Chytej.cz

Rybářský lístek necteno

23.12.2004 | Bažus | 7.938 zobrazení | 36 odpovědí

Víte o tom,že MÚ vyměňují staré rybářské lístky za nové s platností na deset let?To asi víte,ale do konce roku je mění zadarmo. Nevěřil jsem tomu,ale už ho mám. Vznikla prý legislativní dira,nebyl stanoven poplatek pro rok 2004 za tento typ ryb. lístku. Krásné vánoce Vám všem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:44 ® Bažus

Opravdu!!!Kdybych chtěl na tři roky,tak bych platil. Ale na deset let za to nic nechtěli. Výše poplatku na deset let je od 1.1.2005 stanovena ve výši 500,–/nabo 800,– to teď nevím jistě/Kč. Ptal jsem jsem se,zda-li to nemůžou vymáhat zpětně. Prý je vše možné,ale nepředpokládájí to. Věřte mi. Jistě by jste to ve vyhláškách MF našli. Můžu vám sdělit i mé evid. číslo,pokud by vám to pomohlo mi uvěřit. Nebo si zavolejte na MÚ Náchod,odbor životního prostředí. Víc důkazů vám nemohu poskytnout. U nás už snad není nikdo,kdo by to neměl.

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:33 ® rybar11

Docela mně pobavila ta přísaha

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:32 ® rybar11

U nás v Havířově po mně za to chtěli 100 korun. I když jsem mněl ještě dva roky plátný lístek!!! Tož mi nemluv, že Ti to dali zadarmo…

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 18:12 ® Bažus

Ne ne ne,je to ve velikosti OP a celé je to zalité ve folii. Nevím jestli to vědí všechny úřady,ale Náchod to dělá.

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 17:33 ® Chose
Chose

HaD-se taky připrav na pořádný lejstro… ho mám doma a je to A4 a na zadní straně je to i v němčině…

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 17:13 ® HaD
HaD

Fakt? Tak to ye la bomba. Mezi svátka tam zaběhnu! Dík za info!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1