Chytej.cz

Zahájení lovu dravců na MP revírech 2009 necteno

17.5.2009 | rybář233 | 10.612 zobrazení | 62 odpovědí

Zahájení lovu dravců na MP revírech už klepe na dveře a tak bych se chtěl zeptat kam vyrazíte a jaká z vašich nástrach se první dotkne hladiny.Předem dík za otpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. května 2009 v 17:14 ® 1Mara reakce na …
1Mara

pipa> Jak tě znám tak jen vipitou flašku od vína :-)) )

reagovat
Úterý 26. května 2009 v 16:34 ® BigMike reakce na …

Ráno půjdu u nás na Lužnici a odpoledne a k večeru půjdu na Lužnici zase trošku jinam:)Dnes okoukl hot fleky u nás – dost málo vody, lítá čmejří, plave humus…:(

reagovat
Neděle 24. května 2009 v 8:35 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Kam– chtěl bych konečně zkusit „povodit“ sumečka, takže kam řeším už druhý rok. První na hladinu přistane jako vždycky: wobler (salmo)- smáček (nebo twister) – já.

reagovat
Sobota 23. května 2009 ve 21:08 ® pipa
pipa

Už se tež nemužu dočkat!!!!! tak v den D už budu tak od 3.00h u Labička a budu meditovat,co hodím první do vody :-)) ))

reagovat
Sobota 23. května 2009 v 10:20 ® Losfedos
Losfedos

Na odhajeni uz mam vzitou tyden dovolenou,tak budu neustale vlacet,asi zacnu Vranovem a Dalesice, ale obejdu i mistni rybnicky i v tech jsou pekne ryby…

reagovat
Sobota 23. května 2009 v 9:10 ® wenaX
wenaX

asi cidlina pod Jičínem u vítíněvse kde to je širší a dám tam asi woblera už se těšim

reagovat
Středa 20. května 2009 v 10:45 ® mana01
mana01

Slapy u Zvírotic z lodě, rybička, nebo guma.

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 23:12 ® Skrabi

Už se těším jako malý kluk.Hned otestuju na Berounce nové woblery.

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 17:51 @ Taro

Ja začnem na Váhu. Určite budem chytať na gumu na aké to uvidím na mieste, najskôr však nymfu, banjo alebo smáčik.

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 17:41 ®  reakce na …

sidonius> jo. jinka k otázce já zahájim na Doubravě s Tlouštěma, možná se splete pstruh ale asi tu taky bude plno. jinak první nástraha bude tvister nebo malý vobler- poté možná zaměním za rotajdu

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 16:09 ® sidonius
sidonius

mekvak_ takže tam chytat můžu jo?

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 15:55 ® mekvak reakce na …
mekvak

sidonius:Na revíru platí mimopstruhové povolenky celorepublikové, celosvazové, územní povolenky pro členy ČRS všech územních svazů a místní povolenky pro ÚN Orlík.

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 13:56 ® sidonius
sidonius

Já pojedu asi na Seč na boleny, koupil jsem si na ně Rapalu skitter prop a salmo thrill,tak uvidíme jak to půjde. Jo a chci se zeptat, jestli nevíte někdo, jestli platí územní povolenka pro východní čechy i na Orlík? V řádu je něco takového napsané a já si nejsem jistý jestli jsem to správně pochopil, tedy , že tam na ni chytat můžu. Díky

reagovat
Úterý 19. května 2009 ve 12:07 ® toro reakce na …
toro

HaD> Já se rozmyslel! Na Dyji pojedu, až se mezi sebou psi pohryžou a až ty nejodbojnější podvraťáky pochytá ras. Zatím si doma v klidu pustím velkofilm z edice chytej „Jak nic nechytit přívlačí s TRoskou“ a budu u něj vzdychat, jakobych se přejedl pikantního fazulového salátu. A budu v poho… :o))

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 7:31 ® Zakin
Zakin

Já vyrazim na Mži. Snad bude ještě někde místo. Připravený mám nový popy a nějaký potvory gumový.

