kosicku jak ty rikas stribrna nema vubec vliv na brani.Pouzivam svoje delane kosicky z pozinkovanyho pletiva a jako dratek mam nerez a nemuzu si stezovat.Zkus premyslet jestli tech malo zaberu neni zpusobeno necim jinym.Vlasecm, montazi, krmenim nebo samotne ruce.Chytal jsem s krmitke v hloubce okolo 30 cm a ryby brali porad a temer na kazy hod.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 0:43 ® drobcek
-
Podľa mňa strieborná farba odrádza skôr rybárov ako ryby… Použávam tak strieborné ako aj čierne kŕmitká a výsledky sú podľa mňa rovnaké. Profesionálne krmitká sú farbené a následne vypalované aby farba držala, čo doma nie je možné urobiť na požadovanej úrovni. Kedy si ako študent, som si robil kŕmitká doma ale pri cenách od 0,25 do 0,5 eura to už neriešim.
reagovat - Neděle 24. května 2009 ve 13:43 ® kat reakce na …
-
ja mam matne a stribrne a rozdil zadny
reagovat - Neděle 24. května 2009 ve 12:36 ® ART
-
když jsi lidi dělaj po domácku woblery tak na ně taky chytaj a většinou nejsou v barvě pravého dřeva ale nějak lákavě nabarvené. Feedrový krmítka si taky dělám a stříbrná barva rybám doopravdy nevadí.
reagovat