Vyhledávání
Jak (ne)chytit kachnu
13.5.2009 | Kratylos | 4.068 zobrazení | 7 odpovědí
je to asi tři nebo čtyři roky jsem seděl na rybníku Papež na Dobříši,v té době tam brali líni,sice nebyli velcí ale člověk si zachytal,tenkrát jsem začínal s rybařinou a tak mne doprovázela tchýně,která mne ostatně k rybaření přivedla,jako obvykle jsem nandal nástrahu,protože jsem chtěl přinést něco jiného než lína tak jsem dal na háček kuličku scopex oranžová barva zářila ve slunci když jsem nahazoval svým starým duralákem který se náhle ohnula šňůra odlétala do neznáma,sekl jsem.utahl brzdu a začal točit.Pot ze mne lil,prut našponovaný k prasknutí,a řev chyceného kačera ,když jsem ho dotáhl na břeh musel jsem ho vyřezat ze šňůry háček vyndat ze zobáku,a vyslechnout několik poznámek ,jestli má míru,abych si vzal jeho šupinu,nebo že mi splní tři přání.Dodnes když vydím kačera za letu tak nenahazuji a snažím se i odehnat od sebe plovoucí,neboť mne to tenkrát vyšlo na 1300kč.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 14. května 2009 ve 23:04 ® Libor reakce na …
-
Sander> beru je jako přírodu když jsou volně žijící, a vůči kachnám mám účty vyrovnané až až, to když jsem se u vody vyskytoval s brokama.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 17:11 ® sus1
-
Sem na jednu onehdá volal,at de jinam a ona,že na mě prdí.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 15:45 ® Sander reakce na …
-
Libor > tihle zdomácnělí opeřenci už s přírodou moc společného nemají. Snad jen lože v trávě.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 10:50 ® Libor
-
to je příroda, s tím se nic nenadělá, máš štěstí že to nebyla labuť, to bys potřeboval vodní lyže.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 10:34 ® Robur
-
no ja, ael to asi nemohl vědět, spíš nechápu, co na tom stálo těch 1300Kč
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 0:57 ® regulus
-
Promiň, ale jaksi mi nedochází, co tím chtěl básník říci, myslím to ve smyslu, proč jsi založil tohle fórum. Nevím jak ti mám odpovědět. Ano taky jsem před lety chytil kachnu, chytil jsem i racka a kolega chytil vodní slípku. Pokud by jsi to napsal jako reakci do fóra http://www.chytej.cz/…ozni-ulovky/ nebo http://www.chytej.cz/…ozni-ulovky/ tak bych to pochopil, zasmál se a bral bych to jako jeden z dalších kuriózních nebo zvláštních úlovků a logickej příspěvek. Takhle musím, byť to co jsi napsal není blbý, jen na blbým místě, zaškrtnout tu spodní kolonku v růžovým rámečku vpravo mírně nahoře.
reagovat - Středa 13. května 2009 ve 22:39 ® vagi
-
Kachnu nejlépe chytíš v Novém Městě
reagovatŽe Kubo.