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 1:39 ® mekvak
mekvak

1. Lužnice/Ohře 2.smáček/mikrot­wister

reagovat
Úterý 19. května 2009 v 0:28 ® 1Mara reakce na …
1Mara

vagi> Souhlas :-)

reagovat
Pondělí 18. května 2009 ve 23:21 ® vagi
vagi

1. Hracholusky na lodi někde u skal daleko od lidí. 2. Smáček.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 ve 22:59 ® -zruseno

Jednoznačně Sázava a nástraha rotačka, nebo smáček.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 ve 21:46 ® sajmon

No letos zahájení jako každý rok na Slezské Hartě a večer přesun na oblíbený potok. Jako první nástraha se dotkne hladiny nejspíš nějaká gumová potvora.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 ve 21:20 ® skwor
skwor

Jako každý rok, na záhájení nepůjdu.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 v 19:50 ® p!st4 reakce na …

Alf:Diky moc to jsem presne potreboval slyset,ten datum jsem si spletl vim ze je zakaz do 15.cervna, takhle jsem to myslel.Rybarsky rad jsem samozrejme cetl,ale zkusenosti bida.Sorry za SPAM v tomto topicu.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 v 19:34 ® Alf reakce na …
Alf

p!st4> kolego okouny můžeš chytat celý rok. Co se týče chytání na smáčky a vláčení vůbec, tak je na mimopstruhových revírech povolené od 16.6. (ne od 15.), od stejného dne můžeš chytat prakticky všechny dravce. Ovšem na některých revírech platí místní ustanovení. Takže doporučuji pročíst si soupis revírů a rybářský řád. Jeho znalost patří k základním pravidlům pro získání rybářského lístku.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 v 19:33 ® Rybman

Tak jsem si dneska byl vyzvednout další krasavce do sbírky…tento rok se jim chystám víc věnovat takže do vody poletí jako první smáček…a zahájím asi na Dalešicích.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8747.jpg
Pondělí 18. května 2009 v 18:31 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> co to čtu, ty vyměníš svoji oblíbenou Lužnici za Dyji????

Já zase naopak půjdu na domácí vodu, je to po dvou letech dravcově odhájený, tak je potřeba popíchat co nejvíc štik, aby nebyly tak blbý a neskočili na všechno co spadne do vody. I tak si myslím, že bude za 14 dní vymalovaný. Druhá část otázky – woblery a jerky.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 v 18:03 ® p!st4

Zdravim jsem rybar zacatecnik, mohl by mi nekdo prosim poradne vysvetlit jak je to s tema dravcema od 15.cervna …Mohu chytat treba okouny na smacky ?

reagovat
Pondělí 18. května 2009 v 16:44 ® Alf
Alf

HaD: S parťákem budeme zahajovat už tradičně ve stejných místech na Dyji, takže na sebe dost pravděpodobně narazíme. O jednoho škaredýho psa míň nebo víc už nehraje roli :-)) ) Pokud by to bylo možný, tak bych dal v kempu nějaký to společnýpivo a vyměnil zkušenosti. Každopádně to tam nejspíš bude zaminovaný bójkama a kaprařema a vláčkař bude rád, když si najde místo k nahození.

A k původní otázce…první půjde do vody wobler.

reagovat
Pondělí 18. května 2009 v 16:14 ® HaD
HaD

Dyje, jako TORO. přeci si nemohu nechat ujít zahájení s takovou banou škaredých psů :-D

reagovat
Pondělí 18. května 2009 ve 13:52 ® toro
toro

Dyje jako vždy! Co jsem slyšel, tak nás bude u řeky jako „škaredých psů v cigánské osadě“, ale tradice je tradice. Letos na jaře šla velká voda a spoustu ryb vypláchla z nádrží. Tento stav byl vždy dobrý, ale to ještě nefungoval rybí přechod Bulharech. Podle úsudku domorodců letos většina ryb prosvištěla po proudu a emigrovala až do Rakouska. Uvidím, zalovím a pak možná emigruju taky :o)

reagovat
Neděle 17. května 2009 ve 21:57 ® Filip00
Filip00

Berounka a nástraha guma,wobler a vaškovka, ale co tam půjde první budu vědět až tam budu stát.

reagovat